-
Τη διαδρομή αυτή την κάνω κάθε μέρα και προς τις 2 κατευθύνσεις, πολλές μέρες και 2 φορές...
Δεν νομίζω ότι υπάρχει πουθενά ραντάρ γιατί θα έπρεπε να έχω ξεφραγκιαστεί απο τις κλήσειςΓιατί 160 euro? Αν ξεπεράσεις το όριο κατα 30 χλμ δεν είναι αφαίρεση διπλώματος για 1 μήνα, πινακίδες κτλ??
-
ραντάρ στον Καρέα???
-
Rallyeman
Επρεπε να πληρώσεις την κλήση των 160 Τωρα που θα πας στη Κυρία Προεδρο που πιθανόν και δεν θα ξερει να οδηγεί ...να προσθέσεις προσαύξηση 70-80%,έξοδα δικαστηρίου ,ΟΓΑ ,ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΥΠΕΡ ΟΓΑ ,δηλ.κοντολογις με 480 πρεπει να εισαι ΟΚ ,ΑΝ ΒΑΛΕΙς ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ( τελειως αχρηστο βεβαια) να προσθεσεις και 70-80 ...
ΑυταΥ.Γ εκτος αν δεν υπήρχε ρανταρ και ειναι παρανομη η διαδικασια μπλοκου-κλησης ,αλλα δεν βρισκεις ακρη ..πάλι...
Υ.Γ -2 αν εχεις φιλο γιατρο σε νοσοκομειο που εφημερευε εκεινη τη μερα κατι μπορει να γινει ....με καταλαβες.... -
Όσον αφορά τις εκλογές, το πολύ να επιστραφούν οι πινακίδες, όχι να διαγραφούν τα πρόστιμα.
-
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να τον χτύπησε ραντάρ στην αριστερή στροφή,και να τον σταμάτησαν στην πρεσβεία του Ισραήλ που είναι κανά 10λεπτο μετά?
Το κομμάτι αυτό το κάνω κ εγώ 2φορές τη μέρα κ δεν έχω δει πουθενά ραντάρ.
Kαι δε σου είπαν ούτε που σε μέτρησαν,ούτε με πόσα πήγαινες,ούτε πόσο είναι το όριο εκεί?
Μήπως είδαν το ραλιάρικο 106 κ είπαν να ξεσπάσουν πάνω του? -
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Γεια σας παιδια...Προχθες, 4 τα ξημερωματα ρόλαρα με 100-120 στον περιφερειακο του καρεα και την κατεχακη με κατευθυνση προς μεσογειων. Ο δρομος αδειος, και εγω καμια ορεξη για 'κολπα'.
Στη διασταυρωση κατεχακη και κιφησιας συνεχισα ευθεια, εκει που βρισκεται καποια πρεσβεια (? - δε ξερω αλλα εχει παντα μια κλουβα εκει..).
Δυστυχως υπηρχε μπλοκο οπου με σταματησαν!
Κυριε βιαζεστε να πατε καπου? (με ειρωνικο τονο)Να μη σας τα πολυλογω, εγραψαν μια κληση 160 ευρω για υπερβαση οριο ταχυτητας.
-
- Που με μετρησατε αν επιτρεπεται? *
-
- Εχει ρανταρ πιο πριν..*
Μαλιστα!Με ποσα πηγαινα? Που ειναι η φωτογραφια/αποδειξη της παραβασης? (Ουδεμια απαντηση)
ΔΕΝ υπεγραψα τη κληση, και ετσι εχω ενα ραντεβου στο πταισματοδικιο χαλανδριο τον Δεκεμβρη.
1)Δεν υπηρχε κανενα μπλοκο στο δρομο-ειχα το νου μου. Οποτε αποκλειω να με στοχευσαν με οργανο πιο πριν.
2)Αν οντως υπηρχε σταθερο ρανταρ (πχ στη μεγαλη αριστερη στροφη μετα τον καρεα εξω απτην ΑΟ) και οντως με 'επιασε', ειναι δυνατον 5 λεπτα μετα να με σταματησαν? Και πως ειδαν τον αριθμο κυκλοφοριας? Εστειλε η καμερα MMS στον αστυφυλακα??Σκεφτηκα να μην υπογραψω πρωτον γιατι δεν ειδα καμια αποδειξη της παραβασης, και δευτερον, εκλογες θα εχουμε...Μη γινει κανενα θαυμα!
Αν παω στο πταισματοδικιο και οντως υπαρχει αποδεικτικο στοιχειο θα πληρωσω τα 160 ευρω της κλησης η προστιθονται κ αλλα λογω του οτι εφτασε στο πταισματοδικιο η κατασταση?
[/quote]
Τι θα πει εχει ρανταρ ποιο πριν;;;;
Που;;;
Στην Λ.Βουλιαγμενης;;;;;
Επρεπε να πας συνοδεια μαζι τους στο τμημα τους, να δεις τον ανωτερο τους και να ζητισεις ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ!!!Οταν πας δικαστηριο θα πεις οτι δεν υπεγραψες γιατι δεν σου εδειξαν το ρανταρ οπως οφειλαν. Στο σημειο που εγινε ελεγχος ηταν αδυνατον να υπερβεις το οριο ταχυτητας, καθως ειχες σταματισει στον ερυθρο συματοδοτη επι της διασταυρωσης.
Αν δεν βαριεσαι, πηγαινε και στο τ.τροχαιας στο οποιο υπαγοντε οι μπατσοι για διευκρινησεις. -
-
για αρχη κανε μια βολτα μεχρι το τμημα να σου δειξουν τα ανυπαρκτα στοιχεια που μαλλον εχουν, ριξτους ενα καλο ξεχεσμα και κοιτα μηπως σβησεις τη κληση.
ή μηπως ειναι καλυτερα να τους ξεχεσεις στο δικαστηριο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για αρχη κανε μια βολτα μεχρι το τμημα να σου δειξουν τα ανυπαρκτα στοιχεια που μαλλον εχουν, ριξτους ενα καλο ξεχεσμα και κοιτα μηπως σβησεις τη κληση.ή μηπως ειναι καλυτερα να τους ξεχεσεις στο δικαστηριο?
Το δικαστηριο αν μαθει για ραλλακι με κλουβη, ζαντες κ εξατμηση θα πει
η αλυταμπουρας ειναι που ετρεχε
η αγωνιζωμενος που βγηκε για δωκιμες..... κ ετρεχε....
αρα καλα εκανε το αρχ....σορρυ το οργανο και τον εγραψε....
Το οτι δεν υπαρχουν στοιχεια.... Ε! στην Ελλαδα ειμαστε...
Τμημα και ζητα να δεις κατι που να αποδικνυει ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ!Εμενα πηγαν να με γραψουν 4 τα χαραματα.... οταν τους προσπερασα απο δεξια.... επιδει τους ενημερωσαν στο CB οτι ενα Οπελ Αστρα εκανε κοντρες στη Λ.Βουλιαγμενης....
1.6......ΑΥ-ΤΟ-ΜΑ-ΤΟ ....Στο τμημα τροχαιας Γλυφαδας εχει πολυ γελιο εκεινο το βραδυ....Εμαθα οτι επεσε καρφωτη για κοντρα αναμεσα σε Μ3 και Sierra Cosworth.... και τα δυο ασυμενια.... και το Οπελ...
ασυμενιο ηταν.... -
Καταρχήν δεν υπάρχει τέτοιο ποσό για όριο ταχύτητας, ή 33 € ή δικαστήριο! Το ποσό αυτό μου φέρνει στο μυαλό, επικύνδηνη οδήγηση, χωρίς σύνεση και προσοχή κλπ.
Έπρεπε να πας την επόμενη το πρωί στο τμήμα, δεν λέω την ίδια ώρα, για να μην έχεις τραβήγματα με το αμάξι.
Ραντάρ δεν παίζει να είχε πιο πρίν, +ότι δεν έχει ταμπέλα πουθενά για ραντάρ!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καταρχήν δεν υπάρχει τέτοιο ποσό για όριο ταχύτητας, ή 33 € ή δικαστήριο! Το ποσό αυτό μου φέρνει στο μυαλό, επικύνδηνη οδήγηση, χωρίς σύνεση και προσοχή κλπ.Έπρεπε να πας την επόμενη το πρωί στο τμήμα, δεν λέω την ίδια ώρα, για να μην έχεις τραβήγματα με το αμάξι.
Ραντάρ δεν παίζει να είχε πιο πρίν, +ότι δεν έχει ταμπέλα πουθενά για ραντάρ!
Σωστος!δεν υπαρεχει τετοια κληση για υπερβολικη ταχυτητα...υπαρχει 33 ευρω που ειναι μεχρι 40 κμ πανω απο το οριο και ...μηνυση οταν ειναι 40κμ και πανω που σημαινει κατευθειαν δικαστηριο με συνοπτικες διαδικασιες και αφαιρεση επιτοπου των στοιχειων του αυτοκινητου!
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Καλά ρε παιδιά είναι δυνατόν να τον χτύπησε ραντάρ στην αριστερή στροφή
...
Το κομμάτι αυτό το κάνω κ εγώ 2φορές τη μέρα κ δεν έχω δει πουθενά ραντάρ.Υπάρχει ένα σημείο που τη στήνουν. Είναι στην ευθεία στην κατηφόρα μετά τη διαστάυρωση της ΑΟ. Θα προσέξετε ότι έχει χαμηλά διαφημιστικές πινακίδες. Μία από αυτές λείπει και από πίσω υπάρχει ένας θάμνος όπου κρύβονται. Έχω δει εκεί φωτοραντάρ σε τρίποδο. Υπήρχε και αυτοκίνητο μικρό κλειστό ημιφορτηγάκι, σαν κι αυτά που έχουν για τον έλεγχο των καυσαερίων.
Αλλά δεν παίζει με τίποτα να σε έγραψαν εκεί και να σε σταμάτησαν στην πρεσβεία του Ισραήλ!
-
Και τι όριο έχει εκεί για να έχουμε το νου μας?
-
Τώρα που αναφέρθηκαν σημεία με μπλόκα εντός της πόλης...
Υπάρχει ένα φοβερό σημείο που πιάνεσαι πανεύκολα κότσος, μέσα στην Αττική Οδό. Στην κατεύθυνση Ελευσίνα προς Μαρκόπουλο, κάποια στιγμή έχει έξοδο για Περιφερειακή Υμηττού. Κάνεις δεξιά, μπαίνεις στην έξοδο Α.Ο.-είσοδο για Π.Υ..
Λίγο πιό μετά έχει μια μικρή διχάλα, μένεις αριστερά για να πας Π.Υ., γιατί αν πας δεξιά βγαίνεις εντελώς εκτός Α.Ο..
Αμέσως μετά αρχίζει μια κατηφόρα και περνάς κάτω από μια γέφυρα.
100 μέτρα από τη γέφυρα είναι το μπλόκο.Σε πιάνουν πανεύκολα γιατί:
-Kατηφορίζοντας για να περάσεις κάτω από τη γέφυρα είναι ευθεία, με όριο 70 km/h. Σου φαίνονται πάντα λίγα, δεν πρόκειται να πας με 70 ποτέ εκεί πέρα, σχεδόν σε σπρώχνουν όλοι από πίσω.
-ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ το μπλόκο, παρά μόνο αφού περάσεις κάτω από τη γέφυρα, οπότε και σε βλέπει το ραντάρ, χωρίς να έχεις προλάβει να φρενάρεις.
Γι'αυτό, κάντε τον κόπο και πατάτε φρένο λίγο πριν τη γέφυρα, και μείνετε σε... slow motion για 200 μέτρα.
Μετά μπορείτε να συνεχίστε απρόσκοπτα, απολαμβάνοντας τις επόμενες καταπληκτικές στροφές που οδηγούν στην Π.Υ.
-
[quote='alfa 156'][quote='ratanplan']Καταρχήν δεν υπάρχει τέτοιο ποσό για όριο ταχύτητας, ή 33
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
...σε σπρώχνουν όλοι από πίσω.Τελικά πιο ασφαλής είσαι στην φυλακή παρά στην Αττική Οδό!
-
Ρε κώστα την πιο κατηγορία επίτηδες δεν την έβαλα, δεν είχε νόημα.
1-20 χλμ 16 € και 0 πόντοι
21-40 χλμ 33€ και 3 πόντοι
+40 ή πάνω απο 140 στην Εθνική ή ΑΟ δικαστήριο, το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει τέτοιο ποσό που είπαν στον Ορφέα! -
Παιδια μπας και ειναι τα νεα προστιμα??????
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...σε σπρώχνουν όλοι από πίσω.
Τελικά πιο ασφαλής είσαι στην φυλακή παρά στην Αττική Οδό!
Πονηρούλη!
-
Πηγαινοντας για το αεροδρομειο, οδηγουσε ο γιος μου και πριν τα καργκο, μας σταματανε!! Πηγαινατε με 139χλμ, λενε εμεις τιποτα!!!, ζητανε τα χαρτια και τα δινουμε αμιλητοι. σε μισο λεπτο τα δινουν πισω με προτροπη να οδηγουμε προσεκτικα γιατι εχει οριο 70χλμ.?????. Η απαντηση για το γεγονος οτι δεν μας εγραψαν ειναι μαλλον οτι ο γιος υπηρετει αεροπορος και μαλλον δεν εχουν δικαιωμα αυτοι να τον γραψουν!!!. Ξερει κανεις κατι για αυτο?.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Πηγαινοντας για το αεροδρομειο, οδηγουσε ο γιος μου και πριν τα καργκο, μας σταματανε!! Πηγαινατε με 139χλμ, λενε εμεις τιποτα!!!, ζητανε τα χαρτια και τα δινουμε αμιλητοι. σε μισο λεπτο τα δινουν πισω με προτροπη να οδηγουμε προσεκτικα γιατι εχει οριο 70χλμ.?????. Η απαντηση για το γεγονος οτι δεν μας εγραψαν ειναι μαλλον οτι ο γιος υπηρετει αεροπορος και μαλλον δεν εχουν δικαιωμα αυτοι να τον γραψουν!!!. Ξερει κανεις κατι για αυτο?.Εμένα πάντως όταν υπηρετούσα αεροπόρος με είχανε γράψει κανονικά. Άλλωστε δε ζητούν ταυτότητα όταν σε γράφουν, οπότε μπορεί να μην πάρουν χαμπάρι ότι ο οδηγός είναι φαντάρος, όπως είχε γίνει στην περίπτωσή μου. Συχνά όμως έχουν κάποια επιείκια προς τους φαντάρους, ειδικά αν ο φαντάρος κλαφτεί και λίγο. Ισως να έχουν μεγαλύτερη επιείκια προς τους αεροπόρους επειδή έχουν de facto καλό βύσμα
Τυπικά δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει. Αν οδηγείς στρατιωτικό όχημα δεν μπορούν να σε γράψουν. Αν οδηγείς πολιτικό όχημα νομίζω ότι μπορούν να σε γράψουν αυτοί και να φωνάξουν τη στρατονομία/αερονομία για τα περαιτέρω.
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!