-
100 στο κοντερ 95 πραγματικα...
-
αρα πρεπει να μετυρησεις μεχρι τα 105...
και παλι μια ενδειξη θα εχεις, μην περιμενεις μετρηση ακριβειας...
-
ναι αλλα 13.5 δεν ειναι με τιποτα...
-
ούτε 11,4' που δίνει η Fiat...
-
το 11.4 το δινει για το απλο με 15αρες...
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
το 11.4 το δινει για το απλο με 15αρες...α)Εσύ φοράς 17άρες?
β)Για τις 17άρες πόσο δίνει? -
α)εννοειται στριβει απιστευτα!!
β)δεν δινει επισημα... -
α)Ενώ με τις 15άρες στρίβει χειρότερα ε?
β)Άμα δίνει 11.4 με 15άρες, με 17άρες το 12 το βλέπω ως ελάχιστο κάτω φράγμα.. -
με 15αρες δεν στριβει τοσο καλα... το 12 ειναι εφικτο...
-
πόσα κιλά είναι?
-
πανω 1150...
-
πανω 1150...δηλ μιλάμε για 12,1kg/hp ...
-
δυστυχως...
-
φανταζομαι οτι βαζεις και 3η για να πιασεις τα 105 ε?
-
0-100 απο το diesel... με τα 130...
Youtube Video -
εμενα παντως ποτε δε με επεισε αυτο το αμαξι....δε τοχω ψαξει ιδιαιτερα αλλα επεσαν κατι σελιδες στα χερια μου (στο ταψι που πηγα να παρω απτο φουρνο --ρε που καταντησαν οι 4τροχοι) και εκατσα και διαβασα οτι εχει 0-100 13,5 με δυο ατομα μεσα(1000χλμ οδομετρο)ειναι και πολυ sporting.
εκτος απο το εξωτερικο σχεδιο τιποτα αλλο δε μου αρεσει,απο την αλλη δεν ειναι ακριβο για τα σημερινα δεδομενα--κανει οσο το μικρο sportimgΩς κατοχος Grande punto sporting με 10000χλμ μπορω να σου πω οτι εχω κανει 0-100 σε 12 και εχω φιλο με 8000χλμ που το εχει κανει 11 κατι...
yes my friend αλλωστε εγω ειπα και τις συνθηκες μετρησης.2 ατομα,1000χλμ οδομετρο και 20 βαθμους θερμοκρασια.
λογικο ειναι με 1 να κερδιζει κατι.αλλα στην ιδια συγκριση το ibiza 100 κανει 11,9 με ιδιες συνθηκες και θερμοκρασια 14 βαθμους.
εδω βλεπουμε 11.9-11.2 κατασκευαστη και 13.5-11,4
αλλα δεν ειχα προσεξει οτι ηταν 17αρες---δικαιολογουν απολυτα τη μετρηση.
-
ναι αλλα 13.5 δεν ειναι με τιποτα...Αυτό (το ότι κάποιοι που χαράμισαν ΜΕΡΕΣ από τη ζωή τους για να κάνει 13,5 το αυτοκίνητο γράφουν ψέμματα) πριν το γράψουμε, φροντίζουμε να το αποδείξουμε με όργανα και όχι 'με το κοντέρ και συνοδηγό που κρατάει χρονόμετρο'.
β)Άμα δίνει 11.4 με 15άρες, με 17άρες το 12 το βλέπω ως ελάχιστο κάτω φράγμα..
Πλάκα κάνετε ρε; Νομίζετε τυχαία βγήκε το 13.5???
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ναι αλλα 13.5 δεν ειναι με τιποτα...
Αυτό (το ότι κάποιοι που χαράμισαν ΜΕΡΕΣ από τη ζωή τους για να κάνει 13,5 το αυτοκίνητο γράφουν ψέμματα) πριν το γράψουμε, φροντίζουμε να το αποδείξουμε με όργανα και όχι 'με το κοντέρ και συνοδηγό που κρατάει χρονόμετρο'.
δεν διαφωνω γιατι και εμενα το αμαξι οταν ειχε 1000χλμ στο οδομετρο ετσι πηγαινε.... μολις αλλαξα λαδια στα 35000χλμ αλλαξε εντελως συμπεριφορα... και ςν ειχα την δυνατοτητα να το μετρησω με μηχανηματα ειμαι σιγουρος οτι θα το αποδεικνυια...
-
δεν διαφωνω γιατι και εμενα το αμαξι οταν ειχε 1000χλμ στο οδομετρο ετσι πηγαινε.... μολις αλλαξα λαδια στα 35000χλμ αλλαξε εντελως συμπεριφορα... και ςν ειχα την δυνατοτητα να το μετρησω με μηχανηματα ειμαι σιγουρος οτι θα το αποδεικνυια...
κι αυτό το παθαίνουν μόνο τα GP; στα υπόλοιπα αυτοκίνητα παραμένει 'σφιχτός' ο κινητήρας;
-
Η FIAT:
α) Δεν προ-στρώνει τους κινητήρες (τον στρώνεις όπως θελεις εσύ)
β)έχει στο πρόγραμμα στον εγκέφαλο να δίνει λιγότερη ισχύ κάτω από
τα 10.000 χλμΜέτρησεις με κάτω από 10.000 θα δείξουν ανακρίβειες.
Fiat Grande Punto 2005