-
άσε είναι μεγάλο το κόλλημα με το φορουμ
Είναιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!............και έχει δίκηο ο Μάκης,η παρέα είναι που αναζητάς συνέχεια
[list:1lvnpe3m]Ε δε τη γλυτωνετε κακομοιρηδες, κανονιστε κατα Σεπτεβριο μερια σε ρεμπεταδικο για ρετσινα [/list:u:1lvnpe3m][list:1lvnpe3m]Και μην ακουσω κανεναν σας στις 2 'πρεπει να φυγω....ξερετε το παιδι και το βιολι' σεις να ξερετε ΑΑ [/list:u:1lvnpe3m][list:1lvnpe3m]Αμα δε σας κανω εγω.....λατερνες [/list:u:1lvnpe3m][list:1lvnpe3m]Γιατι ρε γμτ σας αγαπαω τοσο πολυ κι ας μη σας εχω δει!![/list:u:1lvnpe3m]>Δηλαδή κε Μάκη μας,αν θέλουμε τίποτα πειράγματα σε 6κύλινδρο εν σειρά εκ Γερμανίας να σας απευθυνθούμε αρμοδίως ετσι?!!
[list:1lvnpe3m]Αμααααν.............Bayerishe Motoren Werke δηλ?[/list:u:1lvnpe3m][list:1lvnpe3m]Πω πω ρε παιδια τι πορωτικς ηχος και κατασκευη?[/list:u:1lvnpe3m][list:1lvnpe3m]Μεσα [/list:u:1lvnpe3m][list:1lvnpe3m]Μη περιμενεις ομως κιτ............ιδιοκατασκευης και πειραματα [/list:u:1lvnpe3m][list:1lvnpe3m]Παντα με την υπογραφη.......made in germany [/list:u:1lvnpe3m][list:1lvnpe3m]Μη κανουμε.............η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 101 [/list:u:1lvnpe3m]
-
G60POWER ρίξε μια ματιά στις 'ανακοινώσεις' στα θέματα με τις μασαμπουκιάσεις....όλο και κάποιο link σε φωτό θα βρείς, τουλάχιστον να βάλεις πρόσωπα στα nick-names μας.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Αμααααν.............Bayerishe Motoren Werke δηλ?[/list][list:m850muuy]Πω πω ρε παιδια τι πορωτικς ηχος και κατασκευη?[/list:u:m850muuy][list:m850muuy]Μεσα [/list:u:m850muuy][list:m850muuy]Μη περιμενεις ομως κιτ............ιδιοκατασκευης και πειραματα [/list:u:m850muuy][list:m850muuy]Παντα με την υπογραφη.......made in germany [/list:u:m850muuy][list:m850muuy]Μη κανουμε.............η αλεπου 100 και το αλεπουδακι 101 [/list:u:m850muuy]Ετσι!!!..24 βαλβίδες...Vanos (ένα)..2 λίτρα!!!.. Τι λές,γίνεται τίποτα?!!
-
Ετσι!!!..24 βαλβίδες...Vanos (ένα)..2 λίτρα!!!.. Τι λές,γίνεται τίποτα?!!
[list:2b5yhacy]Ρε τερας της 'κενωνιας' εσυ εψαχνες για Leon αν θυμαμαι καλα(δεν ξεχναει ο ελεφαντας ) που τον βρηκες τον 'πισοκωλη'? [/list:u:2b5yhacy][list:2b5yhacy]Εδω φιλε μου με επιασες στα πρασσα [/list:u:2b5yhacy][list:2b5yhacy]Αν δεν ψαχτω να σου πω το ΟΚ........μη περιμενεις απο μενα θαυματα [/list:u:2b5yhacy][list:2b5yhacy]Παρε ενα πεντακυλινδρο να το κανουμε............εδαφους αερος...δε μακους [/list:u:2b5yhacy]
-
Ετσι!!!..24 βαλβίδες...Vanos (ένα)..2 λίτρα!!!.. Τι λές,γίνεται τίποτα?!!
[list:ov6wyxf6]Ρε τερας της 'κενωνιας' εσυ εψαχνες για Leon αν θυμαμαι καλα(δεν ξεχναει ο ελεφαντας ) που τον βρηκες τον 'πισοκωλη'? [/list:u:ov6wyxf6][list:ov6wyxf6]Εδω φιλε μου με επιασες στα πρασσα [/list:u:ov6wyxf6][list:ov6wyxf6]Αν δεν ψαχτω να σου πω το ΟΚ........μη περιμενεις απο μενα θαυματα [/list:u:ov6wyxf6][list:ov6wyxf6]Παρε ενα πεντακυλινδρο να το κανουμε............εδαφους αερος...δε μακους [/list:u:ov6wyxf6]
Μπα,καλό το Leon..αλλά δεν γυρνάει!!!
Το εχω εδω και 5 χρόνια.Ξέρεις τώρα.316,τροπέτο 2λιτρο καλό,7 μέρες μαζί με τον μάστορα για να μπούνε όλα επάνω (όπως πρέπει) και μετά..το αλλάζεις?Δεν το αλλάζεις!! Αφου το έφτιαξα -σχεδόν- με τα χεράκια μου!!! -
Μπα,καλό το Leon..αλλά δεν γυρνάει!!!
Το εχω εδω και 5 χρόνια.Ξέρεις τώρα.316,τροπέτο 2λιτρο καλό,7 μέρες μαζί με τον μάστορα για να μπούνε όλα επάνω (όπως πρέπει) και μετά..το αλλάζεις?Δεν το αλλάζεις!! Αφου το έφτιαξα -σχεδόν- με τα χεράκια μου!!![list:3bovi2uy]Οχι φιλε μου δε γυρναει [/list:u:3bovi2uy][list:3bovi2uy]Και το 'γυρισμα' της βαυαρεζικης τεχνικης δεν το εχει ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ [/list:u:3bovi2uy][list:3bovi2uy]Και φυσικα ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙΣ [/list:u:3bovi2uy][list:3bovi2uy]Και τελικα εβαλες πανω μοτερ Vanos?[/list:u:3bovi2uy]
-
Και τελικα εβαλες πανω μοτερ Vanos?[/list]Ναι,γιατι το χωρίς Vanos ψιλοσέρνεται!!
-
Ναι,γιατι το χωρίς Vanos ψιλοσέρνεται
[list:e356faha]Kαλα σοβαρα μιλας τωρα?Σερνεται το 2,5 αρι το νορμαλ? [/list:u:e356faha][list:e356faha]Μη ξεχνας ομως οτι εχεις ποιο απλη κατασκευη και ποιο επιρεπης στο......δαχτυλο [/list:u:e356faha][list:e356faha]Αν δε βιαζεσαι σε θεμα βελτιωσης ειμαι σιγουρος οτι θα τα πουμε κι απο κοντα [/list:u:e356faha]
-
Ιδού πώς το θέλω εγώ το μοτέρ...
3000 κυβικά, V12 (σας θυμίζει κάτι αυτό; ), με τεχνολογία Ehrlich/Mayflower, τέσσερις δεσμοδρομικά ελεγχόμενες βαλβίδες από τιτάνιο ανά κύλινδρο, δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής ανά πλευρά του V, σφυρήλατα πιστόνια, μπιέλες και στρόφαλο από τιτάνιο, άμεσο ψεκασμό, δύο μπουζί στον κύλινδρο, ανατροφοδότηση καυσαερίων (βλέπε Toyota Prius) για οικονομία στο ταξίδι, μπλοκ, κεφαλές, κάρτερ από αλουμίνιο, μεταβλητό χρονισμό και βύθισμα εκκεντροφόρων εισαγωγής και εξαγωγής, μεταβλητό μήκος αυλών εισαγωγής, 12πετάλουδο, συνδυασμένο με 7άρι σειριακό κιβώτιο αντίστοιχο του SMG II και κίνηση στους πίσω τροχούς με Τόρσεν...
Πολλά ζητάω;
-
Ιδού πώς το θέλω εγώ το μοτέρ...
3000 κυβικά, V12 (σας θυμίζει κάτι αυτό; ), με τεχνολογία Ehrlich/Mayflower, τέσσερις δεσμοδρομικά ελεγχόμενες βαλβίδες από τιτάνιο ανά κύλινδρο, δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής ανά πλευρά του V, σφυρήλατα πιστόνια, μπιέλες και στρόφαλο από τιτάνιο, άμεσο ψεκασμό, δύο μπουζί στον κύλινδρο, ανατροφοδότηση καυσαερίων (βλέπε Toyota Prius) για οικονομία στο ταξίδι, μπλοκ, κεφαλές, κάρτερ από αλουμίνιο, μεταβλητό χρονισμό και βύθισμα εκκεντροφόρων εισαγωγής και εξαγωγής, μεταβλητό μήκος αυλών εισαγωγής, 12πετάλουδο, συνδυασμένο με 7άρι σειριακό κιβώτιο αντίστοιχο του SMG II και κίνηση στους πίσω τροχούς με Τόρσεν...
Πολλά ζητάω;
[list:2hk28jra]Aυτο που ζητας Κωνσταντινε ειναι το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ [/list:u:2hk28jra][list:2hk28jra]Το οποιο μπορει να στο δωσει ενας κατασκευαστης με πολυ ποιο απλη κατασκευη απο αυτη που ζητας..........αρκει να ξερει να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ [/list:u:2hk28jra]
-
Εγώ θέλω όλες αυτές τις λύσεις εφαρμοσμένες από κατασκευαστή που να παίζει μπάλα κι όχι κατενάτσιο.
-
[list:td9z72i4]Ολες μαζι οι λυσεις δυστυχως δεν αποδιδουν[/list:u:td9z72i4][list:td9z72i4]Τεχνικα και μηχανολογικα ειναι πλεον αποδεδειγμενο[/list:u:td9z72i4]
-
Τιμημένος φοιτητής κι εγώ αλλά ελπίζω σε λίγο να μορφώνω τα παιδιά σας γύρα από τη Βιολογία
-
Εγώ πάντως ψήφισα «Άλλο» γιατί δεν νιώθω σαν δημόσιος υπάλληλος (χωρείς να έχω κάτι μαζί τους προς θεού).
Λιπών ανήκω στις τάξεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας εδώ και δεκαέξι χρόνια, με ειδικότητα και εμπειρία ως μηχανικός μεταφορικών μέσων και επίγειου εξοπλισμού εξυπηρέτησης των αεροσκαφών.
Τα τελευταία χρόνια υπηρετώ στο Τυμπάκι της Κρήτης.
Για κανονίστε να έρθει κανείς φαντάρος εκεί και τα λέμε. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ πάντως ψήφισα «Άλλο» γιατί δεν νιώθω σαν δημόσιος υπάλληλος (χωρείς να έχω κάτι μαζί τους προς θεού).
Λιπών ανήκω στις τάξεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας εδώ και δεκαέξι χρόνια, με ειδικότητα και εμπειρία ως μηχανικός μεταφορικών μέσων και επίγειου εξοπλισμού εξυπηρέτησης των αεροσκαφών.
Τα τελευταία χρόνια υπηρετώ στο Τυμπάκι της Κρήτης.
Για κανονίστε να έρθει κανείς φαντάρος εκεί και τα λέμε.εγω Μανωλη μου περασα απο την 126ΣΜ το 82 σαν εφεδρος σμηνιας τεχνικος ασυρματων και ημουν στο B.O.C ή C.O.C δεν θυμαμαι καλα και ο ενας χρονος που εκατσα στην κρητη, αν και με πολλες δυσκολιες ειδικα στην αρχη, θα μου μεινει αξεχαστος.
ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!!!
στο Τυμπακι ειχα παρακολουθησει αγωνες μοτο οταν γινονταν την δεκαετια του 80 που ειχα και την μεγαλη τρελλα με τα δικυκλα [μερος της κραταει ακομα]!!!!!!
-
Ο χρήστης topmar έγραψε:
ΥΠΑΞΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΕΤΗ!!
να υποθεσω ''δημοσιος υπαλληλος'',''αλλο'' ή μηπως τιποτα ηταν η επιλογη σου;;;;;;
ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ!!
ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑ 'ΑΛΛΟ'.
ΤΟ 'ΤΙΠΟΤΑ', ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!μενω αφωνος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Σπουδαζω διοικηση επιχειρησεων στο Λονδινο.
-
Φοιτητης και μελλοντικος Περιβαλλοντολογος....
Κανενας αλλος απο Πανεπιστημιο Αιγαίου? -
Συγκοινωνιολόγος Πολιτικός Μηχανικός
-
Ο χρήστης sfrag έγραψε:
Συγκοινωνιολόγος Πολιτικός Μηχανικόςπου ησουν τοσο καιρο που εχουν γινει του κοσμου οι ''σφαγες'' εδω σε θεματα της επιστημης σου [οχι του πολ.μηχανικου παντως ].
για ανελαβε δουλεια και εδω για να εχουμε και μια επιστημονικα τεκμηριωμενη αποψη για αναλογα θεματα
καλως ηρθες στο φορουμ!!!!
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ!!!!!!