-
Χαιρετώ όλους!
Κατευθείαν στο θέμα μας.
Τί θα επιλέγατε και γιατί;
VW Passat 1.6-115hp VS Honda Civic 4d (sedan) 1.8-140hp.
Η τιμή τους είναι σχεδόν η ίδια. Και ξέρω, το ένα είναι πολυτέλεια, το άλλο δύναμη-αξιοπιστία κλπ. Εσείς όμως τί θα παίρνατε; -
Χαιρετώ όλους!
Κατευθείαν στο θέμα μας.
Η τιμή τους είναι σχεδόν η ίδια. Και ξέρω, το ένα είναι πολυτέλεια, το άλλο δύναμη-αξιοπιστία κλπ. Εσείς όμως τί θα παίρνατε; -
Χαιρετώ όλους!
Κατευθείαν στο θέμα μας.
passat
-
δες και το volvo s40
-
Για την αξιοπιστία του καινούριου Civic δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος.
Από εκεί και μετά είναι σε διαφορετική κατηγορία και κινητήρα.
Αν για κάποιον είναι σημαντική η δύναμη του Civic τότε αυτό να πάρει.
Δυστυχώς το passat σύμφωνα με τα περιοδικά υπερέχει σε όλα τα υπόλοιπα (Μούρη, ποιόητα, οδική συμπεριφορά, αίσθηση, χώρους).
Οπότε διάλεξε και πάρε. Σε αυτά τα λεφτά πάντως (και λίγο παραπάνω βέβαια) και αφού σε καλύπτουν οι χώροι του Civic πάρε ένα Golf GT. Με λίγα παρακάτω ένα Golf TSi. -
Δεν νομίζω οτι το Golf έχει τους χώρους του Civic 4d.
Γιατί υπάρχουν ενδιασμοί για την αξιοπιστία του Civic ?
-
civic...
το πασσατ δε τραβαει στα 1.6 -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Δεν νομίζω οτι το Golf έχει τους χώρους του Civic 4d.Γιατί υπάρχουν ενδιασμοί για την αξιοπιστία του Civic ?
Ναι το Civic πρέπει να είναι καλύτερο στους χώρους, ειδικά στο χώρο αποσκευών.
Για την αξιοπιστία έχω να πω μόνο ότι είναι καινούριο μοντέλο με πολλά gadgets στα οποία δεν μας έχει συνηθίσει η Ηonda (κάτι αντίστοιχο είχε πάθει και η Mercedes). Οπότε μόνο ο χρόνος θα δείξει. -
Ακόμα να μετακινηθεί;
δεν περιμένεις για κανένα Jetta TSI;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
PASSAT.
Το CIVIC κατά την δική μου ταπεινή άποψη είναι ότι πιο κακόγουστο έχω δεί τελευταία.Για μένα ανήκει κατευθείαν στο Australian uber alles.Το 5d γιατί το 4d είναι πολύ πιο συντηριτικό
για μένα κιτς είναι και το ατελείωτο χρώμιο στο Passat -
Jetta TSI που έρχεται, με μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από
το 'προηγούμενης γενιάς' Civic sedan.
μεταξύ των 2 της ψηφοφορίας, Passat
-
Eγω ειμαι λατρης των 1)BMW (λογω ιδιοκτησιας) 2)Honda (λογω πρωην ιδιοκτησιας και νυν οικογενειακου μου προσωπου).
Οποτε ψηφιζω Civic για:
1)7 χρονια εγγυησης
2)Αξιοπιστια Honda.
3)Καλυτερες επιδοσεις απο τον δεινοσαυρο Passat.
4)Πιο σπορ υποσταση(τουλαχιστον το 5d).
5)Καλυτεροι χωροι.
6)Οικονομικοτερο σε καταναλωση.
7)Οικονομικοτερο σε συντηρηση απ οτι λεγεται(δες και το Civic vs Golf GT)Oχι Passat γιατι:
1)Ειναι VW και ευτυχως δεν ειναι ειναι GolfP.S το παιδι ειπε ξεκαθαρα Civic-Passat.Αλλοι αρχισανε παλι δες απο εδω,δες απο εκει ,δες εκεινο,δες το αλλο και τα ιδια και τα ιδια παλι.
Αμα ειναι αλλαξε τον τιτλο σε Passat or...? -
Honda Civic γιατι οπως λες κ εσυ εχει δύναμη-αξιοπιστία κλπ...
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Οποτε ψηφιζω Civic για:
1)7 χρονια εγγυησης
2)Αξιοπιστια Honda.
3)Καλυτερες επιδοσεις απο τον δεινοσαυρο Passat.
4)Πιο σπορ υποσταση(τουλαχιστον το 5d).
5)Καλυτεροι χωροι.
6)Οικονομικοτερο σε καταναλωση.
7)Οικονομικοτερο σε συντηρηση απ οτι λεγεται(δες και το Civic vs Golf GT)Oχι Passat γιατι:
1)Ειναι VW και ευτυχως δεν ειναι ειναι Golfεπιδόσεις έχει σίγουρα καλύτερες το Civic, μακράν... αλλά
-
Πιο σπορ υποσταση ? τί εννοείς? το 5d civic που έχει άλλο πλαίσιο
είναι πιο σπόρ στημένο από το αντίστοιχο Golf ? -
καλύτεροι χώροι ?
χώρος αποσκευών 390lt για το Civic, 565 για το Passat
τελικά το Passat είναι ή δεν είναι Golf?
-
-
[quote='pipikikinos']
Oχι Passat γιατι:
1)Ειναι VW και ευτυχως δεν ειναι ειναι GolfΝομιζω οτι το επιχειρημα που χρησιμοποιεις ειναι σαφεστατο και τεκμηριωμενο...εγω συμφωνω προσθετοντας οτι εχει fsi...οποτε φευγεις αυτοματα...(εδω που τα λεμε ομως με το tsi δεν θα ειναι ασχημη επιλογη το passat...μεχρι τοτε ομως...)
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
passatΓια ποιο λόγο ακριβώς?
Θα μας πεις ή να μαντέψω? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
passat
Για ποιο λόγο ακριβώς?
Θα μας πεις ή να μαντέψω?μου αρεσει περισσοτερο το εσωτερικο του, ειναι πιο ησυχο, λογικα ειναι πιο ανετο, εχει μεγαλυτερους χωρους (αν δεν κανω λαθος), ειναι πιο ασφαλες
-
popol@ros[/size]':2lei8xp5]μου αρεσει περισσοτερο το εσωτερικο του, ειναι πιο ησυχο, λογικα ειναι πιο ανετο, εχει μεγαλυτερους χωρους (αν δεν κανω λαθος), ειναι πιο ασφαλες
Ένα γιατρό ρε σεις!!! Δεν είναι στα καλά του αυτός!!!
-
για οικογενειακο δεν το θελει ο ανθρωπος???
VW Passat 1.6 VS Honda Civic 1.8 4d