-
Αυτή νομίζω θα είναι η εξέλιξη του cruise control δηλαδή να κρατάει σταθερή απόσταση από το μπροστινό αυτοκίνητο, όχι σταθερή ταχύτητα. Φυσικά θα πρέπει να ελέγχει και τα φρένα σε περίπτωση που φρενάρει ο μπροστινός.
-
Δεν το έχει ήδη τοποθετήσει η VW στο Phaethon;Και αν δεν απατώμαι και ως extra στο Passat;
-
Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος στο Swiftακι μου μιας και το parking στο Παγκράτι είναι ένα επίπονο και χρονοβόρο θέμα.
Ψάχνω κάτι aftermarket γιατί το σύστημα της Suzuki είναι πανάκριβο.
Γνωρίζετε κάποιο καλό aftermarket kit; Ακόμη, κάποιο μαγαζί/α που να έχουν αρκετά κιτ έτσι ώστε να διαλέξω αυτό που θέλω/μου ταιριάζει;Ευχαριστώ,
Βασίλης -
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Καλημέρα, ενδιαφέρομαι να βάλω αισθητήρες παρκαρίσματος στο Swiftακι μου μιας και το parking στο Παγκράτι είναι ένα επίπονο και χρονοβόρο θέμα.
Ψάχνω κάτι aftermarket γιατί το σύστημα της Suzuki είναι πανάκριβο.
Γνωρίζετε κάποιο καλό aftermarket kit; Ακόμη, κάποιο μαγαζί/α που να έχουν αρκετά κιτ έτσι ώστε να διαλέξω αυτό που θέλω/μου ταιριάζει;Ευχαριστώ,
ΒασίληςΚανείς δεν γνωρίζει;
-
Υπάρχουν αισθητήρες που να μπαίνουν εσωτερικά του προφυλακτήρα και να μην χρειάζεται τρύπημα? Κάτι έχω βρεί στο web για κάποιους που λειτουργούν ηλεκτρομαγνητικά και όχι με υπέρηχους αλλά δε ξέρω αν είναι αξιόπιστοι.
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Υπάρχουν αισθητήρες που να μπαίνουν εσωτερικά του προφυλακτήρα και να μην χρειάζεται τρύπημα? Κάτι έχω βρεί στο web για κάποιους που λειτουργούν ηλεκτρομαγνητικά και όχι με υπέρηχους αλλά δε ξέρω αν είναι αξιόπιστοι.Είναι επαγωγικοί. Τους είδα και εγώ, αλλά ρωτώντας δεν βρήκα
κάποιον 'μάστορα' που να τους βάζει, οπότε δεν μπόρεσα να μάθω αν
είναι αξιόπιστοι.Πάντως προσέξτε 4 ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ και όχι 2, αλλιώς θα τα χτυπήσετε
τα κωλωνάκια. Επίσης αν βάλετε κοτσαδόρο θέλει να είναι μακρυά
οι δύο μεσαίοι. -
Αυτό που λέει ο φίλος gramacar ακούγεται ενδιαφέρον, μήπως υπάρχει κάποιο λινκ;
zardoz πάντα για 4 αισθητήρες, βολικοί είναι κι αυτοί που μπαίνουν στο πλαίσιο τις πινακίδες και δεν χρειάζεται να τρυπήσεις τον προδυλακτήρα αλλά είναι μόνο 2 οπότε απορρίπτεται αυτή η λύση.
-
H λ΄υση με τους 2 αισθητήρες στη πινακιδα είναι της εταιρείας ΜΕΤΑ αλλά ενδείκνυται για αυτοκίνητα με την πινακίδα στον προφυλακτήρα. Αν η πινακίδα είναι στη πίσω πόρτα τότε δε δουλεύει.
-
Λοιπόν επανέρχομαι με το link για τους αισθητήρες που μπαίνουν εσωτερικά του προφυλακτήρα.
Είναι και σχετικά οικονομικοί. Αναμένω τα σχόλια σας.
-
130 eυρω +μεταφορικα,φοροι... κανα 160αρι?
εγω πηρα ακριβως το ιδιο απο τη πεζο (denso ηταν αλλα δε το βρηκα πουθενα στο ιντερνετ) με 230 ευρω +30 για εργασια 260 συνολο και ησυχασα...
πολυ καλο και δε φαινεται και τιποτα. -
Εάν δεν τους βάλεις εργοστασιακά όλα τα άλλα για μένα είναι ημίμετρα.
Οι δικοί μου είναι εργοστασιακοί. Χαμηλώνουν το ηχοσύστημα αυτόματα όταν ενεργοποιηθούν ενώ και η τοποθέτηση των ραντάρ στον προφυλακτήρα είναι διακριτική. Συνάδελφος που έβαλε σε Ξαρά ...δεν χαμήλωνει το ηχοσύστημα ενώ το ηχείο είναι χείριστης ποιότητας και κράζει στην κυριολεξία. -
Πάλι ακριβό γι'αυτό που κάνει
-
Ο χρήστης bit έγραψε:
Πάλι ακριβό γι'αυτό που κάνειεάν το βάλεις από την αρχή με την παραγγελία του αυτοκινήτου γλυτώνεις πολλά λεφτά. Εμένα κόστισε +90 ευρώ.
Αυτό που κάνει είναι πολύ χρήσιμο ειδικά στην Αθήνα με το δύσκολο πάρκιγκ και με τα νέα αυτοκίνητα που έχουν πλήθος κρυφών γωνιών.
-
To πρόβλημα είναι ότι πολλά αυτοκίνητα δε το παρέχουν ως εξτρα και αυτά που βάζουν τα τοποθετούν εδώ άρα είναι aftermarket και όχι εργοστασιακά. Το δικό σου ήρθε έτσι από Γαλλία ή τοποθετήθηκε εδώ?
Βρήκα και αυτό
http://www.astrodoneps.com/technical_details.htmlΕίναι παρόμοιο με το παραπάνω αλλά έχει και οπτικό display εκτός του ακουστικού. Τιμή 106 λίρες Αγγλίας = 156
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
To πρόβλημα είναι ότι πολλά αυτοκίνητα δε το παρέχουν ως εξτρα και αυτά που βάζουν τα τοποθετούν εδώ άρα είναι aftermarket και όχι εργοστασιακά. Το δικό σου ήρθε έτσι από Γαλλία ή τοποθετήθηκε εδώ?Hρθε έτσι από Γαλλία. Σίγουρο 100%.
-
απο λαιον...
-
Γι' αυτό που είναι και επώνυμο τι λέτε;
http://aa.bosch.de/advastaboschaa/Category.jsp?ccat_id=132&language=en-GB&publication=1 -
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Γι' αυτό που είναι και επώνυμο τι λέτε;
http://aa.bosch.de/advastaboschaa/Category.jsp?ccat_id=132&language=en-GB&publication=1Από ότι είδα είναι πάλι με αιθητήρες που χρειάζεται να τρυπήσεις τον προφυλακτήρα. Αλήθεια που μπορείς να το βρεις γιατί στο Ιντερνετ εκτός από αυτή τη σελίδα δε βρήκα τίποτα όυτε τιμές.
-
Kαλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά.
Αυτοί οι χωρίς τρύπα,με ταινία δηλ
http://www.bestmarket.gr/hotshop/?p=pro ... Product=39
τι λένε?
Γενικά είναι εύκολη η τοποθέτηση τους?Προυπόθεση φαντάζομαι να βγεί ο προφυλακτήρας.Από άποψη εγγύησης δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα,
Περιμένω το νέο Astra GTC και έλεγα να γλυτώσω τα 355 ευρώ και τους 2 μήνες αναμονή. -
H Magnetti Μarelli έχει κιτ αισθητήρων με αυτοκόλλητη αλουμινοταινία που μπαίνει μέσα από τον προφυλακτήρα χωρίς να χρειαστεί να τρυπήσετε τίποτα με κόστος 40 ευρώ.
Στο Υaris Club κάνοντας ομαδική παραγγελία (25 κομμάτια) μέσω της Ελληνικής αντιπροσωπείας μας πήγε 35 ευρώ το κάθε κιτάκι !
Αισθητήρας Παρκαρίσματος