-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ:
ΑΝΑΒΑΣΑΚΙΑΣ = ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ...
ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΛΠ., Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ -ΣΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ- ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ...
ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ; ΤΟ FORUM EINAI FORUM. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!
-
Αναβασακιας = Αννα Βασακιας γνωστη τσεχα καλλονη συντακτρια των 4T
-
nasos
Αν ήταν έστω λίγο απ' όσα λες, τώρα θα καθόταν σε κάνα ιδιόκτητο εξωτικό νησί.Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αλλά εδώ είναι Ελλάδα, δυστυχώς. Μου το έλεγε κι ο πατέρας μου, ξέρεις:
Μην αγοράσεις καλό αυτοκίνητο, μη φτιάξεις καλό σπίτι, μην ξεχωρίζεις, κάτσε στ' αυγά σου γιατί θα είναι πολλοί εναντίον σου αν τους περάσεις.
Αλλιώς γράφτους και προχώρα, αλλά να είσαι έτοιμος για όσα θα συμβούν.Εμένα ο πατέρας μου έλεγε να κοιτάω πρώτα την δική μου την καμπούρα και μετά του διπλανού.
Τα ίδια μας έλεγαν οι πατεράδες μας, λοιπόν. Το βλέπεις;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
nasos
Αν ήταν έστω λίγο απ' όσα λες, τώρα θα καθόταν σε κάνα ιδιόκτητο εξωτικό νησί.Τα ίδια μας έλεγαν οι πατεράδες μας, λοιπόν. Το βλέπεις;
o VOVOS γιατι δεν καθετε?
-
Γιατί τα φράγκα τα' χει ο vovaros και υπάρχει κι ο vovakos.
-
Γιατί τα φράγκα τα' χει ο vovaros και υπάρχει κι ο vovakos.ο vovaros εστω
-
Πιό 'ακουμπητά': Γιατί η αυτοκρατορία συνεχίζεται.
-
Α καλα, και μετα λετε οτι εγω λεω τα ιδια και τα ιδια...
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στείλτου e-mail να μάθειςΚατανταει γελοιο αυτο το 'στειλε email/επιστολη για να αξιωθει να σου απαντησει'.
εισαι η δεν εισαι εσυ ο krus@4troxoi.gr που γραφει και αρθρα στο rally.gr?
-
Μάλιστα.
Βλέπω ότι η προσπάθεια συνεχίζεται αμείωτη. Εύγε!
Καλό θα είναι βέβαια να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί και τα υπονοούμενα και πάνω απ' όλα οι βρισιές γιατί βλέπω να αρχίζουν τα σβησίματα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α καλα, και μετα λετε οτι εγω λεω τα ιδια και τα ιδια...Στείλτου e-mail να μάθεις
Κατανταει γελοιο αυτο το 'στειλε email/επιστολη για να αξιωθει να σου απαντησει'.
Και οπως θα'λεγε και ο φιλος μας ο spanti, κυριε εισαι οφφ τοπικ.Στειλε του ενα pm και καθαρισες.
-
δωσμου ενα τσακαλι αγορι μου δεν μπορω να παιζω
νικος καρδιβουρκος λεγομαι και ειμαι αρθρογραφος στους 4τροχους
παντως ειλικρινα εγω μιλαω και με κοντρακηδες δεν τραβαω τετοια κολληματα.. -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Αναβασακιας = Αννα Βασακιας γνωστη τσεχα καλλονη συντακτρια των 4TΤσεχα πορν-σταρ...
Η Τσεχια και Ουγγαρια δεν εξαγουν τιποτ αλλο....
Μονο πορνοσταρ.... -
η τσεχια εξαγει και πολυ καλη μπυρα.pils και μονο pils.ανωτερη ποιοτητα.
και βεβαια τις τσοντες.στη πραγα γυριζονται οι πιο πολλες τσοντες στην ευρωπη.
ξερω ξερω σορρυ. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Α καλα, και μετα λετε οτι εγω λεω τα ιδια και τα ιδια...
Στείλτου e-mail να μάθεις
Κατανταει γελοιο αυτο το 'στειλε email/επιστολη για να αξιωθει να σου απαντησει'.
Και οπως θα'λεγε και ο φιλος μας ο spanti, κυριε εισαι οφφ τοπικ.Στειλε του ενα pm και καθαρισες.
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ρωταω εναν mod κατι πολυ συγκεκριμενο, ευθεως, και παιρνω απαντησεις του στυλ 'ρωτα αν χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι για να σου απαντησει', και κατι παρατρεχαμενους να το πηγαινουν ακομα πιο μακρυα. Οταν και οι mods κανουν τον κινεζο, δεν φταιω εγω που το φορουμ παει κατα διαολου.
Και δεν ειναι καθολου offtopic αυτο που ρωταω. Εχει να κανει με το τι σχεσεις εχουν καποιοι mods με την διευθυνση του περιοδικου, με την επιλεκτικη συμπεριφορα τους απεναντι στα μελη (ακομα κανεις δεν εχει κανει συστασεις στον anavasakia για το οτι το μονο που κανει ειναι να ειρωνευεται και να προσπαθει να εκτροχιασει την συζητηση), για το οτι ξερουν μια χαρα να κλειδωνουν τα τοπικς και να κανουν συστασεις σε οποιον παει κοντρα στον ΚΚ, να κανουν κουκουρουκου συστασεις περι επιστολης κλπ, και παει λεγοντας. Δεν πειραζε, τραβηξ΄τε το κι αλλο. Εσεις εκτιθεστε...
-
Να δεις πώς το τραγουδούσε ο Phil Collins με τους Genesis...
'Won't find me practicing what I'm preaching'
-
Τα ίδια μας έλεγαν οι πατεράδες μας, λοιπόν. Το βλέπεις;Ναι, δε διαφωνώ. Ισα-ίσα, πιστεύω όλοι οι πατεράδες τα ίδια λένε. Η διαφορά είναι στο πως τα ερμηνεύει το κάθε παιδί.
-
Για όσους τους τρώει η επιστολή ναι θα σταλεί......με το δικό μου όνομα και το δικό μου επίθετο...δεν έχει γραφτεί ακόμα καθώς ταξιδεύω αλλά θα γραφτεί και θα σταλεί μέσα στην εβδομάδα.......
Αν 'τύχει ' και χαθεί ή αν δεν απαντηθεί θα εκτεθεί το περιοδικό και μόνο....
Γιατί όλοι εσείς που ειρωνεύεστε τόσο καιρό ζητάτε τόσο επίμονα να γράψω την επιστολή στο φόρουμ πριν την στείλω????φοβάστε τίποτα???πρώτα θα την στείλω και μετά θα αποφασίσω αν θα την γράψω και δω μέσα...
Είστε τόσο μωροί που δεν το βουλώσατε όταν ο Kacey είπε ότι δεν θέλει να καρφώσει κανέναν και του την λέγατε....τώρα όμως σας πάει λίγο αίμα...
αποφάσισα ότι το mail θα έχει δύο παραλήπτες....τον κ ΚΚ και την στήλη του περιοδικού....
α και Spanti=Spanti... -
Kατα τα λεγομενα του Βαγκνερ: spanti=anavasakias
Και:
DAP = Krusenstern
kouk = MAD-MAX13
ililias = K.K.Ααααααααααααααααα,
Γι' αυτό κάποιος έλεγε ότι μοιάζω με τον οδηγό της slk;πραγματικά δεν ξέρετε τι γράφετε...έχετε πολλή πλάκα..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α καλα, και μετα λετε οτι εγω λεω τα ιδια και τα ιδια...Στείλτου e-mail να μάθεις
Ξεχνάς βέβαια ότι 'ό,τι είχε να γραφτεί γράφτηκε'.
Βγάλε τα πέρα μόνος σου τώρα άμοιρε και δύστυχε κέισυ
Ελα και πιάνουμε πάτο σε λίγοοοοοοοο
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να δεις πώς το τραγουδούσε ο Phil Collins με τους Genesis...'Won't find me practicing what I'm preaching'
εγω ξερω και ενα αλλο που λεει
'πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα, πειραζει;'
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??