-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Tελικα -για να ξανααναψω λιγο τα αιματα - φετος δεν κερδιζει ο καλυτερος , αλλα ο τυχεροτερος .....
Οπως κ περισυ κερδισαν τα ελαστικα .....Σε καμιά περίπτωση δε θεωρώ την αξιοπιστία 'τύχη'.
Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να μη μπει στον πειρασμό και να σχολιάσει ότι η Ferrari ήδη νοιώθει το 'Kimi-effect'
Μένει να ανακοινωθεί η πρόσληψη του Κώστα Μητσοτάκη στη θέση του Todt, του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του Ross Brawn και της Ντόρας για Pit-babe.
-
Φυσικα και ΗΤΑΝ ...εκει ειχαμε την ικανοτητα ΚΑΙ την τυχη 'πακετο'.....
-
Ρε ειδατε το σποτακι που εδειξαν στην αρχη με το Μιχαλη να κανει τη 'κουκλα' σε βενζιναδικο;
Πρωτοτυπο και εδω που τα λεμε δεν το περιμενα απο τον Γερμανο. -
Όντως άμα τον πετύχαινα έτσι στο άκυρο θα νόμιζα ότι κάτι ...ήπια
Κατά τα άλλα απ'το κακό στο χειρότερο
-
Eιδικα εκει που ηρθε ο τυπος με το Puntακι .....πολυ γελιο .
-
καλά εκείνος με το Punto έφαγε τρελό κόλλημα!
α είχατε και ικανότητα τα προηγούμενα χρόνια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
α είχατε και ικανότητα τα προηγούμενα χρόνια...Mα...γνωστο της πασης ...το μεγαλυτερο προσον μας ....
Και μαλιστα ισχυει και τωρα ...μεχρι την τελευταια στιγμη που εγκαταλειπουμε την ενεργο δραση ... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Θα στείλω αυτό το e-mail στον Alpha και το παραθέτω εδώ για γνώμες σχετικά με πράγματα που θα πρέπει να αποφύγω!Προς τους υπεύθυνους προγράμματος
Κυρίες, κύριοι,
Σκοπός αυτής της επιστολής είναι η διαμαρτυρία, σε έντονο ύφος και διάθεση! Δεν θα σας κουράσω με προλόγους σχετικά με το πόσο καλή δουλειά κάνετε και άλλες τέτοιες ανοησίες, καθώς τίποτα απ' αυτά δεν ισχύει! Η δουλειά που κάνετε μου είναι άγνωστη, το αποτέλεσμά της ωστόσο είναι απαράδεκτο, όσον αφορά την τηλεοπτική προβολή της Forumla 1 τουλάχιστον. Άλλωστε δεν συντονίζομαι στο σταθμό σας για κανέναν άλλο λόγο, συνειδητά βεβαίως, ως αντίδραση στην παντελή έλλειψη σεβασμού που δείχνετε προς τους φίλους του αθλήματος.
Παρόλα αυτά, έχουμε μάθει να ζούμε με μία δεδομένη κατάσταση (κι εσείς βεβαίως έχετε μάθει να το εκμεταλλεύεστε) και σε γενικές γραμμές τα παράπονα είναι σιωπηλά. Αυτή τη φορά όμως το ποτήρι ξεχείλισε πραγματικά.
Κυριακή επαναληπτικών εκλογών αύριο και συμπτωματικά Κυριακή του τελευταίου Grand Prix της χρονιάς. Ενός από τα σημαντικότερα Grand Prix της τελευταίας δεκαετίας, τουλάχιστον! Όλος ο κόσμος θα βρίσκεται συντονισμένος στους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας του από τις 18:00 GMT για να παρακολουθεί την τελευταία μονομαχία του, κατά γενική ομολογία, μεγαλύτερου πρωταθλητή που πέρασε ποτέ από το σπορ. Και στην Ελλάδα, όσοι δεν διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, θα αναγκαστούν να δουν 'κονσέρβα' τον αγώνα, 1 ώρα και 45 λεπτά αργότερα, εξ αιτίας σας!
Το ερώτημα που θέτω και το παράπονο που εκφράζω όσο πιο κόσμια μπορώ, είναι το εξής:
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;
Η εμπορική συμφωνία που έχετε υπογράψει με τη FIA είμαι βέβαιος ότι δεν προβλέπει μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των αγώνων κατά το δοκούν. Πώς ΤΟΛΜΑΤΕ να εμπαίζετε τόσους φίλους του αθλήματος με τον χειρότερο τρόπο, στον σημαντικότερο αγώνα που πολλοί από εμάς θα δούμε ποτέ;
Και ο λόγος; Οι λαϊκίστικες και άνευ ουσίας, ούτως ή άλλως, ειδήσεις σας και ένα ανόητο τηλεπαιχνίδι!
Να γνωρίζετε ότι αυτή σας η κίνηση δεν θα περάσει έτσι ΚΑΙ αυτή τη φορά. Μπορεί να 'φάγαμε αμάσητες' τις προβολές της προσαγωγής των υπόπτων της 17Ν την ώρα του αγώνα, το 2004, αλλά όπως είπα και νωρίτερα, αυτό που κάνετε τώρα είναι άνευ προηγουμένου και παγκόσμια αποκλειστικότητα του Alpha.
Screenshot με το πρόγραμμά σας για αύριο Κυριακή 22/10, συνοδευόμενο από τα κατάλληλα σχόλια, θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπεύθυνους μηχανισμούς της FIA και εκείνοι ας πράξουν όπως νομίζουν.
Το πώς διοικείτε το τσιφλίκι σας δεν μας απασχολεί. Το γεγονός ότι προβάλετε κάθε αγώνα Formula 1 στα διαλείμματα μεταξύ των απείρων διαφημήσεών σας (αντί για το αντίστροφο που θα ήταν το σωστό), συν το γεγονός ότι καθ' όλη τη διάρκεια της σαιζόν δεν είδαμε χρονομετρημένα δοκιμαστικά ζωντανά (και ας μην κάνω καν λόγο για ελεύθερες δοκιμές) ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ! Ως τηλεθεατές σας προσφέρουμε εμπορική δύναμη κάθε φορά που συντονιζόμαστε στον σταθμό σας! Και εσείς το εκμεταλλεύεστε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Η Formula1 όμως, κύριοι, ΔΕΝ είναι Dream Show για να το προβάλετε όπως, όποτε και υπό όποιους όρους κρίνετε συμφερότερους. Και για το λόγο αυτό θα προχωρήσουμε στην ενημέρωση των ανθρώπων που σας παραχωρούν τις εμπορικές αυτές συμφωνίες!
Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθείτε πως οι πράξεις σας έχουν και συνέπειες!
Κλείνοντας, να σας ενημερώσω για τα εξής:
Τα προϊόντα που διαφημίζετε κατά τη διάρκεια των αγώνων, αποφεύγω να τα αγοράζω ή να τα χρησιμοποιώ.
Από την επόμενη σαιζόν θα εγκαταστήσω δορυφορική κεραία, ώστε να αποφεύγω 100% το σταθμό σας!Αναρωτιέμαι αν οι εταιρίες που διαφημίζονται στο σταθμό σας θα ενδιαφέρονταν να γνωρίζουν πως εξ αιτίας της πολιτικής σας, χάνουν, αντί να κερδίζουν πελάτες.
Αθανάσιος Αλέξης
Ευχαριστώ!
(Θέλω να στείλω e-mail κάπου ψηλά, με τα screenshots του προγράμματος, δεν το έγραψα έτσι κούφια! Πού το στέλνω; )
Μπραβο στο Νασο για το email. Αν στελναμε ολοι τετοια μηνυμα σε πραγματο τοσο ενοχλητικα θα τα επερναν σιγουρα στα σοβαρα. Δυστυχως ομως δεν καθομαστε να ασχοληθουμε οποτε μας περνανε για ηλιθιους και μας δινουν οτι αυτοι θελουν.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Τελικά να στείλω ή να μη στείλω ρε παιδιά; Τι λέτε;Τώρα το θέλεις το βρισιμο.
Στείλτο ρεεεεεεεεε
-
Δυστυχως στην τηλεοραση ολα μετριουνται με νουμερα.
Και τα νουμερα τα φερνουν νουμερα και οχι η F1 και το WRC.
Ετσι και ο Αλφα θα προτιμησει στις 18.00 να δειξει τα νουμερα Τριφυλλη, Ψωμιαδη κ Σια, απο το να δειξει τη μεταδοση του αγωνα,που δεν θα φερει τα απιτουμενα νουμερα. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Δυστυχως στην τηλεοραση ολα μετριουνται με νουμερα.
Και τα νουμερα τα φερνουν νουμερα και οχι η F1 και το WRC.
Ετσι και ο Αλφα θα προτιμησει στις 18.00 να δειξει τα νουμερα Τριφυλλη, Ψωμιαδη κ Σια, απο το να δειξει τη μεταδοση του αγωνα,που δεν θα φερει τα απιτουμενα νουμερα. -
Εγώ βλέπω ότι ούτε το συμφέρον τους δεν ξέρουν...
Πιό ΣΤΑΘΕΡΟ κοινό από την F1 δεν υπάρχει. Ξέρεις ότι Ο,ΤΙ ώρα και μέρα να είναι θα έχεις ένα minimum κοινό που θα κολλήσει στην TV.
Αλλάαν δεν προωθήσεις και στηρίξεις το προϊόν σου, δεν ξέρεις ποτέ τις πραγματικές του δυνατότητες.
-
και μαθαμε που επεσαν οι υπογραφες στο συμβολαιο κιμι-φερραρι
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΙΜΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ ΕΤΣΙ ΕΚΣΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.σωστος ο Phaethon απο πανω
-
Πάντως το e-mail δεν το έχουν διαβάσει ακόμα ή απλά απαξίωσαν να μου στείλουν το read receipt που ζήτησα. Ε, μεταξύ μας, το περίμενα! Σιγά μην τα κοιτάνε! Αλήτες!!!
-
Νάσο, αυτά τα email συνήθως πάνε σε Γραμματείες. Οπότε η ανάγνωσή του θα γίνει απο Δευτέρα και αν.
-
Nίκο εάν το έστειλε στο f1@alpha.gr θα το δούνε άμεσα...το ντουέτο.
Χτες είπανε ότι λόγω των εκλογών θα το δούμε κονσέρβα. Για τον β' γύρο δημοτικών ...αν είναι δυνατόν. ΕΛΕΟΣ!
Θα βάλω δορυφορική. Δεν υπάρχει περίπτωση να με ξαναδουν.
-
Τα διαβάζουνε On line μόνο την ώρα του αγώνα Σάββα.
Αλλοιώς τα μαζεύει κάποια γραμματέας και τους τα δίνει. Μην ξεχνάς οτι δεν είναι υπάλληλοι του Α.Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η πρακτική συνήθως..
-
τελικα τη προβλημα ειχε εχθες ο μιχαλακης ????
σημερα ξεκιναει απο 10η η 20η θεση ???
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nίκο εάν το έστειλε στο f1@alpha.gr θα το δούνε άμεσα...το ντουέτο.Χτες είπανε ότι λόγω των εκλογών θα το δούμε κονσέρβα. Για τον β' γύρο δημοτικών ...αν είναι δυνατόν. ΕΛΕΟΣ!
Θα βάλω δορυφορική. Δεν υπάρχει περίπτωση να με ξαναδουν.
Ρε παιδιά, εγώ έχω το πιάτο, απλά δεν έχω ασχοληθεί... Είχα ρωτήσει και τον Δημήτρη κάποτε (MOnoimoi) και μου είχε πει τι πρέπει να κάνω, έχω συζητήσει και με τον Λουκά (Demetriades) απλά δεν ασχολήθηκα! Αλλά του χρόνου, δεν το συζητώ σε καμμία περίπτωση ότι θα βλέπω το κορυφαίο δίδυμο του Alpha!
Τέλος και από εμένα! Στον κουβά!
-
Phaethon
+1
Για να κερδισουν (;) λιγες μοναδες απο τους zappers των εκλογων, απομακρυνουν ενα αφοσιωμενο και σταθερο κοινο.Στο καρφι! Εστειλα κι εγω mail.
Τελικα αλλαξε/θα αλλαξει μοτερ ο Μισελ ή οχι;
Σημερα θα αποφασισουν;
7 ωρες διαφορα εχουμε με Μπραζιλ;
Επίσημο thraed: GP Βραζιλίας-Interlagos