-
-
-
-
dimline
Ειχα φυλάξει στην Ελευσίνα τρία απο δάυτα, γερμανικα, πανέμορφα και πολύ πολύ φορτωμένα
-
-
-
-
θα μας ρίξει βέβαια, όμως πιο συγκλονιστική εικόνα δεν έχω δει ποτέ μου
-
Το συγκλονιστικό ξέρεις ποιό είναι;
Οτι αυτο που είναι η καθημερινότητα κάποιων λαών,θα χρειαστει βραβείο πούλιτζερ για να φτάσει σε εμάς για να θλιβούμε,και μετά πέντε λεπτά να ξαναμιλάμε για το άν κάνει 'φίφες' η Νάνσυ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οτι αυτο που είναι η καθημερινότητα κάποιων λαών,θα χρειαστει βραβείο πούλιτζερ για να φτάσει σε εμάς για να θλιβούμε,και μετά πέντε λεπτά να ξαναμιλάμε για το άν κάνει 'φίφες' η ΝάνσυΣυμφωνώ απόλυτα
-
Όπως και να έχει, αυτή η φωτογραφία είναι γροθιά στο στομάχι.
-
πραγματικά...γροθιά στο στομάχι.
-
Eμένα μου έκανε εντύπωση που ο φωτογράφος μόλις τράβηξε την φωτογραφία σηκώθηκε και έφυγε αφήνοντας το παιδάκι αβοήθητο. Ίσως γι'αυτό να έπαθε μετά κατάθλιψη...
-
Ρε γαμώτο που ζουμε...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ρε γαμώτο που ζουμε...Μακάρι να μπορούσε να το πει και το παιδάκι αυτό.
-
Διπλή εγγραφή.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οτι αυτο που είναι η καθημερινότητα κάποιων λαών,θα χρειαστει βραβείο πούλιτζερ για να φτάσει σε εμάς για να θλιβούμε,και μετά πέντε λεπτά να ξαναμιλάμε για το άν κάνει 'φίφες' η ΝάνσυΕγώ το βρίσκω φυσιολογικό...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Οτι αυτο που είναι η καθημερινότητα κάποιων λαών,θα χρειαστει βραβείο πούλιτζερ για να φτάσει σε εμάς για να θλιβούμε,και μετά πέντε λεπτά να ξαναμιλάμε για το άν κάνει 'φίφες' η ΝάνσυΕγώ το βρίσκω φυσιολογικό...
Για πες...Μου τράβηξες το ενδιαφέρον...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φυσιολογικό το βρίσκω και εγώ Χάρη.
ΗΘΙΚΟ δεν το βρίσκω.
Δεν μπορεί να τρώμε ταυτόχρονα και γροθιά στο στομάχι και σκαλοπίνια με δώδεκα μυρωδικά και κρέμα γάλακτος
Αυτο με συγκλονίζει.Οτι παριστάνουμε τους ψυχοπονετικούς με τα δεινά του τρίτου κόσμου,με το πιάτο μας γεμάτο μπριζόλες
Αν κινδυνεύσει το πιάτο μας να μείνει άδειο,να δείς πώς θα στείλουμε τόν τρίτο κόσμο να πεινάσει περισσότερο -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Φυσιολογικό το βρίσκω και εγώ Χάρη.
ΗΘΙΚΟ δεν το βρίσκω.
Δεν μπορεί να τρώμε ταυτόχρονα και γροθιά στο στομάχι και σκαλοπίνια με δώδεκα μυρωδικά και κρέμα γάλακτος
Αυτο με συγκλονίζει.Οτι παριστάνουμε τους ψυχοπονετικούς με τα δεινά του τρίτου κόσμου,με το πιάτο μας γεμάτο μπριζόλες
Αν κινδυνεύσει το πιάτο μας να μείνει άδειο,να δείς πώς θα στείλουμε τόν τρίτο κόσμο να πεινάσει περισσότεροΜεγάλες αλήθειες...
+1
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#2]