-
δεν ειναι τυχαιο που το αυτοκινητο παρολο που εχει λανσαριστει επισημα απο τον απριλιο, μισο χρονο μετα δεν εχει διαφημιστει πουθενα ουτε σε τηλεοραση ουτε σε τυπο...τι να διαφημισουν; εδω δεν εχουν αυτοκινητα για τεστ ντραιβ...και αυτα πουλημενα ειναι...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν ειναι τυχαιο που το αυτοκινητο παρολο που εχει λανσαριστει επισημα απο τον απριλιο, μισο χρονο μετα δεν εχει διαφημιστει πουθενα ουτε σε τηλεοραση ουτε σε τυπο...τι να διαφημισουν; εδω δεν εχουν αυτοκινητα για τεστ ντραιβ...και αυτα πουλημενα ειναι...Η Honda ποτέ δεν διαφημιζόταν πολύ στην Ελλάδα. Λες και κάποιος δεν θέλει να πουλάει
-
Tον Απριλιο λανσαρηστηκε το Μαιο το εκλεισα Ιουλιο το πηρα.Ουτε μεσον ουτε 1000ε απλως γρηγορη αποφαση και HONDA FOR EVER φυσικα......αυτο περι φανατικων!!!!!
Κατι τωρα που με ξενισε ειναι οτι το αυτοκινητο τελικως θελει 100αρα και μονο βενζινη αλλιως τα πυρακια κανουν παρελαση οποτε το οικονομικο 1800αρι παει περιπατο. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
δεν ειναι τυχαιο που το αυτοκινητο παρολο που εχει λανσαριστει επισημα απο τον απριλιο, μισο χρονο μετα δεν εχει διαφημιστει πουθενα ουτε σε τηλεοραση ουτε σε τυπο...τι να διαφημισουν; εδω δεν εχουν αυτοκινητα για τεστ ντραιβ...και αυτα πουλημενα ειναι...
Η Honda ποτέ δεν διαφημιζόταν πολύ στην Ελλάδα. Λες και κάποιος δεν θέλει να πουλάει
Όντως, γιατί γίνεται αυτό? Η μόνη διαφήμιση Honda που θυμάμαι στην Ελλάδα είναι του TypeR όταν είχε βγει το GTi και έλεγε 'bye bye GTi'..
-
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
Κατι τωρα που με ξενισε ειναι οτι το αυτοκινητο τελικως θελει 100αρα και μονο βενζινη αλλιως τα πυρακια κανουν παρελαση οποτε το οικονομικο 1800αρι παει περιπατο.
Πώς;;;
-
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
Κατι τωρα που με ξενισε ειναι οτι το αυτοκινητο τελικως θελει 100αρα και μονο βενζινη αλλιως τα πυρακια κανουν παρελαση οποτε το οικονομικο 1800αρι παει περιπατο.Το γράφει manual αυτό? Στο είπαν στην Honda?
-
Μου το ειπαν και στο συνεργειο μετα απο σχετικη ερωτηση το γραφει και το manual δε λεει βεβαια 100 οκτανια αλλα πανω απο 95 δηλαδη εγω μετα τις σχετικιες δοκιμες VPOWER κλπ μονο στα 100 οκτανια σταματησε η παρελαση και η εντονη μυρωδια του καταλυτη που ειχα αναφερει παλιοτερα.
-
μονο απο εσενα το εχω ακουσει αυτο... δεν σε αμφισβητω απλα ολα τα διαφημιστικα μιλουν για απλη 95αρα...εγω σκοπευω να χρησιμοποιω 95vpower.Μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις...γιατι να χρειαζεται 100αρα...δεν εχει αναλογη απαιτηση ενας κινητηρας με τετοια αρχιτεκτονικη...
-
μονο απο εσενα το εχω ακουσει αυτο... δεν σε αμφισβητω απλα ολα τα διαφημιστικα μιλουν για απλη 95αρα...εγω σκοπευω να χρησιμοποιω 95vpower.Μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις...γιατι να χρειαζεται 100αρα...δεν εχει αναλογη απαιτηση ενας κινητηρας με τετοια αρχιτεκτονικη...Το manual γραφει πανω απο 95 το συνεργειο ειπε 100 τωρα γιατι τα διαφημηστικα λενε 95 νομιζω ειναι κατανοητο.
Παντως τα πυρακια σταματησαν με την 100αρα.
Ενταξει στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα συνηθισα και τουλαχιστον δεν ακουω τα πυρακια που μου εσπαγαν τα νευρα.Σημειωση στα 5500 μισο κιλο λαδακι συμπληρωμα κι αυτο φυσιολογικο μου ειπαν στο συνεργειο..... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η Honda ποτέ δεν διαφημιζόταν πολύ στην Ελλάδα. Λες και κάποιος δεν θέλει να πουλάει
Το δε διαφημιζόταν είναι σχετικά... δες τις λιστες στο ΣΕΑΑ να δεις ότι κουτσα στραβα 3 εκ τα δίνει.
Απλά έχει μερίδιο μεγαλυτερο από όλη την Ευρώπη. Δεν είνάι σίγουρο ότι μπορεί να πάει παραπάνω στην Ελλάδα. -
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
μονο απο εσενα το εχω ακουσει αυτο... δεν σε αμφισβητω απλα ολα τα διαφημιστικα μιλουν για απλη 95αρα...εγω σκοπευω να χρησιμοποιω 95vpower.Μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις...γιατι να χρειαζεται 100αρα...δεν εχει αναλογη απαιτηση ενας κινητηρας με τετοια αρχιτεκτονικη...
Το manual γραφει πανω απο 95 το συνεργειο ειπε 100 τωρα γιατι τα διαφημηστικα λενε 95 νομιζω ειναι κατανοητο.
Ενταξει στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα συνηθισα και τουλαχιστον δεν ακουω τα πυρακια που μου εσπαγαν τα νευρα.Σημειωση στα 5500 μισο κιλο λαδακι συμπληρωμα κι αυτο φυσιολογικο μου ειπαν στο συνεργειο.....το λαδακι εχει να κανει με τον τροπο που το εστρωσες απο την αλλη για μενα ειναι φυσιολογικη καποια καταναλωση λαδιων μεχρι την πρωτη αλλαγη...φιλε μου εχω μιλησει με 100 ατομα σε αγγλικο φορουμ για το αυτοκινητο κανεις δεν μου ειπε για 100αρα...μηπως το αυτοκινητο εχει κατι και δεν στο λενε; Πηγαινε και σε αλλο συνεργειο της χοντα να εχεις πολλες αποψεις για το θεμα
-
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
Το manual γραφει πανω απο 95 το συνεργειο ειπε 100 τωρα γιατι τα διαφημηστικα λενε 95 νομιζω ειναι κατανοητο.
Ενταξει στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα συνηθισα και τουλαχιστον δεν ακουω τα πυρακια που μου εσπαγαν τα νευρα.Σημειωση στα 5500 μισο κιλο λαδακι συμπληρωμα κι αυτο φυσιολογικο μου ειπαν στο συνεργειο.....τόσο καίνε μόνο τα FSI
-
Ενταξει στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα συνηθισα και τουλαχιστον δεν ακουω τα πυρακια που μου εσπαγαν τα νευρα.Σημειωση στα 5500 μισο κιλο λαδακι συμπληρωμα κι αυτο φυσιολογικο μου ειπαν στο συνεργειο.....το λαδακι εχει να κανει με τον τροπο που το εστρωσες απο την αλλη για μενα ειναι φυσιολογικη καποια καταναλωση λαδιων μεχρι την πρωτη αλλαγη...φιλε μου εχω μιλησει με 100 ατομα σε αγγλικο φορουμ για το αυτοκινητο κανεις δεν μου ειπε για 100αρα...μηπως το αυτοκινητο εχει κατι και δεν στο λενε; Πηγαινε και σε αλλο συνεργειο της χοντα να εχεις πολλες αποψεις για το θεμα
Τους ρωτησες?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ενταξει στην αρχη μου κακοφανηκε αλλα συνηθισα και τουλαχιστον δεν ακουω τα πυρακια που μου εσπαγαν τα νευρα.Σημειωση στα 5500 μισο κιλο λαδακι συμπληρωμα κι αυτο φυσιολογικο μου ειπαν στο συνεργειο.....τόσο καίνε μόνο τα FSI
Και τα CIVIC
-
ναι εχουν και ειδικα τοπικ μονο για την βενζινη που χρησιμοποιουν μαλιστα μου ειπαν ολοι να βαζω vpower95 διοτι με 100 δεν βλεπουν διαφορα
-
ναι εχουν και ειδικα τοπικ μονο για την βενζινη που χρησιμοποιουν μαλιστα μου ειπαν ολοι να βαζω vpower95 διοτι με 100 δεν βλεπουν διαφοραΦιλε μου τη VPOWER την εβαλα και δεν ειδα διαφορα.Τωρα οσο αφορα το συνεργειο παω 13 χρονια δεν ειχα μεχρι τωρα κανενα προβλημα και δεν νομιζω οτι εχουν κανενα οφελος με το αν βαζω 95 η 100 οκτανια στο αυτοκινητο.Αν ειχε καποιο προβλημα το αυτοκινητο το προβλημα θα συνεχιζοταν και με την 100αρα
-
Αν υποψιαστώ ότι καίνε λάδι και θέλουν 100άρα
-
Ο χρήστης gus38 έγραψε:
ναι εχουν και ειδικα τοπικ μονο για την βενζινη που χρησιμοποιουν μαλιστα μου ειπαν ολοι να βαζω vpower95 διοτι με 100 δεν βλεπουν διαφορα
Φιλε μου τη VPOWER την εβαλα και δεν ειδα διαφορα.Τωρα οσο αφορα το συνεργειο παω 13 χρονια δεν ειχα μεχρι τωρα κανενα προβλημα και δεν νομιζω οτι εχουν κανενα οφελος με το αν βαζω 95 η 100 οκτανια στο αυτοκινητο.Αν ειχε καποιο προβλημα το αυτοκινητο το προβλημα θα συνεχιζοταν και με την 100αρα
τι να πω ας απαντησουν οι ιδιοκτητες διοτι εγω ακομα το περιμενω και δεν εχω προσωπικη εμπειρια...μου εχει κανει εντυπωση παντως αυτο που γραφεις
-
Το manual συγκεκριμένα γράφει πως ο κινητήρας είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με καύσιμο 95 οκτανίων ή περισσότερων. Δε λέει πάνω από 95. Θα παρακαλούσα το φίλο να μας πεί ακριβώς τί πρόβλήματα του παρουσιάζε με τη χρήση 95άρας; Να αποκλείσω τη κακή ποιότητα καυσίμου;
-
ενα ενα μας τα λετε!
Ηonda Civic 2005