-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έχω το peer guardian 2 (free) που μπορεί και μπλοκάρει τις σπιούνικες αναφορές του zone alarm στη μαμά του ενω παράλληλα το αφήνει ανεπιρρέαστο στα υπόλοιπα καθήκοντά του.
Καλα....πρέπει να βάλετε το p.g , θα δείτε αρκετές σελίδες γνωστών δικτυακών τόπων να μας κατασκοπεύουν(αρκετά video στο youtube). Βασικά με το p.g οι σελίδες αυτές δε θα φορτωθούνε καθόλου, στη αρχή ψαχνόμουνα να βρώ τι φταίει.To PG χρησιμοποιεί μαύρες λίστες ΙΡ (Bluetack blacklists) για να μη συνδέεσαι με 'επικίνδυνες' σελίδες. Αρκετές φορές μέσα στα ξερά καίγονται και τα χλωρά, αλλά εγώ το προτιμώ να έχω περιορισμένη συνδεσιμότητα - έτσι κι αλλιώς με ένα κλικ μπορείς να επιτρέψεις τη σύνδεση μόνιμα ή προσωρινά. Το PG είναι απαραίτητο για P2P συνδέσεις/προγράμματα.
Για το ΖΑ οι λίστες μπλοκάρουν το τσεκάρισμα του spam mail (SonicWall) και το update του προγράμματος - όχι το update του antivirus - (ZoneAlarm).
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Λεγανε στο ραδιο του Σαν Φραν οτι η εκθεση φετος 'εισχωρησε' 60 εκ. δολ. στην οικονομια της πολης τις 4 ημερες που κρατησε. 55,000 παρον συνολο.Το αντίθετο έγινε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τα μεγάλα περίπτερα ήταν νοικιασμένα από Υπουργεία (εκθέτες ΙΚΑ, ΟΓΑ, ΤΣΜΕΔΕ κλπ) και τα μικρά από Γενικές Γραμματείες και Δήμους. Οι πραγματικοί εκθέτες ήταν ελάχιστοι ενώ σε πολλούς χώρους (στον όροφο) πωλούσαν κινέζικα μικροπράγματα (σαν λαϊκή αγορά). Τη στήριξαν την Έκθεση αλλά χωρίς εκθέτες θα κλείσει, όχι περίεργο - είναι πανάκριβη και δεν υπάρχει ενδιαφέρον ούτε από πωλητές ούτε από αγοραστές.
-
Άλλη μια στρέβλωση της οικονομικής ζωής εξαιτίας του κρατισμού. Όλοι περιμένουν λεφτά από τα υπουργεία και τους δημόσιους φορείς, οι δε υπηρεσίες παραμένουν ακριβές γιατί πληρώνουν τα κορόιδα.
Αν η ΔΕΘ καταλήξει με ετήσιο παθητικό δεκάδων εκατομμυρίων, θα βγουν οι γνωστοί εθνοσωτήρες της καρπαζάς να λένε για το κακό κράτος που δεν σώζει ένα θεσμό, πετάει στο δρόμο εργαζόμενους κλπ. Τα γνωστά με λίγα λόγια.
-
manosk,κρατα λιγο την οργη σου,ειμαι στο θεμα που αφορά gadgets!
-
Πώς, αφού η ΔΕΘ θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι μεταξύ άλλων και τόπος ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών για την τεχνολογία, στην οποία είμαστε πάτος.
ΟΤΕ, ΔΕΗ και άλλοι έχουν κρατήσει τα πάντα 20 χρόνια πίσω. -
Λοιπόν, ο FF2 φαίνεται καλός και ο ενσωματωμένος ορθογραφικός έλεγχος είναι μάννα εξ' ουρανού.......αλλά (για την ώρα τουλάχιστον) έχασα τα αγαπημένα μου vertigo, και tab mix plus.
Επίσης, χάθηκε και το fasterfox καθώς και το distrust, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Αυτό που με δυσκολεύει είναι ότι πλέον πρέπει να έχω τα tabs οριζόντια.
-
Γιατί, με τον 1.5 μπορούσες να έχεις τα tabs κάθετα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Demetriades, για κάνε το παρακάτω:Tools->Options->Mail Setup->Data Files
και δες αν εμφανίζονται δύο αρχεία.
Σε εμένα εμφανίζονταν. Εκανα remove το 2ο και έχω πλέον ένα Calendar αλλά εχω επίσης ακόμα και 2ο Personal Folders!!!Ένα αρχείο εμφανίζεται. Αλλά 2 personal folders.
Και σαν αποτέλεσμα όταν στείλω εμαιλ δεν βλέπει τα contacts και πρέπει να βάζω τη διεύθυνση χειροκίνητα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γιατί, με τον 1.5 μπορούσες να έχεις τα tabs κάθετα?Oh, yes! Αλλά δυστυχώς το Vertigo δεν είναι συμβατό με τον FF2.
-
Υπομονή μέχρι να βγεί η κανονική έκδοση και να εκσυγχρονιστούν και τα extensions:iconcool:
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπόν, ο FF2 φαίνεται καλός και ο ενσωματωμένος ορθογραφικός έλεγχος είναι μάννα εξ' ουρανού.......αλλά (για την ώρα τουλάχιστον) έχασα τα αγαπημένα μου vertigo, και tab mix plus.Επίσης, χάθηκε και το fasterfox καθώς και το distrust, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Αυτό που με δυσκολεύει είναι ότι πλέον πρέπει να έχω τα tabs οριζόντια.
Το tab mix plus το χρησιμοποιούσα και εγω. Συμφωνα με τον δημιουργο του σε 1 εβδομάδα θα βγει η συμβατη με τον FF2 έκδοση
-
Η Microsoft αποφάσισε να κάνει κάτι σχετικά με τα τσιπαρισμένα Xbox 360 - και απ' ότι φαίνεται θα έχει τη δυνατότητα να τα κάνει ban απο το Xbox Live και να τα απενεργοποιεί/μπλοκάρει...
Όπως έγραψε σχετικό άρθρο, 'the empire strikes back'...
-
Το Maxthon το εχετε δοκιμασει;;;;
Ειναι και αυτο με tabs και ειναι σαν το ΙΕξπλορερ της Μαϊκρομαλακης.
Βασικα αν βγαλεις τα plug-ins ειναι ιδιο με τον ΙΕ. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λοιπόν, ο FF2 φαίνεται καλός και ο ενσωματωμένος ορθογραφικός έλεγχος είναι μάννα εξ' ουρανού.......αλλά (για την ώρα τουλάχιστον) έχασα τα αγαπημένα μου vertigo, και tab mix plus.Επίσης, χάθηκε και το fasterfox καθώς και το distrust, αλλά μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτά. Αυτό που με δυσκολεύει είναι ότι πλέον πρέπει να έχω τα tabs οριζόντια.
Αυτο τσεκαρε το, καπου στις ρυθμησεις του λες που θες τα ταμπς.
Κ εγω εχω το ΦΦ2 αλλα τα ταμπς τα χω στη θεση που μου αρεσει....
Πανω, οριζοντια -
Καλός ΦΦ2.Με διευκολύνει που βάζει τόνους μόνος του.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλός ΦΦ2.Με διευκολύνει που βάζει τόνους μόνος του.λινκ αμεσως!
το βρηκα μεν, αλλα εχει auto correct?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καλός ΦΦ2.Με διευκολύνει που βάζει τόνους μόνος του.
λινκ αμεσως!
το βρηκα μεν, αλλα εχει auto correct?
Να διευκρινίσω ότι δεν βάζει ακριβώς μόνος του τόνους αλλά πρέπει να κάνεις δεξί κλικ και να διαλέξεις μία από τις προτεινόμενες λέξεις που έχει και τον τόνο.Εμένα πάντως ακόμα και έτσι με βολεύει.Αυτόματη διόρθωση δεν έχω βρει ακόμα .
Δεν μου δουλεύει το imageshack right click . -
BILL33
σοβαρά μιλάς σε βολεύει έτσι...?
Σε ποιες φυλακές είσαι...γιατί αυτό ούτε οι φυλακισμένοι δεν το κάνουν!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
BILL33σοβαρά μιλάς σε βολεύει έτσι...?
Σε ποιες φυλακές είσαι...γιατί αυτό ούτε οι φυλακισμένοι δεν το κάνουν!
Δεν ξαναβαζω τονους!!Αμαν πια!!!
Απλα αμα θελω να γραψω ενα κειμενο χωρις ορθογραφικα λαθη και με τονους με βολευει.Η ορθογραφια ειναι το ενα απο τα δυο ελλατωματα μου,το αλλο ειναι η ειλικρινεια!
-
Κάνω κάποιον add στο msn αλλά σε αυτόν δεν βγάζει παράθυρο ότι τον έκανα add.. Επίσης δεν μου βγάζει και μένα παράθυρο για αυτούς που με έκαναν add. Install-Reinstall δοκιμάστηκε, κάτι άλλο?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]