Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 27
    • 28
    • 9 / 28
    Αντίλογος
    59
    547
    1559
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      spanti last edited by

Ο χρήστης DAP έγραψε:

Διάβασα τις τελευταίες τρείς σελίδες και κατάλαβα ότι είναι 3-4 άτομα πιθανόν προσκείμενοι στον Κώστα Σόμμερ που με ποστ τους δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα...ελπίζω να το πρόσεξαν οι mods..
      κλασικά anabasakias, DAP,ililias ktl...

Μια ερωτηση μονο.
      Αληθεια ο χρηστης ktl ποιος ειναι;

εσύ τι θα απαντούσες σε αυτό είναι ερώτηση αυτή.??
      εγώ απλά γελάω..

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        dap last edited by

Ο χρήστης Spanti έγραψε:

Διάβασα τις τελευταίες τρείς σελίδες και κατάλαβα ότι είναι 3-4 άτομα πιθανόν προσκείμενοι στον Κώστα Σόμμερ που με ποστ τους δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα...ελπίζω να το πρόσεξαν οι mods..

Μια ερωτηση μονο.

εγώ απλά γελάω..

Και γω απλα επιμενω να απαντησεις.
        Και φυσικα θα πεις 'Δεν καταλαβες οτι ειναι το κ.λ.π;'
        Αλλα μπορουσες βρε αδελφε να το γραψεις Ελληνικα,αλλα και ετσι να'ναι μεσα στα 'λοιπα' τσουβαλιαζεις ολους εκτος απο σενα.

• K
          kacey last edited by

DAP

γιατι δεν σχολιαζεις αντιστοιχα καυστικα το γεγονος οτι ο αυτος ο ...... μπηκε στο τοπικ με αποκλειστικο σκοπο

α) να ειρωνευτει και να κοροιδεψει εμενα αλλα να περασει στο ντουκου το οτι με δανεικο (για να κανουν μια 'δουλεια') αυτοκινητο πηγαινε γαμιωντας μεσα στην κινηση. **Τουλαχιστον εγω μπορει να 'κανω κοντρες με το αυτοκινητο του μπαμπα' οπως ειπε, αλλα τουλαχιστον το αυτοκινητο αυτο ανηκει στην οικογενεια μου και οχι σε καποιον ξενο που μας το παραχωρησε να κανουμε την δουλεια μας και εμεις το ξεσκισαμε...
          **
          β) να αποπροσανατολισει την συζητηση

γ) να απαξιωσει το TFRC που εχει κανει πολυυυυ μεγαλα πραγματα σε σχεση με τα υπολοιπα clubs (κατα κοινη ομολογια ΚΑΙ μελων του 4TF που ειχαν ερθει σε track days με ~100 αυτοκινητα και αψογη οργανωση καθως και στις φιλανθρωπικες εκδηλωσεις με 2-3 χιλιαρικα ερανο για φιλανθρωπικους σκοπους).

Και να μην ξεχναμε οτι ΚΑΜΜΙΑ σχεση ειχε αυτο με το τοπικ, οπως επισης οτι κανεις δεν του ειπε τιποτα ουτε για την ειρωνια, ουτε για την προσωπικη επιθεση (δεκτον, δεν με εβρισε, μονο με κοροιδευε καταφορα, αλλα ειπαμε εγω τον μλκ τον λεω μλκ, ξεκαθαρα πραγματα), ουτε για τον εξ'επιτηδες εκτροχιασμο του θεματος απο τον οποιο ξεκινησαν οι αντιδρασεις των WAgner, Mad MAx κλπ που κατεληξαν στο κλειδωμα του τοπικ. Δηλαδη ο σκοπος του εξυπηρετηθηκε, οπως αλλωστε δηλωσε και ο ιδιος ('σας πεταξα το δολωμα και τσιμπησατε σαν πελαγισιες τσιπουρες')

Οπως επισης ξεχασες να σχολιασεις το ιδιο καυστικα οτι αυτος ο ...... μαλλον (το 'μαλλον' το βαζω επειδη δεν μπορω να αποδειξω και θα με βγαλετε και ψευτη στο τελος, εγω εμαθα ποιος και τι ειναι...) ειναι συντακτης των 4Τ και η αποκριση του στο σκηνικο με την AMG καθως και τα ερωτηματα περι του 'η Βουτα της Βουτας' και ειδικα το 'για αυτο οι συντακτες μας ειναι οδηγοι αγωνων με χρονια εμπειρια και πολλες νικες στο παλμαρε τους, οποτε δεν κανουν τετοιες αλητειες στον δρομο' που θεσαμε, τα προσπερασε με συνοπτικες διαδικασιες για να συνεχισει την ειρωνια.

αυτο που σε πειραξε ηταν το οτι εμενα δεν με αφορα και νοιαζει καθολου το politically correct γραψιμο, και οτι οταν βλεπω εναν αυνανα του λεω 'εισαι αυνανας' ή 'λες μλκιες'. Ο ξεκαθαρος λογος σε πειραξε? Και μην μου πεις την παπατζα που πεταξε καποιος αλλος 'βριζεις επειδη δεν εχεις επιχειρηματα', γιατι τα επιχειρηματα μου τα εγραψα ξεκαθαρα και σωστα ΠΡΙΝ βγει ο ...... και αρχισει να κοροιδευει. Το βρισιδι και το ευχολογιο αρχισε ακριβως επειδη αυτο του αξιζει του .......[/b]

• S
            spanti last edited by

Ο χρήστης DAP έγραψε:

Μια ερωτηση μονο.

εγώ απλά γελάω..

Και γω απλα επιμενω να απαντησεις.
            Και φυσικα θα πεις 'Δεν καταλαβες οτι ειναι το κ.λ.π;'
            Αλλα μπορουσες βρε αδελφε να το γραψεις Ελληνικα,αλλα και ετσι να'ναι μεσα στα 'λοιπα' τσουβαλιαζεις ολους εκτος απο σενα.

πραγματικά αν μπερδεύτηκες λάθος δικό μου...σε αυτά τα τόπικ δεν έχω τσακωθεί με κανέναν....και ειδικά σε αυτό...

• D
              dap last edited by

Ο χρήστης Spanti έγραψε:

Μια ερωτηση μονο.
              Μηπως ειναι αυτος που ειπε του αναβασακια να παει να γκρεμιστει; ΟΧΙ.
              Μηπως ειναι αυτος που μετεφρασε το nickname καποιου οπως τον βολευε και εκανε μετα αισχρο σχολιο επανω σε αυτη τη δικη του τη μεταφραση;** ΟΧΙ**.
              Οχι αυτοι ειναι τα καλα παιδια,οι αλλοι, οι πως μας ειπες; οι Σομμεριτιδες, ειναι οι μπουρλοτιεριδες.
              Α ναι φιλe spandi αν θεωρεις και αυτη τη κουβεντα χωρις ουσια μη ξεχασεις οτι σε δικο σου γραπτο απαντω.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι μου γράφεις..λέω ότι για όποιον η συζήτηση δεν έχει ουσία καλό θα ήταν να μην συμμετέχει...για μένα έχει ουσία...
              φίλε μου αναφέρομαι στο συγκεκριμένο τόπικ...στα άλλα είπατε,είπαν και καταφέρατε να γίνει αυτό που επιθυμούσατε από την αρχή...να κλείσει το θέμα...σε αυτό το τόπικ εσείς οι τρείς κάνετε την ζημιά..προκαλείτε..αλλά ευτυχώς δεν τσιμπάει κανείς...

Και τα αλλα δυο τοπικ ανοιχτηκαν με το ιδιο ακριβως θεμα αλλα με αλλη επιγραφη.Οι εικοσιτοσες σελιδες δεν σας επεισαν οτι αλλο ειναι το φορουμ και αλλο ο Καβαθας; Αλλα σαραντα να ανοιξετε τοπικς αυτο δεν αλλαζει.

Επι προσωπικου.Για δειξε μου σε αυτο το τοπικ που και ποιον προκαλεσα.
              Περιμενω.

• R
                ratanplan last edited by

Ρε συ Κώστα τι το μπλέκεις το TFRC, και μη μου πείς ότι άλλος το είπε πρώτος, το είδε σε 2 υπογραφές και ίσος να ήθελε να σας τσιγλήσει.

• D
                  dap last edited by

Δηλαδη kacey λες για να καταλαβω οτι ο αναβασακιας ειναι ο συντακτης των 4Τ που ειδες στο ποταμι;
                  Αυτος ,καπου εχει και το ονομα του,λεει πως δεν ειναι καν στους 4Τ.
                  Απλα τοτε αποδειξε το.
                  Αν παλι δεν καταλαβα καλα ,συγχωρα με ειναι και περασμενη η ωρα.....

Οσον αφορα τα 'τσιγκλισματα' εχεις δικιο.Καθενας μας αντιδρα διαφορετικα,συνηθως ανεβαζοντας ενα κλικ την απαντηση του οσπου σε καποια στιγμη ανοιγει η βαλβιδα αποσυμπιεσης (δεν ξερω τεχνολογικους ορους) και γινεται χαμος.

• S
                    spanti last edited by

1)>Ο χρήστης DAP έγραψε:

προσωπικα και οχι μονο μου δημιουργηθηκε μια απορια....

την γραμμη που χρησιμοποιειτε κατα κορων σε αυτο το τοπικ και με την οποια προβαλετε οι το 4ΤΦ δεν συνδεεται αμεσα με τους 4Τ και τις Τ.Ε. ποιος σας την σφυριξε?

Ο κανονισμός. Είναι σε ένα λινκ κάπου πάνω δεξιά στη σελίδα που κοιτάς, κάνε ένα κόπο να τον διαβάσεις.

μεχρι στιγμης εχουν διατυπωθει με απιστευτα κοσμιο τροπο στην πλειοψηφια τους δεκαδες ερωτηματα τα οποια παραμενουν αναπαντητα...

Προφανώς διαφωνούμε σχετικά με το τι είναι 'απίστευτα κόσμιος τρόπος'. Δεν πειράζει, μπορούμε να συνυπάρξουμε κι έτσι.

μετα απο 2-3 βομαδες τωρα θυμηθηκατε τους κανονισμους....?

Α ρε Κρουσι σ'εκανε σκονη ρεεεεε.Που κλειδωνετε φταιτε, που δεν κλειδωνετε παλι φταιτε .

2)>Ο χρήστης DAP έγραψε:

προσωπικα και οχι μονο μου δημιουργηθηκε μια απορια....

την γραμμη που χρησιμοποιειτε κατα κορων σε αυτο το τοπικ και με την οποια προβαλετε οι το 4ΤΦ δεν συνδεεται αμεσα με τους 4Τ και τις Τ.Ε. ποιος σας την σφυριξε?

Ο κανονισμός. Είναι σε ένα λινκ κάπου πάνω δεξιά στη σελίδα που κοιτάς, κάνε ένα κόπο να τον διαβάσεις.

μεχρι στιγμης εχουν διατυπωθει με απιστευτα κοσμιο τροπο στην πλειοψηφια τους δεκαδες ερωτηματα τα οποια παραμενουν αναπαντητα...

Προφανώς διαφωνούμε σχετικά με το τι είναι 'απίστευτα κόσμιος τρόπος'. Δεν πειράζει, μπορούμε να συνυπάρξουμε κι έτσι.

μετα απο 2-3 βομαδες τωρα θυμηθηκατε τους κανονισμους....?

Δεν περιεχει ειρωνια αυτο ;

Νομιζω οτι απαντησα με το ιδιο υφος.Αλλα καθενα μας βλεπει μονο του αλλου τη καμπουρα.

Εσύ δεν τα έχεις γράψει αυτά??ή είμαι τρελλός??
                    Και σε κανένα από αυτά δεν έχεις γράψει κάτι που να έχει σχέση με το τόπικ...γράφεις για να γράφεις...

• D
                      dap last edited by

Ο χρήστης Spanti έγραψε:

Και σε κανένα από αυτά δεν έχεις γράψει κάτι που να έχει σχέση με το τόπικ...γράφεις για να γράφεις...

Οπως βλεπεις ουτε αυτα εχουν σχεση με το τοπικ.

Αν εχουν,πες μου σε τι διαφερουν απο τα δικα μου.

• S
                        spanti last edited by

Φίλε μου άστο για αύριο...δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε....μην παίζεις με την νοημοσύνη μας...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ......
                        moderator τα βλέπεις???
                        πας να με παρασύρεις στο παιχνίδι σου αλλά αυτό είναι το τελευταίο ποστ που σου απευθύνω σε αυτό το τόπικ....

• L
                          lefos last edited by

Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
                          Ρε συ Κώστα τι το μπλέκεις το TFRC, και μη μου πείς ότι άλλος το είπε πρώτος, το είδε σε 2 υπογραφές και ίσος να ήθελε να σας τσιγλήσει.

+1000!!

• H
                            hannibal last edited by

Re rantaplan kai giati na mas tsiglhsei kai aytosna thn perasei etsi kai emeis na akoyme ta eksamakshs kai aytos na eirwneyete xwris na toy lene tpt?

Oso gia to tfrc yparxoyn polloi poy phgan eidan ti leei to editorial kai to katanohsan kai alloi oi opoioi apla to diabasan kai xwris na katanooyn ton logo gia ton opoiografthke ksekinhsan to kraksimo...

Anyway to 8ema den afora to tfrc kai ta melh kai sorry gia to offtopic kai 8a kathgorh8w kai gia flame... As paei kai to paliampelo loipon...

Eida ton nass na grafei oti 200 klm sthn A8hnwn tripolews xwris kinhsh klp einai mia xara na paei kapoios kai as einai paranomo... Poy einai oloi aytoi poy pesan na mas fane otan to ypostirizame ayto. Alla twra poy to leei mod kaneis den kanei kix na diafwnisei mazi toy.

Allo pali poy diabasa einai oti enw o k. Kaba8as 8abei thn ypolipsh kapoion enypografa opws lete kai eseis, to epiteleio toy kanei akribws ta idia pragmata legontas oti einai odhgoi agwnwn. Aytoi dld den kanoyn la8h? Den bazoyn thn zwh allwn xrhstwn toy dromoy se kindyno?
                            Apo thn mia leei oti h grammh twn 4T einai h tade kai apo thn allh kanoyn ayto poy kathgoroyn...

Me olh thn filikh dia8esh
                            A.Annivas

Y.G. Rwtaw opws 8a rwtage o ka8hmerinos anr8rwpos poy den exei tosh pollh emplokh me thn aytokinhsh kai oxi san A.Annivas poy exei kapoio mikro palmare (oxi bebaia me ayto allwn xrhstwn poy sebomai kai ektimw thn gnwmh toys arkei na exoyn epixeirhmata)

• I
                              ililias last edited by

Ο χρήστης ililias στη σελ. 4 έγραψε:
                              .... Οι δημοσιεύσεις ήταν άκρως **ερειστικές και προσβλητικές **και μάλιστα όχι μόνο για τον ΚΚ και τους 4Τ **αλλά και εναντίον όποιου τολμούσε να έχει άποψη αντίθετη από του 'θιγμένου'. **Αυτό, εκτός από ύποπτο, είναι και λόγος να μην επιτραπεί η συνέχιση των αψιμαχιών. Κι αν πρόσεξες, κι εδώ το ίδιο γίνεται: Επί του θέματος τπτ, εξυπναδούλες και ειρωνεία μπόλικη. Σε λίγο θα αρχίσουν και προσωπικές επιθέσεις, κάτσε και θα δεις...

παίδες αν θεωρείτε ότι η συζήτησή μας στερείται ουσίας καλό θα ήταν να μην συμμετέχετε με σχόλια τύπου

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό εννοώ, φίλε.
                              Και, μεταξύ μας, δεν βλέπω να γίνεται κι εδώ συζήτηση επί καμιάς ουσίας...

Τα bold πρόσεξε - η απάντησή μου, άλλωστε, ήταν προς τον Wagner669!
                              Κι όπως βλέπουμε, όποιος δεν συμφωνεί απόλυτα μαζί σου 'δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα'. Σωστός!

...προσωπικά αυτή την στιγμή είμαι πολύ 'λίγος' για να στείλω email στο ΚΚ και να τον κράξω....

Τώρα τι να πω; Οποιοδήποτε σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί εμπρηστικό.
                              Αν πραγματικά αισθάνεσαι 'λίγος' ακόμα και για να κάνεις μιά ερώτηση, πως στο καλό απαιτείς απάντηση σε παραλήρημα;

• N
                                nass last edited by

Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
                                Eida ton nass na grafei oti 200 klm sthn A8hnwn tripolews xwris kinhsh klp einai mia xara na paei kapoios kai as einai paranomo... Poy einai oloi aytoi poy pesan na mas fane otan to ypostirizame ayto. Alla twra poy to leei mod kaneis den kanei kix na diafwnisei mazi toy.

Νομίζω ξεκαθάρισα επαρκώς (δες τη συζήτηση με τον Pai Mei) τι σημαίνει 'μια χαρά' (παραδέχομαι εκ των υστέρων πως δεν ήταν η καταλληλότερη έκφραση). Και αυτή είναι σταθερά η δική μου 'γραμμή' (διότι άλλη δε γνωρίζω).

Επιπλέον υπερβάλλεις: δε νομίζω να 'στην έπεσε' κανείς αν έγραψες 'πήγαινα ένα ωραίο πρωί στην Τρίπολη με μια Μ5, 3 αυτοκίνητα συνάντησα σε όλο το δρόμο, και βάρεσα κάτι 200άρες και πήρα τη στροφή στις κεραίες με 180'. Εγώ πρώτος θα έλεγα 'να και ένας που έχει πιάσει το νόημα της αυτοκίνησης, όχι απλή μετακίνηση, αλλά διασκέδαση, όμως, πάνω απ΄όλα, σεβόμενος τους συνανθρώπους'.

Αλλά, αν θυμάμαι τα πρόσφατα σχετικά θέματα, ο ένας (δεν έχει σημασία ποιός, τη λογική του πράγματος θέλω να τονίσω) είχε απαίτηση να περνάει από τους δίπλα του με 220 και +100 διαφορά ταχύτητας και να στέκονται όλοι 'σούζα' και μην τολμήσει και ξεμυτίσει κανείς ταλαίπωρος στην αριστερή να προσπεράσει με 140, ο άλλος πήγαινε με 220 και έλεγε 'ήμουν ασφαλής' και περίμενε οι αστυνομικοί να το αντιληφθούν αυτό, ο άλλος τελικιάζει τη Μ3 στη Συγγρού μέσα στην πόλη κτλ. κτλ. Πολύ παλιά ο άλλος είχε γράψει 'γουστάρω να περνάω φίλερ δίπλα στα κοριτσάκια και να τους παίρνω τους καθρέπτες'. Ε, σε αυτές τις περιπτώσεις, τους 'την έπεσαν' πολλοί και δίκαια κατά την άποψή μου. Και εξηγώ:

Δεν πρόκειται για 'γραμμή Καββαθά' (όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι, που βρίσκουν την εξήγηση βολική, για τους δικούς τους λόγους, βλ. παρακάτω), στο κάτω κάτω οι μισοί ίσως απ΄όσους συμμετέχουν στο Forum είτε δεν αγοράζουν τους 4Τ είτε δε διαβάζουν τον Καββαθά, οπότε για ποιά 'γραμμή' μιλάμε ?

Πρόκειται απλά για την αγανάκτηση της απλής ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Διότι το Forum εδώ έχει, όπως είπαμε, κάθε καρυδιάς καρύδι (από τύπους ανθρώπων μέχρι τύπους αυτοκινήτων), δηλ. (α) αντιπροσωπεύει το ΜΕΣΟ ΟΡΟ της Ελληνικής αυτοκίνησης με (β) αγάπη για το αυτοκίνητο και (γ) πρόσβαση στο Internet (διότι, μην ξεχνάμε, το 80% των Ελλήνων δεν έχει πρόσβαση στο Internet όσο για αγάπη στο αυτοκίνητο, ένας θεός ξέρει ) και άρα δεν είναι το ίδιο με το οποιοδήποτε εξειδικευμένο Forum της τάδε μάρκας ή του τάδε club ή των τάδε αγωνιζομένων (επίσημων ή 'ανεπίσημων'). Και προκαλώ κάποιον να μου δείξει στο Ελληνικό Internet ένα Forum που να αντιπροσωπεύει καλύτερα από το παρόν Forum το συνδυασμό (α), (β), (γ) παραπάνω.

Συνεπώς, δεν τους την έπεσε αυτών των φίλων μας η 'γραμμή του Καββαθά', τους την έπεσε η παραβίαση της κοινής λογικής, αν θέλεις τους την έπεσαν διότι έκαναν κάτι, που, μπορεί στα δικά τους μάτια να ήταν απλό και φυσιολογικό, αλλά στο μέσο όρο του Forum, και άρα στα μάτια του κοινού ανθρώπου, φάνηκε από τρελλό έως εγκληματικό.

Φυσικά, σε κανέναν δεν αρέσει να πιστεύει πως κάνει κάτι, που η πλειονότητα θεωρεί τρελλό ή εγκληματικό, διότι οι περισσότεροι σε θεωρούν τρελλό ή εγκληματία, τότε ίσως (αν έχεις λίγο μυαλό), να προβληματιστείς αν όντως είσαι τέτοιος. Οπότε να η βολική δικαιολογία, που λέγαμε παραπάνω, για τη 'γραμμή Καββαθά': 'εγώ δεν έκανα τίποτε κακό, αυτοί εκεί στο 4T-Forum μου την έπεσαν επειδή παίρνουν γραμμή από τον Καββαθά'.

Μετά από αυτά, πιστεύεις δηλαδή πως αν έγραφα: 'παιδιά, έκανα μια κόντρα στην παραλιακή 10 το βράδυ Παρασκευής με ένα Golf GTI (lkar οδηγός ), κάτω από 150 δεν πέσαμε, και από σφήνες, τι να σας λέω' θα μου τη χάριζε κανείς επειδή είμαι moderator ? Ισα-ίσα, που θα με 'έσκιζαν' κανονικά. Και θα είχαν και δίκιο.

Και ένα τελευταίο: mod είμαι όταν γράφω έτσι και υπογράφω (Moderator nass). Τότε εκφράζω την άποψη της ομάδας των moderators του Forum και μόνο όταν το επιβάλλει ο κανονισμός. Σε διαφορετική περίπτωση, εκφράζω μόνο τον εαυτό μου και η ομάδα που λέμε καμία 'γραμμή' δεν έχει ('παιδιά, σήμερα θα την πούμε στους κοντράκηδες και αύριο στους Opelάκηδες' δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά), εκτός από το να τηρεί τον κανονισμό, και καμία υποχρέωση κοινών απόψεων -πέρα φυσικά από το ό,τι όλοι αγαπάμε την αυτοκίνηση (και τη μάσα )

• A
                                  anavasakias last edited by

Καλημέρα σε όλους!

Φίλε KC, χρησιμοποιώντας (...) όταν μιλάς για εμένα, νιώθω σαν το Νταλάρα όταν αναφερόταν σε αυτόν ο Πανούσης. Θα νομίζουν ότι σου έχω κάνει και ασφαλιστικά μέτρα.

Α και για να μην ξεχνιόμαστε, αφού δεν πιστεύεις το πραγματικό μου Κώστας Κασιμάτης, σήμερα με λένε Κώστα Καραφώτη!

Όσο αφορά το θέμα μας, ας μου απαντήσει κάποιος γιατί ο Κ.Κ. και η ομάδα του να είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται συνέχεια πάνω από ένα pc και να απαντούν σε κάθε απορεία μας; Μέσα σε τόσες σελίδες δεν έχει δοθεί σαφής απάντηση σε αυτό... Θυμίζω απλά ότι πρόκειται για forum και όχι για έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο... Εκτός βέβαια αν στείλαμε κάποια αντίστοιχη επιστολή στο περιοδικό (ενυπόγραφη φυσικά) και δεν πήρανε θέση.

• W
                                    wagner669 last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:

χαχαχα...

Ολα τα post όλων των πρόσφατων σχετικών θεμάτων τα έχω διαβάσει. Εσύ ? Οσα έγραψες πριν μάλλον το αντίθετο δείχνουν. Ακόμα και τη συζήτηση με τον Pai Mei σε λάθος πλαίσιο την τοποθέτησες.

**
                                    Τα διαβασα κ εγω. Κ εγαρψα τις αντιρρισεις που εχω και τις αποψεις που εχω. Εαν ειναι λαθος 'η δεν τα καταλαβα καλα ή οι αποψεις μου ειναι λαθος.
                                    Λογικο;
                                    **

Το τι γράφει ο ΚΚ δε με αφορά διότι δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου σε αυτούς που περιγράφει και αρνούμαι να πάρω στα σοβαρά τσουβαλοποιήσεις και 'εμεις και εσείς' ακόμα και αν προέρχονται από το ΚΚ ή τον Einstein. Εσύ ?

Παιρνω στα σοβαρα τα γραφομενα του Κ.Κ. επιδει ειναι ο Κ.Κ. και επιδει αυτα που εχει κανει τοσα χρονια.
                                    Η 'Βουτα της Βουτας' ομως..... -για μενα- καταριπτει τα οσα εχει κανει.

Ολα τα θέματα των 4Τ τα διαβάζω, τους αγοράζω 20 χρόνια ? Εσύ ? Με τους δε αγώνες ασχολούμαι πολύ περισσότερο απ΄όσο μπορείς να φανταστείς, έχω ειδικό ενδιαφέρον (ρώτα να μάθεις).

Αν νομίζεις πως το 4T-Forum είναι αντίστοιχο με το support forum της ΗΡ, τότε δεν έχεις καταλάβει τι είναι το 4T-Forum.

Δεν ειναι σαν το support forum της ΗΡ.....
                                    Αλλα βρησκω παραλογο να υποστιριζουν οτι το 4ΤΦ δεν εχει καμια σχεση με τους 4Τ

Αυτό που δεν κατάλαβες είναι η λέξη-κλειδί 'απαιτείς'. Γράφεις κάτι στο 4T-Forum σχετικά με το περιοδικό, αν λάβεις απάντηση ΟΚ, αν δεν λάβεις, δεν έγινε τίποτα διότι δε δικαιούσαι απάντηση στο Forum και άρα δεν μπορείς να την απαιτείς. Αντίθετα, αν στείλεις ένα e-Mail ή γράμμα στο περιοδικό, και δε λάβεις απάντηση, τότε δικαιούσαι να παραπονιέσαι.

Δεν απαιτισα καμια απαντιση.
                                    Απλα δεν θεωρω λογικα καποια πραγματα που συμβαινουν.

Φίλε rantanplan, νομίζω είσαι άδικος. Αυτά που συζητάμε εδώ δεν είναι καθόλου προσωπική αντιπαράθεση, είναι εντελώς on-topic μάλιστα κατά την άποψή μου.

Συμφωνω

Τέλος από μένα, εκτός αν υπάρξει κάτι που δεν έχει ξαναειπωθεί.

Ενω διαβαζοντας τι γραφεις, συμφωνω,
                                    Κατι δεν μου καθετε καλα.
                                    Ισως ειναι η διαφωρα ηλικιας κατ επεκτασυν ο τροπος που αντιμετοπιζουμε αυτα που συμβαινουν. Οποτε μονιμος θα συμφωνουμε διαφωνοντας.....
                                    Αρα σταματαω εδω κ εγω.

• W
                                      wagner669 last edited by

Ο χρήστης DAP έγραψε:

Οπως βλεπεις ουτε αυτα εχουν σχεση με το τοπικ.

Αν εχουν,πες μου σε τι διαφερουν απο τα δικα μου.

Αφου δεν συμμετεχετε στον διαλογο που εχουμε ενοιξει.
                                      Γιατι επεμβαινετε;
                                      Υπαρχουν και τα ΡΜ

• H
                                        hannibal last edited by

nasso sygkekrimena eixa pei oti yparxoyn meres kai wres poy mporeis na kinh8eis grhgora analoga kai tis kairikes syn8hkes kai moy legane oti mporei na prosgeiw8ei kai iptamenos diskos...
                                        Ponemenh istoria....

Den lew oti den ekfrazeis thn proswpikh soy apopsh apla sta dika soy legomena kaneis den soy eipe gia toys eksoghinoys....

kai pame se ayto poy na agiasei to stoma soy....

'Συνεπώς, δεν τους την έπεσε αυτών των φίλων μας η 'γραμμή του Καββαθά', τους την έπεσε η παραβίαση της κοινής λογικής, αν θέλεις τους την έπεσαν διότι έκαναν κάτι, που, μπορεί στα δικά τους μάτια να ήταν απλό και φυσιολογικό, αλλά στο μέσο όρο του Forum, και άρα στα μάτια του κοινού ανθρώπου, φάνηκε από τρελλό έως εγκληματικό'

Yparxoyn atoma edw mesa poy enw dhlwnoyn agioi, exoyn kanei polla pragmata poy parabiazoyn thn koinh ligikh kata poly kiolas alla krybonte pisw apo to daktylo toys kai kseroyn na krazoyn otan den exoyn epixeirhmata, kai afoy teleiwsoyn to kraksimo ksekinane to brisimo klp klp. Kai erwtw ayto kai den einai to 8ema poy ksekinhse o KC? Oxi omws pros xrhsth toy foroum alla pros ton KK, poy enw kathgorei me ton pio asxhmo tropo aytoys poy odhgoyn opws odhgoyn kai ksodeyoun ta lefta toys sta aytokinhta klp klp, meta blepoyme kapoion apo to epiteleio toy na symperiferete idia kai xeirotera me oloys aytoys poy tsoybaliazei o k.KK.

• P
                                          pai-mei last edited by

Αυτό που εμένα με βρίσκει 100% αντίθετο είναι το αμάλγαμα υποκρισίας και ηθικολογίας που συναντάται σε ορισμένους, οι οποίοι είναι έτοιμοι για κακαρίσματα σε περίπτωση που κάποιος παραβεί το πλέγμα της 'τάξης και ηθικής', που τους διέπει.

Ένα συνονθύλευμα 'ηθικών' κανόνων οδήγησης (που μπορεί και να μην έχουν την παραμικρή σχέση με τον όρο 'ασφάλεια'), ένα μπλέντερ στο οποίο μπαίνουν τα στοιχεία -συνήθως ένα είναι το ενοχοποιητικό στοιχείο, αυτή η διαδεδομένη στις τάξεις των απλοϊκών ηθικολόγων καραμέλα της 'υπερβολικής ταχύτητας'- για να βγει το κατηγορητήριο.

Και βέβαια θα ήταν άστοχο να κατηγορήσει κανείς κάποιον που διατηρεί μία συνέπεια λόγων και έργων ή λόγων και λόγων.
                                          Όμως η ασυνέπεια βγάζει μάτι, όταν οι περιπτώσεις χωρίζονται σε 'δημοσιογραφικές θεότητες που έχουν το αλάθητο, και, ωρέ τι κάναν τα αλάνια, με 200 στις καμπές, μπράβο τους, εμ, τι περίμενες, χεράδες!' και σε 'αστόχαστους που μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους σε 4τροχες οβίδες που ψάχνουν για στόχο, πηγαίνοντας με 200'.

Η κοινή λογική καταρρέει όταν το φόρουμ μετατρέπεται σε λαϊκό δικαστήριο, με κατηγορίες που εξαρτώνται άμεσα από το ποιός είναι αυτός που κατηγορείται και όχι από το τι έκανε.

Ένα απλό παράδειγμα προς αποσαφήνιση.

Αν αύριο βγει ο MAD-MAX13 και δηλώσει ότι 'το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικό. Ήμουν χθες τα μεσάνυχτα με περίπου 200 στην Κατερίνη και από πίσω μου ο φίλος μου ο Wagner με ένα Mustang να με κυνηγάει...άδειος δρόμος, φοβερό κέφι...', θα φάει την κατακραυγή της αρκούδας.
                                          Αν αύριο βγουν οι 4Τ με άρθρο 'συγκρίνουμε Mustang με Mercedes CLS500' στο οποίο άρθρο 'η CLS 550 θα αρχίσει να πλησιάζει απειλητικά τη Mustang εκεί γύρω στα 200, για να την περάσει στα 240, το απορημένο βλέμμα του Ρ.Τ.Χ.Ψ που ήταν στο τιμόνι της Mustang τα έλεγε όλα στις πατημένες καμπές του Αρτεμισίου, βλέποντας τον Θ.Ι.Ζ. να ξεμακραίνει με τους 1.345 ίππους του...', είναι πιθανό εκείνοι που πριν ήταν με το δάχτυλο στην σκανδάλη, όχι μόνο να σωπάσουν αλλά -και εδώ είναι αυτό που απλά θα ονομάζαμε 'Υποκρισία'- θα επικροτήσουν κιόλας.
                                          Φαντάζομαι ότι στους έχοντες σώας τας φρένας ανθρώπους η αντίφαση είναι παραπάνω από χτυπητή.

Στο παρελθόν κι άλλοι εκπρόσωποι του ειδικού τύπου βγήκαν είτε α)για κόντρες και οριακό στρίψιμο α λα 'ραντεβού' στο κέντρο της Αθήνας, είτε για β)Cannonball με κύνηγι στα ορεινά στροφιλίκια καμιά 10αριάς αυτοκινήτων και πάει λέγοντας.
                                          Ο τυπικός ηθικολόγος υποκριτής εδώ θα έκανε μώκο υπό το βάρος της 'αίγλης' του ειδικού τύπου, μαγεμένος από τον μαγικό αυλό που του ψυθίρισε μελωδικά 'ε, φιλαράκο, αυτοί είναι δημ/φοι, ξέρουν τι κάνουν'.

Αν φυσικά δεν γνώριζε την δημ/φική τους ιδιότητα και τους πετύχαινε στο δρόμο να πηγαίνουν έτσι, το καντήλι θα έφευγε σύννεφο.
                                          Υπάρχουν πιο ταίριαστες λέξεις για να περιγράψουν το φαινόμενο από τις 'υποκρισία' και 'ανοησία';

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, όχι.

• S
                                            stayrros46 last edited by

Τα είπες όλα

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8