-
Ευχαριστω
-
Μια γυψοσανίδα 5χ3 μέτρα με μόνωση + το ξύλωμα μίας παλιάς 'σαν' γυψοσανίδα και την προσαρμογή της παλιάς πόρτας στην καινούργια
400
-
Καλά, όπως και να έχει.. τα έδωσα
-
Στειλε ενα πμ να στο εκανα με 300Ε και ας μην ειμαι γυψοσανιδας....
80Ε ειναι τα υλικα .....
Αυτες ειναι δουλειες..
-
Έχω να φτιάξω άλλο ένα οβάλ σχέδιο τέλος του μήνα. Έρχεσε Αγρίνιο ?
-
μια ερωτιση.εχο φερη απο εχωτερικο ηλεκρικες συσκεωεσ και εργαλεια που δουλεβουν με ρευμα 120βολτσ.εχο φερη μετασχειματιστεσ αλλα το προβλημα εινε οτι τα ηλεκρικα τρυπανια δοθλεβουν με χαμηλεσ στροφεσ.σχεδον στην μιση δυναμη.μηπος μβορο να τα μετατρεπσο να δουλεβουν με 240; eyxaristo
-
Οι μετασχηματιστές για να δουλεύουν τα δράπανα πρέπει να είναι τεράστιοι - κοίταξε τα βατ (ή αμπέρ).
-
οταν ο μετασχειματιστησ αλλαζη το ρευμα απο 240 σε 120 δεν φτανη μονο αυτο΄'εχω φερη μικρους μετασχειματιστες που εινε απο 50- μεχρη 1500 βατς.τορα δεν χερω ποσα αμβερς.επισης αυτοι οι μετασχηματιστες δεν φορτιζουν καλα της μπαταριες στο φορητο ψοβιυτερ και στα φορητα δρεπανα.
-
-
Αυτό με το ψοβιυτερ είναι πρόβλημα.
Πλάκα κάνω, ε...
-
-
Το τροφοδοτικο του laptop (αν καταλαβα καλα απ' το ψοβιυτερ ) λειτουργει χωρις προβλημα και χωρις τον μετασχηματιστη. Αν κοιταξεις στην ταμπελα του πρεπει να γραφει 'input 100-240V~). Υπαρχει μετατροπη απο αμερικανικο σε ελληνικο φις. Αν δε γραφει κατι τετοιο μην το δοκιμασεις...
Για το δραπανο τωρα επειδη τραβαει πολυ ρευμα, απλα σου 'γονατιζει' το μετασχηματιστη οποτε πρεπει να χρησιμοποιεισεις μεγαλυτερο, αναλογα με το τι γραφει το δραπανο οτι θελει. -
Σκέφτομαι μακροπρόθεσμα να ξηλώσω τη μπαλκονόπορτα του δωματιου μου, να ρίξω τούβλο να τη χτίσω και ν'αφήσω χώρο για ένα παράθυρο ώστε να εκμεταλλευτώ το χώρο καλύτερα μιας και δε χρησιμοποιώ τη βεράντα και πρόσβαση υπάρχει απτο διπλανό υπνοδωμάτιο. Επειδή είναι στα πλάγια και όχι στην πρόσοψη της πολυκατοικίας, θα υπάρξει κανένα πρόβλημα?
-
Σε πολυκατοικίες τέτοιες εξωτερικές αλλαγές συνήθως απαγορεύονται. Συνεννοήσου πρώτα με τους άλλους ιδιοκτήτες για να μην έχεις καυγάδες.
-
Και βεβαιωσου πρωτα οτι δεν θα σε 'καρφωσει' κανενας καλοθελητης, γιατι τοτε θα εχεις προβλημα...
-
Δεν είναι ανάγκη να την ξηλώσεις γιατί μπαίνεις σε μπελάδες και ρίσκα. Μπορείς να την κλείσεις από μέσα με γυψοσανίδα. Ετσι και εσύ από μέσα θα έχεις τον τοίχο που θες, και απ'έξω θα υπάρχει η μπαλκονόπορτα κανονικά.
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
Δεν είναι ανάγκη να την ξηλώσεις γιατί μπαίνεις σε μπελάδες και ρίσκα. Μπορείς να την κλείσεις από μέσα με γυψοσανίδα. Ετσι και εσύ από μέσα θα έχεις τον τοίχο που θες, και απ'έξω θα υπάρχει η μπαλκονόπορτα κανονικά.βασικά είπα για ξήλωμα επειδή σκεφτόμουνα μακροπρόθεσμα να βάλω κάποιο παράθυρο. `Ομως πρέπει μάλλον να τη ξεχάσω αυτή τη λύση λόγω του ότι πρέπει να γίνει συνέλευση κτλ κτλ
-
κληρονόμησα ένα ωραίο χοντρό καλώδιο ρεύματος στο δωμάτιό μου πάνω στον τοίχο στην γωνία με την οριζόντια κολώνα. Για να το καλύψω όμορφα, λέω αντί για κανάλι να βάλω ένα γύψινο και από πίσω κρυφό φωτισμό. Πού τα βρίσκω αυτά και πόσο ανέρχονται? Σκέφτομαι κάποια στιγμή στο μέλλον να βάψω το δωμάτιο, να γίνει πρώτα αυτό ή μετά?
-
Μπορεις να φτιαξεις τον κρυφο φωτισμο με μια ωραιοτατη γωνια απο νοβοπαν
με μια ή δυο λαμπες φθοριου απο μεσα (αλλαξε το !). Μετα το βαφεις, και δε φαινεται τιποτα, και ειναι και πολυ καλλιτεχνικο!!! -
υπάρχει κάποιο μέρος να δω για έτοιμες λύσεις ?
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ