-
Παιδια HELP
Εχω παθει μεγαλη πλακα με τα Sinn. Κατεβασα τον καταλογο και ειναι φοβερα ρολογια.
Εχει κανενας ιδεα αν αντιπροσωπευονται στην Ελλαδα? (αν και νομιζω πως οχι)
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Παιδια HELPΕχω παθει μεγαλη πλακα με τα Sinn. Κατεβασα τον καταλογο και ειναι φοβερα ρολογια.
Δεν αντιπροσωπεύονται. Πιο πάνω έχω βάλει λινκ από πού μπορείς να παραγγείλεις μέσω ίντερνετ.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παιδια HELP
Εχω παθει μεγαλη πλακα με τα Sinn. Κατεβασα τον καταλογο και ειναι φοβερα ρολογια.
Δεν αντιπροσωπεύονται. Πιο πάνω έχω βάλει λινκ από πού μπορείς να παραγγείλεις μέσω ίντερνετ.
Το εχω δει το σαιτ. Σε περιπτωση σερβις ομως τι γινεται? (νομιζω τα αυτοματα θελουν καθε 2 χρονια????-δεν ειμαι σιγουρος ομως)
Θα ηθελα βεβαια να δω και πως ειναι στο χερι μου..
-
-
Τελικα βρεθηκε τιμη για το Daytona.
Μολις 26000Ε φυσικα για λευκοχρυσο...
-
Τσάμπα!!
Να πάρουμε δύο!!Το άλλο παρακαλώ να έχει κροκό ανάγλυφο λουράκι,καντράν με ρίγες άσπρες μαύρες (το ονομαζόμενο 'ζεμπρέ' ),ρουμπίνια (για να κάνουν αντίθεση με την άσπρη-μαύρη πλάκα ) και πολλές δόσεις ροζ χρυσού σε κάσα και κορώνα!! -
Το καινούργιο μου ρολόι:
Δώρο γενεθλίων και το καλύτερο ρολόι που είχα έως σήμερα -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το καινούργιο μου ρολόι:
Δώρο γενεθλίων και το καλύτερο ρολόι που είχα έως σήμεραΜε γειααααααααααααααααααααααααα!!!!!!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το καινούργιο μου ρολόι:
Δώρο γενεθλίων και το καλύτερο ρολόι που είχα έως σήμεραΜε γειααααααααααααααααααααααααα!!!!!!
Ευχαριστώωωωωωωωωω!!!!
-
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Τελευταία προσθήκη στη συλλογή (αναμένεται λίαν συντόμως..). Αυτόματο Seiko 5 Sports, μοντέλο snzd17. Αγοράστηκε από ebay προς 73 λίρες Αγγλίας...Σε σχέση με το παρόμοιο δικό σου **Citizen, Σπύρο **(aka Krus), πως σου φαίνεται;
Πολύ ωραίο είναι
Ο απευθείας 'ανταγωνιστής' του δικού μου είναι το Seiko Diver's 200m πάντως, όχι το 5. -
To τελευταίο μου είναι αυτό:
http://img182.imageshack.us/img182/6043 ... dc1iu6.jpg
Tissot prs516 automatic με το τιμονάκι πίσω και τις τρύπες στο μπρασελιέ όπως τα κλασσικά αγωνιστικά τιμόνια! Είναι ο απόγονος του pr 516 του '65 για όποιον το θυμάται...
Έχω και ένα submariner μάυρο (από δώρο!) αλλά δεν το φοράω, συνήθως βάζω ένα χρονογράφο swatch που δε με πολυαπασχολεί αν πάθει κάτι...Ηθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς μήπως υπάρχει αντιπροσωπία για τα poljot/aviator στην Ελλαδα...Krus;
-
ειναι το ενα...
το αλλο
και τωρα ενα ...γυναικείο, γιατι το εχω παρακάνει..........
Δεν μ'αρεσουν γενικοτερα τα γυναικεια ρολογια...για αυτο και εχω επιλεξει τα παραπανω... Αλλωστε η μοδα προσταζει αντρικα ρολογια κ στα γυναικεια χέρια! Αλλη μια χειραφετιση του ασθενες φυλου!!!!
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Δεν μ'αρεσουν γενικοτερα τα γυναικεια ρολογια...για αυτο και εχω επιλεξει τα παραπανω... Αλλωστε η μοδα προσταζει αντρικα ρολογια κ στα γυναικεια χέρια! Αλλη μια χειραφετιση του ασθενες φυλου!!!!
Τσεκαρε και το σαϊτ...εχει πολυ ωραια γυναικεια timepices
....μη ρωτας για τιμες.... -
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Τελικα βρεθηκε τιμη για το Daytona.Μολις 26000Ε φυσικα για λευκοχρυσο...
Με τι χρώμα το ταμπλό; Χρεώνεται 1.000 ευρώ παραπάνω το λευκό φόντο...
Γνώμη μου...Σε αυτά τα λεφτά εγώ κοιτάω σε IWC.
-
ειναι το ενα...Εύγε!
Δείχνει πολύ ωραίο σε γυναίκα. Υπάρχει σε αντρικό και midi (όχι γυναικείο, λίγο πιο μεγάλο) μέγεθος. Ποιο έχεις από τα δύο?Τελικα βρεθηκε τιμη για το Daytona.
Μολις 26000Ε φυσικα για λευκοχρυσο...
Με τι χρώμα το ταμπλό; Χρεώνεται 1.000 ευρώ παραπάνω το λευκό φόντο...
Γνώμη μου...Σε αυτά τα λεφτά εγώ κοιτάω σε IWC.
Και σε λιγότερα, πάλι σε IWC κοιτάς. Είναι ΠΟΛΥ μπροστά από Ρόλεξ, σε οποιαδήποτε κατηγορία τιμής.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ειναι το ενα...
Εύγε!
Δείχνει πολύ ωραίο σε γυναίκα. Υπάρχει σε αντρικό και midi (όχι γυναικείο, λίγο πιο μεγάλο) μέγεθος. Ποιο έχεις από τα δύο?To αντρικο εχω. Δεν ειναι και πολύ χουρχουτσα οπως αλλα καταδυτικά! Το festina που εχω ειναι οντως midi.
-
ειναι το ενα...
Εύγε!
Δείχνει πολύ ωραίο σε γυναίκα. Υπάρχει σε αντρικό και midi (όχι γυναικείο, λίγο πιο μεγάλο) μέγεθος. Ποιο έχεις από τα δύο?To αντρικο εχω. Δεν ειναι και πολύ χουρχουτσα οπως αλλα καταδυτικά! Το festina που εχω ειναι οντως midi.
Ξανά, respect (για το Citizen)!
-
Αν δεν ασχολεισαι με τις καταδυσεις....Γιατι να πληρωσεις για ρολοϊ με βυθομετρο;;;;
Πριν παρω το Eco-Drive μου χαν ζαλησει τα ουμπαλα με τα βυθομετρα.
Αυτο εχει και βυθομετρο....
Αυτο ειναι με βυθομετρο
Το αλλο ειναι ψηφιακο βυθομετρο.....
Αυτο ειναι με GPS, GPRS, 3G, Mpeg, DivX, WAV, Avi, Mp3, DVD, HDReady και βυθομετρο.....Μεχρι που τα πηρα σ ενα μαγαζι κοιταξα με υφακι τον μαγαζατορα
και του ρηξα γ...μω τις ατακες!'Ρε φιλε..... Μ ενα πακετο Καρελια Χρυση Κασσετινα την ημερα...Λες να χρειαζομαι βυθομετρο για να ξερω ποσο βαθεια θα παω;;;'
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν δεν ασχολεισαι με τις καταδυσεις....Γιατι να πληρωσεις για ρολοϊ με βυθομετρο;;;;
[/i]Ρε άσε τα βυθόμετρα...αφού σε είδα. Ζαχαρώνεις το δικό μου εσύ.
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.