-
Ο χρήστης patender έγραψε:
Αυτό που διαβάζω συνέχεια (γιατί με ενδιαφέρει περισσότερο) είναι ο αντίλογος!Ρε παιδιά, εσείς που ψηφίσατε 'ποτέ' μήπως ζηλεύετε τον Κ.Κ? Προσωπικά, για όποιο περιοδικό και αν με ρωτούσαν, 'ποτέ' δε θα έγραφα!
Δηλαδή θα έλεγες ψέμματα;;;
Αγοράζεις τα πάντα;
Για να μην αγοράζεις τους 4τροχούς πρέπει να ζηλεύεις τον ΚΚ;
Υπάρχει και σε νόμο αυτό; -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
γραφτηκε καπου οτι το DRIVE είναι ακομη αρεστο σε καποιους.....ναι, το γουσταρα και εγω και περιμενα πως και πως να ερθει η 15 του μηνος και να τρεξω να το παρω.... καπως ετσι ημουν και με τους τροχους όταν ηταν αρχές ακομη και προσπαθουσαν να ρουφηξω οποιαδηποτε πληροφορια και να γεμισω την γκλαβα μου με ουσια και δεδομενα.
το θεμα ειναι οτι το DRIVE καταστραφηκε απο την στιγμη που αρχισε να προσλαμβανει ατομα τα οποια απο οτι φανηκε τελικα βρισκονταν μονο και μονο για να βγαζουν τα γουστα τους. ελαχιστο λεξιλογιο , κοινοτυπες φρασεις , εκθεσεις δημοτικου οι οποιες με καποιες ανουσιες παρομοιωσεις προσπαθουσαν να κρατησουν το ενδιαφερον του αναγνωστη με την ελπιδα να σκασει το χειλακι του.... τα ομορφα και καλογραμμενα παλια κειμενα αντικατασταθηκαν απο παραμυθακια του νηπιαγωγειου. η υπεροψια τους κερδισε, εμενα με χασανε σαν αναγνωστη οπως και πολλους αλλους.
ευχομαι να μην γινει και αυτο και με τους τροχους. προσπαθω να το κρατησω, αλλα για ποσο?
Το DRIVE έχασε απ την αποχώρηση του Χαρίτου
Τα τελευταία 4 τεύχη πάσχουν...
Και η δομή μπερδεύει
Άσε που το ξεφτύλισαν με τις καθυστερήσεις!Στην Κόρινθο ήρθε 22 Οκτώβρη!! -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δηλαδή θα έλεγες ψέμματα;;;
Αγοράζεις τα πάντα;
Για να μην αγοράζεις τους 4τροχούς πρέπει να ζηλεύεις τον ΚΚ;
Υπάρχει και σε νόμο αυτό;Όχι
Όχι
Όχι (απ' όσο ξέρω, τουλάχιστον)
Το οτι είμαστε σε αυτό το φόρουμ σημαίνει οτι μας αρέσουν τα αυτοκίνητα.
Πώς λοιπόν λέμε κάθετα 'όχι' σε ένα περιοδικό αυτοκινήτου (όποιο και να είναι αυτό!) -
Ο χρήστης patender έγραψε:
Ρε παιδιά, εσείς που ψηφίσατε 'ποτέ' μήπως ζηλεύετε τον Κ.Κ? Προσωπικά, για όποιο περιοδικό και αν με ρωτούσαν, 'ποτέ' δε θα έγραφα!
η φαση ειναι gangsta rap
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
γραφτηκε καπου οτι το DRIVE είναι ακομη αρεστο σε καποιους.....
ναι, το γουσταρα και εγω και περιμενα πως και πως να ερθει η 15 του μηνος και να τρεξω να το παρω.... καπως ετσι ημουν και με τους τροχους όταν ηταν αρχές ακομη και προσπαθουσαν να ρουφηξω οποιαδηποτε πληροφορια και να γεμισω την γκλαβα μου με ουσια και δεδομενα.
το θεμα ειναι οτι το DRIVE καταστραφηκε απο την στιγμη που αρχισε να προσλαμβανει ατομα τα οποια απο οτι φανηκε τελικα βρισκονταν μονο και μονο για να βγαζουν τα γουστα τους. ελαχιστο λεξιλογιο , κοινοτυπες φρασεις , εκθεσεις δημοτικου οι οποιες με καποιες ανουσιες παρομοιωσεις προσπαθουσαν να κρατησουν το ενδιαφερον του αναγνωστη με την ελπιδα να σκασει το χειλακι του.... τα ομορφα και καλογραμμενα παλια κειμενα αντικατασταθηκαν απο παραμυθακια του νηπιαγωγειου. η υπεροψια τους κερδισε, εμενα με χασανε σαν αναγνωστη οπως και πολλους αλλους.
ευχομαι να μην γινει και αυτο και με τους τροχους. προσπαθω να το κρατησω, αλλα για ποσο?
Το DRIVE έχασε απ την αποχώρηση του Χαρίτου
Τα τελευταία 4 τεύχη πάσχουν...
Και η δομή μπερδεύει
Άσε που το ξεφτύλισαν με τις καθυστερήσεις!Στην Κόρινθο ήρθε 22 Οκτώβρη!!σιγα να μην εχασε με την αποχωρηση του χαριτου.....
-
Δε σε πιάνω!
-
η φαση ειναι gangsta rap[/quote]
Δε σε πιάνω!
-
-
Οσο οι 4Τ κρατουσαν σταθερες καποιες αξιες ημουν φανατικοτατος αναγνωστης τους.
Μετα την εισοδο των Τ.Ε. στο ΧΑΑ (τα κερδη πανω απο τους ανθρωπους) και βλεποντας οτι η ποιοτητα πεφτει προς ωφελος της προσελκυσης διαφημισης αφενος, και αφετερου βλεποντας τους 4Τ να υιοθετουν πρακτικες που αλλοτε λοιδωρουσαν, αγοραζω το περιοδικο αν δω κατι που θα με ενδιαφερει.
Και κρινοντας απο τις τελευταιες εξελιξεις, και την ποιοτητα των εντυπων του Λυμπερη βλεπω οτι Θα αγοραζω 4Τ ολο και σπανιωτερα... -
Είμαι αναγνώστης τους εδώ και 20 χρόνια χωρίς να χάσω ούτε ένα τεύχος! Είναι αλήθεια ότι πέρασαν εποχές που πήγαινα με περισσότερη λαχτάρα να τους πάρω από το περίπτερο στην αρχή του μήνα και άλλες που το ενδιαφέρον μετριαζόταν. Επίσης είναι αλήθεια ότι η αλλαγή από την παλιά στην νέα φουρνιά έχει και ήταν φυσικό να έχει και κλειδονισμούς και αλλαγή φυσιογνωμίας σε πολλά θέματα.
Για σκεφτείτε η επόμενη γενιά που θα είναι ίσως η γενιά του play station να εκθειάζει τα νέα joy stick και την χαρά που δίνουν στον οδηγό αντί των δύσχρηστων τιμονιών!!!!!!! Υπερβολή ίσως αλλά δείχνει ότι τα πράγματα αλλάζουν και δεν είναι πάντα προς το κακό ή το καλό απλά στο διαφορετικό. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Επίσης είναι αλήθεια ότι η αλλαγή από την παλιά στην νέα φουρνιά έχει και ήταν φυσικό να έχει και κλειδονισμούς και αλλαγή φυσιογνωμίας σε πολλά θέματα.Αυτο ειναι σωστο.
Ειδικα οταν ο Δημου αντικαθισταται απο τον Αναστασιαδη.Οσο για συντακτες μεγεθους Τριανταφυλλιδη ή Φιλιππακοπουλου ας μη πουμε καλυτερα γιατι θα δυσαρεστησουμε παααρα πολυ κοσμο.
-
αγοράζουμε 4τροχούς; Προς στιγμήν τρόμαξα και νόμιζα πως το τόπικ το άνοιξε ο λυμπέρης και τους ξαναπουλάει.
Λοιπόν, κάτι πρέπει να γίνει γιατί δεν πάει άλλο! Έχω γίνει η ντροπή του περιπτερά που νομίζει πως ψάχνω την 'παππαρήγα την καλή' στα τσοντοπεριοδικά με ντιβιντί! Πηγαίνω μες στη καλή χαρά να βρω κάτι να πάρω και γυρνάω άπραχτος! Στο τέλος θα πάρω καμιά τσόντα θα του πω και ένα 'γάμη@σε τα γίναν τα περιοδικά', για να μην νομίζει πως ντρέπομαι. Τα περιοδικά αυτοκινήτου τα έχουν σχολιάσει πιο πάνω πολύ καλά τα παιδιά, ενώ τα περιοδικά μοτοσυκλέτας είναι και αυτά για τα πανηγύρια! Βγαίνουν κάθε 15 ημέρες με αποτέλεσμα να έχουν ένα δύο τεστ μόνο, την έχουν ψωνίσει με τις υπερμοτοσυκλέτες και μας έχουν πρήξει με τα εντούρο! Δε θέλουμε άλλα εντούρο ρε βρωμιάρηδες (μες στη λάσπη εννοώ). Για πείτε πόσο κάνει ένα σέρβις στις μοτό, (ειδικά οι καθαρόαιμες εντούρο που θέλουν κάθε μήνα),ο εξοπλισμός 'ασφαλείας' που σας δίνουν οι εταιρείες στην ελλάδα και στην ευρώπη.
Πήρε κανείς χαμπάρι πως στο τελευταίο τεύχος το σουϊφτ gti δοκιμάστηκε σε μια σελίδα και δεν μετρήθηκε καν; Πώς ο ίδιος δοκιμαστής που έκανε την παγκόσμια αποκλειστικότητα της δοκιμής του γιαρις στη τηλεγραφική δοκιμή του πάντα σπορτινγκ ζήτησε να ήταν στάνταρντ το esp γιατί 'οι καιροί άλλαξαν και προέχει η ασφάλεια'.Σιγά μη τσακιστείς φίλε! Επαινέθηκε μέχρι και το θεόκοντο κιβώτιο του κλιο ρς που το βλέπουν τα 1200άρια και γελάν γιατί δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με 250. Καλά ποτέ δεν χρειάζεται, για την πλάκα μας το κάνουμε και συγγνώμη..Το ότι θα κάνεις ταξιδι με τις ίδιες στροφές και το θόρυβο του 1,4 δε το σκέφτηκε ο ποιητής! Στο προηγούμενο δεν σχολιάστηκαν αρνητικά και δεν αναφέρθηκε το κόστος στα λάστχα του κόρσα, αλλά σχολιάστηκε θετικά το.. θερμαινόμενο τιμόνι του και η πλήρης γκάμα κινητήρων του. Που την είδες ρε κακομοίρη την πλήρη γκάμα με ανώτερη ιπποδύναμη τους 90ίππους! Για να μην πούμε για την γνωριμία του κόρσα που δεν μπήκαν καν αυτοί μέσα, αλλά αυτό μπήκε στο εξώφυλλο.
Νομίζω πως οι περισσότερες δοκιμές στο περιοδικό με ότι έχει κάτω από 200 άλογα γίνονται ως αγγαρεία από τους ιθύνοντες και απορώ! Σφήνες στο ποτάμι με ΑMG και esp στο on (? )κάνει και ο..γιατρός της γειτονιάς μας (αυτοί τα παίρνουν αυτά), αλλά κάποτε οι 4 είχαν φωτογραφία με σάνι σεντάν να ψιλοβγαίνει σε στροφή γράφοντας 'το παρακάναμε' από κάτω. Εκείνη την εποχή το 207 θα έβγαινε πρώτο στα μίνι απλά και μόνο γιατί τα ξεφτίλισε στην πίστα, το σουίφτ gti θα είχε τουλάχιστον 2σελίδες τεστ, με φωτογραφία να υπερστρέφει όπως στη δοκιμή του πρώτου (και το στράτη με τη γλώσσα έξω) ενώ οι 17άρες του κόρσα θα κοροιδεύονταν πάραυτα.
Το άλλο που δεν βλέπουμε είναι τα τεχνικά άρθρα και την τεχνική σκοπιά στο περιοδικό γιατί λέει πως δεν τα θέλει ο κόσμος. Έχουμε γίνει τούβλα όλοι οι αναγνώστες μιλάμε Τελείως λάθος λογική και μόνο αν το περιοδικό είναι σκληροπυρηνικό-ψαγμένο θα αναγνωριστεί και από τους άσχετους αν και εφόσον ψάχνουν να πάρουν κανά τεύχος κρεμασμένο δίπλα εκεί στα άλλα που έχουν και τσοντοντιβιντί (τα έχω μάθει όλα πια)
ΥΓ ξέχασα να πω πως το παίρνω το περιοδικό από το 89 κάθε μήνα -
Eπί 10-15 χρόνια το αγόραζα μανιωδώς κάθε μήνα. Είναι χρόνια που δεν το αγοράζω πλέον παρά μόνον πολύ σπάνια.
Για μένα και το 'πολιτικό' και το αυτοκινητιστικό κομμάτι του περιοδικού έφθινε.
Τα τσιτάτα, τα συμπεράσματα και οι αφορισμοί έμειναν ίδια - οι αφορμές απλά κάθε μήνα αλλάζουν. Τα δε αυτοκινητιστικά θέματα απευθύνονται σε χειριστές αυτοκινήτων και όχι σε αυτό που το περιοδικο κάποτε αποκαλούσε 'πραγματικό οδηγό' (αλήθεια, τον όρο 'πραγματικό οδηγό' που παλιότερα κατά κόρον χρησιμοποιούσαν στο περιοδικό, τον βλέπετε καθόλου στα τεύχη των τελευταίων χρόνων? εξέλιπε το είδος αυτό?)
-
Αγοραζα απο το 1985 εως 2005 ανελιπως...τωρα μονο οταν με ενδιαφερει κατι... Περιπου 3-4 τευχη το χρονο...
-
Μετά από 20 χρόνια ανελιπούς παρακολούθησης, θα ήθελα επιστροφή σε τεχνικά θέματα (π.χ. φώτα, λάστιχα, αναρτήσεις κ.λ.π.). Θυμάμαι απ΄έξω ολόκληρα συγκριτικά με λάστιχα καθώς και την υπερηφάνεια ότι χάνεται διαφήμιση αλλά δε μας νοιάζει. Όσο για τα τελευταία γεγονότα φαίνεται ότι τηρείται ο νόμος του CHISOLM 'Κάθε φορά που τα πράγματα φαίνονται ότι πάνε καλύτερα, κάτι έχετε υπερεκτιμήσει'.
-
chemic
+1000, ειδικά σε αυτότα περιοδικά μοτοσυκλέτας είναι και αυτά για τα πανηγύρια! Βγαίνουν κάθε 15 ημέρες με αποτέλεσμα να έχουν ένα δύο τεστ μόνο, την έχουν ψωνίσει με τις υπερμοτοσυκλέτες και μας έχουν πρήξει με τα εντούρο
αυτό
Νομίζω πως οι περισσότερες δοκιμές στο περιοδικό με ότι έχει κάτω από 200 άλογα γίνονται ως αγγαρεία από τους ιθύνοντες και απορώ
κι' αυτό
Το ότι θα κάνεις ταξιδι με τις ίδιες στροφές και το θόρυβο του 1,4 δε το σκέφτηκε ο ποιητής
Να προσθέσω, αν και είμαστε εκτός θέματος, ότι κανείς δεν μας μίλησε για τις θεόχονδρες (και λόγω αερόσακων) μπροστινές κολώνες (πχ του S-max και του Zafira), που σε κλειστές αριστερές σου κρύβουν ... όλη τη στροφή.
Το μόνο για το οποίο δεν είμαι σίγουρος είναι αν, τελικά, αυτοί που πράγματι ενδιαφερόμαστε για όλα αυτά είμαστε πάνω από 100 συνολικά, καθώς και πόσοι είναι οι δημοσιογράφοι - δοκιμαστές που είναι σε θέση να τα κατανοήσουν και να τα μεταφέρουν...
ΥΓ. Μου πάτησες τον κάλλο με το Sunny. Θυμήθηκα τα χωρίς αποτέλεσμα παρακάλια μου (κρατώντας τους 4τ ανοιχτούς στο τεστ) στον πατέρα μου να το πάρουμε (το 1,4 φυσικά), αλλά δεν θυμάμαι ποιος εδώ μέσα τα ‘χωσε στον πατέρα του γιατί πήρε … νομίζω Mondeo. Οι καιροί, λοιπόν, άλλαξαν. Παρακολουθώντας τις περί αυτοκινήτων συζητήσεις των σημερινών 20άρηδων, πιστεύω ότι θ’ αλλάξουν κι άλλο…
-
Που και που το παίρνω, μερικά τεύχη το χρόνο. Είναι καλύτερο από άλλα περιοδικά.
Συμφωνώ ότι τα τεστ στα αδύναμα αυτοκίνητα φαίνονται σαν αγγαρεία αλλά αυτά αγοράζει ο κόσμος, τι κυκλοφορεί στους δρόμους; αθλιότητα - αυτά να ξεζουμίζουν.
Γενικά δεν μου αρέσουν τα τεστ, δε λένε πολλά πράγματα, σα διαφημιστική γνωριμία είναι. Γι αυτό φταίμε και οι (μπούφοι) αναγνώστες/αγοραστές που αν διαβάσουμε ότι το χερούλι της πόρτας δεν είναι εργονομικό, θα αλλάξουμε γνώμη και θα πάρουμε κινέζικο παπαράμαξο - 'κι αυτό λάθη έχει, δεν πειράζει'.
-
chemic +1
με λιγα λογια κανουν μισες δουλειες ......
να το παρω να διαβασω τι? 2 σελιδες με γενικουρες -
συμφωνώ στο 90% του ποστ του chemic
αλλά και σε αυτό εδώ
Να προσθέσω, αν και είμαστε εκτός θέματος, ότι κανείς δεν μας μίλησε για τις θεόχονδρες (και λόγω αερόσακων) μπροστινές κολώνες (πχ του S-max και του Zafira), που σε κλειστές αριστερές σου κρύβουν ... όλη τη στροφή.
με τον ililias
Εγώ δεν διάβαζα τόσο παλιά το περιοδικό είμαι μόλις 27 ετών, αλλά για αν το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγώ δεν διάβαζα τόσο παλιά το περιοδικό είμαι μόλις 27 ετών, αλλά για αν το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε!
Στα παλια παλια χρονια μεταξυ τοσων αλλων, καθε μηνα εβαζε το περιοδικο και μερικα αρθρα για την επιμορφωση του οδηγου,απο το πως θα κατσεις στο καθισμα του οδηγου εως το να μαντευεις τη κατευθυνση του δρομου που οδηγεις (βλεποντας τις τυχον κολωνες της ΔΕΗ,τα δεντρα κλπ.)
Αυτο το τελευταιο το ειχα σαν παιχνιδι με το γυιο μου για να γεμιζουμε τις πολυωρες διαδρομες των καλοκαιρινων διακοπων.
Αγοράζετε 4Τροχούς?