-
-
Για να σας λύσω την απορία, ναι, ως μοντέλο ξεκίνησε...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Για να σας λύσω την απορία, ναι, ως μοντέλο ξεκίνησε...Eσύ που το ξέρεις;
Μια που πιάσαμε τι τραγουδιάρες...μ' αρεσει η Αme Lee...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για να σας λύσω την απορία, ναι, ως μοντέλο ξεκίνησε...
Eσύ που το ξέρεις;
Πάντως συνάδελφοι **δεν **ήμασταν
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ασπρισαν τα μαλλια μου αλλα εμαθα να ξεχωριζω την ηρα απ'το σταρι.
Θα μαθει κι αυτος οτ(αν) μεγαλωσειΗΡΑΑΑΑΑΑ, ΗΡΑΑΑΑΑΑ, ΗΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Καλα ρε, τοσα χρονια μας μπερδευες!Εμαθα και ονομα: Ειρηνη Δουκα (και φωναρα, ε?)
Αντιθετως, αυτη παραεχει φατσα 'καλο κοριτσι' απο 'καλο σπιτι'. Βαζω στοιχημα οτι ηταν και απουσιολογος στην ταξη της
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αντιθετως, αυτη παραεχει φατσα 'καλο κοριτσι' απο 'καλο σπιτι'. Βαζω στοιχημα οτι ηταν και απουσιολογος στην ταξη τηςΕ να το φτιαξω θελω το σπιτι, οχι να το χαλασω
Αυτο που καταλαβα μετα απο πολλα χρονια, ειναι οτι οι τεως απουσιολογοι καταληγουν οι καλυτερες γκομενες (και να εχουν, οι σερνικοι, τις καλυτερες γκομενες ) -
Asimov, περίπου ίδια γούστα έχουμε...Btw, πόσο είσαι; (μιας και δηλώνεις παππούς)
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αντιθετως, αυτη παραεχει φατσα 'καλο κοριτσι' απο 'καλο σπιτι'. Βαζω στοιχημα οτι ηταν και απουσιολογος στην ταξη της
Ε να το φτιαξω θελω το σπιτι, οχι να το χαλασω
Αυτο που καταλαβα μετα απο πολλα χρονια, ειναι οτι οι τεως απουσιολογοι καταληγουν οι καλυτερες γκομενες (και να εχουν, οι σερνικοι, τις καλυτερες γκομενες )Ειναι καθαρα θεμα 'παρεας'.....
Αν μωλις μπει στα ΑΕΙ κανει παρεα μ ενα τσουρμο πιτανες....
Ειναι στανταρ οτι για να ξεχωρισει θα πι...ται με καποιον καθιγητη η τον πρυτανι....Ξερω αρκετες τετοιες περιπτωσεις
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Asimov, περίπου ίδια γούστα έχουμε...Btw, πόσο είσαι; (μιας και δηλώνεις παππούς)Το κακο ειναι οτι εχω τα ιδια γουστα με πολυ κοσμο Μακαρι τις δικες μου να μη γυριζε να τις κοιταξει κανεις
31 ειμαι... μεταξυ μας, ε?
Wagner669
Δεν το ειχα σκεφτει τοσο... διεξοδικα -
Εγω παλια π%#ουσα την απουσιολογο της ταξης μου σσ. οχι μεσα στην ταξη ομως...
Η συγκεκριμενη μαζεμενη κοπελα περασε στη Οδοντιατρικη και απο το 1ο ετος επιδοθηκε σε ανελεητο σεξ, και εγινε το $^$ακι της σχολης..Την πετυχα σε ενα μαγαζακι τις προαλλες στο Κολωνακι και μετανοιωσα που την ειχα σουταρει..Ειχε βαλει σιλικονες ειχε και γμαω τις κολαρες κλπ κλπ αλλα δυστυχως ηταν με ενα μεσηλικα φραγκατο..Πιθανως κανας μεγαλογιατρος η καθηγητης απο το πανεπιστημιο...Μουτανες γυναικες... Με φιλησε σταυρωτα στο μαγουλο και ελαφρα στα χειλη και μου ειπε οτι πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη να τα πουμε...Κριμα ομως γιατι συνοδευα μια 2μετρη Λιθουανη την Σουζανα που γνωρισα σε γνωστο στριπτιζαδικο το προηγουμενο Σαββατοβραδο...
BTW Asimov παρε κανα τηλεφωνο εχασα το κινητο μου και τα τηλεφωνα μαζι...
-
Λοιπόν, μαθήτρια μου μου έστειλε με bluetooth φωτογραφία συμμαθήτριας της (16 χρόνων ) που αν την ανεβάσω στο forum θα κοκκινίσουν τα πληκτρολόγια. Θου κύριε.
Πάω να διαβάσω βίους αγίων για να καλμάρω...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπόν, μαθήτρια μου μου έστειλε με bluetooth φωτογραφία συμμαθήτριας της (16 χρόνων ) που αν την ανεβάσω στο forum θα κοκκινίσουν τα πληκτρολόγια. Θου κύριε.Πάω να διαβάσω βίους αγίων για να καλμάρω...
το αστειο ειναι οτι οταν ειμασταν εμεις εφηβοι τα κοριτσια και τα αγορια ηταν συγκριτικα σαν τα παιδακια της εκτης δημοτικου σημερα...απορω χρηστο με την υπομονη σου...εγω δεν θα μπορουσα να διδασκω στις μερες μας...
-
Και εγώ απορώ μερικές φορές
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπόν, μαθήτρια μου μου έστειλε με bluetooth φωτογραφία συμμαθήτριας της (16 χρόνων ) που αν την ανεβάσω στο forum θα κοκκινίσουν τα πληκτρολόγια. Θου κύριε.Πάω να διαβάσω βίους αγίων για να καλμάρω...
Mπορείς να μας την στείλεις με πμ, αν ντρέπεσαι. Απόλυτη εχεμύθια.
-
φιλος μου φιλολογος μου ελεγε προσφατα μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι το καλοκαιρι δεν μπορει να κανει μαθημα διοτι του ερχονται ολες με μινι και ανοιχτα ρουχα που ακομα και αν δεν το θελει κανεις κοιταει...οπως λεει και εκεινος...ερχομαι κοντρα στην φυση φιλε Σπυρο
-
Χρήστος Λάππας, και πώς στην έστειλε; Έτσι ξεκάρφωτα;
spyros.s, είμαι 21, δλδ τέλειωσα το 03 το σχολείο. ΤΟ τι βλέπω και ακούω να γίνεται στο σχολείο μου, στα πάρτυ... και μιλάμε για διαφορά ελάχιστων χρόνων. 1η-2α γυμνασίου κάνουν πράγματα που εγώ ούτε τα 'ξερα που λέει ο λόγος.
Ό,τι γινόταν πριν 10 χρόνια στην αμερική, ήρθε και εδώ πλέον.
-
Εδω βλεπω εγω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαφορες που αποφοιτησα το 2000, εχουν οντως αλλαξει παρα πολλα. Μια φορα θυμαμαι λεγανε στα κουριτσα οταν παμε εκκλησια να βαλουν φουστα. Εγινε επανασταση. Το θυμαμαι αυτο καθε φορα που περναω εξω απο σχολειο την ωρα που πανε ή φευγουν οι μαθητες. Καμμια σχεση... Για να μην πουμε απο ποτε ξεκινανε να π#$%ιουνται... Αν ο καλος θεουλης αποφασισει οτι πρεπει να γινω μπαμπας, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΡΗ!!!
-
Θυμάμαι όταν ήμουν στην αμερική, τα κορίτσια από τα 12-13 ξεκινούσαν 1st base και 2nd base, ολοκλήρωναν στα 14-15. Οι περισσότερες. Και εδώ σιγά σιγά έτσι πάει...
-
-
Tι πιξ θέλεις ρε και συ τώρα... αρκέσου στην κινεζούλα!
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]