-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οσο να ναι.... μετα την γεννα...καποια πραγματα..... κρεμοντεΣε μια αφίσα που είδα με την εν λόγω κυρία το πρώτο που είπα ήταν αυτό.
Σίγουρα είναι γυναίκα παιδιά;Εάν ήτανε η πρώτη μάνα τραβεστί,τότε δεν θα τήν λέγανε Πάολα,αλλά...Πανούση!!!!
-
-
Αλλη!!!!
Είναι κάτι σαν βουλευτής;Μία ξανθιά.Νομίζω με τήν Ν.Δ..Ονομα δεν θυμάμαι
-
Ελενα Ραπτη, βρε HUNTER (ε με τη ΝΔ θα ηταν.. με τι να ηταν, με το ΕΚΚΕ? )
Σαν τον charmak66 κι εσυ, δεν εισαι ενημερωμενος Ειναι κι αυτη απο τη Σαλονικα
-
Αυτή είναι.
Πρόπερσυ πέρασε απο το μαγαζί μου (αντί να αγοράσει κανα κιλό τυρί,ζητούσε ψήφους ) και με εντυπωσίασε απο κοντά
Πιό ωραία και απο τίς φωτογραφίες
ονόματα και τέτοια δεν τα θυμάμαι ρε Asimov.Αλλά τα οπτικά ερεθίσματα δεν τα ξεχνάω
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
ονόματα και τέτοια δεν τα θυμάμαι ρε Asimov.Αλλά τα οπτικά ερεθίσματα δεν τα ξεχνάωλιγο ξεπλυμενη παντως, ακουγεται οτι την 'κανονιζει' γνωστος ποδοσφαιριστης
δεν ψωνισε τιποτα η τσιφουτα? ξερεις τι φραγκα εχει ο μπαμπας της? ων ουκ εστιν αριθμος.... πως νομιζεις οτι βγηκε βουλευτινα?...
εχει τελειωσει και το γιατονπουτσαμπτον γιουνιβερσιτι, ειναι μορφωμενη κοπελα (αν και αποφευγεις τις.... μοντεσοριανες)
-
Κοίτα,ούτε το τί σχολή τελείωσε με νοιάζει,ούτε το πόσα φράγκα έχει ο μπαμπάς της,ούτε πώς την λένε,ούτε με ποιό κόμμα κατεβαίνει,ούτε κάν το ποιός ποδοσφαιριστής (και να μου πείς πώς τον λένε,χλωμό το κόβω να τον ξέρω) τήν 'τρώει'
Αυτό που με ενδιαφέρει,είναι η....προσωπικότητά της
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κοίτα,ούτε το τί σχολή τελείωσε με νοιάζει,ούτε το πόσα φράγκα έχει ο μπαμπάς της,ούτε πώς την λένε,ούτε με ποιό κόμμα κατεβαίνει,ούτε κάν το ποιός ποδοσφαιριστής (και να μου πείς πώς τον λένε,χλωμό το κόβω να τον ξέρω) τήν 'τρώει'Αυτό που με ενδιαφέρει,είναι η....προσωπικότητά της
Η προσωπικοτιτα της οριζοντιως, καθετος, εγκαρσια.... και σε διαφορες αλλες στασεις....
-
Asimov με τρομάζεις!
Μεσημεριανάδικο για μεσημεριανάδικο δεν αφήνεις, βλεπω...
-
Αυτη ειναι η boomer, δλδ ενας καλος λογος να αρχισετε να βλεπετε Battlestar Galactica
-
Battlestar Galactica?
Σαν βιντεοπαιχνίδι είναι ο τίτλος του.
-
Η Boomer είναι το μεγαλύτερο ΜΠΑΖΟ του BSG
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η Boomer είναι το μεγαλύτερο ΜΠΑΖΟ του BSGflame baiting
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η Boomer είναι το μεγαλύτερο ΜΠΑΖΟ του BSGmpazo εχουν τα ματια σου
καγκουρα
-
Winona
-
Ωραία...αφίσα!
-
Ωραίος...
-
Για ρίξτε μια ματιά κι εδώ :
http://www.fastwomen4u.com/cgi-local/AS ... 8fastwomen
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Αυτη ειναι η boomer, δλδ ενας καλος λογος να αρχισετε να βλεπετε Battlestar Galactica
Και σενα σ αρεσουν οι κινεζουλες;;;;
-
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#1]