-
Τι να κάνω ρε παιδιά που το Forum δεν παίρνει πάνω από 10 επιλογές!
Δεν φταίω εγώ!Βγήκε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και μπήκε ο ΙΩΝΙΚΟΣ
-
ΘΡΥΛΟΣ !!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
**ΕΥΓΕ !! ΕΥΓΕ !!! **Παιχταρά μου !!!!!!!!
-
Ο χρήστης IONIKOS έγραψε:
**ΕΥΓΕ !! ΕΥΓΕ !!! **Παιχταρά μου !!!!!!!!
Δικαιοσύνη πάνω απ'όλα
Αν έρθει τώρα κάποιος Πανιώνιος εσύ θα του πεις γιατί δεν έχουμε επιλογή!!! -
Oëõìðéáêüò ,áí êáé üôáí âëÝðù Champions League ðéêñáßíïìáé ãéáôß åêåß ðáéæïõí ìðÜëá êáé ü÷é .....
-
Άλλαξε ομάδα αν θες να βλέπεις C.L. και να μη ντρέπεσαι για την ομάδα σου.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ξέρετε τώρα, 'η ελπίδα πεθαίνει τελευταία', 'πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι' κλπ...κλπ...
τι να κάνω όμως χρόνια στην περιοχή, δεν γίνεται να αλλάξω, αν και παρακολουθώ πιο πολύ αθλήματα όπως βόλλευ και μπάσκετΜην στενοχωριέσαι Ρένα, μας έμεινε το τάβλι και το Badminton (έτσι δεν το λένε) ; Αααααα! Και το κρίκετ ...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
¶ëëáîå ïìÜäá áí èåò íá âëÝðåéò C.L. êáé íá ìç íôñÝðåóáé ãéá ôçí ïìÜäá óïõ.Êáëü áëëÜ üóï áöïñá ôçí ïìÜäá ìïõ èá Þèåëá íá ðù ôï åîçò:
Åßäá ôï íôÝñìðé ÌÅÔÁ ôï LG SUPER RACING WEEKEND óôï Eurosport.
Nïìéæù êáôáëáâáßíåéò óå ôé õðüëçøç Ý÷ù ôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï
Ïóï ãéá ôï C.L áõôü ðïõ Þèåëá íá ðþ åßíáé:
Åß÷åò äåé ôï ôåëéêï ôïõ 99;Ôçí íôñßìðëá ôïõ Redondo óå åêåßíï ôïí Üìïéñï áìõíôéêü ôçò Ìán United;Ôï ðáé÷íßäé ËÜôóéï -ÑåÜë (3-2)
ÁÕÔÏ ÈÅÙÑÙ ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏ -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Λέω στον κόσμο ότι είμαι Άρης (μου έμεινε από την εποχή που στο μπάσκετ είχαμε τον Γκάλη-τότε ήμουν 7-10 ετών), αλλά δεν ασχολούμαι καθόλου...
Δεν αξίζει να φωνάζω και να τσακίζομαι για να τα κονομάει ο κάθε @## (καλά, είπαμε, σεμνά... ).Μόλις τώρα διάβασα από τον άξιο ότι πάμε για τίτλο... (τόοοσο σχετικός ) . Για το κύπελο, έτσι;;;
ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΠΑΜΕ (ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙ 21:15) ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.....
-
Πάντως εγώ θα αρχίσω να ασχολούμαι ξανά σοβαρά με το ποδόσφαιρο, όταν καταφέρουν να κάνουν τα γήπεδα όπως τα πρωτογνώρισα μικρό παιδί, που με έπαιρνε ο πατέρας μου από το χέρι και με πήγαινε. Το δέλεαρ για να με πείσει να πάμε στην αρχή ήταν τα φιστίκια Αιγίνης , μέσα σε νάιλον σωληνάρια, που πουλούσαν στις εισόδους και στις κερκίδες.
Έτσι θα ήθελα να πάρω και τον δικό μου γιο και να πάμε. Σε γιορτή και όχι σε σφαγείο. -
Π.Α.Ο.Κ.
-
Στεναχωριεμαι γιατι εχετε βαλει μονο ελληνικες ομαδες. Οποτε λογω καταγωγης πρεπει να πω Ο.Φ.Η. αλλα... LIVERPOOL!!!
-
0-1. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ....
-
ΗΡΑΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ!!!
Ο ΧΟΡΕΥΤΗΣ!
ΦΑΝΤΑΣΙΑ - ΦΙΝΕΤΣΑ - ΘΕΑΜΑ - ΜΑΓΕΙΑ - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ!!! -
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ,αν και πολυ παλια φανατικος τωρα μαθαινω οτι απλα ακουω ,μετα με κερδησε η αυτοκινηση (οντας και κατι πολυ καθαροτερο)..
-
Olympiakos eimai alla pano apo ola filathlos!
Otan paizoun ellinikes omades me xenes panta me tis ellinikes!
7 Seri kai pame gia ta 10! -
ΠΑΟΚΑΡΑ
ΚΥΠΕΛΟ !!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης samis έγραψε:
ΠΑΟΚΑΡΑ
ΚΥΠΕΛΟ !!!!!!!!!!!Ειλικρινά είμαι περίεργος πως πρέπει να νιώθει ο φίλαθλος μιας ομάδας, όταν την ώρα που πανηγυρίζει και σηκώνει ένα κύπελλο ή ένα πρωτάθλημα, πίσω το φόντο είναι ένα γήπεδο να καίγεται; Θα παίρνατε το παιδί σας για να πάτε να παρακολουθήσετε ένα τέτοιο αγώνα; Εγώ το μόνο που έχω να πω για όλες τις Ελληνικές ομάδες που υποθάλπουν τέτοια ζώα είναι μόνο «Λυπάμαι».
-
AEK
LANCIA και ξερό ψωμί -
Πιστευω οτι πλεον μετα την κατασκευη των νεων γηπεδων και τους Ολυμπιακους αγωνες η βια στα γηπεδα αν οχι θα εξαφανισθει θα μειωθει παρα πολυ αισθητα! Αυτο το στηριζω και στη πολιτεια που εδωσε 1 δισ για να αγορασει καμερες οι οποιες θα τοποθετηθουν στα γηπεδα και το σημαντικοτερο απο την πλευρα των ιδιων των ομαδων που θα πονανε πλεον το γηπεδο που θα ειναι καινουριο και που θα εχει κτιστει με τοσους κοπους!Αλλος σημαντικος παραγοντας ειναι οι ''οργανωμενοι' φιλαθλοι που και απο αυτους περναει απο το χερι τους να κανουν κατι εφοσον αγαπανε την ομαδα τους!
Ολα αυτα για ολες τις ομαδες εκτος απο ΠΑΟΚ ΑΡΗ που αυτοι οι ανθρωποι τι να πω?Καλητερα ας μη χαρακτιρισω!
Τι ομάδα είμαστε!?!