-
το μονο που μπορω να κανω ειναι να γελασω με το θεατρο αυτο...
-
Λυπάμαι, δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτά που θέλετε να πείτε για εμένα και μάλιστα ανυπόγραφα. Δεν πειράζει καλή συνέχεια στην κουβέντα σας!
Επειδή είδα πολύ σύντομα τι συμβαίνει, να είστε σίγουροι ότι εάν στείλετε στο περιοδικό μία ενυπόγραφη επιστολή ή ενυπόγραφο email, θα λάβετε απάντηση μέσα από τις σελίδες μας.
Ευχαριστώ πολύ! Μανώλης Σαλούρος
-
ο τιτλος του εργου ειναι:
πως να μαζεψουμε τωρα τα ασυμαζευτα'
μια παρασταση μονοπρακτικη με πολυ γελιο -
Αναβασάκιας υπάρχουν επίσης τα Κωσταντινος Καραμανλής, Κώστας Κακαβάς, Καριοφιλιά Λαραμπέτη κλπ !
-
Υπάρχει και το Καλά Κρύβομαι
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εδώ εφαγα εγώ κράξιμο που πήγαινα με 180 στον άδειο δρόμο μετά τα διόδια της Ελευσίνας....E και ?
Τι αποδεικνύει αυτό ?
Οτι υπάρχουν κάποιοι από το 'μέσο όρο' του Forum που ενοχλούνται από αυτές τις ταχύτητες ? Ναι. Γιατί σου κάνει έκπληξη ? Στο κάτω-κάτω, ΟΝΤΩΣ με 180 είσαι λιγότερο ασφαλής απ΄ό,τι με 120, απλά λόγω Φυσικής.
Οτι αυτοί είναι υποκριτές ? Οχι, εκτός και αν εμφανίσεις δημοσιεύσεις τους που λένε 'εκεί που πήγαινα με 180...' Αλλά και αν συμβεί αυτό, so what, γεμάτος υποκριτές είναι ο κόσμος, τώρα το κατάλαβες ?
Οτι υπάρχει 'γραμμή' στο Forum να 'κράζουν' όσους 'τρέχουν' ? Οχι
Οτι επειδή έκραξαν εσένα και όχι κάποιο άλλο, ενδεχομένως κάτι τρέχει ? Οχι, διότι δεν σου εγγυάται κανείς πως όλοι (ή αρκετοί, τέλος πάντων) διαβάζουν όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις. Με άλλα λόγια, μπορεί και να έτυχε και σίγουρα ΔΕΝ αποδεικνύει πως ΔΕΝ έτυχε.
Οτι καλώς σε 'έκραξαν' ? Δεν ξέρουμε. Για παράδειγμα, μπορεί να είσαι κουλός (και να νομίζεις ότι είσαι Σουμάχερ, γεμάτος είναι ο τόπος από δαύτους, νομίζω οι κουλοί που νομίζουν είναι Σουμάχερ είναι περισσότεροι από τους πραγματικούς Σουμάχερ και τους κουλούς που νομίζουν ότι είναι κουλοί μαζί ) οπότε αν πήγαινες, όντας κουλός, με 180, είσαι εγκληματίας (*)
Εν ολίγοις, μας αναφέρεις ένα απόλυτα αναμενόμενο και συνηθισμένο γεγονός λες και είναι υπέρτατη προσβολή. Ε, σε έκραξαν. Και λοιπόν ? Σε νοιάζει η γνώμη τους για κάποιο λόγο ? Επίσης, αν ήταν όντως πολλοί αυτοί που έκραξαν, μήπως να αναρωτηθείς αν όντως έκανες κάτι λάθος ? (δεν είναι απαραίτητο, αλλά μήπως να σου μπει κάποια αμφιβολία ?)
(*) Το οποίο ουσιαστικά απαντά ως ένα σημείο στον Pai Mei: τους δημοσιογράφους, όπως και τους οδηγούς αγώνων, τους κράζουν λιγότερο, διότι απλά έχουν (καλώς ή κακώς), την έξωθεν καλή μαρτυρία. Διότι μπορεί να μην έχουν περισσότερο ταλέντο ('χέρια', που λένε), αλλά έχουν σίγουρα περισσότερα χιλιόμετρα και σε μεγαλύτερη ποικιλία συνθηκών, πιθανά κάποια ειδική εκπαίδευση (σε διάφορα σχολεία), έχουν μπει 500 φορές σε πίστα ενώ εγώ και εσύ 10 και εν γένει είναι περισσότερο έμπειροι.
Εννοείται πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ a priori καλύτεροι οδηγοί, αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ να είναι. Και άρα δεν εκπλήσσομαι που η γενική αντιμετώπιση απέναντί τους είναι ελαστικότερη. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν κάνουν χοντράδες είναι στο απυρόβλητο (πχ. ο τύπος με την AMG έκανε τελεία και παύλα, δεν πάει να ήταν όντως ο Σουμάχερ)
-
Καλα.....
Καποιος πρεπει να ναι πολυ μιζερος..... για να μπαινει με δυο nick στο ιδιο φορουμ.....Μονο ο Χρονομετρης τα εκανε αυτα.....
Ασχετο - 1.... Τι να κανει αυτη η ημι-ψυχη;;;;;
Ασχετο - 2.... Ποσο δυσκολο ειναι να δει ενας Μοντερ αν επαναλαμβανετε μια Ι.Ρ. ???? -
δεν ειναι αναγκη να μπαινει απο το ιδιο pc....
-
-
Θέμος rules!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αναβασάκιας υπάρχουν επίσης τα Κωσταντινος Καραμανλής, Κώστας Κακαβάς, Καριοφιλιά Λαραμπέτη κλπ !Το Καραμανλής το έχω βάλει όλα τα άλλα πολύ ωραία, ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Εγώ έχω 4 nick στο συγκεκριμένο φόρουμ...σε περνάω...Σε έχει δει συναδελφός σου να ποστάρεις με το nick anavasakias. Oπότε εσύ μπορείς να λες ότι λες αλλά άσε εμένα να έχω τη γνώμη μου. Ο καθένας κρίνεται.
Καλα.....
Καποιος πρεπει να ναι πολυ μιζερος..... για να μπαινει με δυο nick στο ιδιο φορουμ.....Μονο ο Χρονομετρης τα εκανε αυτα.....
Ασχετο - 1.... Τι να κανει αυτη η ημι-ψυχη;;;;;
Ασχετο - 2.... Ποσο δυσκολο ειναι να δει ενας Μοντερ αν επαναλαμβανετε μια Ι.Ρ. ????δεν ειναι αναγκη να μπαινει απο το ιδιο pc....
Όποιος από εσάς θέλει να γίνει moderator, ώστε να μπορεί να βλέπει τις ΙΡ και να αποφασίζει με ευκολία ποιος είναι ποιος, ας στείλει ένα πμ στον admin, ώστε να συζητηθεί και να αποφασιστεί. Εν τω μεταξύ, το τι εικάζετε, ή γνωρίζετε, ή 'σας είπαν', ουδόλως αφορά το παρόν θέμα και τους υπόλοιπους χρήστες. Ελπίζω να μην συνεχιστεί το ίδιο βιολί.
Έχετε σκεφτεί κάποιοι ότι αν απαντούσατε στο kacey αυτά που ρωτάει δε θα έλεγε τα ίδια συνέχεια και δε θα σας κούραζε;;;
Εσύ και ο KC, έχετε σκεφτεί ότι ο ΚΑΘΕΝΑΣ έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην απαντήσει??? Αν θεωρείτε υποχρεωμένο τον οποιονδήποτε να δώσει απαντήσεις, κάτι έχετε καταλάβει λάθος.
το μονο που μπορω να κανω ειναι να γελασω με το θεατρο αυτο...
... ή να κάνεις logout. Δεν σε κρατάει κανείς. Ή μάλλον, σε κρατάει κάποιος: ο εγωισμός. Μόνο εγωιστή μπορώ να χαρακτηρίσω κάποιον, που απαιτεί πράγματα, τα οποία ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να απαιτεί, και που μπαίνει σε ένα χώρο μόνο για να κρίνει κακοπροαίρετα, όπως αποδεικνύει η ως τώρα παρουσία σου εδώ. Ξέρω ότι έχεις τους λόγους σου να μη γουστάρεις οτιδήποτε που ξεκινά από '4Τ...', αλλά ειλικρινά, αυτό εδώ δε μας αφορά.
ο τιτλος του εργου ειναι:
πως να μαζεψουμε τωρα τα ασυμαζευτα'
μια παρασταση μονοπρακτικη με πολυ γελιοΕίπαμε: logout.
**Παρακαλώ ΟΛΟΥΣ, στα υπόλοιπα ποστ συγκρατηθείτε στα γραπτά σας, γιατί το θέμα θα κλειδωθεί και μετά θα ανοίξουν κι άλλα 'Γιατί κλειδώθηκε', 'Περί αυταρχισμού' κλπ.
[mod]**
-
Aγαπητέ krus...δεν ζητάω να μου πει κάποιος Mod αν είναι ίδια η I.P των δύο χρηστών. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να έχεις 2 account στο ίδιο γραφείο με διαφορετική I.P.
Εγώ είπα κάτι. Ο λόγος μου και ο λόγος του. Εγώ γνωρίζω την αλήθεια οπότε δεν χρειάζομαι στοιχεία. Το ''κάρφωμα'' του συναδέλφου του, μου αρκεί.
Τέλος το θέμα αν είναι ή αν δεν είναι από μένα.
Ας συζητήσουμε. Μπορούμε αν θέλετε και εφόσον δεν σχολιαστεί σε επόμενο τεύχος η καταγγελία του Kacey, να συντάξουμε ένα ενυπόγραφο mail, να συζητήσουμε αν θέλει κάποιος από τους υπόλοιπους χρήστες να συμπληρώσει κάποια ερώτηση για το συγκεκριμένο συμβάν και να το στείλουμε.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Aγαπητέ krus...δεν ζητάω να μου πει κάποιος Mod αν είναι ίδια η I.P των δύο χρηστών. Το πιο εύκολο πράγμα είναι να έχεις 2 account στο ίδιο γραφείο με διαφορετική I.P.Εγώ είπα κάτι. Ο λόγος μου και ο λόγος του. Εγώ γνωρίζω την αλήθεια οπότε δεν χρειάζομαι στοιχεία. Το ''κάρφωμα'' του συναδέλφου του, μου αρκεί.
Τέλος το θέμα αν είναι ή αν δεν είναι από μένα.
Ας συζητήσουμε. Μπορούμε αν θέλετε και εφόσον δεν σχολιαστεί σε επόμενο τεύχος η καταγγελία του Kacey, να συντάξουμε ένα ενυπόγραφο mail, να συζητήσουμε αν θέλει κάποιος από τους υπόλοιπους χρήστες να συμπληρώσει κάποια ερώτηση για το συγκεκριμένο συμβάν και να το στείλουμε.
+1
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εδώ εφαγα εγώ κράξιμο που πήγαινα με 180 στον άδειο δρόμο μετά τα διόδια της Ελευσίνας....
E και ?
Τι αποδεικνύει αυτό ?
Οτι υπάρχουν κάποιοι από το 'μέσο όρο' του Forum που ενοχλούνται από αυτές τις ταχύτητες ? Ναι. Γιατί σου κάνει έκπληξη ? Στο κάτω-κάτω, ΟΝΤΩΣ με 180 είσαι λιγότερο ασφαλής απ΄ό,τι με 120, απλά λόγω Φυσικής.
Οτι αυτοί είναι υποκριτές ? Οχι, εκτός και αν εμφανίσεις δημοσιεύσεις τους που λένε 'εκεί που πήγαινα με 180...' Αλλά και αν συμβεί αυτό, so what, γεμάτος υποκριτές είναι ο κόσμος, τώρα το κατάλαβες ?
Οτι υπάρχει 'γραμμή' στο Forum να 'κράζουν' όσους 'τρέχουν' ? Οχι
Οτι επειδή έκραξαν εσένα και όχι κάποιο άλλο, ενδεχομένως κάτι τρέχει ? Οχι, διότι δεν σου εγγυάται κανείς πως όλοι (ή αρκετοί, τέλος πάντων) διαβάζουν όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις. Με άλλα λόγια, μπορεί και να έτυχε και σίγουρα ΔΕΝ αποδεικνύει πως ΔΕΝ έτυχε.
Οτι καλώς σε 'έκραξαν' ? Δεν ξέρουμε. Για παράδειγμα, μπορεί να είσαι κουλός (και να νομίζεις ότι είσαι Σουμάχερ, γεμάτος είναι ο τόπος από δαύτους, νομίζω οι κουλοί που νομίζουν είναι Σουμάχερ είναι περισσότεροι από τους πραγματικούς Σουμάχερ και τους κουλούς που νομίζουν ότι είναι κουλοί μαζί ) οπότε αν πήγαινες, όντας κουλός, με 180, είσαι εγκληματίας (*)
Εν ολίγοις, μας αναφέρεις ένα απόλυτα αναμενόμενο και συνηθισμένο γεγονός λες και είναι υπέρτατη προσβολή. Ε, σε έκραξαν. Και λοιπόν ? Σε νοιάζει η γνώμη τους για κάποιο λόγο ? Επίσης, αν ήταν όντως πολλοί αυτοί που έκραξαν, μήπως να αναρωτηθείς αν όντως έκανες κάτι λάθος ? (δεν είναι απαραίτητο, αλλά μήπως να σου μπει κάποια αμφιβολία ?)
(*) Το οποίο ουσιαστικά απαντά ως ένα σημείο στον Pai Mei: τους δημοσιογράφους, όπως και τους οδηγούς αγώνων, τους κράζουν λιγότερο, διότι απλά έχουν (καλώς ή κακώς), την έξωθεν καλή μαρτυρία. Διότι μπορεί να μην έχουν περισσότερο ταλέντο ('χέρια', που λένε), αλλά έχουν σίγουρα περισσότερα χιλιόμετρα και σε μεγαλύτερη ποικιλία συνθηκών, πιθανά κάποια ειδική εκπαίδευση (σε διάφορα σχολεία), έχουν μπει 500 φορές σε πίστα ενώ εγώ και εσύ 10 και εν γένει είναι περισσότερο έμπειροι.
Εννοείται πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ a priori καλύτεροι οδηγοί, αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ να είναι. Και άρα δεν εκπλήσσομαι που η γενική αντιμετώπιση απέναντί τους είναι ελαστικότερη. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν κάνουν χοντράδες είναι στο απυρόβλητο (πχ. ο τύπος με την AMG έκανε τελεία και παύλα, δεν πάει να ήταν όντως ο Σουμάχερ)
Δε χρειαζόταν να γράψεις όλο αυτό. Απλά το ανέφερα. Και όχι. Δεν έδωσα καθόλου σημασία σε ότι μου είπαν. Ξέρω πότε μπορώ να τρέξω και που. Απλά μερικοί γίνονται υπερβολικοί με κάποια παραδείγματα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχετε σκεφτεί κάποιοι ότι αν απαντούσατε στο kacey αυτά που ρωτάει δε θα έλεγε τα ίδια συνέχεια και δε θα σας κούραζε;;;
Εσύ και ο KC, έχετε σκεφτεί ότι ο ΚΑΘΕΝΑΣ έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να μην απαντήσει??? Αν θεωρείτε υποχρεωμένο τον οποιονδήποτε να δώσει απαντήσεις, κάτι έχετε καταλάβει λάθος.
Μάλλον κάτι κατάλαβες λάθος. Δεν υποχρεώνω κανένα να απαντήσει.
Αλλά αυτό δεν το θεωρώ απάντηση. Το θεωρώ περριτό post. -
Όσο περνάει ο καιρός, κάτι πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο: Μερικοί χάρηκαν πολύ με τη δημοσίευση του Pai Mei δυο σελίδες πίσω, λες κι έλεγε ότι καλά κάνουν όσοι πάνε με 180 και συνεχείς αλλαγές λωρίδας μέσα στην κίνηση, ή ότι είναι απολύτως ασφαλές να οδηγείς με 240 χαω - έστω και σε άδεια ΕΟ.
Μετά διαβάζουμε για την 'καταγγελία του Kacey': Κάποιος έκανε ό, τι κι εγώ, βέβαια τον ήπιε - αφού εγώ είμαι κι άλλος δεν είναι - αλλά εκείνος κακώς το έκανε γιατί το αυτοκίνητο είχε αυτοκόλλητα και φταίει ο ΚΚ και οι 4Τ. Απαιτεί, δε, να κάνει χαρακίρι ο ΚΚ, αφού πρώτα περάσει από μπροστά μας να τον φτύσουμε. Α, και να σταματήσουν να διαβάζουν 4Τ όσοι τεσπα το κάνουν.
Ο InsaneDriver έχει πληροφορία ότι ο Α είναι ο Μ. Μας έσκασε, αλλά το 'πε! Πάλι καλά, γιατί δεν θα τρώγαμε το βράδυ.ΥΓ. Έχω διαβάσει πολλές φορές τον ΚΚ να μακαρίζει τους οδηγούς που ξέρουν και μπορούν να ευχαριστηθούν μια ανοιχτή καμπή των 240 χαω. Τους επιδειξίες κράζει - και μόνον αυτούς.
Αλλά όπως είναι γνωστό, όποιος έχει τη μύγα, ... -
ΝΑ τη φέρει πίσω λέμε...ακόμα?
-
Κοίτα πλάκα πώς κατάφεραν μερικοί να κατευθύνουν τη συζήτηση στο moderatιλίκι τελικά...
-
Για όλα φταίνε οι κουλοί που κυκλοφορούν στο φόρουμ....
Δεν είμαστε όλοι χεράδες να πηγαίνουμε με μία Μ5 διπλωμένη πάντα και παντού.....
Φυσικά αν δούμε δημοσιογράφο να πηγαίνει έτσι θα του πούμε : 'ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....!!!!!'
Ενώ σε οποιονδήποτε άλλο θα πούμε : 'ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΨΩΝΙΟ ΜΕ ΤΗ Μ5 ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ............'
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??