-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Δειτε και το ''Be'' των **Pain of Salvation **:inlove: που το παιζουν ολο live με μια (ολιγομελη) ορχηστρα...το συνολο δενει απολυτα και το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο!Φοβεροι μουσικοι ρε γμτ...
το εχω αυθεντικο αν δεν ξερετε πως να δειτε το 'κρυφο' μενου
εκει που λεει για τα δικαιωματα στην αρχη, πατηστε με τα βελακια του υπολογιστη Up, Donw , Left , Right και enter.
ENJOY -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
KρυφοVagίτη,μιλάς κιόλας έ?Από πού προέκυψε αυτό?
Ρε συκοφάντη, απαιτώ να ανακαλέσεις άμεσα! Ακούς εκεί!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
KρυφοVagίτη,μιλάς κιόλας έ?
Από πού προέκυψε αυτό?
Ρε συκοφάντη, απαιτώ να ανακαλέσεις άμεσα! Ακούς εκεί!
όχι,μέχρι νεοτέρας!
-
Η Πέγκυ Ζήνα πότε θα βγάλει cd?
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
όχι,μέχρι νεοτέρας!
Αλλος θα πάρει λευκό GTi, μήπως με μπερδεύεις?
-
** Sigmatropic - Sixteen Haiku & Other Stories **
το εψαχνα καιρο
Καλιο αργα παρα ποτε
Εκπληκτικο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
** Sigmatropic - Sixteen Haiku & Other Stories **
το εψαχνα καιρο
Καλιο αργα παρα ποτε
Εκπληκτικο
παιζει κιθαρα ενας φιλος μου
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Αμφότερα εκπληκτικά.
Εγώ έχω την εντύπωση ότι τέτοιοι δίσκοι αξίζουν ως άκουσμα για το διαφορετικό της υπόθεσης,αλλά η όλη φάση δεν κολλάει...
Οι μεν μουσικοί της συμφωνικής παίζουν διεκπεραιωτικά (δεν πιστεύουν σε αυτό που παίζουν),οι δε 'ροκάδες' τρακαρισμένα,διότι είναι έξω από τα νερά τους από άποψη χώρου-κοινού...
Πάντως μέσα στο φυλλάδιο αναφέρεται ότι σιγά-σιγά ακόμα και οι μουσικοί της συμφωνικής μπήκαν στο κλίμα και συμμετείχαν ενεργά. Βέβαια αυτό μπορεί να λέει και βλακείες, θα ήθελα να δω και εικόνα από τη συναυλία αυτή. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και σε DVD.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αμφότερα εκπληκτικά.
Εγώ έχω την εντύπωση ότι τέτοιοι δίσκοι αξίζουν ως άκουσμα για το διαφορετικό της υπόθεσης,αλλά η όλη φάση δεν κολλάει...
Οι μεν μουσικοί της συμφωνικής παίζουν διεκπεραιωτικά (δεν πιστεύουν σε αυτό που παίζουν),οι δε 'ροκάδες' τρακαρισμένα,διότι είναι έξω από τα νερά τους από άποψη χώρου-κοινού...
Πάντως μέσα στο φυλλάδιο αναφέρεται ότι σιγά-σιγά ακόμα και οι μουσικοί της συμφωνικής μπήκαν στο κλίμα και συμμετείχαν ενεργά. Βέβαια αυτό μπορεί να λέει και βλακείες, θα ήθελα να δω και εικόνα από τη συναυλία αυτή. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και σε DVD.
Υπάρχει.
-
Έχω κι εγώ το live Deep Purple με την συμφωνική, ειναι απλά υπέροχο...
On other news, έβγαλε ο Beck καινούριο άλμπουμ και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι απ' ότι φαίνεται. Και ειναι κρίμα, μιας και ειναι πολύ, πολύ καλό.
'The Information' λοιπόν, in production τα τελευταία 3 χρόνια και με παραγωγό τον Nigel Godrich (Radiohead etc.). Ειναι κάτι ανάμεσα στο Sea Change και το Guero (σαν μεταβατικό στάδιο ένα πράγμα) και νομίζω αρκετά ανώτερο του Guero.
All the money το εξώφυλλο, που ειναι... do it yourself! Ειναι σαν λευκή κόλλα χαρτί και μεσα στη συσκευασία υπάρχουν αυτοκόλλητα που μπορείς να συνδιάσεις και να φτιάξεις το artwork όπως το θές!
Αξίζει...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
On other news, έβγαλε ο Beck καινούριο άλμπουμ και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι απ' ότι φαίνεται.
το πήρε χαμπάρι ο j. marr. Τσέκαρε τρεις σελίδες πίσω και θα το βρεις
Προσωπικά, αν και fan του beck, δεν ενθουσιάστηκα
-
Δεν το είδα...
Σήμερα άκουσα και το Monsieru Gainsbourg Revisited, ενα tribute album στον απίθανο κύριο της show biz Serge Gainsbourg.
Συμμετέχουν διάφορα ονόματα, απο Placebo μέχρι Cat Power και Michael Stipe και μπορώ να πω πως ειναι πολύ πετυχημένο το αποτέλεσμα.
Ειδικά η διασκευή της Cat Power στο Je t' aime... moi non plus ειναι απίστευτη...
-
Τσαλίκης Live !!!
Nαι, λοιπον, είμαι μια μικρο-τσαλικούλα, έχετε πρόβλημα;;;;;
-
Εντάξει, γυναίκα είσαι, σε συγχωρούμε...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Τσαλίκης Live !!!Nαι, λοιπον, είμαι μια μικρο-τσαλικούλα, έχετε πρόβλημα;;;;;
πηρες την απλη εκδοση ή αυτη με το dvd που εχει και εξτρα?????
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Τσαλίκης Live !!!
Nαι, λοιπον, είμαι μια μικρο-τσαλικούλα, έχετε πρόβλημα;;;;;
πηρες την απλη εκδοση ή αυτη με το dvd που εχει και εξτρα?????
-
Φοβερό δισκάκι της Regina Spektor, Begin to hope. Το ανακάλυψα εντελώς τυχαία και μου άρεσε πάρα πολύ. Ευχάριστο άκουσμα, παιχνιδιάρικο! Δοκιμάστε το!
Ακούστε κάποιο απ' τα Fidelity, Better, Samson, On the radio για να παρετε μια ιδέα.
Υπάρχει για κατέβασμα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπάρχει για κατέβασμα.
Ουυυ, ντροπή, αίσχος, 666, η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική
σε torrent λες να το βρω;
-
The Knife - Silent Shout
οσοι φιλοι της electronika και μη ας ακουσουν αυτο το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ album
δεν ξερω αν ειναι ο αρχικος ενθουσιασμος αλλα μ'αρεσε παρα πολυ
ατμοσφαιρικο και καπως σκοτεινο
ΥΓ @tazz
ναι θα το βρεις (και αυτο)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
The Knife - Silent Shoutοσοι φιλοι της electronika και μη ας ακουσουν αυτο το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ album
δεν ξερω αν ειναι ο αρχικος ενθουσιασμος αλλα μ'αρεσε παρα πολυ
ατμοσφαιρικο και καπως σκοτεινο
ΥΓ @tazz
ναι θα το βρεις (και αυτο)
Αφού σου άρεσε τόσο, ψάξε να βρεις και το προηγούμενό τους, Deep Cuts, που imho είναι ακόμα καλύτερο.
τα τελευταια CD (LP) που αγορασατε....