-
και ομως μπορει ....
δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ ....
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
και ομως μπορει ....δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ ....
Επιβεβαιώνω.
-
Φαινεται οτι θα παει πολυ καλα εγχωρια.
Το θεμα ειναι αν η εταιρεια εχει σκοπο να στειλει ικανο αριθμο κομματιων στην Ελλαδα.Λογικα ναι,αφου εδωσαν καλη τιμη. -
Δεν μπορεί να γίνει παραγγελία ?
Τι χρόνο παράδοσης έχει ? -
3-4 μηνες .....
-
Μα φυσικά ... αφού δεν είχαν αίσθηση για τις πιθανές πωλήσεις να εισήγαγαν αβέρτα αυτοκίνητα παρά μόνο οτι ειναι σίγουρο οτι θα πουληθει.
Φαντάσου να είχε κάνει κατι παρόμοιο η Cadillac με τη BLS και να είχαν φέρει π.χ. 100 κομμάτια... θα το είχαν κλήσει το μαγαζι
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
3-4 μηνες .....3-4 μήνες δεν είναι και πολύ. Υπάρχουν παραδοσιακοί αντιπρόσωποι π.χ. VW, Peugeot, Honda, Suzuki, Opel κλπ... που η αναμονή μπορεί να φθάσει και 8 μήνες!!
-
Ειναι μεχρι το νεο ετος πολυ απλα,οπου ολοι περιμενουν παραδοσιακα αναθερμανση των πωλησεων.Οποτε αν φερουν παλι λιγα κομματια και στην ιδια τιμη, παλι με το τουφεκι θα τα ψαχνει ο αγοραστης.
-
Γεια σας παιδιά,
Ενδειαφέρομαι για το συγκεκριμένω μοντέλο και θα ήθελα πληροφορίες από όσους το έχουν αγοράσει.
Το αυτοκίνητο αν και το είχα δει μόνο από φωτογραφίες μου άρεσε πολύ. Μέχρι που το Σάββατο το βράδι σταθήκαμε μπροστά στη βιτρίνα της chrysler στην κηφισίας με την γυναίκα μου και επιτέλους της άρεσε και αυτής. Της έδειχνα αυτοκίνητα στα ίδια περίπου χρήματα και δεν της άρεσε τιποτα (C4, golf, astra, corolla, avensis κτλ)
Οπότε φαντάζεστε την έκπληξη μου όταν μου είπε αυτο είναι αυτοκίνητο όχι κουβάς.
Λοιπόν χαιρετω και περιμενω νέα για το Dodge!!!
-
ε καλά τώρα....και το Caliber κούβας είναι..ιδίως από πίσω. Να μου έλεγες για το Compass να πω εντάξει.
-
που να δει η γυναικα σου και το Cayenne...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
που να δει η γυναικα σου και το Cayenne...Ποιο Cayenne..... Το Q7!!!!!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
που να δει η γυναικα σου και το Cayenne...
Ποιο Cayenne..... Το Q7!!!!!
Hummer...?
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Οπότε φαντάζεστε την έκπληξη μου όταν μου είπε αυτο είναι αυτοκίνητο όχι κουβάς.
Λοιπόν χαιρετω και περιμενω νέα για το Dodge!!!
Την απασχολεί το μέγεθος δηλαδη....
-
To Cayenne? Δηλαδη καπου 100 με 150 χιλιαδες ευρω για ένα αυτοκίνητο.
Καλύτερα να γυρίζουμε τον κόσμο αεροπορικως για καμιά δεκαετια....
-
Σωστός !!!!!
-
ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ... ΧΑΛΙΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....Υ.Γ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ CHRYSLER ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
-
Ο χρήστης ΜΟΡΔΟΣ ΜΩΥΣΗΣ έγραψε:
ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ... ΧΑΛΙΑ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΙΟΥΛΙΟ ΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....Υ.Γ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ CHRYSLER ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Α καλα κρασια τοτε....
-
Παιδια ουτε κινέ-τζιπ-α στην Αλβανια δεν πωλουνται με τετοιες χαμηλες τιμες,η ζητηση προφανως θα ειναι πολυ μεγαλη παγκοσμίως...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παιδια ουτε κινέ-τζιπ-α στην Αλβανια δεν πωλουνται με τετοιες χαμηλες τιμες,η ζητηση προφανως θα ειναι πολυ μεγαλη παγκοσμίως...Ειδικά τα Caliber, εξαντλήθηκαν όλα αμέσως μόλις ήρθε το μοντέλο.
Dodge Caliber 2006