-
Λοιπον, λοιπον η ελάχιστη εμπειρία μου με το αμαξι περιέχει (ευτυχως για εμενα ) δυο Σουνιάδες.
Το αμαξι κραταει πολύ καλα κι ας μην το ζορισα τρελλα μιας και λόγω της καλης μου που ειναι ψειρας δεν ξεπερασα τις 4.000 στροφες.Στριβεις με οσα και το αμαξι κραταει τροχια. ΔΕΝ κοπαναει, όπως περίμενα λόγω ημιάκαμπτου και 17αριών. Βεβαια, μιλάω με βαση το miata μου που φοράει KYB AGX ρυθμισμένα στο 3 (όριο σκληρότητας το 4). Σε πολλές στροφες μπήκα 'γιουργια' αλλά το αμαξι δεν με πούλησε.
Το γελοιο της υπόθεσης, το οποιο μου εχει αναφερει επανειλημμενα η κυρια μου, είναι οτι ο 'χαβαλες' που γινεται εδω με το VAG group εχει επέκταση και στο δρομο. Εχει βαρεθει να μετραει Α3, Golf και Seat να της χωνονται. Τεσπα. Το αμαξι εχει μονο 1520 χλμ και δεν εχω καμια προθεση να το ξεσκισω ακομη, μιας και δεν εχει κανει το κλασσικο δρομολόγιο 'στρωσίματος' Αθήνα-Πόρτο Χέλι...
Από χωρους δεν το συζηταω, ούτε από πολυτελεια. Συζητωντας με καλο φίλο και γειτονα που εχει Α3 Sportsback 1.6 μου ειπε ότι θα το επαιρνε με κλειστα μάτια αλλα δεν αντεχε την αναμονη. Ασε που του κόστισε κανα 4αρι χιλιάρικα ακριβότερα για τα ιδια στοιχεια εξοπλισμου. Η κατανάλωση κυμαινεται μεταξυ 7.9 l/100 km και 8.5l/100 Km
Το αμαξι, όπως εχω πει κι εδω αγοραστηκε μετά από τρελλό ψαξιμο σε όλη την κατηγορία του για τον συνδυασμό των εξης στοιχείων.- Εχει χωρους οικογενειακού χωρίς να δείχνει οικογενειακό/πολυμορφικό,γεγονός που ξενερωνει κι εμενα και την κυρια μου, καθότι μπορει να ειμαστε γονεις αλλα δεν μας πήραν και τα χρονια...
- Εχει δύναμη και καλή παράδοση στα μοτερ του.
- Εχει πολύ καλή τιμή σε σχεση με αυτα που προσφερει,
- Εχει 7 χρονάκια εγγυηση.
- Εχει ωραίο look (υποκειμενικος παραγων).
Τα μονα αρνητικα που σκεφτομαι ειναι πως θα παμε στην Αμοργο με τα 17αρια και ποσο θα κοστισει η αλλαγη των ελαστικων. Μπορει να βρω κι άλλα στην πορεία που δεν θα διστασω να αναφερω μιας κι εδω δεν μιλαμε για την ΑΕΚ ( η οποια και στο Περιφερειακο να παίζει θα την υποστηριζω ), αλλά για ενα αυτοκινητο. Επ ουδενι δεν θελω να κανω αυτα που κραζω σε ορισμενους 'δικους μου' (mx5 forum) που σπαγανε μοτερ λόγω υπερτροφοδοτησης και κανανε τις πάπιες.
Αυτα τα ολιγα. Με το καλό σε όσους το περιμενουν. -
Pankal και αμα σου αρεσει.
Εχεις εισβαλει σε οργανωμενο συλλογο-συνδεσμο και πρεπει να πληρωσεις συνδρομη να εκφρασεις αποψη-γνωμηΣε 190 σελιδες θεμα λες να εξυμνουν το Civic?Ολο και κατι θα εχει γραφτει 'ουσιαστικο'.Κατσε ψαξε.
-
Βλεπω παντως ποσο πραγματικα το χαιρεστε και βαριεμαι να σας την πω.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Βλεπω παντως ποσο πραγματικα το χαιρεστε και βαριεμαι να σας την πω.Έλα, αφού το ποθεί η ψυχούλα σου
-
οχι οχι πραγματικα πιστευω οτι μεσα στο μικροκοσμο σας ειστε στ'αληθεια ευτυχισμενοι με την επιλογη σας.δεν το κατανοω αλλα το αντιλαμβανομαι
-
Εσυ στον μακρόκοσμό σου δηλαδή είσαι θλιμμένος? Τι λάθος επιλογή δηλαδή έκαναν όσοι πήραν civic?
-
οχι οχι πραγματικα πιστευω οτι μεσα στο μικροκοσμο σας ειστε στ'αληθεια ευτυχισμενοι με την επιλογη σας.δεν το κατανοω αλλα το αντιλαμβανομαιΕννοείται! Σε αυτό το μικρόκοσμο όλοι οδηγούν είτε Civic είτε Yugo, ώστε η υπεροχή των Civic να είναι σχεδόν αναμφισβήτητη. Δεν οδηγούμε πάνω από 90χλμ/ώρα στις ευθείες για να μή σπάσουν τα τύμπανά μας από το θόρυβο του πρωτόγονου κινητήρα, και στις στροφές δε ξεπερνάμε τα 55χλμ/ώρα διότι η αρχιτεκτονική του πίσω άξονα θα έκανε την οδήγηση με ταχύτητες άνω των 55 εξαιρετικά επικίνδυνη. Επιπλέον η άσφαλτος έχει επένδυση με βαμβάκι για να μήν χτυπάει ο ημιάκαμπτος. Επιπλέον με αυτές τις ταχύτητες δε κινδυνεύουμε τόσο πολύ να υποστούμε σοβαρό τραυματισμό λόγω της ανύπαρκτης παθητικής ασφάλειας. Επιπλέον προσφέρεται ώς αξεσουάρ ειδική λαστιχένια επένδυση παρόμοια με αυτή των συγκρουόμενων ώστε να αποφεύγεται το μοιραίο. Το μόνο υπερτροφοδοτούμενο αμάξι που γνωρίζουμε είναι το Smart και φυσικά είμαστε πιό γρήγοροι από αυτό. Ο Σαρακάκης είναι ο καλύτερος αντιπρόσωπος, βέβαια πρέπει να βάζουμε πρέπει να βάζουμε βενζίνη μόνο της μάρκας Sakarakishell αλλιώς η εγγύηση ακυρώνεται αλλά επειδή έχουν εμφανιστεί πολλά προβλήματα δε το ρισκάρουμε. Τι προάλλες για παράδειγμα έβαλα ένα δισκάκι με MP3 και εκεί που άκουγα τό άσμα 'δεν υπάρχουν VAG σου λέω...' η ένταση έπεσε κατά 0,5 DB χωρίς λόγο.
-
οχι οχι πραγματικα πιστευω οτι μεσα στο μικροκοσμο σας ειστε στ'αληθεια ευτυχισμενοι με την επιλογη σας.δεν το κατανοω αλλα το αντιλαμβανομαιρε συ τωρα που την βλεπω καλυτερα την υπογραφη σου...μου αρεσει...η καμπινα ειναι αθικτη...αλλα πρεπει να αρπαξαν οι...ζαντες
-
Ρε σεις,γιατι μου στεναχωρειτε τον Omikron?Εχασε την ορεξη του πλεον.
Ολα στον τουτο 'δω τον μικροκοσμο ηταν σε μια ταξη.Ισορροπημενα,νομοτελειακα.
Απο την μια ο ενας να εξ-υμνει,και απ την αλλη ο αλλος να κατακρινει.
Αυτην η ισορροπια ειναι πλεον παρελθον μετα τον war of (micro-)worlds.
Μπορειτε πλεον ελευθεροι και νικητες να χαρειτε και να εξορισετε τον O-micro-ne σε αλλο topic.
Κακοι ανθρωποι.............. -
nickval
Περιγραφικότατος!!!
-
Ο χρήστης pankal έγραψε:
μα καλά, μερικοί χρήστες δεν έχουν άλλα πράγματα να κάνουν κάθε μέρα από το να περιμένουν το civic και να γράφουν για αυτό σαν οργανωμένοι οπαδοί;
θα μου πεις, τι περιμένεις να δεις στο honda civic forum;
ε, περιμένω καμιά είδηση, εντυπώσεις και εμπειρίες ιδιοκτητών, εδώ το κακό με τους φανατικούς παραέγινε!!είσαι άδικος.
Γεμάτο ειδήσεις είναι.
Τωρα ήταν το θεμα με το crash test και το αναλυσαμε περισσότερο από όλα τα περιοδικά.
Δωσαμε φωτογραφίες, αποτελέσματα, συγκριτικά με άλλα αμάξια (αμερική ευρώπη)Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ για σένα που σε σύμπαθούμε!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μα καλά, μερικοί χρήστες δεν έχουν άλλα πράγματα να κάνουν κάθε μέρα από το να περιμένουν το civic και να γράφουν για αυτό σαν οργανωμένοι οπαδοί;
θα μου πεις, τι περιμένεις να δεις στο honda civic forum;
ε, περιμένω καμιά είδηση, εντυπώσεις και εμπειρίες ιδιοκτητών, εδώ το κακό με τους φανατικούς παραέγινε!!είσαι άδικος.
Γεμάτο ειδήσεις είναι.
Τωρα ήταν το θεμα με το crash test και το αναλυσαμε περισσότερο από όλα τα περιοδικά.
Δωσαμε φωτογραφίες, αποτελέσματα, συγκριτικά με άλλα αμάξια (αμερική ευρώπη)Και όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ για σένα που σε σύμπαθούμε!!!!
ρε coyote ξεχασες τους δωροθετες...
-
εντάξει, έχει ειδήσεις το φορουμ, αλλά ειδήσεις έχει και ο Ριζοσπάστης, και το Φως των Σπορ, κλπ. είναι λίγο η οπαδική οπτική γωνία κάποιων που με χάλασε και τους την είπα λιγάκι.. no hard feelings και τέλος από μένα..και αν κάνω λάθος, ουδείς άσφαλτος
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Τα μονα αρνητικα που σκεφτομαι ειναι πως θα παμε στην Αμοργο με τα 17αρια και ποσο θα κοστισει η αλλαγη των ελαστικων.Ήμουν στην Αμοργο για διακοπές το καλοκαίρι που μας πέρασε και οι δρόμοί είναι μια χαρά. (Οδήγησα σε όλο το ασφάλτινο δίκτυο) Γιατί σε προβληματίζουν τα 17άρια??
Εύχομαι πολλά, καλά και ευχάριστα χιλιόμετρα με το καινούριο τουτούνι σας!! -
Ο χρήστης pankal έγραψε:
εντάξει, έχει ειδήσεις το φορουμ, αλλά ειδήσεις έχει και ο Ριζοσπάστης, και το Φως των Σπορ, κλπ. είναι λίγο η οπαδική οπτική γωνία κάποιων που με χάλασε και τους την είπα λιγάκι.. no hard feelings και τέλος από μένα..και αν κάνω λάθος, ουδείς άσφαλτοςδεν νομιζω οτι το βλεπουμε οπαδικα στο civic φορουμ. Σε αλλα τοπικ υπαρχει αυτο αλλα εδω κριτικαρουμε τα παντα...ετσι θα γινεται εδω απο μενα σιγουρα αλλα υποθετω και απο τους αλλους. Απλα σου γραφω να μην απαιτεις πραγματα τα οποια δεν ειναι πραγματοποιησιμα...ειναι αδυνατο να γραφει κανεις καθημερινα την εμπειρια του απο την χρηση του αυτοκινητου...αυτο που μπορει να γινει ειναι να ρωτα καποιος κατι και οι αλλοι να παραθετουν τις αποψεις τους με σοβαρο ή χιουμοριστικο υφος. (το δευτερο προτιμηται...). Να ηταν και πολλοι οι ιδιοκτητες ρε γαμωτο...μετρημενοι ειναι...
-
'ουδείς άσφαλτος'
-αυτην με την πισσα?'...μετρημενοι ειναι...'
-μετρηστε τους τωρα που μπορειτε , γιατι σε κανα 5 μηνο....... -
πάλι μετρημένοι θα 'ναι
-
...κυριοι παντα οι εκλεκτοι ειμαστε λιγοι...
για τους υπολοιπους υπαρχουν παντα τα αυτοκινητα του λαου -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Να ηταν και πολλοι οι ιδιοκτητες ρε γαμωτο...μετρημενοι ειναι...Έχω κάνει ~ 12.500 χλμ. Όλα πάνε καλά. Είναι όπως το περίμενα. Νέα σε λίγο όταν κάνω το πρώτο service στα 15.000 χιλ…..
Πάντως όταν κατεβαίνω από το civic και παίρνω το toyta g6 αισθάνομαι όπως όταν κατέβαινα από το lancia Y για να πάρω το alfasud. Νομίζω ότι θα μου φύγει από τα χέρια. -
Δεν νομιζω να ειναι και μετρημενοι.Με τοση ζητηση και μετρημενοι..?
Απ την αλλη καλυτερα αμα ειναι λιγα τα αυτοκινητα,γιατι οι ιδιοκτητες θα αισθανονται 'καπως' και φυσικα θα προκαλει τετοιο σχημα περισσοτερο αφου δεν θα εχει γινει σουπα να συνηθισει το ματι.
Ηonda Civic 2005