Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??
    • 1
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 27
    • 28
    • 7 / 28
    Αντίλογος
    59
    547
    1561
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      mad-max-13 last edited by

nass

το word of mouth εξαπλωνεται ταχύτερα και πιο πολυ οταν κατι δημοσιεύτai στο νετ παρα σε περιοδικο.....Ταδε εφη KOTLER.....

τωρα οσο φτηνιαρικες και επυπναδες ειναι οι αποψεις μου (οπως εσυ τις χαρακτηρισες) εχουν τουλαχιστον μια βαση και τεκμιριωνονται...

εξαλλου μπορει να μου εχουν δωσει ορισμενοι το δικαιωμα να πιστευω οτι μονο οταν λειτουργω ετσι γινομαι αντιληπτος απο τους συγκεκριμενους....

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • D
        dap last edited by

Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:

προσωπικα και οχι μονο μου δημιουργηθηκε μια απορια....

την γραμμη που χρησιμοποιειτε κατα κορων σε αυτο το τοπικ και με την οποια προβαλετε οι το 4ΤΦ δεν συνδεεται αμεσα με τους 4Τ και τις Τ.Ε. ποιος σας την σφυριξε?

Ο κανονισμός. Είναι σε ένα λινκ κάπου πάνω δεξιά στη σελίδα που κοιτάς, κάνε ένα κόπο να τον διαβάσεις.

μεχρι στιγμης εχουν διατυπωθει με απιστευτα κοσμιο τροπο στην πλειοψηφια τους δεκαδες ερωτηματα τα οποια παραμενουν αναπαντητα...

Προφανώς διαφωνούμε σχετικά με το τι είναι 'απίστευτα κόσμιος τρόπος'. Δεν πειράζει, μπορούμε να συνυπάρξουμε κι έτσι.

μετα απο 2-3 βομαδες τωρα θυμηθηκατε τους κανονισμους....?

Δεν περιεχει ειρωνια αυτο ;

Νομιζω οτι απαντησα με το ιδιο υφος.Αλλα καθενα μας βλεπει μονο του αλλου τη καμπουρα.

• K
          krusenstern last edited by

προσωπικα και οχι μονο μου δημιουργηθηκε μια απορια....

την γραμμη που χρησιμοποιειτε κατα κορων σε αυτο το τοπικ και με την οποια προβαλετε οι το 4ΤΦ δεν συνδεεται αμεσα με τους 4Τ και τις Τ.Ε. ποιος σας την σφυριξε?

Ο κανονισμός. Είναι σε ένα λινκ κάπου πάνω δεξιά στη σελίδα που κοιτάς, κάνε ένα κόπο να τον διαβάσεις.

μεχρι στιγμης εχουν διατυπωθει με απιστευτα κοσμιο τροπο στην πλειοψηφια τους δεκαδες ερωτηματα τα οποια παραμενουν αναπαντητα...

Προφανώς διαφωνούμε σχετικά με το τι είναι 'απίστευτα κόσμιος τρόπος'. Δεν πειράζει, μπορούμε να συνυπάρξουμε κι έτσι.

επειδη η μνημη μου δεν με απατα...ξανα εκανα τον κοπο και ξανα διαβασα αυτο που με προετρεψες το οποιο λεει ξεκαθαρα ότι:

***Το 4Τ-Forum είναι ιδιοκτησία της 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και του περιοδικού '4 Τροχοί', που φέρουν και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του. ***Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο 4T-Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Η 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και το περιοδικό '4 Τροχοί' δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του 4Τ-Forum.

Λάθος κομμάτι διάλεξες να τονίσεις
          Μπορείς να ερμηνεύεις τον κανονισμό όπως σε βολεύει κατά περίπτωση, κανένα πρόβλημα. Μη ζητάς από τους άλλους να κάνουν το ίδιο όμως. Από μένα τέλος, συνεχίστε

• M

Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:

Πάντως, για να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το moderation, θεωρώ ότι ίσως είναι πολύ light. Σε θέμα που έχει ξεφύγει τόσο όσο τα προηγούμενα, εγώ θα έβαζα λουκέτο πολύ νωρίτερα. Φυσικά θα ακολουθούσαν και οι αντίστοιχες επιπλήξεις στους χρήστες που είχαν το μεγαλύτερο σκορ σε flaming και flamebaiting.

Δυστυχώς οι moderators δεν είναι δυνατό να κρατήσουν ένα θέμα στη σωστή τροχιά όταν κάποιοι χρήστες ειρωνεύονται, χλευάζουν, βρίζουν*, απειλούν με γρονθοκόπηση* και γενικότερα δρουν διαλυτικά. Προσωπικά είμαι κατά της διαγραφής των επίμαχων post, οπότε βλέπω σαν την μόνη λύση το κλείδωμα. Αν αυτού του τύπου τα θέματα διαλύονται, κατ εμέ δεν φταίνε οι mοderators που δεν καθάρισαν τα άσχετα posts, αλλά οι χρήστες που τα συνέταξαν.

• αυτά δεν είναι αιτία για ban;

χμμμμ οτι μας συμφερει μονο...
            οταν καποιοι σου λενε βγαλε το σκασμο ειναι καλυτεροι ?
            οταν καποιοι ειρωνευονται και προσβαλουν ειναι καλυτεροι?
            οταν καποιοι σε κατηγοριοποιουν ειναι καλυτεροι?

οταν οι παραπανω σταματησουν να συμπεριφερονται οπως προανεφερα τοτε ναι αυτα που ειπες ειναι αφορμη για ban....oso ομως συνεχιζεται η συγκεκριμενη συμπεριφορα δεν ειναι αφορμη ουτε για επιπληξη.-

Επειδή έκανες τον κόπο να κάνεις quote το post μου, αναγκάζομαι να σου απαντήσω. Όταν κάποιοι σου λένε 'βγάλε το σκασμό' ή διάφορα άλλα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους αγνοήσεις. Αν συμμετέχεις με τον ίδιο τρόπο στον καυγά, δεν είσαι καλύτερος από αυτούς. Και αν ανεβάζεις τον πήχυ της αντιπαράθεσης με απειλή για ξυλοδαρμό, τότε για μένα δεν προσφέρεις τίποτα παραπάνω από flamebaiting. Επίσης πρέπει να αναγνωρίσεις ότι υπήρξαν αρκετοί που δεν έγραψαν τίποτε προσβλητικό και τους έβαλες στο ίδιο τσουβάλι με τους υπόλοιπους. Και η συγκεκριμένη συμπεριφορά είναι αφορμή για επίπληξη, σε όλους όσους συμμετείχαν. Το γεγονός ότι είδες τον εαυτό σου μέσα σ'αυτούς, χωρίς να αναφερθώ άμεσα σε σένα κάτι σημαίνει...

μα δεν αρνηθηκα οτι στον χλευασμο και την ειρωνια απάντησα κατα τον ιδιο τροπο....
            τωρα εσυ ειδες και απειλη για ξυλοδαρμο...οκ!

εξυβριση επι εργου δηλαδη...
            αν αυτο που εγραψα αποτελει απειλη κατα σωματικής ακαιροοτητας τοτε μπορει ο υποψηφιος παθων να το εκμεταλευτει και να διαικικηση ενικα αποζημιωση...και αμα καταφερει τιποτα ελλα να μου
            μαλλον δυσκολευεστε να διαχωρισετε καποια πραγματα...
            με την παραπανω λογικη θα μπορουσα και εγω να τον 'κατηγορησω' οτι περιοριζει την ελευθερια λογου μου...σου φαινεται εσενα οτι μπορει να σταθει αυτο?

• N
              nass last edited by

επειδη η μνημη μου δεν με απατα...ξανα εκανα τον κοπο και ξανα διαβασα αυτο που με προετρεψες το οποιο λεει ξεκαθαρα ότι:

Το 4Τ-Forum είναι ιδιοκτησία της 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και του περιοδικού '4 Τροχοί', που φέρουν και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του. **Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο 4T-Forum είναι προσωπικές και εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που τις διατυπώνουν. Η 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και το περιοδικό '4 Τροχοί' δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις απόψεις που δημοσιεύονται, **ούτε για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση του 4Τ-Forum.

Εχασες την ουσία. Η ουσία δεν είναι αυτό που τόνισες, αλλά αυτό που τόνισα. Και αποδεικνύει με τον πλέον επίσημο τρόπο πως, ναι, οι 4Τ άνοιξαν και συντηρούν αυτό το χώρο, αλλά η ουσία του, δηλ. οι δημοσιεύσεις, είναι των μελών του.

μηπως μαλλον πρεπει να ξεκαθαρισεις μεσα σου οτι η προταση >>>'και με την οποια προβαλετε οι το 4ΤΦ δεν συνδεεται αμεσα με τους 4Τ και τις Τ.Ε.'
              είναι εντελως αντιθετη με την προταση>>>'Το 4Τ-Forum είναι ιδιοκτησία της 'Τεχνικές Εκδόσεις ΑΕ' και του περιοδικού '4 Τροχοί', που φέρουν και την τελική ευθύνη για τη λειτουργία του. '

Το Forum είναι ιδιοκτησία των 4Τ. Κατ΄ αυτή την έννοια, τη νομική, φυσικά και συνδέονται.
              Αλλά ό,τι γράφεται στο Forum δεν είναι ιδιοκτησία των 4Τ. Τι είναι ένα Forum άδειο από μέλη και δημοσιεύσεις ? Ενα 'αδειανό πουκάμισο'. Η ουσία του Forum, τα μέλη του και οι δημοσιεύσεις του, δεν ανήκουν στους 4Τ. Και επιπλέον οι 4Τ, προς τιμήν τους, δεν έχουν επιβάλλει καμία γραμμή για το τι γράφεται στο Forum (απόδειξη, το παρόν θέμα, μεταξύ δεκάδων αντίστοιχων. Περαιτέρω απόδειξη, ο κανονισμός, όπου λέει γενικά για συζήτηση κτλ.)
              Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά μεταξύ νομικού τύπου και ουσίας, τότε κακώς συζητάμε.

καπου εκει στο λινκ που εκανες τον κοπο να με παραπεμψεις λεει και τα παρακατω...

Υποχρεώσεις των εποπτών είναι:

Η, κατά το δυνατόν, φροντίδα της εύρυθμης και σύμφωνης με τον παρόντα κανονισμό λειτουργίας και χρήσης του 4T-Forum
              Η **ισότιμη και αντικειμενική αντιμετώπιση όλων των χρηστών και θεμάτων **
              Η παρέμβασή τους μόνο στις περιπτώσεις όπου αυτό είναι επιβεβλημένο, όπως ορίστηκε παραπάνω
              Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες
              Η βοήθεια νέων χρηστών
              Η **εν γένει συμμόρφωσή τους με τον κανονισμό χρήσης, ώστε να αποτελούν παράδειγμα προς τα λοιπά μέλη **

μηπως πρεπει να φρεσκαρετε λιγο τα παραπανω...δεν συμφωνουν με την κατα καιρους αντιμετωπιση-συμπεριφορα σας

Το πρόβλημά σου είναι οι moderators τώρα ? (ξεχάσαμε τον ΚΚ και την αναγνωσιμότητα του περιοδικού) - Ξεκαθάρισε αν θέλεις τι σε ενδιαφέρει...

Τέλος πάντων, οι moderators είναι άνθρωποι και ως τέτοιοι κάνουν λάθη (εδώ κάνουν λάθη ακριβοπληρωμένοι επαγγελματίες, πχ. δικαστές και γιατροί και μηχανικοί). Μπορεί κάπου να σε αδίκησε κάποιος. Αλλά αν το δεις συνολικά και, κυρίως, χωρίς προκατάληψη (που, επίτρεψέ μου, κρίνοντας από τη μέχρι σήμερα παρουσία σου στο συγκεκριμένο Forum, εξάλλου δε σε ξέρω από πουθενά αλλού, δε σε έχω ικανό να το κάνεις, και σε προκαλώ ως προς αυτό) θα δεις πως η συνολική τους παρουσία και στάση είναι και σύμφωνη με τον κανονισμό και ισότιμη προς όλους.

Και στο κάτω-κάτω, όπως και με το περιοδικό, κανείς δε σε υποχρέωσε να συμμετέχεις σε ένα Forum όπου, κατά τα λεγόμενά σου, τίποτα δε σε εκφράζει και όλα στραβά τα βρίσκεις: τη 'γραμμή', τα μέλη και τις σχετικές τους πλειοψηφίες, τους moderators, τον ιδιοκτήτη.

• W
                wagner669 last edited by

Ο χρήστης kouk έγραψε:
                Τις αναφορές σε σεξουαλικές προτιμήσεις χρηστών και τα προσβλητικά/άσχετα σχόλια τα θεωρείτε 'μικρή' φασαρία και ασήμαντη αφορμή?

Μα ο ανθρωπος ηταν εγκαθετος!
                Και μου την ειπε!
                Ειχα κ εγω τις σκοτουρες μου απο το γραφει και ρωτισα τι ακριβως συμαινει το nick του.....
                που το κακο;;;;
                Ασε που οταν μπικα να κανω edit κλειδωθηκε το θεμα.

Μπορουσες απλα να σβησεις την μαλακια που εγραψα και να το αφησεις ανοιχτο.
                Περα απο αυτο που εγραψα, δεν υπηρχε κατι αλλο προσβλητικο.
                Αλλωστε εγω πρωτος δεχτικα 'προσωπικη επιθεση' και ολοι εκαναν τα στραβα ματια.

• H
                  hammer_ last edited by

Ο χρήστης MAD-MAX-13 σε άλλο topic έγραψε:
                  οσο για το αν 8α βγαλω το σκασμο θα ηθελα πολυ να μου το πεις on my face να δω ποσα πλευρικα g αντεχει το κεφαλι σου

Χρειάζεται να απαντήσω που είδα απειλή για ξυλοδαρμό;

Δεν αφήνουμε καλύτερα τα προσωπικά ?

(Moderator nass)

• K

Παίδες, παρακαλώ ΟΧΙ μεταφορά προσβλητικών ποστ από κλειδωμένα θέματα! Δεν έχει κανένα νόημα!

[mod]

• H
                      hammer_ last edited by

Οκ, sorry mods, εγώ το σταματάω εδώ. Εξάλλου είναι και off topic.

• W
                        wagner669 last edited by

Ο χρήστης avel έγραψε:
                        Εγώ προσωπικά έχω απογοητευτεί από το επίπεδο του forum τον τελευταίο καιρό.

Κι αυτό γιατί, ενώ τα topic που ανοίγουν μερικοί έχουν επιχειρήματα και θέτουν ενδιαφέροντα ερωτήματα, κάποιοι αρπάζουν την ευκαιρία για προσωπικές επιθέσεις, άστοχες ειρωνίες και, στο τέλος, κατηγορίες για 'λογοκρισία' (ουφ πια...). Το αποτέλεσμα είναι να γίνεται flamewar, οι συντονιστές να προσπαθούν να συμμαζέψουν τούς flamers, και τελικά το topic να κλειδώνεται και πολλά καλά posts να μένουν ξεκρέμαστα.

Ιδίως στο τελευταίο topic περί κοντράκηδων, έβλεπε κανείς ένα μεγάλο post με κανονικό γραπτό λόγο, και από κάτω κάποιοι άρχισαν να κάνουν πενταπλά quotes (!) και να βρίζονται μεταξύ τους.

Ετσι δε γίνεται συζήτηση δυστυχώς...

Εχω αρχησει να συμφωνο με σενα....
                        Πραγμα που με τρομαζει!

• M

Hammer_
                          ναι σε προκαλω! να μου αποδειξεις οτι το παραπανω ειναι απειλη για ξυλοδαρμο.-
                          οταν μου το αποδειξεις τοτε 8α ξαναασχοληθω μαζι σου....

nass
                          Εχασες την ουσία. Η ουσία δεν είναι αυτό που τόνισες, αλλά αυτό που τόνισα.

τωρα συμπεριφερεσαι με τον ιδιο τροπο που με κατηγορησες νωριτερα

nass
                          Το πρόβλημά σου είναι οι moderators τώρα ? (ξεχάσαμε τον ΚΚ και την αναγνωσιμότητα του περιοδικού) - Ξεκαθάρισε αν θέλεις τι σε ενδιαφέρει...

δεν μπορει να με κατηγορειτε ορισμενοι συνεχεια για μια Α συμπεριφορα η οποια δεν εχει σχεση ουτε εξεταζεται απο εκεινα/ο τα τοπικ...εγω να προσπαθω να συνεχισω να συζηταω πανω στο θεμα....ορισμενοι να συνεχιουν να μιλανε περι ανεμων και υδατον απαξιοτικα υποτιμιτικα και υβριστικα και να εχεις την απαιτηση να μην σπασω και να μην αναλωθω καποια στιγμη και σε πιο προσωπικα θεματα ελαφρως διαφορετικα απο το θεμα του τοπικ....χωρις να ειμαι off topic....

πριν σας πειραζε που δεν απαντουσα στα ερωτηματα σας....
                          τωρα σας πειραζει που απανταω....

αποφασηστε επιτελους

...

• W
                            wagner669 last edited by

Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:

...Το μόνο πρόβλημα που είχα πάντοτε με τα γράμματα σε περιοδικά(γενικότερα,δε μιλάω μόνο για τους 4τροχούς)είναι ότι αν ρωτήσεις 5πράγματα,απαντάνε επιλέκτικα όπως βολεύει κάθε φορά,καθώς δν υπάρχει η αμεσότητα του διαλόγου που θα βοηθήσει να επιμείνεις σ'αυτά που θες να μάθεις....

Σωστό κι αυτό, αλλά αν έχει κάποιος πρόβλημα (όπως καθαρότατα φάνηκε) με έναν συντάκτη (έστω και τον αρχισυντάκτη ή δ/ντή) του περιοδικού, υπάρχει και το e-mail και το τηλέφωνο και η δυνατότητα προσωπικής επαφής.
                            Εμείς, τι φταίμε;

Σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις όλα αυτά;
                            Απλά προσπέρασε το θέμα.
                            Το φόρουμ του περιοδικού δεν είναι;
                            Περιμένω επικοινωνία και μέσω του φόρουμ.

Τα φορουμ ανοιγοντε για να εχουν οι αναγνωστες μια 'ποιο αμεση' επαφη με το περιοδικο.
                            Κανω καπου λαθος;
                            Αν καποιος πιστευει οτι το φορουμ των 4Τ ειναι ανεξαρτιτο απο τους 4Τ....
                            Εχω την εντυπωση οτι δεν βλεπει το προφανες!

• K

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:

...Το μόνο πρόβλημα που είχα πάντοτε με τα γράμματα σε περιοδικά(γενικότερα,δε μιλάω μόνο για τους 4τροχούς)είναι ότι αν ρωτήσεις 5πράγματα,απαντάνε επιλέκτικα όπως βολεύει κάθε φορά,καθώς δν υπάρχει η αμεσότητα του διαλόγου που θα βοηθήσει να επιμείνεις σ'αυτά που θες να μάθεις....

Σωστό κι αυτό, αλλά αν έχει κάποιος πρόβλημα (όπως καθαρότατα φάνηκε) με έναν συντάκτη (έστω και τον αρχισυντάκτη ή δ/ντή) του περιοδικού, υπάρχει και το e-mail και το τηλέφωνο και η δυνατότητα προσωπικής επαφής.
                              Εμείς, τι φταίμε;

Σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις όλα αυτά;
                              Απλά προσπέρασε το θέμα.
                              Το φόρουμ του περιοδικού δεν είναι;
                              Περιμένω επικοινωνία και μέσω του φόρουμ.

Τα φορουμ ανοιγοντε για να εχουν οι αναγνωστες μια 'ποιο αμεση' επαφη με το περιοδικο.
                              Κανω καπου λαθος;

Nαι, κάνεις λάθος. Ανοιχτηκε για να έχουν μια πιο άμεση επαφή ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ οι αναγνώστες. Για την ακρίβεια, το φόρουμ δεν ανοίχτηκε ΚΑΝ για τους αναγνώστες του περιοδικού, πάρα πολλοί εδώ μέσα ΔΕΝ είναι αναγνώστες.

• D
                                dap last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
                                Παίδες, παρακαλώ ΟΧΙ μεταφορά προσβλητικών ποστ από κλειδωμένα θέματα! Δεν έχει κανένα νόημα!

[mod]

Ενταξει.

• W
                                  wagner669 last edited by

Ο χρήστης sttpod έγραψε:
                                  Διαβαζω 4Τ τοσα χρονια και ειμαι γραμμενος εδω για ενα και μονο λογο. Α - Για να βρισκω ανθρωπους που δεν κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους. Β - Οσο για τον ΚΚ, η πορεια του και η προσφορα του στην αυτοκινηση του δινουν το δικαιομα να κανει ο,τι θελει, να λεει ο,τι θελει και να γραφει ο,τι θελει. Και του αξιζει, και κανεις δεν μπορει να του πει τιποτα. Και οποιος βρεθει να του πει κατι, ο pilot ειναι παντα διαθεσιμος να απαντησει, αν και δεν ειναι υποχρεωμενος. Οσο για το αν το περιοδικο διαβαζει φορουμ, προσωπικα δε θα πεσω απ' τα συννεφα αν διαβασω στις αντιστοιχες σελιδες του περιοδικου συζητηση απ' τα τοπικ που κλειδωνονται...
                                  Δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μη συμφωνουμε σε ολα, για να μπορουμε να συζηταμε.

Α - Εδω διαφωνω....
                                  Β - Κανενας, για κανενα λογο, σε καμια λογικη κοινωνια/κοινωτιτα, δεν εχει το δικαομα να κανει και να λεει οτι θελει και παραλληλα να εχει το 'αλαθητο' λογο συνησφωρας του στην κοινωτιτα.
                                  Μονο ο Παπας της Ρωμης εχει αυτο το δικαιωμα....
                                  Και ενα καρο δικτατορες που τους ανετρεψαν....

• S
                                    skullone last edited by

Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
                                    πάρα πολλοί εδώ μέσα ΔΕΝ είναι αναγνώστες.

Αν κρίνω απ'τη νοοτροπία τους, όπως αυτή αποτυπώνεται σε όσα λένε, δεν έχουν ανοίξει τους 4Τ ούτε μια φορά στη ζωή τους... Είναι αυτό που λέμε 'είδα φόρουμ και μπήκα' (κατά το 'είδα φως και μπήκα).

• W
                                      wagner669 last edited by

Ο χρήστης ililias έγραψε:

Προφανώς για εσένα δεν ήταν σοβαρό θέμα η κατηγορία που έγινε στο θέμα ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ...
                                      Όσο για τη σοβαρότητα την κρίνει ο καθένας μας με αυτά που βλέπει.

Η μόνη απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί στο πνεύμα της δημοσίευσης, θα ήταν κάτι του στυλ 'τα πήρες επειδή σ' έραψα, ρε μεγάλε, και με καρφώνεις στ' αφεντικό;'

Εκτός και θεωρείς ότι έγινε σοβαρή συζήτηση (ή έστω απόπειρα για κάτι τέτοιο), οπότε εγώ

Ποιος εραψε ποιον;;;
                                      Μια χαρα συζητιση ξεκινησε στα τοπικ που κλειδωθηκαν.

• W
                                        wagner669 last edited by

Ο χρήστης DAP έγραψε:

[mod]

Ενταξει.

Μη το συνεχισουΜε κ εδω....

• N
                                          nass last edited by

@MAD-MAX-13

Διαφωνούμε. Αυτό δεν είναι κακό. Τουλάχιστον γίνεται συζήτηση. Το κακό είναι να μη γίνεται συζήτηση και να (νομίζουμε ότι...) απαντάμε με ειρωνείες, προσβολές, προσωπικές επιθέσεις, απαξίωση του συνομιλητή, τσουβαλοποίηση-κατηγοριοποίηση-γκετοποίηση (και, πίστεψέ με, όταν χρησιμοποιείς και μάλιστα συστηματικά το 'εμείς' και το 'εσείς' έχεις κάνει το καλύτερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση...) και να αντιμετωπίζουμε τους πάντες ως εν δυνάμει 'αντίπαλους'.

Επίσης, ισχύει και για σένα (σε ό,τι λες παραπάνω για το πως να αντιδράς αν πέσεις σε μαλάκες) ό,τι λέω για το Wagner669 παρακάτω

@Wagner669

Πολύ χοντρό αυτό που είχες γράψει φίλε μου... Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις: μια και το μέσο (offline γραπτός λόγος, που μπορείς να σκεφτείς πριν αντιδράσεις) μας το επιτρέπει, πριν γράψουμε ό,τι μας λέει η παρόρμηση της στιγμής, το σκεφτόμαστε 5 λεπτά και επανερχόμαστε αργότερα... Θα δεις πως το 90% των περιπτώσεων σε 5 λεπτά λες: 'τι έγραψε ο μαλάκας', τον αγνοείς και προσπερνάς. Ετσι κάνεις καλό σε όλους, στο Forum, στις συζητήσεις, σε σένα ακόμα, που δε χαλάς τη ζαχαρένια σου με μαλάκες. Ο μόνος που χάνει είναι ο προσωπικός σου εγωισμός εκείνη τη στιγμή μόνο, γιατί μετά καταλαβαίνεις πάντα (όπως σε αυτή την περίπτωση) πως αν 'τη λες' σε μαλάκες, πέφτεις στο επίπεδό τους και κερδίζουν αυτοί, όχι εσύ. Εγώ πάντα προσπαθώ να το κάνω και το καταφέρνω στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων και δε θεωρώ πως βγήκα χαμένος.

• W
                                            wagner669 last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
                                            @MAD-MAX-13

Διαφωνούμε. Αυτό δεν είναι κακό. Τουλάχιστον γίνεται συζήτηση. Το κακό είναι να μη γίνεται συζήτηση και να (νομίζουμε ότι...) απαντάμε με ειρωνείες, προσβολές, προσωπικές επιθέσεις, απαξίωση του συνομιλητή, τσουβαλοποίηση-κατηγοριοποίηση-γκετοποίηση (και, πίστεψέ με, όταν χρησιμοποιείς και μάλιστα συστηματικά το 'εμείς' και το 'εσείς' έχεις κάνει το καλύτερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση...) και να αντιμετωπίζουμε τους πάντες ως εν δυνάμει 'αντίπαλους'.

Επίσης, ισχύει και για σένα (σε ό,τι λες παραπάνω για το πως να αντιδράς αν πέσεις σε μαλάκες) ό,τι λέω για το Wagner669 παρακάτω

@Wagner669

Πολύ χοντρό αυτό που είχες γράψει φίλε μου... Μια συμβουλή, αν μου επιτρέπεις: μια και το μέσο (offline γραπτός λόγος, που μπορείς να σκεφτείς πριν αντιδράσεις) μας το επιτρέπει, πριν γράψουμε ό,τι μας λέει η παρόρμηση της στιγμής, το σκεφτόμαστε 5 λεπτά και επανερχόμαστε αργότερα... Θα δεις πως το 90% των περιπτώσεων σε 5 λεπτά λες: 'τι έγραψε ο μαλάκας', τον αγνοείς και προσπερνάς. Ετσι κάνεις καλό σε όλους, στο Forum, στις συζητήσεις, σε σένα ακόμα, που δε χαλάς τη ζαχαρένια σου με μαλάκες. Ο μόνος που χάνει είναι ο προσωπικός σου εγωισμός εκείνη τη στιγμή μόνο, γιατί μετά καταλαβαίνεις πάντα (όπως σε αυτή την περίπτωση) πως αν 'τη λες' σε μαλάκες, πέφτεις στο επίπεδό τους και κερδίζουν αυτοί, όχι εσύ. Εγώ πάντα προσπαθώ να το κάνω και το καταφέρνω στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων και δε θεωρώ πως βγήκα χαμένος.

Μα ηταν γραφικα εριστικος....
                                            Τα πηρα εγραψα μια μαλακια και οταν καταλαβα οτι δεν αρμοζει στο επιπεδο μου τετοια συμπεριφορα εκανα edit στο ποστ μου. Ε.... ταυτοχρονα κλειδωθηκε το τοπικ.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 27
                                            • 28