-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Είχα το ίδιο περίπου τρίλλημα πριν από 3 μήνες, αλλά κατέληξα στο S40 στα 1,8, αφού οδήγησα και τα τρία και το Passat.- Είναι πιο αξιόπιστο --> Volvo
- Έχει καλύτερη οδική συμπεριφορά --> 159
δεν ειναι λιγο νωρις να μιλαμε για αξιοπιστια
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
- Είναι πιο αξιόπιστο --> Volvo
Οντως μεγαλε, μας κουφανες..........
Επειδή είναι καλύτερο να μιλάμε με στοιχεία και όχι με το τί φαντάζεται ο καθένας παραθέτω ένα αποτέλεσμα έρευνας .
Σιγουρα όποιος ψάξει μπορεί να βρεί άλλα πολλάHere's the full list - from the great and the good to the automotive deadwood:
1 Lexus 93.2
2 Skoda 91.5
3 Honda 90.0
4 Mazda 88.9
5 Toyota 88.4
6 Subaru 88.3
7 Mini 88.0
8 Porsche 87.1
9 Jaguar 87.0
10 BMW 86.4
11 Hyundai 86.1
12 Volvo 85.3
13 Audi 84.9
14 Saab 84.1
15 Suzuki 83.9
16 Seat 83.6
17 Lotus 83.5
18 Smart 83.5
19 Nissan 82.6
20 Chrysler 82.2
21 Volkswagen 82.2
22 Rover 82.1
23 Kia 82.1
24 Mitsubishi 81.9
25 Ford 81.7
26 MG 80.9
27 Vauxhall 80.6
28 Alfa Romeo 79.9
29 Jeep 79.4
30 Daewoo 78.4
31 LandRover 78.2
32 Mercedes 77.9
33 Citroen 77.8
34 Renault 76.4
35 Fiat 76.0
36 Peugeot 74.2
Top Gear Survey 2005 - the results - 76,000 people, 159 cars
Build quality (22%)
Craftsmanship (22%)
Driving experience (19%)
Ownership costs (17%)
Customer care (20%)
19 Mazda 6
53 Volvo S40
79 Ford Mondeo
82 Volkswagen Passat
103 Alfa Romeo 156 -
sorry αλλα θεωρειτε οτι τα βολβο ειναι αναξιοπιστα???????????????
επειδη εχω 6χρονια ενα σ40 απο αξιοπιστια τουλαχιστον σκιζει.
και γενια η βολβο μετα το 460 μονο καλα αμαξια βγαζει σε αυτο το θεμα.απο σερβις ομως ....
δε ξερω αν ειναι δωρεαν παντως οτι ζητησει περα απο τα προγραμματισμενα στο βαρανε στο κεφαλι.η αλφα και το μαζντα ειναι ενα κλικ πιο φτηνα σε συντηρηση...
το θεμα ειναι ομως οτι κανενα απο τα τρια και ειδικα η αλφα και το μαζντα δε θα πουλιεται μετα απο λιγο...
εγω το πηρα 33000ευρω (1.8 φουλ εξτρα) και τωρα ουτε 12 δε πιανει...
εγω προσωπικα θα επαιρνα αν εβγαινε ενα τζετα 1.4tsi.....
-
159
-
- Για premium δεν μου γεμίζει το μάτι, αλλά στη συγκεκριμένη ψηφοφορία είναι μπροστά σχεδόν σε όλα. Εκτός αν κάποιος θέλει ένα αυτοκίνητο με λίγο γκαζάκι παραπάνω [6άρι] ή κάποια (όχι βέβαιη) παραπανίσια αξιοπιστία [Volvo].
Επειδή όμως υποψιάζομαι ότι θα χάσει υπερβολικά πολύ σε μεταπώληση, θεωρώ ιδανική αγορά μια μτχ 159 Progression 1.8 ενός ή δύο ετών που καινούρια με χρώμα κλπ φτάνει τις 29.000. Αν χάσει στη διετία (πιθανότατο) ένα 25% της αξίας της, τότε κερδίζεις πάνω από 7.000 ευρώ που λογικά καλύπτουν κόστος συντήρησης και τυχόν βλαβών για καμιά δεκαετία.
-
Παραπέμπω στους 4Τ (Ιουλίου νομίζω) στη στήλη της Ρέας Βιτάλη στον αντίλογο. Γράφει για το ολοκαίνουριο τζηποειδές Volvo που αγόρασε και που της άνοιγε η πόρτα του συνοδηγού...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παραπέμπω στους 4Τ (Ιουλίου νομίζω) στη στήλη της Ρέας Βιτάλη στον αντίλογο. Γράφει για το ολοκαίνουριο τζηποειδές Volvo που αγόρασε και που της άνοιγε η πόρτα του συνοδηγού...Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=45 -
sprsk to S60 posa hp exei?
-
ειναι ο 2.0T αλουμινένιος 5κύλινδρος με 180 hp και 0.6πίεση bar
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=45ωραία, ακόμα και σε αυτή τη λίστα που είδατε ότι το volvo είναι πιο αξιόπιστο απο το 6άρι?
-
Δεν το είδαμε σε σχέση με το 6αρι
Το είδαμε σε σχεση με όλα τα άλλα π.χ. Alfa kai VW
Το 6αρι είναι super.
Απλά επειδή αλλάζει σε 1χρονο δεν το προτείνω . -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το 6αρι είναι super.
Απλά επειδή αλλάζει σε 1χρονο δεν το προτείνω .Καποια πηγη γι'αυτο...
-
1ο η Ford με το Mondeo Εναρξη facelift αποσυρση Παρόμοιους χρόνους απλά λιγο αργότερα για την Mazda
2ο εχει είδη μπεί σε παλιότερο link (βαριεμε να ψαξω) απο περιοδικο μαζι με την laguna και το A4 .
Λογικά πρώτες fotο θα έχουμε μέσα στο 1ο 3μηνο του έτους και τέλος 07 αρχες 08 θα βγει.
Μπορεί να κάνω και λάθος
Μπαααααα -
sprsk είδα στην αγγελία σου για το Stilo οτι είχες και εσύ παρόμοιο τρίλημμα αρχικά, και απο οτι λες κατέληξες στο S60.
Αν και απο άποψη μεγέθους είναι σε άλλη κατηγορία θέλεις να μας πεις τη γνώμη σου για την αίσθηση που δίνει οδηγικά σε σχέση με τα υπόλοιπα που απέρριψες τελικά.
Ελπίζω οτι δεν είμαι off topic διότι αν δεν ήταν ο περιορισμός μεγέθους-τιμής που φαντάζομαι οτι υπάρχει απο τις επιλογές που δίνει ο δημιουργός του τόπικ, και εγώ θα του πρότεινα κάποιο απο τα passat-s60 που έιναι κατά τη γνώμη μου αρκετά πιο ολοκληρωμένα στα χρήματα τους.
Αλήθεια το Passat 2.0 το κοίταξες? το s60 πόσο σου βγήκε τελικά? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το 6αρι είναι super.
Απλά επειδή αλλάζει σε 1χρονο δεν το προτείνω .Καποια πηγη γι'αυτο...
http://www.worldcarfans.com/spyphotos.c ... new-mazda6
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή όμως υποψιάζομαι ότι θα χάσει υπερβολικά πολύ σε μεταπώληση, θεωρώ ιδανική αγορά μια μτχ 159 Progression 1.8 ενός ή δύο ετών που καινούρια με χρώμα κλπ φτάνει τις 29.000.
Δεν υπάρχουν μεταχειρισμένες 159 στην αγορά ούτε για δείγμα.
Κοιτάζω X.E και Autoτρίτη πολύ τακτικά και δεν έχω δεί τίποτα. -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Επειδή όμως υποψιάζομαι ότι θα χάσει υπερβολικά πολύ σε μεταπώληση, θεωρώ ιδανική αγορά μια μτχ 159 Progression 1.8 ενός ή δύο ετών που καινούρια με χρώμα κλπ φτάνει τις 29.000.
Δεν υπάρχουν μεταχειρισμένες 159 στην αγορά ούτε για δείγμα.
Κοιτάζω X.E και Autoτρίτη πολύ τακτικά και δεν έχω δεί τίποτα.Υπάρχουν είδα αγγελία στο site τηs Alfa sthn αντιπροσωπια της Αλίμου 29,000 την έχουν (πάρα πολύ ακριβό)
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Υπάρχουν είδα αγγελία στο site τηs Alfa sthn αντιπροσωπια της Αλίμου 29,000 την έχουν (πάρα πολύ ακριβό)http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=870
είναι ταξινομημένα με 0 ή ελάχιστα χλμ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
sprsk είδα στην αγγελία σου για το Stilo οτι είχες και εσύ παρόμοιο τρίλημμα αρχικά, και απο οτι λες κατέληξες στο S60.
Αν και απο άποψη μεγέθους είναι σε άλλη κατηγορία θέλεις να μας πεις τη γνώμη σου για την αίσθηση που δίνει οδηγικά σε σχέση με τα υπόλοιπα που απέρριψες τελικά.
Ελπίζω οτι δεν είμαι off topic διότι αν δεν ήταν ο περιορισμός μεγέθους-τιμής που φαντάζομαι οτι υπάρχει απο τις επιλογές που δίνει ο δημιουργός του τόπικ, και εγώ θα του πρότεινα κάποιο απο τα passat-s60 που έιναι κατά τη γνώμη μου αρκετά πιο ολοκληρωμένα στα χρήματα τους.
Αλήθεια το Passat 2.0 το κοίταξες? το s60 πόσο σου βγήκε τελικά?[off topic]
Απο πλευράς μεγέθους Εξωτερικού έχεις άδικο . Το S60 είναι μικρότερο (με διαφορά μοιάζει μεγαλύτερο αλλά δεν είναι) απο όλα -του S40 .
Οδήγησα και το Passat 2.0 και την alfa 1.9 και τα s40, s60.
Βασικό κριτηριο μου η τιμή ήθελα να δωσω περίπου 30.000
Passat highline , Alfa distictive τελική τιμή περίπου ίδια 30.000
Οδηγικά το passat είναι λίγο πιο γρήγορο αλλά η alfa είναι περισσότερο ακριβής στο δρόμο και πιο άμεση. Απο άνεση είναι σχεδόν τα ίδια απλά η alfa εχει πιο ευχάριστο ήχο . Εσωτερικά θα έλεγα ότι η 159 έχει καλύτερα υλικά μόνο οι πόρτες της δεν με ικονοποίησαν όχι ότι το VW υστερεί ίσα ίσα που οι πόρτες του είναι καλύτερες και σαφώς υπερτερει σε χώρους.
Η alfa είναι φοβερή και την νύχτα με night panel σαν κοκπιτ αεροσκάφους.
Παρόμοιο με αυτά και το s40 αλλά με χειρότερο design μέσα έξω και απο τα δύο. Οικονομικά όμως είναι η καλύτερη λύση με μεγάλη διαφορά.
(Θα Θεωρούσα το passat ποιό τίμια και έξυπνη λύση άν είχε 1.8Τ με τιμή στα 28.000 τελική.)Αφου λοιπόν είπα να δώσω την 30άρα λέω δεν οδηγώ και το 60άρι.
Λοιπόν άλλος κόσμος ....... Κινητήρας που τραβάει απο τις 1800 και το νιώθεις με αποθέματα ψηλά, απίστευτα ήσυχος, καθίσματα ίσως τα καλύτερα ανεξαρτήτα κατηγορίας, διακόσμηση και ποιότητα (για εμένα) super, ποιότητα κύλησης σαφώς ανώτερη (1 κατηγορία πάνω τουλάχιστον)
Μειονέκτιμα η συντηριτική σχεδίαση εμπρός , γιατι η πισω είναι εμπευσμένη , και το νυχτερινό πάνελ, το οποίο είναι συντηριτικό σαν την μούρη ίσως και περασμένης φιλοσοφίας .
Αν σε αυτά βάλεις και την αξιοπιστία, το κύρος, και την ασφάλεια θα καταλάβεις γιατί έδωσα άλλα 1.000euro για το s60. Πιστέυω ότι η προσφορά που τρέχει είναι πολύ καλή ευκαρία για αγορά
Προσωπικά πιστευω ότι αν έπερνα ένα απο τα άλλα δύο, σε 2 χρόνια θα έψαχνα πάλι για αμάξι .
Πού ξέρεις ίσως να το κάνω και τώρα........
φιλικά[/off topic] -
Μάλλον θα πρόκειται για 'δημοσιογραφικό', τα οποία συνήθως είναι φορτωμένα με extra...
S40, 159 ή 6...;