-
tt
το 'παλεύω' που είπα δεν ήταν μονάχα σε προσωπικό επίπεδο (δλδ ένας κάποιος να παλεύει να γίνει φίρμα-πλούσιος-σοφός-τρανός κλπ).Σε όλα τα επίπεδα το εννούσα.
Αφού στο φινάλε όλα καταλήγουν στο μαύρο κι άραχνο, τι κι αν αφήσω πίσω μου εναν κόσμο λίγο καλύτερο;
-
'Το χειρότερο πράγμα όταν είσαι άθεος είναι ότι όταν πεθάνεις σε στολίζουν, σου φοράνε τα καλά σου ρούχα και μετά δεν έχεις πού να πας' (Αρκάς)
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει παράδεισος με βουνά από ρύζι, ποτάμια από μέλι και στρατιές από παρθένες. Κι εδώ που τα λέμε το ρύζι και το μέλι δε χρειάζονται.
Για τις γυναίκες, αντί για παρθένες ο παράδεισος έχει υποκαταστήματα της Καλογήρου.
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
'Το χειρότερο πράγμα όταν είσαι άθεος είναι ότι όταν πεθάνεις σε στολίζουν, σου φοράνε τα καλά σου ρούχα και μετά δεν έχεις πού να πας' (Αρκάς)Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει παράδεισος με βουνά από ρύζι, ποτάμια από μέλι και στρατιές από παρθένες. Κι εδώ που τα λέμε το ρύζι και το μέλι δε χρειάζονται.
Για τις γυναίκες, αντί για παρθένες ο παράδεισος έχει υποκαταστήματα της Καλογήρου.
Στο τελευταιο σκελος του ποστ,εχω να πω οτι αν ειναι ετσι τοτε δεν μιλαμε για παραδεισο(για τους αντρες) αλλα για κολαση εκτος αν υπαρχει ξεχωριστος παραδεισος για εμας κ για τις γυναικες...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
'Το χειρότερο πράγμα όταν είσαι άθεος είναι ότι όταν πεθάνεις σε στολίζουν, σου φοράνε τα καλά σου ρούχα και μετά δεν έχεις πού να πας' (Αρκάς)
Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει παράδεισος με βουνά από ρύζι, ποτάμια από μέλι και στρατιές από παρθένες. Κι εδώ που τα λέμε το ρύζι και το μέλι δε χρειάζονται.
Στο τελευταιο σκελος του ποστ,εχω να πω οτι αν ειναι ετσι τοτε δεν μιλαμε για παραδεισο(για τους αντρες) αλλα για κολαση εκτος αν υπαρχει ξεχωριστος παραδεισος για εμας κ για τις γυναικες...
Ρε τρελέ, είναι παρθένες μέχρι να πας!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
.......εκτος αν υπαρχει ξεχωριστος παραδεισος για εμας κ για τις γυναικες...Με Χοντος center;
-
Με τον οργανικό θάνατο (άρα και την παύση λειτουργίας του εγκεφάλου) χάνεται και η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , στην οποία και οφείλεται το αναπάντητο ερωτημα: 'Υπάρχει ζωή μετά θάνατον;'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.......εκτος αν υπαρχει ξεχωριστος παραδεισος για εμας κ για τις γυναικες...
Με Χοντος center;
kαι οχι μονο.....
Παραδεισος για τις γυναικες:

-
Εγω παλι νομιζω...
Οτι οπως ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν...
Ετσι θα μας αφησουν χρονους και τα εγκοσμια, χωρις πιθανοτητα για λογιω-λογιω 'μεταβασεις'Και, δυστυχως, RESTART δεν παιζει
Οπως ειπε κι ποιητης...
This is your life, and it ends a minute at a time -
Ή a second at a time...
-
Και επειδή εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, δηλώνω το εξής: 'That's the first day of the rest of your life'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και επειδή εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, δηλώνω το εξής: 'That's the first day of the rest of your life'.Επειδη εισαι ακομα μικρος το λες αυτο
-
Ακόμα κι αν δεν υπάρχει μετά θάνατον εξέλιξη, ο άνθρωπος πρέπει να εφεύρει κάποια για να αισθάνεται καλύτερα στην ασημαντότητά του και να έχει τουλάχιστον ένα λόγο να σκεφτεί 2 φορές μια πράξη με αρνητικές συνέπειες πριν την επιχειρήσει.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Και επειδή εγώ είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, δηλώνω το εξής: 'That's the first day of the rest of your life'.
Επειδη εισαι ακομα μικρος το λες αυτο
Under 20s rule.
-
Τα τινάζεις; Game Over και δεν παίζει άλλο κέρμα...
-
This is the strangest life i have ever known
(morrison)
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
tt
το 'παλεύω' που είπα δεν ήταν μονάχα σε προσωπικό επίπεδο (δλδ ένας κάποιος να παλεύει να γίνει φίρμα-πλούσιος-σοφός-τρανός κλπ).Σε όλα τα επίπεδα το εννούσα.
Αφού στο φινάλε όλα καταλήγουν στο μαύρο κι άραχνο, τι κι αν αφήσω πίσω μου εναν κόσμο λίγο καλύτερο;
Πολύ πιθανό να μην κατάλαβα καλά.
Λοιπόν συμφωνούμε πως ο άνθρωπος παλεύει. Σωστά;
Δύο εκδοχές υπάρχουν για το 'για ποιον ή γιατί παλεύει'. Για τον εαυτό του μόνο ή και για άλλα πράγματα τα οποία σχετίζονται με τη στενότερη ή ευρύτερη κοινωνία του, δηλαδή τον κόσμο.
Πάμε τώρα στο τέλος. Μετά το θάνατο τι; Ας εξετάσουμε μόνο τη χειρότερη εκδοχή, πως η κατάληξη είναι μαύρη και άραχνη, «δεν υπάρχει τίποτα κοκ». (Προσοχή όμως: δεν καταλήγουν όλα στο μαύρο και στο άραχνο, αλλά ένας-ένας τη φορά, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος συνεχίζει τη ζωή του.)
Αν ο άνθρωπος που καταλήγει στο μηδέν, έχει παλέψει μόνο για τον εαυτό του, τότε πραγματικά δε βλέπω κανένα νόημα. Ως τρίτος παρατηρητής διαπιστώνω πως «Υπήρξαν και κάποιοι άνθρωποι». Και αναρωτιέμαι «Ωραία και λοιπόν;»
Αν όμως ο άνθρωπος που εξετάζουμε έχει παλέψει και έχει φέρει στη ζωή του αποτελέσματα πέρα από τον εαυτό του, τότε έχει -για εμένα πάντα- νόημα το πέρασμά του από αυτόν τον κόσμο. Τον κόσμο, όπου καλούμαστε εμείς να ζήσουμε, απολαμβάνοντας τους καρπούς των προσπαθειών πάρα μα πάρα πολλών ανθρώπων, που τώρα βρίσκονται στο μηδέν.
Σκέφτομαι λοιπόν, πως η ζωή είναι ωραία, ας αγωνιστούμε να την παραδώσουμε στους επόμενους καλύτερη κι ας βρεθούμε μετά την παράδοση στο μηδέν. Το τελευταίο, παίζει και αυτό το ρόλο του.
-
Yστεροφημια.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
εγω πιστευω πωσ γινομαστε αστροσκονη και ταξιδευουμε στους γαλαξιες
εχω ενα φιλο που το πιστευει πραγματικα αυτο
αστρικη προβολη και ετσι
λεει οτι πολλες φορες ταξιδευει στο διαστημα την ωρα που κοιμαται ή χαλαρωνει...μου εχει πει και πως να το κανω... το δοκιμασα αλλα @@......
...
και καμια φορα βλεπει εφιαλτες με δαιμονες που εχει συναντησει στα αστρικα του ταξιδια....
μικρος θεουλης
-
skye, όπως θα έλεγε και η γυναίκα του Ντανιέλ στο Τάξι, κάπνισε ολόκληρο το δέντρο;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εχω ενα φιλο που το πιστευει πραγματικα αυτο
αστρικη προβολη και ετσι
λεει οτι πολλες φορες ταξιδευει στο διαστημα την ωρα που κοιμαται ή :Ασε ρε σκάι,αυτά είναι κόλπα τών κομμουνιστών για να γαμάνε τζάμπα.
Εχουνε μεγάλη πέραση τέτοιες ιστορίες στίς γκομενίτσες
Η ζωή μετά!