-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ναι ρε φιλε (και δε θυμαμαι το ονομα σου ) ειδες ποσο καλα ειναι; Ειδικα απο 1η Νοεμβριου μεχρι 30 Μαρτιου ειναι μουρλια εποχη!!!
Απο 360 ευρω το μηνα απο το ταμειο συν 160 ευρω δωρο Χριστουγεννων!!!Χρήστος
Αυτό που θέλω να πω είναι οτι υπάρχουν πολλές αλλες τουριστικές περιοχές που το όλο πανηγύρι κρατάει 4 (ας πούμε) μήνες όλους κι όλους
Χρηστο αστο μην το ψαχνεις. Αφου εγω δυσκολευομαι που δουλευω 7 μηνες, αυτοι που λες ειναι καταδικασμενοι εις θανατον!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βάλε μηνιαίο επίδομα.
Συνολικά μηνιαία έσοδα έβαλα.
η ψηφοφορία λέει πόσα λεφτά βγάζετε,
όχι πόσα βγάζεται γενικά από ATM...
-
Νομιζω δεν βγαινει καποιο συμπερασμα απο το γκαλοπ.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Βάλε μηνιαίο επίδομα.
Συνολικά μηνιαία έσοδα έβαλα.
η ψηφοφορία λέει πόσα λεφτά βγάζετε,
όχι πόσα βγάζεται γενικά από ATM...
Σιχτίρι ρε
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω δεν βγαινει καποιο συμπερασμα απο το γκαλοπ.3000 15%
-
Βγαινει οτι το 50% ειναι κατω απο ~1200 Ευρω...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Βγαινει οτι το 50% ειναι κατω απο ~1200 Ευρω...και περίπου 1 στους 3 έχουν άνω των
-
Προς το παρόν το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το δείγμα είναι τόσο μικρό ώστε το αποτέλεσμα να μην μπορεί να γενικευτεί!
Α, και δεν ξέρουμε κατα πόσο λένε αλήθεια στις απαντήσεις τους!
-
Εγώ προς το παρόν είμαι μηνιαίο έξοδο (για άλλους) και δεν ψηφίζω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Προς το παρόν το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι το δείγμα είναι τόσο μικρό ώστε το αποτέλεσμα να μην μπορεί να γενικευτεί!Α, και δεν ξέρουμε κατα πόσο λένε αλήθεια στις απαντήσεις τους!
Ενα δειγμα 113 ατομων δεν ειναι μικρο, εχει καποια στατιστικη σημασια. Το ασχημο ομως στο συγκεκριμενο δειγμα ειναι οτι αποτελειται απο ατομα που επελεξαν να συμμετασχουν και αυτο ειναι που αναιρει την δυνατοτητα αναγωγης των αποτελεσματων στον πληθυσμο. Αν το δειγμα ηταν τυχαιο (random sample) ή στρωματοποιημενο (stratified sample) τοτε θα μπορουσαμε να κανουμε προβλεψεις για τον πληθυσμο με μεγαλυτερη σιγουρια.
Τα αποτελεσματα του παντως, προς το παρον, ειναι απολυτως αναμενομενα, αφου περισσοτερη διαθεση να καταγραψουν το συνολικο μηνιαιο τους εισοδημα εχουν οσοι εχουν χαμηλο, ως μορφη διαμαρτυριας και οσοι εχουν υψηλο ως μεσο επιδειξης.
-
Af9pk
έγω πάλι βλέπω σχεδόν μοιρασμένη την πίτα.
-
δεν βάζετε καλύτερα μια ψηφοφορία πόσα ξοδεύετε το μήνα?
...πιο πολλές απαντήσεις θα πάρετε....
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
δεν βάζετε καλύτερα μια ψηφοφορία πόσα ξοδεύετε το μήνα?
...πιο πολλές απαντήσεις θα πάρετε....
..αρκει να μη βαλετε 'συνυπολογιστε στα εξοδα ποσα δινετε στα δανεια'
σοβαρα.
τα αποτελεσματα σχετικα με το εισοδημα σε δημοψηφισμα στο ιντερνετ νομιζω οτι σε καμια περιπτωση δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα.
ειμαι βεβαιος οτι στην Ελλαδα οι χρηστες ιντερνετ παραμενουν ειδικη κατηγορια -και συνηθως οικονομικα στο μεσο ορο τουλαχιστον ή πιο πανω.
(μιλαω για την πλειοψηφια) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
σοβαρα.
τα αποτελεσματα σχετικα με το εισοδημα σε δημοψηφισμα στο ιντερνετ νομιζω οτι σε καμια περιπτωση δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα.
ειμαι βεβαιος οτι στην Ελλαδα οι χρηστες ιντερνετ παραμενουν ειδικη κατηγορια -και συνηθως οικονομικα στο μεσο ορο τουλαχιστον ή πιο πανω.
(μιλαω για την πλειοψηφια)βαλε και τους συνταξιουχους με τις συνταξεις των 400-600ε...
σε καμια περιπτωση δεν αποτελουμε στατιστικο δειγμα πληθυσμου.
-
Καλησπέρα!
Είμαι ο εφοριακός του φόρουμ.
Οι απαντήσεις σας ήταν σαφέστατες και αυτή την στιγμή διασταυρώνονται με τις φορολογικές σας δηλώσεις.
Σας ευχαριστώ για την συνεργασία σας.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καλησπέρα!Είμαι ο εφοριακός του φόρουμ.
Οι απαντήσεις σας ήταν σαφέστατες και αυτή την στιγμή διασταυρώνονται με τις φορολογικές σας δηλώσεις.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καλησπέρα!Είμαι ο εφοριακός του φόρουμ.
ωραια, αρα θα ξαναπαρω επιστροφη!!!
-
spiros
και πιο χαμηλά...οι αγροτικές στα
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομιζω δεν βγαινει καποιο συμπερασμα απο το γκαλοπ.Κι ομως, με την προυποθεση οτι ολοι ψηφιζουν με το χερι στην καρδια, μαλλον υπαρχει μια ισοροπια εισοδηματων, τουλαχιστον μεταξυ μας.
Μενει μονο να δει το γκαλοπ ο Καραμανλης και να εχει να το λεει: 'ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ'
-
Να βάλω πόσα στοιχίζω στους γονείς μου το μήνα;
Το σίγουρο είναι ότι έτσι δεν υπάγομαι στην πρώτη κατηγορία...Υ.Γ. Φοιτητής => ΚΟΕ (κατασπατάληση οικογενειακού εισοδήματος)
Δημοσκόπηση: Μηνιαίο εισόδημα