-
Πάντως άκουσα στο ραδιόφωνο ότι ένας 70-χρονος+ που πιάστηκε πέρισυ να έχει στην κατοχή του παράνομο πορνογραφικό υλικό αθωώθηκε γιατί αποδείχτηκε ότι το είχε λέει για προσωπική χρήση και δεν το εμπορευόταν. Παρακάμψαν πλήρως δηλαδή το ότι το υλικό ήταν παράνομο και σταθήκαν στο ότι δεν το εμπορευόταν.
Και μετά μιλάμε για σοβαρές ποινές και @@. Στην Ελλάδα τελικά αξίζει να ρισκάρεις για το κέρδος ακόμα και αν ξέρεις ότι μπορεί να σε πιάσουν. Αφού το πιο πιθανό είναι ότι θα αθωωθείς τελικά -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
φανταστείτε τι θα του κάνουν οι άλλοι τρόφιμοιΑν/όταν πάει φυλακή δεν τον βλέπω να επιζεί για πολύ...
-
Υπαρχουν νομοι και δικαστηρια με δικαστες για να τους εφαρμοσουν.Ελπιζω αυτοι να μην παρασυρονται τοσο ευκολα οσο εμεις .
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν θεωρώ ότι είναι ψυχικά άρρωστοι οι παιδεραστές. Είναι απλώς τέρατα χωρίς αναστολές, χωρίς ενδοιασμούς, τα οποία έχουν συνήθως χορτάσει απ'όλα και προσπαθούν να διασκεδάσουν την ανία τους με νέες, 'εκλεκτές' και 'εξεζητημένες' απολαύσεις. Αυτό τουλάχιστον μας δείχνει το κοινωνικό τους προφίλ: οι περισσότεροι είναι άτομα πλούσια, με ΕΞΟΥΣΙΑ και επιρροή.
Αυτο το στηρίζεις καπου;Γιατι ολοι οι ειδικοι λενε οτι δεν υπαρχει προφιλ παιδεραστη,εκτος ισως απο το white man&adult
-
Μου το'πε φίλη μου δικηγόρος όταν τη ρώτησα για το συνάδελφό της που πιάσανε στη Λάρισα για τέτοια υπόθεση. Μου μετέφερε ότι πάμπολλοι έχουν χορτάσει τόσο πολύ από εξουσία και χρήμα ώστε το ρίχνουν εκεί και άφησε έντονες μπηχτές για πολλούς γνωστούς από το συνάφι της, καθώς και για δικαστικούς λειτουργούς. Και επίσης, σε εφημερίδες όπως Καθημερινή, ψυχολόγοι και ψυχαναλυτές που μίλησαν, ανέφεραν ότι η παιδεραστία είναι αρκετά διαδεδομένη στις ανώτερες οικονομικά τάξεις - και η επιρροή που ασκούν αυτά τα άτομα στο πολιτικό και δικαστικό σύστημα τους προσφέρει προστασία και ασυλία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν θεωρώ ότι είναι ψυχικά άρρωστοι οι παιδεραστές. Είναι απλώς τέρατα χωρίς αναστολές, χωρίς ενδοιασμούς, τα οποία έχουν συνήθως χορτάσει απ'όλα και προσπαθούν να διασκεδάσουν την ανία τους με νέες, 'εκλεκτές' και 'εξεζητημένες' απολαύσεις. Αυτό τουλάχιστον μας δείχνει το κοινωνικό τους προφίλ: οι περισσότεροι είναι άτομα πλούσια, με ΕΞΟΥΣΙΑ και επιρροή.
Αυτο το στηρίζεις καπου;Γιατι ολοι οι ειδικοι λενε οτι δεν υπαρχει προφιλ παιδεραστη,εκτος ισως απο το white man&adult
Μεγάλο ποσοστό απ' αυτούς (γύρω στο 40-60%) έχει υποστεί κακοποίηση από συγγενικά πρόσωπα σε μικρή ηλικία.
Επίσης είναι αρκετά πιθανόν να συνυπάρχουν και άλλες ψυχιατρικές διαταραχές.
Γι' αυτό και δεν πιστεύω πως ο τρόπος αντιμετώπισης είναι ο ανασκοποπισμός, λιθοβολισμός κλπ κλπ...
Το γεγονός ότι πρόκειται για άτομα με εξουσία (αν είναι όντως έτσι) οφείλεται στο ότι αυτά έχουν την δυνατότατα να αποφύγουν τις συνέπειες του νόμου, οπότε γίνεται πιο ελκυστική η πραγματοποίηση των φαντασιώσεών τους, φαντάζομαι...
-
Γεγονός είναι όμως ότι έχουμε να κάνουμε με τα εξής:
- Πολλοί εξ αυτών έχουν ΕΞΟΥΣΙΑ
- Οι άλλοι έχοντες εξουσία τους ανέχονται και δε μιλάνε
- Πολλοί παιδεραστές δεν είχαν υποστεί καμμία σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν μικροί
- Θεραπεία και επανένταξη; Καλά! Είναι ακριβώς σαν τους βιαστές (δεν θεραπεύονται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ), απλώς θύματά τους είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανυπεράσπιστα πλάσματα.
Πιθανώς να τους ανάβει η ιδέα ότι το θύμα τους είναι ανυπεράσπιστο...
-
Γεγονός είναι όμως ότι έχουμε να κάνουμε με τα εξής:- Πολλοί εξ αυτών έχουν ΕΞΟΥΣΙΑ
- Οι άλλοι έχοντες εξουσία τους ανέχονται και δε μιλάνε
- Πολλοί παιδεραστές δεν είχαν υποστεί καμμία σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν μικροί
- Θεραπεία και επανένταξη; Καλά! Είναι ακριβώς σαν τους βιαστές (δεν θεραπεύονται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ), απλώς θύματά τους είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανυπεράσπιστα πλάσματα.
Πιθανώς να τους ανάβει η ιδέα ότι το θύμα τους είναι ανυπεράσπιστο...
Εγώ επανέρχομαι. Ναι όντως ήταν μονάχα ο διακινητής. Ε ΚΑΙ? Ο διακινητής (και μόνο) πχ οργάνων από παιδάκια που απαγάγονται και τεμαχίζονται δεν πρέπει να υποστεί τη χειρότερη των ποινών? Έτσι και αυτός ο 25χρονος. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Εδώ μιλάμε για τρελή ανωμαλία! Άκου ο έμπορος λιγότερο ένοχος από το δράστη!!!! ΟΚ, 5%...
Ε'ιμαι σίγουρος ότι όσοι είστε πιο... χαλαροί και ανεκτικοί ΔΕΝ έχετε παιδιά... -
Πάντως εύχομαι να τον/τους βρει αυτό που πρέπει...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ επανέρχομαι. Ναι όντως ήταν μονάχα ο διακινητής. Ε ΚΑΙ? Ο διακινητής (και μόνο) πχ οργάνων από παιδάκια που απαγάγονται και τεμαχίζονται δεν πρέπει να υποστεί τη χειρότερη των ποινών? Έτσι και αυτός ο 25χρονος. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ. Εδώ μιλάμε για τρελή ανωμαλία! Άκου ο έμπορος λιγότερο ένοχος από το δράστη!!!! ΟΚ, 5%...
Ε'ιμαι σίγουρος ότι όσοι είστε πιο... χαλαροί και ανεκτικοί ΔΕΝ έχετε παιδιά...Για μένα είναι ΕΞ ΙΣΟΥ ένοχοι όλοι τους. Και ο πολιτικός/δικαστής/μπάτσος/δημοσιογράφος/παπάς που τους καλύπτει και ο έμπορος και ο παιδεραστής/θεατής. Όλοι τους θέλουν ξεκαθάρισμα, έστω και με τον πιο ακραίο τρόπο.
-
Αυτό που πιστευω οτι του αξίζει ειναι αφού του αρέσουν τα βρέφη
να τον βάλεις να κάνει sex καθημερινά με 90αχρονες για τα επόμενα 20 χρόνια.
Αυτή είναι μια παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ. -
Τι θα'λεγες για ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ 90χρονες (δηλαδή εφοδιασμένες με strap-on και να του λένε 'σκύψε ευλογημένε');
-
Τι θα'λεγες για ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΕΣ 90χρονες (δηλαδή εφοδιασμένες με strap-on και να του λένε 'σκύψε ευλογημένε');Δεν μπορώ θα μας τρελάνεις
-
Κατ'αρχήν διαφωνώ με τον όρο παιδ-εραστής, ο συγκεκριμένος πραγματικά αν έκανε μόνο διακίνηση και τπτ άλλο, δεν με νοιάζει τι θα του κάνουν, αν όμως την έβρισκε να βιάζει - κακοποιεί (όταν μιλάμε για παιδάκια μόνο αυτές οι δύο λέξεις μου έρχονται στο μυαλό) παιδάκια πραγματικά είμαι κάθετος ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!
Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας σκεφτεί την κορούλα του ή το αγοράκι του 5-6-7-8-9 χρονών στα χέρια ενός κτήνους να το κακοποιεί.....πραγματικά πιστεύω δεν θα περίμενα τα δικαστήρια.
Την συζήτηση αυτή είχα πριν κανα μήνα με φίλο δικηγόρο, ο οποίος με έκραζε και μου έλεγε ότι δεν είμαστε ζούγκλα, ότι υπάρχουν νόμοι, να φάει μια ποινή να σωφρονιστεί κλπ, όταν τον ρώτησα πως θα αισθανόταν αν το πάθεναι το παιδί του, μου είπε πως οι γονείς έχουν ευθύνη να προσέχουν τα παιδιά τους!
Δεν λέω όχι, φυσικά και έχουν ευθύνη οι γονείς, αν όμως αυτό το κάνει ο γυμναστής του που το στέλνεις να κάνει το Χ άθλημα ή ο παπάς στο κατηχιτικό (καλά εκεί και αν φέρει ευθύνη ο γονιός με τους τραγόπαπες αλλά τέλος πάντων) τι σκατά να κάνει ο γονιός? Να το ΄κλήσει μέσα στο σπίτι? Αλήθεια πριν 1-2 μήνες είχατε ακούσει στις ειδήσεις για ένα Ιταλό καθολικό παπά που βίαζε αγορια κορίτσια μικρής ηλικίας?Πως τη βρίσκει κάποιος με κάποιο παιδάκι τέτοιας ηλικίας? Τι σκατά των ανάβει, εντάξει υπάρχουν κάποια γούστα, gay, μαζοχιστές, σαδιστές, κοπρολάγνοι, αυτοί που γουστάρουν τα τραβεστί, να τους πηδάνε την γυναίκα κλπ και στο καθένα μπορώ να φανταστώ κάτι το οποίο βρίσκουν σε αυτό, το οποίο στο φινάλε δεν είναι και παράνομο καθ'ότι είναι ενήλικες και είναι εκεί με ίδια βούληση.....αυτό με τα παιδάκια δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου....δεν ξέρω ίσως έχω λίγο μυαλό
Δεν ξέρω κάποια πράγματα τα θεωρώ ασύληπτα δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου (για δεύτερη φορά) , Ειδικά όταν κάποιοι άνθρωποι εκμεταλεύονται την ιδιότητα τους, παπάδες-δάσκαλοι-γυμναστές κλπ για τέτοια πράγματα.
Το μόνο που δεν θα με πείραζε θα ήταν μια μουνάρα καθηγήτρια 30ρα να αποπλανήσει τον γιό μου δεν μιλάω βέβαια για κάτω των 14-15 ετών
-
Για μένα είναι εξ ίσου πωρωμένος εγκληματίας ΚΑΙ ο διακινητής. ΞΕΡΕΙ τι διακινεί, ΞΕΡΕΙ πόσο βρωμερά και ματωμένα είναι τα λεφτά του (τι πιθανότητες επιβίωσης έχει ένα βρέφος 2 μηνών που σοδομίζει ένας ενήλικος; τι πληγές μένουν σε ένα παιδί που το ξεσκίζει ένας ανώμαλος; ) κι όμως συνεχίζει να το κάνει. Και μην ακούσω αηδίες του στυλ 'ξέρεις τι ανεργία υπάρχει εκεί έξω;'. Ας πάει να κάνει καμμιά τίμια δουλειά. Εργάτης, οικοδόμος, αγρότης, φορτοεκφορτωτής, ντελιβεράς... ΟΧΙ αυτό.
Σε ό,τι αφορά τη 'μουνάρα καθηγήτρια'... Άστο καλύτερα. Κι αυτό το 'παιχνίδι' είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνο, γιατί μπορεί η άλλη να παίξει άσχημα με το μαθητή και να τον τσακίσει ψυχολογικά. Ξέρω γυμνάστρια στο δικό μου λύκειο που αποπλάνησε συμμαθητή μου, έπαιξε μαζί του και τον πέταξε σα στιμμένη λεμονόκουπα, αφού του άφησε ένα σωρό συναισθηματικές πληγές και του'κανε την αξιοπρέπεια και τον εγωισμό κουρέλι - και κόντεψε να τον διώξουν κι απ'το σχολείο όταν μαθεύτηκε το σκάνδαλο (απ'την ομάδα μπάσκετ τον διώξανε αμέσως), ενώ αυτή την έβγαλε μια χαρά. Ούτε καν πειθαρχικά δεν την κυνηγήσανε. Το όνομά της το ξέρω πάντως...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κατ'αρχήν διαφωνώ με τον όρο παιδ-εραστής, ο συγκεκριμένος πραγματικά αν έκανε μόνο διακίνηση και τπτ άλλο, δεν με νοιάζει τι θα του κάνουν, αν όμως την έβρισκε να βιάζει - κακοποιεί (όταν μιλάμε για παιδάκια μόνο αυτές οι δύο λέξεις μου έρχονται στο μυαλό) παιδάκια πραγματικά είμαι κάθετος ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!
Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας σκεφτεί την κορούλα του ή το αγοράκι του 5-6-7-8-9 χρονών στα χέρια ενός κτήνους να το κακοποιεί.....πραγματικά πιστεύω δεν θα περίμενα τα δικαστήρια.
Την συζήτηση αυτή είχα πριν κανα μήνα με φίλο δικηγόρο, ο οποίος με έκραζε και μου έλεγε ότι δεν είμαστε ζούγκλα, ότι υπάρχουν νόμοι, να φάει μια ποινή να σωφρονιστεί κλπ, όταν τον ρώτησα πως θα αισθανόταν αν το πάθεναι το παιδί του, μου είπε πως οι γονείς έχουν ευθύνη να προσέχουν τα παιδιά τους!
Δεν λέω όχι, φυσικά και έχουν ευθύνη οι γονείς, αν όμως αυτό το κάνει ο γυμναστής του που το στέλνεις να κάνει το Χ άθλημα ή ο παπάς στο κατηχιτικό (καλά εκεί και αν φέρει ευθύνη ο γονιός με τους τραγόπαπες αλλά τέλος πάντων) τι σκατά να κάνει ο γονιός? Να το ΄κλήσει μέσα στο σπίτι? Αλήθεια πριν 1-2 μήνες είχατε ακούσει στις ειδήσεις για ένα Ιταλό καθολικό παπά που βίαζε αγορια κορίτσια μικρής ηλικίας?Πως τη βρίσκει κάποιος με κάποιο παιδάκι τέτοιας ηλικίας? Τι σκατά των ανάβει, εντάξει υπάρχουν κάποια γούστα, gay, μαζοχιστές, σαδιστές, κοπρολάγνοι, αυτοί που γουστάρουν τα τραβεστί, να τους πηδάνε την γυναίκα κλπ και στο καθένα μπορώ να φανταστώ κάτι το οποίο βρίσκουν σε αυτό, το οποίο στο φινάλε δεν είναι και παράνομο καθ'ότι είναι ενήλικες και είναι εκεί με ίδια βούληση.....αυτό με τα παιδάκια δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου....δεν ξέρω ίσως έχω λίγο μυαλό
Δεν ξέρω κάποια πράγματα τα θεωρώ ασύληπτα δεν μπορεί να τα χωρέσει το μυαλό μου (για δεύτερη φορά) , Ειδικά όταν κάποιοι άνθρωποι εκμεταλεύονται την ιδιότητα τους, παπάδες-δάσκαλοι-γυμναστές κλπ για τέτοια πράγματα.
Το μόνο που δεν θα με πείραζε θα ήταν μια μουνάρα καθηγήτρια 30ρα να αποπλανήσει τον γιό μου δεν μιλάω βέβαια για κάτω των 14-15 ετών
Τι λές συνάδελφε; Δεν είδες εκείνο το θεόμ@νο -πρώην μοντέλο στην Αμερική που το είχαν βάλει να κάνει την καθηγήτρια και γ@μησε εκείνο το 15χρονο και την κλείσαν στη φυλάκα... Το ρωτάς μετά το μικρό που δεν θα μπορεί να ξανακάνει sex στη ζωή του....
-
μα ο διακηνητης μεσω υπολογιστη μπορει να ειναι σαν αυτον που μπαινει σε τσοντες και απλα να εκανε μια τεραστια συλλογη ειτε για προσωπικη του χρηση ειτε για να τις διακινει...μπορει να μην ξερει καν αυτον απο οπου τις πηρε....το θεμα ειναι αυτοι που παραγουν το υλικο.
οι κλασσικοι βλαχοι ελληνες νομιζουν οτι αυτος και παρηγαγε τις πορνοταινιες και εχει τα κονε και βγαζει τρελα φραγκα -
Αυτοί που ρην βρίσκουν δλδ με τέτοια αίσχη δεν είναι ;
-
ανωμαλια τους.....δεν μπορεις να τους καταδικασεις για αυτο.αρκει να μη λαμβανουν μερος
-
Αν είναι ένοχος συμφωνώ μαζί σας.
Αλλά κάπως δε μου κάθετε καλά που πολλοί θα θέλανε να τον λυντσάρουν. Όντως θέλω να πιστεύω πως δεν είμαστε ζούγκλα... και λέω τώρα... φαντάσου κάποιοι που δε σε πάνε καθόλου μα καθολου, για κάποιους λόγους, να σου πασσάρουν κάνα cd ή οτιδήποτε με τέτοια και να πάρουν ένα τηλεφωνάκι (δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει νομίζω). Σε τσακώνουν οι μπάτσοι ενώ είσαι αθώος και βουρ αμέσως όλοι σε θέλουν στην πυρά. Έχω δει πολλές ταινίες; Ίσως, αλλά όλα είναι δυνατά. Δεν μιλάω για τον συγκεκριμένο 25χρονο, αλλά γενικώς, το σφάξτε τον κάψτε τον λιθοβολήστε τον κλπ θυμίζει λίγο αλλαλάζοντα όχλο από τον μεσαίωνα. Φυσικά καταλαβαίνω πως κανείς θέλει να σκοτώσει έναν ένοχο που διέπραξε τέτοια εγκλήματα ιδίως αν έχει παιδιά, από την άλλη καλό είναι να μη παρασυρόμαστε έτσι εύκολα και να ουρλιάζουμε όπως οι Ρωμαίοι στις αρένες με τα λιοντάρια.
Φαντάσου να είσαι αθώος και να σε θέλει όλος ο κόσμος κρεμασμένο.
Τι ποινή;