-
Μα πόσο όμορφο χρώμα είναι το άσπρο?
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:inlove:Μα πόσο όμορφο χρώμα είναι το άσπρο?
Ναι ειναι αλλα στην Ελλαδα δεν εισαγεται rx8 με αυτο το χρωμα
-
Υπάρχει και η αγορά της Γερμανίας.
-
Απ'ολα οσα -μεταξυ σοβαρων και αστειων- γραφονται, οι αρχικες σου επιλογες ειναι οι καλυτερες. Θα προσθετα επισης και το Φοκους Ι, που προτειναν αρκετοι φιλοι. Εγω απο το Κλιο δεν εχω εμπειρια, 206 ομως και Φοκους θα επαιρνα με κλειστα ματια.
Αποψη μου ειναι να ψαξεις και τα 3, και να παρεις οποιο βρεις πρωτο σε καλη κατασταση και σωστη τιμη. Αφου θα ειναι μονο για ενα χρονο, ειναι πιο σημαντικο το αυτοκινητο να ειναι ΟΠΩΣ το θελεις και οχι ΟΠΟΙΟ θελεις (αυτο εννοειται ισχυει μονο μεταξυ ισοδυναμων επιλογων και για μικρο χρονικο διαστημα, σαν τα νοικιαρικα πχ).ΥΓ: Επειδη εγω πιστευω πολυ στα 5Θ, παρτο 3Θ .
Ετσι θα δεις τα μειονεκτηματα του 3Θ στην πραξη, ενω το μειονεκτημα του 5Θ (χειροτερη εμφανιση) ειναι γνωστο. Το 3Θ αντεχεται για ενα χρονο, αλλα ειναι κριμα να το φεσωθεις 'για παντα', αν τελικα δεν σε βολεψει. Αν αντιθετα σε βολεψει, θα ξερεις του χρονου οτι κανεις σωστη επιλογη, χωρις να μπεις τοτε στο διλημμα. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:inlove:Μα πόσο όμορφο χρώμα είναι το άσπρο?
Nαι είναι όμορφο αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Áðï ôéò ëéãåò öïñåò ðïõ âëåðù êáëïãïõóôç êáãêïõñéá...(ãéá ôï ëåõêï ÷ñùìá ìéëáù,ãéáôé ç áåñïôïìç åéíáé ãéá ôï Ìðïõñíáæé)Ôï óõãêåêñéìÝíï RX åßíáé ôï ðñþôï åðßóçìá ôïõñìðéóìÝíï ìå 365 áëüãáôá áí äåí êÜíù ëÜèïò
(ðñïÝëåõóç ìåôáôñïðÞò ........Áõóôñáëßá )Ç áåñïôïìÞ åßíáé ñõèìéæïìåíç êáé ÷ñçóéìïðïéåßôáé óå áãþíåò ôýðïõ åíéáßïõ
-
Ηθελα να ηξερα ποιος ψηφισε α,β,γ,
-
Εγώ ψήφισα β, γιατί?
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγώ ψήφισα β, γιατί?Γιατί η σωστή επιλογή είναι το Δ...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγώ ψήφισα β, γιατί?moi aussi!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ ψήφισα β, γιατί?
Γιατί η σωστή επιλογή είναι το Δ...
Τσοχλάνια το βρήκατε μικρό και το πειράζεται.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγώ ψήφισα β, γιατί?
ποίος έγραψε τις επιλογές?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ ψήφισα β, γιατί?
ποίος έγραψε τις επιλογές?
Είπαμε είναι μικρό δεν ξέρει
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Η αεροτομή είναι ρυθμιζομενη και χρησιμοποιείται σε αγώνες τύπου ενιαίου
Δεν διαφωνω,εγω σταθηκα μονο στο εμφανισιακο μερος.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Εγώ ψήφισα β, γιατί?
Μα και εγώ στην ίδια ηλικία είμαι....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ ψήφισα β, γιατί?
Μα και εγώ στην ίδια ηλικία είμαι....
Kανε και εσυ 4000 Post το χρονο και μια ψηφοφορια να παρεις τα ρεστα σου.
-
Μιας και είμαι κάτοχος Clio II 1.6 και το πήρα για πρώτο αμάξι μτχ θέλοντας και εγώ ενα σβέλτο,οικονομικό αμάξι που να μπορέσω να μάθω οδήγηση με όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια.
Εγώ βασικά ήμουν ανάμεσα σε rallye και clio και τελικά κατέληξα στο clio γιατί και δεν κατάφερα να βρώ rallye σε καλή κατάσταση και λογική τιμή αλλά και γιατί αποφάσισα το πρώτο μου αμάξι να είναι πιο φιλικό στο όριο και με καλύτερη παθητική ασφάλεια.
Το Clio το έχω 1 χρόνο τώρα δεν μου χει βγάλει τπτ απο προβλήματα(μονο το λαμπακι του αερόσακου ανάβει καμια φορά αλλα δεν ειναι τπτ),κατανάλωση γύρω στο 8λτ/100χλμ,γκάζι αρκετό που σου δίνει σιγουρια και καλή ροπή απο χαμηλά.Στη συμπεριφορά του είναι πολύ φιλικό αυτό είναι που το χαρακτηρίζει...Είναι κατα βάση υποστροφικό αλλά όσο το μαθαίνεις τόσο το ζυγίζεις καλύτερα και μπορείς να παίξεις και με την ουρά αλλά το θέμα είναι οτι συμπεριφέρετε πολύ ομαλά χωρίς να σε φοβίζει ότι πρέπει δλδ για νέο οδηγό.Στο θέμα δλδ σχολείο νομίζω είναι καταλληλότερο το renault. -
206 φυσικά!
σαξόραλο ούτε για πλάκα για πρώτο αμάξι!
-
Ο χρήστης rebel έγραψε:
κατανάλωση γύρω στο 8λτ/100χλμΤι λες ρε μάστορα, το δικό μου 1.4 έχει παραπάνω...
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!