-
Ο χρήστης predator έγραψε:
ΥΓ: Predator μπράβο για την αντίδρασή σου!
απο αυτο τωρα τι να καταλαβω
και μαλιστα οταν το γραφει ενας συναδελφος μανιακος ποδηλατης (αν θυμαμαι καλα) -ασχετο-Ειλικρινές ήταν αλλά το έγραψα πριν το δικό σου post που πρόλαβες να το στείλεις πριν από μένα. Απλά προσπαθούσα να προλάβω την πυρκαϊά, δεν τα κατάφερα...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
σωτήρη, αυτά που είπα στον κωσταντίνο ισχύουν και για σένα, αν δεν το πρόσεξες το θέμα είναι γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα, σε παρακαλώ αν θέλεις να συνεχίσετε τον τσακωμό σας είτε επι προσωπικού είτε σε άλλο thread, μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα...
ευχαριστώΔεν τίθεται θέμα τσακωμού (από εμένα ), απάντησα σε μια ανυπόστατη συκοφαντία χωρίς να βρίσω και να παρεκτραπώ. Όσο για το θέμα της συζήτησης απ'ότι είδα δεν έχει αυστηρά όρια εκτός αν καθορίζονται από εσένα.
-
απο δω το εφερες απο κει το πηρες παλι σε αλλο εριξες το μπαλακιείμαι καλή στις ρακέττες
σε καλυψα ???
μια κοινωνική προσφορά του predator
-
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
Όσο για το θέμα της συζήτησης απ'ότι είδα δεν έχει αυστηρά όριαεπειδή δηλαδή το θέμα δεν έχει όρια να το κάνουμε κ@@@ αυτό μου λές...
εκτός αν καθορίζονται από εσένα
εγώ δεν καθορίζω τίποτε, αλλά αν δεν το πρόσεξες δεν ήμουν η μόνη που διαμαρτυρήθηκε [βλέπε kouk/rallysport/kyan]
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
... κάνουμε κ@@@ αυτό μου λές...Α Ψ Ο Γ Η
τωρα ουτε εγω (που δηλωνω ενηλικας) δεν καταφερα να καταλαβω στα σιγουρα τι ηθελες να πεις
αρα αν σε κατηγορησουν για βρισιδι και τετοια μπορω ανετα να σε υποστηριξω -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Όσο για το θέμα της συζήτησης απ'ότι είδα δεν έχει αυστηρά όρια
επειδή δηλαδή το θέμα δεν έχει όρια να το κάνουμε κ@@@ αυτό μου λές...
εκτός αν καθορίζονται από εσένα
εγώ δεν καθορίζω τίποτε, αλλά αν δεν το πρόσεξες δεν ήμουν η μόνη που διαμαρτυρήθηκε [βλέπε kouk/rallysport/kyan]
Οχι και δεν ξέρω πως βγάζεις αυτό το συμπέρασμα, σου επισημαίνω ότι δεν έγινε από εμένα αυτό που περιγράφεις.
Εσύ ήσουν αυτή που αναφέρθηκε σε 'μένα προσωπικά, οι υπόλοιποι αναφέρθηκαν στον τρόπο του Κωνσταντίνου. -
τωρα ουτε εγω (που δηλωνω ενηλικας) δεν καταφερα να καταλαβω στα σιγουρα τι ηθελες να πειςαγολάκι θες να πετσουμε ενα παιχνίδι που το λενε κλεμμάλα???
έχεις μια ευκαιρία αν χάσεις θα σε κλεμασει η φίλη μου η σαλωμη...
καλα μπορεί και να μην σε κρεμάσει, απλά να σε αποκεφαλίσει -
σωτηράκι...εσυ βιάστηκες να πάρεις το μέρος του κωσταντίνου και να συνεχίσεις παρ΄όλες τις διαμαρτυρίες όλων μας απέναντι σε αυτά που έλεγε..οπότε μην παίζεις με τις λέξεις..οκ???
απο την άλλη εγώ το κόβω εδώ...είμαι σε πολύ καλή ψυχολογία για να μου την χαλάσεις εσύ..
άντε γειάααααααα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
τωρα ουτε εγω (που δηλωνω ενηλικας) δεν καταφερα να καταλαβω στα σιγουρα τι ηθελες να πεις
αγολάκι θες να πετσουμε ενα παιχνίδι που το λενε κλεμμάλα???
έχεις μια ευκαιρία αν χάσεις θα σε κλεμασει η φίλη μου η σαλωμη...
καλα μπορεί και να μην σε κρεμάσει, απλά να σε αποκεφαλίσεικολιτσακι...
μη μου πουλας εμενα τετοια
εγω ειμαι το ποιο ετσιπνο αγολακι και αμα χλιαστει μπολο να τα καταλαβω ολα
αλλα θα πετσεις και εσυ για να εχει δλαση
λοιπον απο αυτη τη λετση κανουμε κατι πλαματα στλογγυλα, καφε, με ανωμαλη επιφανεια (αυτο δεν ηταν της ηλικιας μου), και τα βαζουμε μετα σε ενα πλαμα στλογγυλοτι ειναι λοιπον αυτο το στλογγυλο πλαμα ????
εχεις και εσυ μια ευκαιλια
.
.
.
.
.
.
δινω την απαντηση για να μη με βρισεις
η λεξη μου ειναι 'κιμα' και κανουμε κεφτεδες που τους βαζουμε στο τιγανι (η δικη σου λεξη) να ψηθουν
(kouk οτι και να πεις απο δω και περα για φαγητο θα ειναι λιγο) -
Α ρε πυροβόλα!!!
ΥΓ Ακόμα περιμένω!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
σωτηράκι...εσυ βιάστηκες να πάρεις το μέρος του κωσταντίνου και να συνεχίσεις παρ΄όλες τις διαμαρτυρίες όλων μας απέναντι σε αυτά που έλεγε..οπότε μην παίζεις με τις λέξεις..οκ???
απο την άλλη εγώ το κόβω εδώ...είμαι σε πολύ καλή ψυχολογία για να μου την χαλάσεις εσύ..
άντε γειάααααααα1ον Με υποτιμητικά υποκοριστικά μπορείς να απευθύνεσαι στους φίλους σου, όχι όμως σε μένα αλλά πάλι μπορεί αυτό να είναι το ήθος σου.
2ον Δεν πήρα το μέρος κανενός, αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιός έγραψε τί δεν ευθύνομαι εγώ.
3ον Δεν ξεκίνησα εγώ την αντιπαράθεση αυτή με άσχημο τρόπο αλλά εσύ, δηλαδή αν είχες άσχημη ψυχολογία πώς θα αντιδρούσες?
Αντε γεια κι απο εμένα -
η λεξη μου ειναι 'κιμα' και κανουμε κεφτεδες που τους βαζουμε στο τιγανι (η δικη σου λεξη) να ψηθουνεμ βέβαια και στον μουσακά που έφαγες το μεσημέρι [μαζί με την φρυγανιά όμως...μην την ξεχνάμε], κιμά βάζουμε, εξ' ου και ο συνηρμός...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
η λεξη μου ειναι 'κιμα' και κανουμε κεφτεδες που τους βαζουμε στο τιγανι (η δικη σου λεξη) να ψηθουν
εμ βέβαια και στον μουσακά που έφαγες το μεσημέρι [μαζί με την φρυγανιά όμως...μην την ξεχνάμε], κιμά βάζουμε, εξ' ου και ο συνηρμός...
τελικα δεν εφαγα μουσακα
εφαγα μπιφτεκι διοτι ο μουσακας μου φανηκε πολυ λαδωμενος και τωρα με τις ζεστες δεν υπαρχει λογος να ιδρωνουμε και για να φαμεσχολια για τις παραλιακες συνταγες μου δεν βλεπω...
και απογοητευομαι -
Μάλλον παρεξηγήθηκαν τα γραφώμενά μου περί μέτρου και για άλλη μια φορά κάποιοι τα εξήγησαν όπως ήθελαν.
Δεν πρόκειτε να ασχοληθώ με το θέμα.
Μερικοί αγνοούν τόσο την δεοντολογία των forums, όσο κι έννοιες όπως σεβασμός στη γνώμη του άλλου αλλά και στο δικαίωμα να την διατυπώνει.
Κάποιος αρχίζει ξαφνικά να 'γαυγίζει' και κάποιοι άλλοι αρχίζουν να τον κατηγορούν προσπαθώντας να 'γαυγίσουν' πιο δυνατά.
Μπράβο σ' αυτούς που κρατάν (ή κάνουν ότι μπορούν) για να κρατήσουν αυτό το forum στο ύψος που του αξίζει. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α ρε πυροβόλα!!!αυτο μονο εχεις να πεις ????
τοση εμπνευση και εσυ αυτο μονο εχεις να πεις????
(κατι απο 'αστεριξ στους βελγους' μου θυμιζει -συμπαθητικη επιθεσουλα το λες εσυ αυτο???-)καλα τοτε
επιφυλασσομαι να δειξω την αξια μου σε μελλοντικη ..... πιατελλα
δεν το εχω ξαναπει αυτο αλλα .... δεν εχω χασει ποτε σε κοντρα φαγητου
και φυσικο ειναι αλλωστε
οταν σε περιοδους προετοιμασιας (στην καθομιλουμενη στις καλες μου) θελω 5000 θερμιδες ημερισιως για να κρατησω σταθερο το βαρος μου, μενω μια μερα νηστικος, σφιγγομαι λιγο στην κοντρα και οποιον παρει ο χαροςποτε ομως φαγητο στη παραλια
θα παμε για την διασωση που λεγαμε και αντι αυτου θα ξερασουμε στο θυμα για να μας θυμαται
για να επιστρεψουμε και στο θεμα μας
και διαιροτωμαι γιατι δεν γραφετε κατι σχετικο -
ποτε ομως φαγητο στη παραλια
θα παμε για την διασωση που λεγαμε και αντι αυτου θα ξερασουμε στο θυμα για να μας θυμαται
για να επιστρεψουμε και στο θεμα μας
και διαιροτωμαι γιατι δεν γραφετε κατι σχετικουπάρχει και η περίπτωση να σε διασώσει εκείνη...τι λές γι' αυτό???
άσχημα θα σου έπεφτε??? -
Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να επισκευθώ το Forum ''Περί αυτοκίνησης''. Κυρίως συμμετέχω στο Forum ''Formula 1''. Πραγματικά απογοητεύτηκα όταν στο thread αυτό άδικα προσπαθούσα να διαβάσω κάτι ''περί αυτοκίνησης''. Θεωρώ άσκοπο να γράφουν κάποιοι 30-40-50 σελίδες άσκοπα, έτσι απλά για να γράφουν. Τίποτα το ουσιαστικό απλά για ''να ξεπεράσουμε το Octavia'' όπως είπε κάποια.
Τελικά εγώ λέω -έτσι για πλάκα- να ανοίξω ένα νέο thread με τίτλο . -
Ο χρήστης sotiris έγραψε:
1ον Με υποτιμητικά υποκοριστικά μπορείς να απευθύνεσαι στους φίλους σου, όχι όμως σε μένα αλλά πάλι μπορεί αυτό να είναι το ήθος σου.2ον Δεν πήρα το μέρος κανενός, αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιός έγραψε τί δεν ευθύνομαι εγώ.3ον Δεν ξεκίνησα εγώ την αντιπαράθεση αυτή με άσχημο τρόπο αλλά εσύ, δηλαδή αν είχες άσχημη ψυχολογία πώς θα αντιδρούσες?Αντε γεια κι απο εμέναεπειδή το φτάσαμε σε προσωπική αντιπαράθεση η συνέχεια σε Pm...δεν είναι ανάγκη να μας υποστούν και οι υπόλοιποι...
ευχαριστώ -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να επισκευθώ το Forum ''Περί αυτοκίνησης''. Κυρίως συμμετέχω στο Forum ''Formula 1''. Πραγματικά απογοητεύτηκα όταν στο thread αυτό άδικα προσπαθούσα να διαβάσω κάτι ''περί αυτοκίνησης''. Θεωρώ άσκοπο να γράφουν κάποιοι 30-40-50 σελίδες άσκοπα, έτσι απλά για να γράφουν. Τίποτα το ουσιαστικό απλά για ''να ξεπεράσουμε το Octavia'' όπως είπε κάποια.
Τελικά εγώ λέω -έτσι για πλάκα- να ανοίξω ένα νέο thread με τίτλο . -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Τελικά εγώ λέω -έτσι για πλάκα- να ανοίξω ένα νέο thread με τίτλο .Οπως δεν παρακολουθείς αρκετά το Περί Αυτοκίνησης!
Το thread αυτό άνοιξε ακριβώς για να γράφουμε όλοι κάποια αστεία αν θέλουμε!
Απο όλα τα υπόλοιπα thread όμως,αυτό μόνο είδες?!!
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II