-
Eσύ δεν φταις σε τίποτα
Αλλά ακριβώς από κάτω απ το τμήμα του post μου που παρέθεσες απάντησα στο ερώτημα σου. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Το μόνο πρόβλημα που είχα πάντοτε με τα γράμματα σε περιοδικά(γενικότερα,δε μιλάω μόνο για τους 4τροχούς)είναι ότι αν ρωτήσεις 5πράγματα,απαντάνε επιλέκτικα όπως βολεύει κάθε φορά,καθώς δν υπάρχει η αμεσότητα του διαλόγου που θα βοηθήσει να επιμείνεις σ'αυτά που θες να μάθεις....
Σωστό κι αυτό, αλλά αν έχει κάποιος πρόβλημα (όπως καθαρότατα φάνηκε) με έναν συντάκτη (έστω και τον αρχισυντάκτη ή δ/ντή) του περιοδικού, υπάρχει και το e-mail και το τηλέφωνο και η δυνατότητα προσωπικής επαφής.
Εμείς, τι φταίμε;Σε αναγκάζει κανείς να διαβάσεις όλα αυτά;
Απλά προσπέρασε το θέμα.
Το φόρουμ του περιοδικού δεν είναι;
Περιμένω επικοινωνία και μέσω του φόρουμ. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν βαρέθηκες σταμάτα να διαβάζεις αυτά που γράφω και να απαντάς. Αλλιώς υπάρχει και ένα κουμπάκι πάνω δεξιά.
Angel, αυτό δεν είναι μια απάντηση πασπαρτού!
Απο εδω μέσα την έμαθα...
-
Αλλιώς υπάρχει και ένα κουμπάκι πάνω δεξιά.
Το ανακάλυψε!!!
Αυτό Κοuk περιλαμβάνεται στις εξυπνάδες;;;
-
Angel!!!! , αφου έμαθες ( ) εδω μέσα, θα ξέρεις επίσης οτι δεν είναι το τι γράφεται αλλά και πως γράφεται και ποιός το γράφει!
Μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις την 'εξυπνάδα' απο το αστείο!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Angel!!!! , αφου έμαθες ( ) εδω μέσα, θα ξέρεις επίσης οτι δεν είναι το τι γράφεται αλλά και πως γράφεται και ποιός το γράφει!Μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις την 'εξυπνάδα' απο το αστείο!
Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο αλλά θα προσπαθήσω.
ΟΚ. Εμένα δε μου κάνει για αστείο.
-
Εγω πάντως δεν συμφωνώ με την τακτική του κλειδώματος αν και καταλαβαίνω απόλυτα τους mod. Θα προτιμούσα να υπάρχει αυστηρότερο Moderation, αν κάποιος παρεκτρέπεται να επιπλήτεται, ας δέχεται κυρώσεις, ας κόβονται και να κλειδώνονται τα άσχετα ποστ αλλά ένα θέμα που έχει λόγο ύπαρξης (αν και παίζεται πόσο είχε το εν λόγω τόπικ) δεν πρέπει να κλειδώνεται.
Καταλαβαίνω βέβαια πως αυτό που λέω έχει πολλαπλάσια βαβούρα, ειδικά σε ένα τόσο μεγάλο φόρουμ αλλά πιστεύω είναι το καλύτερο.
-
Διαβαζω 4Τ τοσα χρονια και ειμαι γραμμενος εδω για ενα και μονο λογο. Για να βρισκω ανθρωπους που δεν κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους. Οσο για τον ΚΚ, η πορεια του και η προσφορα του στην αυτοκινηση του δινουν το δικαιομα να κανει ο,τι θελει, να λεει ο,τι θελει και να γραφει ο,τι θελει. Και του αξιζει, και κανεις δεν μπορει να του πει τιποτα. Και οποιος βρεθει να του πει κατι, ο pilot ειναι παντα διαθεσιμος να απαντησει, αν και δεν ειναι υποχρεωμενος. Οσο για το αν το περιοδικο διαβαζει φορουμ, προσωπικα δε θα πεσω απ' τα συννεφα αν διαβασω στις αντιστοιχες σελιδες του περιοδικου συζητηση απ' τα τοπικ που κλειδωνονται...
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μη συμφωνουμε σε ολα, για να μπορουμε να συζηταμε. -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Eσύ δεν φταις σε τίποτα
Αλλά ακριβώς από κάτω απ το τμήμα του post μου που παρέθεσες απάντησα στο ερώτημα σου.Αν εννοείς αυτό
Αλλά πέρα απ'αυτό,όταν κάποιος έχει κάποιο πρόβλημα με έναν οργανισμό,με κάποιο δημόσιο προσωπο(πχ με μια αντιπροσωπεία που νόμιζει ότι τον κορόιδεψε,η με κάποιο έντυπο που τον προσβάλλουν τα όσα γράφει,η με κάποιον παροχέα υπηρεσιών που δν δίνει όσα υπόσχεται)γράφει εδώ,όχι για να πάρει απάντηση από τον ίδιο,αλλά για να κοινοποιήσει την άποψή του,και να ακούσει και τις απόψεις των άλλων πάνω στο θέμα.
δεν είναι απάντηση στο ερώτημά μου. Απάντηση μπορεί να είναι το παρακάτω
Αυτό μέχρι το σημείο που προσέχει τις εκφράσεις του κ δεν προσβάλλει βέβαια
το οποίο, αν κάνεις τον κόπο να ρίξεις μια ματιά στα θέματα που κλειδώθηκαν, θα δεις ότι δεν έγινε. Οι δημοσιεύσεις ήταν άκρως ερειστικές και προσβλητικές και μάλιστα όχι μόνο για τον ΚΚ και τους 4Τ αλλά και εναντίον όποιου τολμούσε να έχει άποψη αντίθετη από του 'θιγμένου'. Αυτό, εκτός από ύποπτο, είναι και λόγος να μην επιτραπεί η συνέχιση των αψιμαχιών. Κι αν πρόσεξες, κι εδώ το ίδιο γίνεται: Επί του θέματος τπτ, εξυπναδούλες και ειρωνεία μπόλικη. Σε λίγο θα αρχίσουν και προσωπικές επιθέσεις, κάτσε και θα δεις...
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Διαβαζω 4Τ τοσα χρονια και ειμαι γραμμενος εδω για ενα και μονο λογο. Για να βρισκω ανθρωπους που δεν κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους. Οσο για τον ΚΚ, η πορεια του και η προσφορα του στην αυτοκινηση του δινουν το δικαιομα να κανει ο,τι θελει, να λεει ο,τι θελει και να γραφει ο,τι θελει. Και του αξιζει, και κανεις δεν μπορει να του πει τιποτα. Και οποιος βρεθει να του πει κατι, ο pilot ειναι παντα διαθεσιμος να απαντησει, αν και δεν ειναι υποχρεωμενος. Οσο για το αν το περιοδικο διαβαζει φορουμ, προσωπικα δε θα πεσω απ' τα συννεφα αν διαβασω στις αντιστοιχες σελιδες του περιοδικου συζητηση απ' τα τοπικ που κλειδωνονται...
Δεν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μη συμφωνουμε σε ολα, για να μπορουμε να συζηταμε.Κανείς δεν έχει δικαίωμα για κάτι τέτοιο όταν προσβάλλει με αυτά που γράφει.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω πάντως δεν συμφωνώ με την τακτική του κλειδώματος αν και καταλαβαίνω απόλυτα τους mod. Θα προτιμούσα να υπάρχει αυστηρότερο Moderation, αν κάποιος παρεκτρέπεται να επιπλήτεται, ας δέχεται κυρώσεις, ας κόβονται και να κλειδώνονται τα άσχετα ποστ αλλά ένα θέμα που έχει λόγο ύπαρξης (αν και παίζεται πόσο είχε το εν λόγω τόπικ) δεν πρέπει να κλειδώνεται.Δεν διαφωνούμε Γιάννη. Έτσι το βλέπουν(με) και οι mods. Αλλά, πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι οι mods είναι άνθρωποι που ΔΕΝ πληρώνονται γι' αυτό που κάνουν, και δεν μπορείς να τους έχεις standby 24 ώρες το 24ωρο να συμμαζεύουν, να σβήνουν και να επιπλήττουν. ΚΑΝΕΝΑ θέμα, όσο 'καυτό' και να είναι το αντικείμενό του για την ιδιοκτησία του παρόντος φόρουμ, δεν κλειδώθηκε αμέσως. Έγιναν συστάσεις, ξαναέγιναν, ε, κάπου πρέπει να τελειώνει ένα θέμα που έχει εξαντληθεί ή έχει πάρει λάθος δρόμο.
Το bold κομμάτι, ίσως απαντάει σε κάποιους που βλέπουν αδιαλλαξία, μεροληψία και υστεροβουλία στις κινήσεις των mods και στη στάση του ιδιοκτήτη.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Περιμένω επικοινωνία και μέσω του φόρουμ.Αν περιμένεις απάντηση ανάλογη του ύφους των ερωτήσεων, θα εκπλαγώ πολύ αν την πάρεις. Οι άνθρωποι είναι πολύ σοβαροί γι' αυτό...
-
Κανείς δεν έχει δικαίωμα για κάτι τέτοιο όταν προσβάλλει με αυτά που γράφει.
Δε διαφωνω μ' αυτο, αλλα εχω προσβληθει πολλες φορες απ' αυτους που ο ΚΚ προσβαλλει, απο τον ιδιο τον ΚΚ καμια. Και στο κατω κατω προτιμω να διαβαζω αληθειες που δε μου αρεσουν, παρα να διαβαζω κατι που μου χαιδευει τ' αφτια...
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
...Και στο κατω κατω προτιμω να διαβαζω αληθειες που δε μου αρεσουν, παρα να διαβαζω κατι που μου χαιδευει τ' αφτια...Τότε διάβαζε 4Τ. Πέρα από το αν συμφωνούμε σε όλα (που εννοείται ότι δεν), προσωπικά εναλλακτική λύση δεν έχω ακόμα βρει.
-
Περιμένω επικοινωνία και μέσω του φόρουμ.
Αν περιμένεις απάντηση ανάλογη του ύφους των ερωτήσεων, θα εκπλαγώ πολύ αν την πάρεις. Οι άνθρωποι είναι πολύ σοβαροί γι' αυτό...
Προφανώς για εσένα δεν ήταν σοβαρό θέμα η κατηγορία που έγινε στο θέμα ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ...
Όσο για τη σοβαρότητα την κρίνει ο καθένας μας με αυτά που βλέπει. -
Πάντως, για να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το moderation, θεωρώ ότι ίσως είναι πολύ light. Σε θέμα που έχει ξεφύγει τόσο όσο τα προηγούμενα, εγώ θα έβαζα λουκέτο πολύ νωρίτερα. Φυσικά θα ακολουθούσαν και οι αντίστοιχες επιπλήξεις στους χρήστες που είχαν το μεγαλύτερο σκορ σε flaming και flamebaiting.
Δυστυχώς οι moderators δεν είναι δυνατό να κρατήσουν ένα θέμα στη σωστή τροχιά όταν κάποιοι χρήστες ειρωνεύονται, χλευάζουν, βρίζουν*, απειλούν με γρονθοκόπηση* και γενικότερα δρουν διαλυτικά. Προσωπικά είμαι κατά της διαγραφής των επίμαχων post, οπότε βλέπω σαν την μόνη λύση το κλείδωμα. Αν αυτού του τύπου τα θέματα διαλύονται, κατ εμέ δεν φταίνε οι mοderators που δεν καθάρισαν τα άσχετα posts, αλλά οι χρήστες που τα συνέταξαν.
- αυτά δεν είναι αιτία για ban;
-
Προφανώς για εσένα δεν ήταν σοβαρό θέμα η κατηγορία που έγινε στο θέμα ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ...
Όσο για τη σοβαρότητα την κρίνει ο καθένας μας με αυτά που βλέπει.Η μόνη απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί στο πνεύμα της δημοσίευσης, θα ήταν κάτι του στυλ 'τα πήρες επειδή σ' έραψα, ρε μεγάλε, και με καρφώνεις στ' αφεντικό;'
Εκτός και θεωρείς ότι έγινε σοβαρή συζήτηση (ή έστω απόπειρα για κάτι τέτοιο), οπότε εγώ
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Πάντως, για να πω κι εγώ τη γνώμη μου για το moderation, θεωρώ ότι ίσως είναι πολύ light. Σε θέμα που έχει ξεφύγει τόσο όσο τα προηγούμενα, εγώ θα έβαζα λουκέτο πολύ νωρίτερα. Φυσικά θα ακολουθούσαν και οι αντίστοιχες επιπλήξεις στους χρήστες που είχαν το μεγαλύτερο σκορ σε flaming και flamebaiting.Δυστυχώς οι moderators δεν είναι δυνατό να κρατήσουν ένα θέμα στη σωστή τροχιά όταν κάποιοι χρήστες ειρωνεύονται, χλευάζουν, βρίζουν*, απειλούν με γρονθοκόπηση* και γενικότερα δρουν διαλυτικά. Προσωπικά είμαι κατά της διαγραφής των επίμαχων post, οπότε βλέπω σαν την μόνη λύση το κλείδωμα. Αν αυτού του τύπου τα θέματα διαλύονται, κατ εμέ δεν φταίνε οι mοderators που δεν καθάρισαν τα άσχετα posts, αλλά οι χρήστες που τα συνέταξαν.
- αυτά δεν είναι αιτία για ban;
Είναι. Αλλά προσπαθούμε το ΒΑΝ να είναι το τελευταίο που θα κάνουμε.
Νομίζω, άλλωστε, οτι στα 4,5 χρόνια που υπάρχει το 4ΤΦ, αυτό είναι που το διαφοροποιεί απο πολλά άλλα. Η προσπάθεια για μάζεμα και όχι τα μαζικά ΒΑΝ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγω πάντως δεν συμφωνώ με την τακτική του κλειδώματος αν και καταλαβαίνω απόλυτα τους mod. Θα προτιμούσα να υπάρχει αυστηρότερο Moderation, αν κάποιος παρεκτρέπεται να επιπλήτεται, ας δέχεται κυρώσεις, ας κόβονται και να κλειδώνονται τα άσχετα ποστ αλλά ένα θέμα που έχει λόγο ύπαρξης (αν και παίζεται πόσο είχε το εν λόγω τόπικ) δεν πρέπει να κλειδώνεται.
Δεν διαφωνούμε Γιάννη. Έτσι το βλέπουν(με) και οι mods. Αλλά, πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι οι mods είναι άνθρωποι που ΔΕΝ πληρώνονται γι' αυτό που κάνουν, και δεν μπορείς να τους έχεις standby 24 ώρες το 24ωρο να συμμαζεύουν, να σβήνουν και να επιπλήττουν. ΚΑΝΕΝΑ θέμα, όσο 'καυτό' και να είναι το αντικείμενό του για την ιδιοκτησία του παρόντος φόρουμ, δεν κλειδώθηκε αμέσως. Έγιναν συστάσεις, ξαναέγιναν, ε, κάπου πρέπει να τελειώνει ένα θέμα που έχει εξαντληθεί ή έχει πάρει λάθος δρόμο.
Το bold κομμάτι, ίσως απαντάει σε κάποιους που βλέπουν αδιαλλαξία, μεροληψία και υστεροβουλία στις κινήσεις των mods και στη στάση του ιδιοκτήτη.
οσο ηλιθιο και να φανει αυτο πιστευα οτι πληρωνεστε για την δουλεια αυτη...ειλικρινα ειναι πολυ δυσκολο κατα την γνωμη μου καποιος να διατηρει τις ισορροπιες σε ενα φορουμ με τοσα μελη και μαλιστα να μην πληρωνεται (Μην το θεωρησετε γλυψιμο ...το αντιθετο μαλιστα αν εβλεπα κατι στραβο που με ενοχλουσε θα το εγραφα... απλα πρεπει να επικροτουμε το σωστο)
-
Όσο για τη σοβαρότητα την κρίνει ο καθένας μας με αυτά που βλέπει.Η μόνη απάντηση που θα μπορούσε να δοθεί στο πνεύμα της δημοσίευσης, θα ήταν κάτι του στυλ 'τα πήρες επειδή σ' έραψα, ρε μεγάλε, και με καρφώνεις στ' αφεντικό;'
Εκτός και θεωρείς ότι έγινε σοβαρή συζήτηση (ή έστω απόπειρα για κάτι τέτοιο), οπότε εγώ
OK, κατάλαβα...
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??