-
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
πάντως για να λέμε και την αλήθεια καμία σχέση - δυστυχώς - με το αρχικό σχέδιο. πολύ συμβατικό.Λιγα concept παντως εχω δει να βγαινουν στην παραγωγη ακολουθωντας την αρχικη σχεδιαση... σχεδον ολα διαφοροποιουνται και αρκετα στοιχεια θυσιαζονται στο βωμο της οικονομιας
-
Φτου! Και μετά το Astra νόμιζα ότι η Opel θα σχεδίαζε κανα εσωτερικό της προκοπής. Εξωτερικά λίγο από Laguna sport tourer οπως είπε και κάποιος άλλος συνφορουμιτης στο πίσω μέρος, λίγο από Sorento εμπρός... Μου φαίνεται το Captiva ποιο ωραίο είναι...
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=49229
-
Ο χρήστης Troll έγραψε:
- 'Unlike the Antara, which will be assembled in Korea by GM-Daewoo, the new Vue is expected to be built in Mexico.
What this means to you: Saturn's new Vue will be truly global — engineered in Korea, built in Mexico and marketed in Germany.'*
http://www.edmunds.com/insideline/do/Ne ... eId=115338
Εμενα αυτο με προβληματιζει... δεν θα κατασκευαζεται-συναρμολογειται στην Ευρωπη? Ισως να ειμαι και προκατειλημενος με τα Κορεατικα, αλλα δεν μου καθεται καλα.
Διαβασα και το θρεντ για τα Οπελ και ψιλοκολλησα. -
Αυτό δεν είναι Antara αλλά Μantara!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Αυτό δεν είναι Antara αλλά Μantara!Μου θύμισες την Τσεσμελή με τα στιχάκια της ρε φίλε.
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Αυτό δεν είναι Antara αλλά Μantara!
Μου θύμισες την Τσεσμελή με τα στιχάκια της ρε φίλε.
Άλλο Πέπη, άλλο πρέπει.
-
Ο χρήστης Troll έγραψε:
πάντως για να λέμε και την αλήθεια καμία σχέση - δυστυχώς - με το αρχικό σχέδιο. πολύ συμβατικό.
Λιγα concept παντως εχω δει να βγαινουν στην παραγωγη ακολουθωντας την αρχικη σχεδιαση... σχεδον ολα διαφοροποιουνται και αρκετα στοιχεια θυσιαζονται στο βωμο της οικονομιας
θα μπορούσανε όμως να κρατήσουνε την 3θυρη φιλοσοφία του
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Πριν λίγες ημέρες, πολλά Opel Antara με γερμανικές πινακίδες στο βενζινάδικο στην διασταύρωση της Κηφισίας και του δρόμου που πάει για Κεφαλάρι.Αυτό το διάστημα πραγματοποιείται στην Ελλάδα η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του μοντέλου και, αμέσως μετά, στα τέλη Οκτωβρίου, το δίκτυο της Opel θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες, με τιμές που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, σύμφωνα όμως με τους εκπροσώπους της εταιρίας θα είναι αρκετά ανταγωνιστικές
για του λόγου το αληθές
-
Ομορφο φαινετε αλλα ποιο πολυ μου αρεσει που τοσα νεα μοντελα παρουσιαζονται στη ελλαδα. Και αλλο ενα τον 2 του 2007 αλλα δεν θυμαμαι ποιο. Δωρεαν διαφημιση
-
Πρώτη φορά βλεπω να έχει ανθρώπους στο Σεμίραμις απο τότε που το έκαναν κακέκτυπο του σπιτιού της barbie
-
Θα το έχουν στην έκθεση ?
Θα υπάρχει κινητήρας 2,0 Turbo δανικός απο τα άλλα μοντέλα τις Φιρμας ?
Νομίζουν ότι με τον 2,4 θα τα βγάλουν πέρα ?
Η 4κίνηση του τί λέει ?Ομορφο πάντος είναι (αν και λίγο συντηριτικό)
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Θα το έχουν στην έκθεση ?
Θα υπάρχει κινητήρας 2,0 Turbo δανικός απο τα άλλα μοντέλα τις Φιρμας ?
Νομίζουν ότι με τον 2,4 θα τα βγάλουν πέρα ?
Η 4κίνηση του τί λέει ?Ομορφο πάντος είναι (αν και λίγο συντηριτικό)
E οχι και turbo σε suv, cayene το περασες
OPEL Antara