-
Γνωρίζετε κάτι για την αξιοπιστία του κ το κόστος των ανταλλακτικών κ service του?
Τι θα παίρνατε με τόσα αντί αυτού? -
Γνωρίζετε κάτι για την αξιοπιστία του κ το κόστος των ανταλλακτικών κ service του?
Roadster σε τετοια τιμη δεν υπαρχουν αλλα.Και το συγκεκριμενο εχε υποψη σου εχει σταματησει να παραγεται εδω και καιρο γιατι πατωσε.Αμα βρηκες καινουριο ειναι επειδη εχουνε στοκ επειδη πατωσε.
Το αμαξι ειναι απο πλαστικο(φτερα,καπω κτλ επιφανειες) και ειναι 'θεε βοηθα με' απο ασφαλεια.
Αντι αυτου ,οχι roadster οπως ειπαμε θα διαλεγα swift(αρκετα παιχνιδιαρικο). -
Στην αρχή ήμουν καταδικαστικός για το Smart κι έλεγα ότι και ένα Matiz βολεύεται εξίσου εύκολα στο παρκάρισμα και είναι και τετραθέσιο και φθηνότερο. Τώρα βλέπω ότι η κατάσταση έχει δυσκολέψει ακόμα περισσότερο στην Αθήνα, οπότε το Smart είναι μια κάποια λύση.
Έτσι εγώ δεν θα το αγόραζα... Αφού πια δεν οδηγώ σχεδόν καθόλου μέσα στην πόλη, τι να το κάνω; Ένας άλλος λόγος είναι ότι 82 ίπποι και πίσω κίνηση σε τόσο κοντό μεταξόνιο, νομίζω ότι προβληματίζουν στην οδήγηση. Δεν έχει σχέση η ασφάλεια με τα πλαστικά μέρη.
Από την άλλη, αν θέλεις Smart ή χρειάζεσαι, γιατί όχι; Βέβαια δεν ξέρω ποιος θα ανοίγει την κουκούλα μέσα στο καυσαέριο, αλλά υπάρχει πάντα και η βόλτα για μπάνιο το καλοκαίρι.
-
παιδιά αυτό λέει ...μην μπερδεύεστε με το fortwo...
εγώ στα 11Κ θα το έπαιρνα. Κόστος συντήρησης δεν γνωρίζω αλλά το πουσαρισμένο μοτέρ δεν είναι και στα καλύτερα του.
-
Εδω το ''πηρε'' ο Gordon Murray κι εσυ το σκεφτεσαι?
-
Το μόνο που ξέρω είναι πως δύσκολα βάζουν χέρι τα 'ελευθέρας βοσκής' συνεργεία στον κινητήρα αυτό! Πιθανόν να υπάρχουν κάποιοι εκτός αντιπροσωπείας που ασχολούνται (σίγουρα δηλαδή), αλλά τα μοτέρ αυτά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες (η χωροταξία είναι άλλο πράγμα- πρωτοφανές!).
Άρα, δεν είναι και το πιο εύκολο στην συντήρηση...
Εν τούτοις, θα το έπαιρνα! Αν δε χρειαζόμουν το πορτ-παγκάζ, θα το αγόραζα αύριο στα 11000 αν μου έδινες στοιχεία! Δεν κάνω πλάκα, κυριολεκτικά θα το αγόραζα αύριο, αν φυσικά με βόλευε!
Προφανώς σκέφτομαι ολίγον τι παρορμητικά... αλλά σε αυτά τα λεφτά, αν δεν πάρεις κάτι παλιό, σίγουρα θα πάρεις κάτι βαρετό!
-
Τον ίδιο κινητήρα με τα for2 δεν έχει; Άρα και τα ίδια προβλήματα που έχει βγάλει και το 'μικρό'. Αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις λίγα χρόνια - χιλιόμετρα και αν οποσδήποτε θες κάτι ας το πούμε μουράτο, σε αυτά τα λεφτά δε νομίζω να βγαίνει κάτι αντίστοιχο.
-
Πρακτικό είναι ; όχι
Σπορ είναι ; όχι
γρηγορο είναι ; όχι...να συνεχίσω ;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πρακτικό είναι ; όχι
Σπορ είναι ; όχι
όχι!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πρακτικό είναι ; όχι
Σπορ είναι ; όχι
όχι!!
έγραψες bill...
-
Πρακτικό είναι ; όχι
Σπορ είναι ; όχι
Oμορφο είναι; ΝΑΙ
Ξεχωριστό είναι; ΝΑΙ
Φτηνό είναι; ΝΑΙ
Παρκάρει σχεδόν παντού; ΝΑΙδεν συνεχίζω!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρακτικό είναι ; όχι
Σπορ είναι ; όχι
Oμορφο είναι; ΝΑΙ
Ξεχωριστό είναι; ΝΑΙ
Φτηνό είναι; ΝΑΙ
3 πρώτα τα έχει και ένα Lada Libra (υποκειμενικά)... το τέταρτο το ικανοποιείς και με Aygo/C1/107/Cinquecento ....
-
Πρακτικό είναι ; όχι
Σπορ είναι ; όχι
Oμορφο είναι; ΝΑΙ
Ξεχωριστό είναι; ΝΑΙ
Φτηνό είναι; ΝΑΙ
3 πρώτα τα έχει και ένα Lada Libra (υποκειμενικά)... το τέταρτο το ικανοποιείς και με Aygo/C1/107/Cinquecento ....
ναι γιατί τα βλέπεις μεμονωμένα!
ο συνδιασμός όλων αυτών όμως?
-
Στην περίπτωση που είμαι σίγουρος ότι δε θα μου βγάλει ζημιές (υποθετικά πάντα ε) τότε ΝΑΙ θα το αγόραζα.
Ο χρήστης adrivas έγραψε:
Εδω το ''πηρε'' ο Gordon Murray κι εσυ το σκεφτεσαι?Ερωτευμενος φουλ είναι θελεις να πεις. Οπου σταθεί κι οπου βρεθεί γι'αυτο το αμάξι μιλαει. Κάτι θα ξερει μάλλον αυτός...
-
Αφου εχει σταματησει η παραγωγη του μονο μεταχειρισμενο το βρισκεις. Με γυρω στα 20000-30000 χμ φερνεις ενα απο Γερμανια με τοσα λεφτα. Ειναι κατω απο 700 κ.ε. κ γι αυτο ειναι λιγοι οι φοροι για την εισαγωγη του.
Τα σχεδια κτλ τα εχει αγορασει απο τη Smart μια αγγλικη εταιρια για να το επανακυκλοφορησει με το ονομα της, κανοντας καποιες επεμβασεις στο μοντελο που σταματησε. Αλλα θα παραγει περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων.
-
CARυοθραυστης + Silvester21:
H ''μια βρετανικη εταιρεια' ειναι η AC που εβγαζε καποτε την Cobra. Η εταιρεια δε σταματησε ποτε να πουλαει αυτοκινητα, απλα μονο Αγγλια απο οσο ξερω, και τα τελευταια χρονια δεν τα πηγαινε καλα.
O Murray για το smart το ελεγε (σε στηλες του σε περιοδικα) και τελικα οπως δειχνουν τα πραγματα θα το κανει, μεσω AC πλεον.Απορω που ειπαν τα παιδια πιο μπροστα οτι δεν ειναι σπορ: Oλα τα περιοδικα καλοστημενο ειπαν οτι ειναι, απλα οχι γρηγορο για την τιμη του.
Ρε σεις πισοκινητο χωρις υπερβολικη ισχυ, με γυρω στο 40-60 κατανομη βαρους, παναλαφρο, με μη υποβοηθουμενο τιμονι, με σωστα για το βαρος του ζαντολαστιχα (οχι οπως το brabus), ειναι να μην ειναι σπορ? Απλα δε βαζει φωτια στην ασφαλτο.
Νομιζω για 10-11k βγαζει πολυ νοημα αν δεν εχεις το αμαξι για κυριο μεσο μετακινησης. -
Ένας γνωστός μου το έχει και είναι πολύ ικανοποιημένος!
Του έχει βάλει και πρόγραμμα από γνωστό οίκο και πάει αξιόλογα. Και παρότι το esp δεν απενεργοποιείται πλήρως, μπορείς να παίξεις και λίγο σε κακή άσφαλτο και στο χώμα(χωμάτινο γήπεδο ποδοσφαίρου όλα τα λεφτά)!!!!! -
η τιμή είναι πολύ καλή,αυτά πουλιούνται γύρω στα 15 χιλιάρικα,
απο κρατήματα πάει πολύ καλά λόγω πολύ χαμηλού κέντρου βάρους....
Smart Roadster 82 hp 11000 Ευρώ θα το παίρνατε?