-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
μαίρη μου, πάλι μας μπέρδεψαν...σίγουρα δεν εννοεί κάποια απο εμάς...εμείς δύο κοπέλες με τα πιάνα μας, τα γαλλικά μας, θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο??? και με τηλεφωνική συσκευή!!!!
μόνο με ψηφιακή φωτογραφικήΠρεπει να αποδείξουμε οτι έχουν άδικο. Για να αρχίσουν να ανεβαίνουν τα βιντεο!!!!!
-
Ε ναί λοιπόν ο δράστης αποκαλύφθηκε το λέει και μόνος του
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα κάναμε....θα κάναμε!!!Α ρε κουκ τι θα κάναμε χωρίς τις γκάφες σου να 'σαι καλά πρωινιάτικα
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ε, καλά... σε 3 topics για τον εσωτερικό κόσμο δεν μιλάμε;;;;;
Ηταν να μη γίνει η αρχή.... Ο ιός εξαπλώθηκε και στα διπλανά θέματα! Σε λίγο καιρό θα καταλάβει όλο το forum!!!
Και τώρα που σφίξανε οι ζέστες ειδικά...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και τώρα που σφίξανε οι ζέστες ειδικά...
Αααααααχ, αυτές οι ζέστες... Και ακόμα να πάω για μπάνιο
Που να πιάσει και Αύγουστος...
-
Αλήθεια μια και το έφερε η κουβένα και φυσικά καθαρά για στατιστικούς λόγους... υπάρχουνς γκ***παραλίες? Και πώς θα πλησιάζατε μια γυναίκα στην παραλία???
- Της πετάτε στο κεφάλι το μπαλάκι από τις ρακέτες?
- Ρίχνετε το παγωτό σας πάνω της 'κατά λάθος'?
- Της κάνετε πατητή?
- Βάζετε το αμάξι σας στην άμμο και αφού κολλήσετε την ρωτάτε αν μπορεί να σας βοηθήσει να 'ξεκολλήσετε' το ΤΤ σας, βαζοντας την στο τιμόνι? (ταιριάζει και με το θέμα μας ε?)
- Της λετε κουβεντες του στυλ 'Ελα να σου χτυπήσω ενα τατού μωρό μου?'
-
Αναλόγως .... εάν το έτερο ήμισυ είναι σε απόσταση μικρότερη των 5 χιλιομέτρων ..... απλά ασχολούμαι με το ευγενές άθλημα του οφθαλμόλουτρου, σε αντίθετη περίπτωση φοράω ύφος 1000 καρδιναλίων .... ρουφάω κοιλιά ...... φουσκώνω σαν το παγόνι πηγαίνω κοντά και της λεω αργά και με μπάσα φωνή “Μωρό μου ..... απόψε είναι η τυχερή σου μέρα ....... βρήκες τον άνθρωπο που ξέρει μια καλή μέθοδο για να κάψεις τις θερμίδες του παγωτού που μόλις έφαγες”.
Μετα τη καθιερωμένη χυλόπιτα/χαστούκι/γέλιο/άγριο βλέμα απλά ... ψάχνω την κοντινότερη ψησταριά να πνίξω τον καημό μου !! -
Ναι, αλήθεια... Για πείτε, γιατί τώρα το καλοκαίρι μπορεί να φανεί χρήσιμο! Αλλά να είναι καλές ιδέες, όχι ας πούμε: πάω με τις AMSTEL όπως οι τρεις τύποι στη διαφήμιση και εκεί που περπατάω κατά λάθος σκοντάφτω, η γκόμενα εκστασιασμένη από τη μπύρα χαμογελάει αντί να αρχίσει τα μπινελίκια, κάνει στην άκρη, εγώ κάθομαι, της προσφέρω το μπουκάλι (με εμφανές σεξουαλικό υπονοούμενο) κτλ... Ούτε φυσικά τα κλασικά, προτύπου ελληνικής ταινίας με Ψάλτη: Me greek harpoon (ελληνιστί καμάκι, σε απ ευθείας μετάφραση), you pretty girl (κατά το me Tarzan, you Jane), I love you, you love I? Ας μας πουν οι γυναίκες καλύτερα, μιας που οι ίδιες θέτουν την ερώτηση: Πώς θα πέφτατε στην παραλία; Αν φυσικά δεν σας την έπεφτε ο Παπαδάκης με τον τέλειο κοιλιακό και το Vitaline! Περιμένω σχόλια!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Αλήθεια μια και το έφερε η κουβένα και φυσικά καθαρά για στατιστικούς λόγους... υπάρχουνς γκ***παραλίες? Και πώς θα πλησιάζατε μια γυναίκα στην παραλία???- Της πετάτε στο κεφάλι το μπαλάκι από τις ρακέτες?
- Ρίχνετε το παγωτό σας πάνω της 'κατά λάθος'?
- Της κάνετε πατητή?
- Βάζετε το αμάξι σας στην άμμο και αφού κολλήσετε την ρωτάτε αν μπορεί να σας βοηθήσει να 'ξεκολλήσετε' το ΤΤ σας, βαζοντας την στο τιμόνι? (ταιριάζει και με το θέμα μας ε?)
- Της λετε κουβεντες του στυλ 'Ελα να σου χτυπήσω ενα τατού μωρό μου?'
Καταρχας ολα αυτα που προανεφερες αλλα καπως αλλιως:
-Της πετας οχι το μπαλακι απο τις ρακετες αλλα τις ρακετες στο κεφαλι ετσι την εχεις ριξει σιγουρα καθως εχει μεινει εμοφυτη στη καυτη αμουδια!!
-Ριχνεις το παγωτο σου πανω σου και της λες ευγενικοτατα να σε γλε....ψει!!Χμμμμμ!!!
-Βαζεις το αμαξι σου στην αμμο και αφου την περνας πανω απο τη ξαπλωστρα τη πας στο νοσοκομειο και εξικονομεις τηλεφωνα διευθηνση κλπ.
-Της λες κουβεντες του στυλ ''Μπορεις μωρο μου να μου βαλεις αλοιφη στο ολοφρεσκο μου Tatoo''?(Το tatoo θα απεικονιζει babys απο California μερια...)Με ολα αυτα ειναι σιγουρο οτι ή θα σε πανε σε φρενοκομειο ή θα σε κλεισουν στη στενη ή θα εχεις βρει τη γυναικα της ζωης σου!!!!!!
-
nasos79 ξέχασες την θεία απο το σικάγο με τον fake πνιγμό..
anyway για να δούμε λοιπόν:- ένας εύκολος τρόπος να της πιάσεις κουβέντα και να μην φάς αμέσως χυλόπιτα ή ξύλο είναι στην καντίνα της παραλίας [αλλά όχι την ώρα που καταβροχθίζεις τα hot-dog 10-10]
- αν είσαι απο τους τύπους που παίζουν ρακέτες ή beach volley και την δείς να ενδιαφέρεται μπορείς να την καλέσεις να παίξει μαζί σου η με την παρέα σου [πρόσεξε όμως να στην φάει κολλητός ],
- έχοντας κόψει κίνηση και όντας σίγουρος οτι δεν παίζει 'σφίχτης' εκεί κοντά μπορείς να της ζητήσεις να ρίξεις μια ματιά στο περιοδικό ή την εφημερίδα που διαβάζει, αρκεί να μην είναι τύπου CIAO/Λοιπόν, και σε περάσει για 'κατίνα'... θα σου έλεγα να ζητήσεις και το αντιηλιακό, αλλά μπορεί να σε στείλει να αγοράσεις το δικό σου
αυτο που έχει τύχει σε μένα και έπαθα ένα κατι τις immediately ήταν σε κατάδυση οπου με έπιασε απο το χέρι για να μου δείξει ένα ψαράκι ε ψάρωσα αμέσως αλλά αυτά είναι ακραίες περιπτώσεις
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ναι, αλήθεια... Για πείτε, γιατί τώρα το καλοκαίρι μπορεί να φανεί χρήσιμο! Αλλά να είναι καλές ιδέες, όχι ας πούμε: πάω με τις AMSTEL όπως οι τρεις τύποι στη διαφήμιση και εκεί που περπατάω κατά λάθος σκοντάφτω, η γκόμενα εκστασιασμένη από τη μπύρα χαμογελάει αντί να αρχίσει τα μπινελίκια, κάνει στην άκρη, εγώ κάθομαι, της προσφέρω το μπουκάλι (με εμφανές σεξουαλικό υπονοούμενο) κτλ... Ούτε φυσικά τα κλασικά, προτύπου ελληνικής ταινίας με Ψάλτη: Me greek harpoon (ελληνιστί καμάκι, σε απ ευθείας μετάφραση), you pretty girl (κατά το me Tarzan, you Jane), I love you, you love I? Ας μας πουν οι γυναίκες καλύτερα, μιας που οι ίδιες θέτουν την ερώτηση: Πώς θα πέφτατε στην παραλία; Αν φυσικά δεν σας την έπεφτε ο Παπαδάκης με τον τέλειο κοιλιακό και το Vitaline! Περιμένω σχόλια!!!να με διορθωσουν οι κυριες αν κανω λαθος αλλα με πατσοκοιλα στην παραλια μονο με τρελη συμπτωση πεφτει γυναικα οσο σοβαρη ή μη και αν είναι
πρεπει π.χ. να σκονταψει πανω απο μυτερα βραχια και να πεφτει αλλα εκεινη ακριβως τη στιγμη ή για την ακριβεια μια στιγμη πιο πριν να εχεις σκονταψει και εσυ , να πεσεις πριν απο αυτη και αυτη να πεσει πανω σου, στον αεροσακο που μονιμα κουβαλας , να σε ξεσκισει φυσικα πανω στα βραχια που λεγαμε αλλα να γλιτωσει, να το εκτιμησει ιδιαιτερα και να ερχεται μετα 2 μηνες στην εντατικη να σου φερνει λουλουδια για να σε ευχαριστησει και εκει να γινει η φαση
η να επιτεθει στο μικρο της αδερφακι ενας καρχαριας στα ξεβαθα και εσυ εκμεταλλευομενος την σταθεροτητα που σου προσδιδουν τα 250 κιλα παιδακια που εχεις φαει τους τελευταιους μηνες να τον πιασεις απο την ουρα και να τον βγαλεις στη στερια πριν προλαβει να κανει κακο στο παιδακι και να της τον χαρισεις 'για το σαλονι'
μην γελατε κατι παρομοιο ειχε γινει στην αμερικη νομιζω οπου θειος εβγαλε στη στερια καρχαρια ο οποιος ειχε φαει την παλαμη απο το ανιψακι του, τον σκοτώσανε και την πηρανε και του την ξαναραψανεμε λιγα λογια ειναι ευκαιρια τωρα που αρχισαν οι ζεστες και ιδρωνουμε, και η ορεξη δεν ειναι οπως ηταν τον χειμωνα, και ο καιρος ειναι καλος για λιγο τροχαδακι-ποδηλατο-κολυμπι να το εκμεταλλευτουμε για να αγορασουμε ρουχα 4-5 νουμερα στενοτερα **και να καταφερουμε να τα φορεσουμε **
μην παρεξηγηθουμε
η παραλια δεν ειναι πασαρελα, και οσοι κυκλοφορουν σαν να κρατανε την αναπνοη τους ειναι απλα για γελια
ομως λιγο σημαζεμα δεν εκανε ποτε κακο σε κανενα -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
- έχοντας κόψει κίνηση και όντας σίγουρος οτι δεν παίζει 'σφίχτης' εκεί κοντά μπορείς .....
θετω ζητημα εσωτερικη ψηφοφοριας
τι εννοουμε οταν λεμε 'σφιχτης'- καποιος που θα μας σαπισει στο ξυλο αν κανουμε καυγα μαζι του (υποκειμενικο κριτιριο)
- καποιος εμφανως γυμνασμενος που ουτε στο καλυτερο μας ονειρο δεν μπορουμε να γινουμε ετσι (υποκειμενκο)
- καποιος που ειναι σχετικα ογκωδης (αντικειμενικο)
- καποιος που κυκλοφορει με πιασμενη την ανασα ή αλλιως σφιγμενος (αντικειμενικο)
- καποιος που ενω δεν βρισκετε στο 4. κανει συγκεκριμενες κινησεις και περνει συγκεκριμενες στασεις ή φοραει καταλληλα ρουχα που αφηνουν να φαινεται η 'καλη' σωματοδομη του (αντικειμανικο)
- καποιος που μοιαζει με καθαροαιμο αγωνιστικο ....αλογο (φλεβες,νευρα,τενοντες κ.τ.λ. ) αλλα ειναι δοισκινιτος οσο ενα Caterpillar(αντικειμανικο)
- καποιος που δουλευει στο δημο και μετακινει παρκαρισμενα αυτοκινητα με τα χερια καθε φορα που εμποδιζουν(αντικειμενικο)
- καποιος που θα ειμουν και εγω ετσι αν δεν ειχε πεσει δουλεια τον Μαιο με αποτελεσμα να μην προλαβω να μαζεψω οτι κρεμεται... (υποκειμενικο)
.
.
.
οτιδηποτε αλλο μπορει να ισχυει
παρακαλω ειλικρινεις απαντησεις
-
φίλε predator, εξαρτάτε απο το τι γυναίκα θες να ρίξεις...γιατι ξέρεις δεν είναι όλες Sklenarikoves με 2 μέτρα πόδια...σίγουρα και συγνώμη που σου το λέω αλλά κάποια με τέλειες αναλογίες θα την συγκινούσε καλύτερα ένας τύπου Παπαδάκης [βλέπε το μοντέλο και όχι τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1] απο κάποιον με βοηθητικά σωσίβια γύρω απο την μέση [παρόλο που έχει ξοδέψει μια περιουσία για να αποκτήσει], κάτι λέγαμε στο προηγούμενο Γυναίκες... αλλά κάποια πιο 'ανθρώπινη' σίγουρα θα το ξανασκεφτόταν ...άποψη μου βέβαια...
απλά πρέπει να ξέρει ο καθένας που έχει περιθώρια να παίξει -
όσον αφορά τους σφίχτερ-man έχω να πω τα ακόλουθα.
Νο 1. Πολλά βαρύς και όχι...στη μαμά του γρήγορα,
Νο 2. Σίγουρα όχι. Αυτός είναι απλά καλογυμνασμένος, με το τέλειο σώμα, αναλογίες κλπ.κλπ. Κοινώς η τέλεια φαντασίωση
Νο 3. Πλησιάζεις
Νο 4. εδώ είμαστε...ο τέλειος εκπρόσωπος του είδους
Νο 5. επίσης
Νο 6. επίσης
Νο 7. φτωχός πλην τίμιος βιοπαλαιστής...εξαρτάτε απο το ύφος και το τουπέ...αν τα έχει και τα δύο...σίγουρα συγκαταλέγετε στο συγκεκριμέν είδος
Νο 8. Συμβουλή μου: προσπαθήσε για το Νο 2 και να αφήσεις το ύφος κατα μέρος...Πρίν αρκετά χρόνια, μένοντας μόνιμα κατα την καλοκαιρινή σεζόν στη Ρόδο έριχνα πολύ γέλιο με τους ντόπιους. Για κάποιο διάστημα πήγαινα σε γυμναστηριο, οπου το 95% των θαμώνων ήταν 1,50 με τα χέρια ανάταση και πέρναγαν την ώρα τους σηκώνοντας τα βάρη [μιλάμε για πολλά κιλά] μπροστά στους καθρέπτες χαζεύοντας τα μούσκουλα τους που ξεχίλιζαν απο τα σκισμένα μπλουζάκια με σταμπες τύπου '100% Greek Lover', το γέλιο μιλάμε
Ε τέτοιους τύπους θεωρώ εγώ σφιχτερ-man, να μην μπορούν να αρθρώσουν ούτε μια λέξη και επειδή είναι Arnold look a like, να πιστεύουν οτι είναι κάποιοι. Βέβαια όταν ξέρεις οτι οι χιλιάδες των λυσσασμένων τουριστριών γουστάρουν τέτοιους τύπους...δεν σε ενδιαφέρει...μήπως θα ανοίξεις και φιλοσοφική συζήτηση -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
φίλε predator,...φιλη kamil
εξαρτάτε απο το τι γυναίκα θες να ρίξεις...γιατι ξέρεις δεν είναι όλες Sklenarikoves με 2 μέτρα πόδια...σίγουρα και συγνώμη που σου το λέω αλλά κάποια με τέλειες αναλογίες θα την συγκινούσε καλύτερα ένας τύπου Παπαδάκης [βλέπε το μοντέλο και όχι τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1] απο κάποιον με βοηθητικά σωσίβια γύρω απο την μέση [παρόλο που έχει ξοδέψει μια περιουσία για να αποκτήσει], κάτι λέγαμε στο προηγούμενο Γυναίκες... αλλά κάποια πιο 'ανθρώπινη' σίγουρα θα το ξανασκεφτόταν ...άποψη μου βέβαια...
θετεις ενα φοβερο θεμα που εχει ξανατεθει αλλα δεν θυμαμαι να προχωρησε και πολυ η κουβεντα
μια σκλεναρικοβα-παμελα-σιντι-μιντι κτλ ψαχνει για καποιο παπαδακη, βανταμ, σανταμ κτλ ???
ή υπολογιζει μια γενικη βαθμολογια για τον εαυτο της (υποκειμενικη βεβαια) και ψαχνει να βρει καποιον με αντιστοιχα νουμερα ασχετα με το απο που τα παιρνει αυτα τα νουμερα -εξου και το 'οι ωραιες πανε με τους πλουσιους'επιπλεον πιστευεις οτι μια 'ανθρωπινη' υπαρξη δεν ενδιαφερεται-συγκινειται απο μια πιθανως εκπλικτικη εμφανιση η οποια διατι να το κρυψουμε αλλωστε φανερωνει και αλλα ουσιαστικα/κρισιμα χαρακτηριστικα οπως
-επιμονη και υπομονη
-υπαρξη στοχων
-υγεια+ευεξια
-εργατικοτητα
-καλα γονιδια (που θα περασουν στους απογονους)
κτλαπλά πρέπει να ξέρει ο καθένας που έχει περιθώρια να παίξει
εχεις καμια μεθοδο να προτεινεις εκτος απο την 'δοκιμης και λαθους' ???
τελος πια ειναι η θεση σου για την χρηση της λεξης 'σφίκτης'
(εσυ το ανοιξες το θεμα ) -
δες το διαφορετικά ένας παπαδάκης, βανταμ, σανταμ, θα πάει με κάποια κοντή και στρουμπουλή???κάτι τέτοια γίνονται μόνο στην τηλεόραση [βλέπε 'είσαι το ταίρι μου'] εκτός βέβαια εάν και οι μεν και οι δε κρύβουν 'λεφτα' συναισθήματα...τότε βολεύονται με ότι βρούν, ψάχνοντας τον τέλειο συνδυασμό εμφάνισης και χρήματος...
όσο για την ανθρώπινη ύπαρξη που λές σίγουρα συγκινείτε απο κάποιον με εκπληκτική εμφάνιση, απλά αυτός δεν θα συγκινηθεί μαζί της. [αν και νομίζω οτι σε κάλυψα με τα ανωτερω]
Ο χρήστης predator έγραψε:
εχεις καμια μεθοδο να προτεινεις εκτος απο την 'δοκιμης και λαθους' ???προσπαθώ να εμπλέκομαι με ανθρώπους πιο down to earth, κακα τα ψέματα κρατώντας καθαρό μυαλό μπορείς να διακρίνεις κάποια στοιχεία απο την αρχή....τώρα αν παρόλ' αυτα επιμένεις να θέλεις να εμπλακείς σε περιπέτειες είναι καθαρά δική σου επιλογή
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσον αφορά τους σφίχτερ-man έχω να πω τα ακόλουθα.
Νο 1. Πολλά βαρύς και όχι...στη μαμά του γρήγορα,
Νο 2. Σίγουρα όχι. Αυτός είναι απλά καλογυμνασμένος, με το τέλειο σώμα, αναλογίες κλπ.κλπ. Κοινώς η τέλεια φαντασίωση
Νο 3. Πλησιάζεις
Νο 4. εδώ είμαστε...ο τέλειος εκπρόσωπος του είδους
Νο 5. επίσης
Νο 6. επίσης
Νο 7. φτωχός πλην τίμιος βιοπαλαιστής...εξαρτάτε απο το ύφος και το τουπέ...αν τα έχει και τα δύο...σίγουρα συγκαταλέγετε στο συγκεκριμέν είδος
Νο 8. Συμβουλή μου: προσπαθήσε για το Νο 2 και να αφήσεις το ύφος κατα μέρος...προσεχε τι λες γιατι θα σε πιασω μεσα...
εσυ σε ποιον αναφεροσουν πριν ???
διοτι θα μπορουσες να ανεφερεσαι και στο Νο2 αφου και αυτου την κοπελλα ειναι επικυνδυνο να σημαδευεις(για το Νο5) αν ηταν ο φιλος σου και ανηκε και στο Νο2 θα τον υποχρεωνες να φοραει ριχτα και κελλεπιες για να μην συγκαταλεγεται στο Νο5 ???
το 'υφος' στο Νο8 δεν το επιασα
να θεσω το θεμα και αλλιως
θεωρουμε καποιο σφιχτη αναλογα με το τι ειναι, με το τι φαινεται, ή με το τι το παιζει
ή μηπως ειναι θεμα IQ ??? και φιλοσοφικων ανυσηχιώντελος σε κοβω ψιλορατσιστρια με τους '1,50 με τα χερια στην αναταση'
μην ξεχνας οτι ενισχυουν το εθνικο εισοδημα με την αυξηση των τουριστων γενους θυληκου(και οχι μονο) και βελτιωνουν τις δουλειες ολων μας ... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
όσο για την ανθρώπινη ύπαρξη που λές σίγουρα συγκινείτε απο κάποιον με εκπληκτική εμφάνιση, απλά αυτός δεν θα συγκινηθεί μαζί της. [αν και νομίζω οτι σε κάλυψα με τα ανωτερω]
αρα καταδικαζεις ολους τους 'αθλουμενους' σε ψωνια,βλαμμενους,ακαρδους,ηλιθιους,απιστους........
εχεις καμια μεθοδο να προτεινεις εκτος απο την 'δοκιμης και λαθους' ???
προσπαθώ να εμπλέκομαι με ανθρώπους πιο down to earth, κακα τα ψέματα κρατώντας καθαρό μυαλό μπορείς να διακρίνεις κάποια στοιχεία απο την αρχή....τώρα αν παρόλ' αυτα επιμένεις να θέλεις να εμπλακείς σε περιπέτειες είναι καθαρά δική σου επιλογή
πολλη απαισιοδοξια ρε παιδι μου...
κατι ξερει ο σημιτης και μας κρατα μες'τη μιζερια να ψαχνουμε για αδιευκρινιστα και γενικα 'στοιχεια' -
εσυ σε ποιον αναφεροσουν πριν ???να το θέσω διαφορετικά εγώ θεωρώ σφιχτερman τους φουσκωτούς ογκώδης τύπους που έχουν και το ανάλογο υφος του πολλά βαρύ και όχι, που κοινώς ξεχοιλίζουν απο μαγκιά...και στην ουσία στο σπίτι μπορεί να τρώνε και παντόφλα
άλλο καλογυμνασμένος [Νο2] και άλλο φουσκωτός...δεν το θεωρώ το ίδιο πράγμα...το φούσκωμα είναι αφύσικο λόγω και των ουσιών που καταναλώνουν....και τουλάχιστον εμένα δεν μου αρέσει...
απο την άλλη ο καλογυμνασμένος εχει διαφορετικό ύφος απο αυτού του φουσκωτού...εχεις δεί κανένα μοντέλο 'φουσκωτό'???(για το Νο5) αν ηταν ο φιλος σου και ανηκε και στο Νο2 θα τον υποχρεωνες να φοραει ριχτα και κελλεπιες για να μην συγκαταλεγεται στο Νο5 ???
και βέβαια όχι, αλλά σίγουρα θα του την έλεγα για τις κινήσεις και στάσεις που παίρνει ακριβώς γι' αυτό τον λόγο...ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑ
το 'υφος' στο Νο8 δεν το επιασα, να θεσω το θεμα και αλλιως
θεωρουμε καποιο σφιχτη αναλογα με το τι ειναι, με το τι φαινεται, ή με το τι το παιζει ή μηπως ειναι θεμα IQ ??? και φιλοσοφικων ανυσηχιώνσίγουρα με το τι φαίνεται και με το πως το παίζει, αν και απο προσωπικής πείρας, τέτοιου είδους άτομα έχουν και χαμηλό IQ...[αναφέρομαι πάντα σε άτομα που έχει τύχει να γνωρίσω εγώ....να μην τους πάρει όλους η μπάλα ]
τελος σε κοβω ψιλορατσιστρια με τους '1,50 με τα χερια στην αναταση'
μην ξεχνας οτι ενισχυουν το εθνικο εισοδημα με την αυξηση των τουριστων γενους θυληκου(και οχι μονο) και βελτιωνουν τις δουλειες ολων μας ...οχι εγώ δεν είμαι ρατσίστρια, αυτοί είναι κοντοί και μαυριδευροί
πλάκα κάνω, προσπάθησα να αποδώσω το στυλ..δεν έχω σκοπό να θίξω κανέναν, άλλωστε όπως σωστά αναφέρεις, να είναι καλά τα παληκάρια, γιατι χωρίς αυτούς θα πεινάγαμε -
- έχοντας κόψει κίνηση και όντας σίγουρος οτι δεν παίζει 'σφίχτης' εκεί κοντά μπορείς .....
θετω ζητημα εσωτερικη ψηφοφοριας
τι εννοουμε οταν λεμε 'σφιχτης'Αυτός που έχει τη μύγα μυγιάζεται και αυτός που έχει τη σφίγγα σφίγγεται
- καποιος που θα μας σαπισει στο ξυλο αν κανουμε καυγα μαζι του (υποκειμενικο κριτιριο)
Ε, καλά, αυτό είναι σίγουρο... Αρκετά παϊδάκια, μπόλικη ξάπλα και καθιστική δουλειά έχουν φροντίσει γι' αυτό... Προσπαθώ να ξεκλέψω χρόνο για να ασχοληθώ με τον κηπάκο μου, αλλά... Ξέρετε τι καλή γυμναστική που είναι το σκάψιμο κάτω από τον ήλιο (αν φυσικά μετά δεν τσακίσεις 2 μπριζόλες.... )
- καποιος εμφανως γυμνασμενος που ουτε στο καλυτερο μας ονειρο δεν μπορουμε να γινουμε ετσι (υποκειμενκο)
Συμφωνώ...
- καποιος που ειναι σχετικα ογκωδης (αντικειμενικο)
Σωστός!
- καποιος που κυκλοφορει με πιασμενη την ανασα ή αλλιως σφιγμενος (αντικειμενικο)
Χεχεχεχε... είπαμε... αυτός έχει τη σφίγγα...
- καποιος που ενω δεν βρισκετε στο 4. κανει συγκεκριμενες κινησεις και περνει συγκεκριμενες στασεις ή φοραει καταλληλα ρουχα που αφηνουν να φαινεται η 'καλη' σωματοδομη του (αντικειμανικο)
Για να τον βλέπουν οι γυναίκες και να σκέφτονται... τι καλά να ήταν κι ο δικός μου έτσι... Ευτυχώς που η δικιά μου νοιάζεται για τον εσωτερικό κόσμο (ή έτσι μου λέει )
- καποιος που μοιαζει με καθαροαιμο αγωνιστικο ....αλογο (φλεβες,νευρα,τενοντες κ.τ.λ. ) αλλα ειναι δοισκινιτος οσο ενα Caterpillar(αντικειμανικο)
Ε, καλά... πως να είσαι ευκίνητος αν κρατάς την αναπνοή σου;;;
- καποιος που δουλευει στο δημο και μετακινει παρκαρισμενα αυτοκινητα με τα χερια καθε φορα που εμποδιζουν(αντικειμενικο)
- καποιος που θα ειμουν και εγω ετσι αν δεν ειχε πεσει δουλεια τον Μαιο με αποτελεσμα να μην προλαβω να μαζεψω οτι κρεμεται... (υποκειμενικο)
.
.
.
οτιδηποτε αλλο μπορει να ισχυει
παρακαλω ειλικρινεις απαντησεις
Με το 8 συμφωνώ απολύτως και θα προσέθετα και το αν δεν έβρισκα την όλη αυτή διαδικασία αφόρητα βαρετή και ανούσια... (βέβαια δεν θα το έλεγα αυτό εάν ήμουν έτσι... )
Α, και να προσθέσω ότι η άσκηση με μόνο σκοπό την απόκτηση (υπερβολικών) μυών ΔΕΝ είναι αθλητισμός ούτε υγεία... είναι ψώνιο...
-
αρα καταδικαζεις ολους τους 'αθλουμενους' σε ψωνια,βλαμμενους,ακαρδους,ηλιθιους,απιστους........μη μου βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πεί... και βέβαια δεν είναι έτσι...σίγουρα όμως υπάρχουν άτομα που προτιμούν την εξωτερική εμφάνιση απο τον εσωτερικό κόσμο που λέγαμε
πολλη απαισιοδοξια ρε παιδι μου...
κατι ξερει ο σημιτης και μας κρατα μες'τη μιζερια να ψαχνουμε για αδιευκρινιστα και γενικα 'στοιχεια'οχι βρε δεν κατάλαβες...τα γράφω για να τα διαβάζω κι εγώ και να τα εμπεδώσω, γιατι κατα βάθος είμαι της παρόρμησης , συνήθως εμπλέκομαι σε καταστάσεις χωρις να υπολογίζω το ψυχικό κόστος...αλλά τι να κάνουμε μια ζωή την έχουμε
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II