-
OK με παράπονα για το πίσω μέρος που το κάνει πολύ ουδέτερο σχεδιαστικά και χάνει ένα από τα ατού του 5θυρου.
-
Είναι αποδεκτό. Δεν θ' αφήσει εποχή ως sedan και θα το πάρουν λίγοι που θέλουν 'κούρσα' με μεγάλο πορτμπαγκάζ αλλά απεχθάνονται τα station-wagon και τους πέφτουν κάπως ακριβά τα μεσαία sedan.
-
Ρε παιδια μια χαρα sedan ειναι. Μη ξεχνατε οτι υπαρχουν και πολλοι συντηρητικοι οικογενειαρχες οι οποιοι βλεπουν με μισο ματι το 'κοψοκωλικο' αστρα 5d... Εγω πιστευω οτι θα πουλησει καλα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πιο ασχημο δεν μπορει να ειναιΑδιάφορο να το καταλάβω αλλά άσκημο; Τι να πουνε κάτι Pontiac Aztek (για να μείνουμε στον όμιλο...)
@νδρέας
-
Εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου άσχημο! Θυμίζει λίγο ο τρίτος όγκος το στυλ της 3άρας BMW. Για το μέσο οικογενειάρχη ειδικά, που θέλει χώρο για τα καρότσια και τα μπαγκάζια, είναι σούπερ! Τώρα αν θα έρθει στην Ελλάδα, θα δούμε.
-
Δεν είναι άσχημο... αλλά μπορεί να πλήξει τις πωλήσεις του Vectra
-
Θα κατασκευάζεται στην Πολωνία και στην Ελλάδα άκουσα ότι θα έρθει. Εάν δεν είχα αμάξι και εάν φτιαχνόταν κάπου αλλού ( πχ Βέλγιο όπως το 5θυρο ) τότε θα το έπαιρνα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Θα κατασκευάζεται στην Πολωνία και στην Ελλάδα άκουσα ότι θα έρθει. Εάν δεν είχα αμάξι και εάν φτιαχνόταν κάπου αλλού ( πχ Βέλγιο όπως το 5θυρο ) τότε θα το έπαιρνα.Έχεις ακούσει κάτι άσκημο για το εργοστάσιο στην Πολωνία; Εκεί δεν φτιάχνονταν τα Agila/WagonR?
@νδρέας
-
Kati tetoia vlepo kai meta proskuno to Linea ths FIAT....
-
ξεχνατε τεραστια κατηγορά εταιρικών αγοραστών σε αυτην την κατηγορία, που θελουν τον χωρο αποσκευών. Αν και ο ανταγωνισμος ( Jetta TSI, βγήκε αραγε ?) ειναι ισχυρος, φαινεται να ειναι καλη επιλογη.
-
αν ειναι ασχημο αυτο το 8αλια τι ειναι τοτε?
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Θα κατασκευάζεται στην Πολωνία και στην Ελλάδα άκουσα ότι θα έρθει. Εάν δεν είχα αμάξι και εάν φτιαχνόταν κάπου αλλού ( πχ Βέλγιο όπως το 5θυρο ) τότε θα το έπαιρνα.
Έχεις ακούσει κάτι άσκημο για το εργοστάσιο στην Πολωνία; Εκεί δεν φτιάχνονταν τα Agila/WagonR?
@νδρέας
Δεν ξέρω που φτιάχνονται το Agila και το WagonR αλλά θα προτιμούσα κάποιο άλλο εργοστάσιο. Για κάποιον που έχει επιφυλάξεις όπως εγώ , τότε μπορεί να περιμένει να δει εάν το αμάξι βγάζει προβλήματα.
Opel Astra 4π