-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν ξέρω από νούμερα πώς πάει, αλλά ρε γμτ, δεν βλέπω και παρα πολλά στους δρόμους. Τουλάχιστον, όσα βλέπω είναι περιποιημένα και φαίνονται πολύ όμορφα (κόκκινα, πορτοκαλί, με το ωραίο σχέδιο στις ζάντες, κάτι ψιλοσπόιλερ κλπ.)Ακριβως ετσι.... αλλα γιατι εχει σκαλωσει? Του λειπει τιποτα σε σχεση με τον ανταγωνισμο (περαν των κινητηρων)? Μηπως επρεπε να διαλεξουν τελικα τον δρομο της χλιδας για το εσωτερικο... οπως εκανε το 207?
Τεσπα...Σχετικα με την δυναμομετρηση παραπανω... επιτρεπετε να γελασουμε?
Σιγα μην τα βρηκαν 500 τα αλογα... αμα αυτο εχει 95 αλογα στην πραξη, τοτε δεν ειναι ρατσας, γιατι τα δικα μου τα 80 ποιο καλα πανε, ποιο πολυ νευρο εχουν@ Fiat: Αντε ρε μαλ@κες.... τι θα γινει με αυτα τα Turbo? Μας εχετε ψησει το ψαρι στα χειλη...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Δεν ξέρω από νούμερα πώς πάει, αλλά ρε γμτ, δεν βλέπω και παρα πολλά στους δρόμους. Τουλάχιστον, όσα βλέπω είναι περιποιημένα και φαίνονται πολύ όμορφα (κόκκινα, πορτοκαλί, με το ωραίο σχέδιο στις ζάντες, κάτι ψιλοσπόιλερ κλπ.)
http://www.seaa.gr/data/segments/2006-8-seg.pdf
από τη στιγμή που διαχωρίστηκαν με το παλιό Punto, φάνηκαν τα νούμερα
Οτι το παλιό παρά την παντελή έλειψη προσφορών συνεχίζει να πουλάει
Ναι, 53 τον Αύγουστο
-
Δεν περίμενα ότι το Clio εδώ στην Ελλάδα θα έφτανε να πουλάει πιο πολύ, έστω και με μικρή διαφορά, από το Grande Punto. Γράψτε λάθος για μια ακόμα φορά στις προβλέψεις μου!
Σκέφτομαι να ανακοινώνω τα νούμερα του Τζόκερ που ΔΕΝ θα βγουν!
-
Funky μην ξεχνάς όμως ότι το Clio βγαίνει και σε 1.6, εκεί το GP δεν παίζει ακόμα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Funky μην ξεχνάς όμως ότι το Clio βγαίνει και σε 1.6, εκεί το GP δεν παίζει ακόμα..άκυρο, αυτό κι αν δεν πουλάει τίποτα, 1.2 & 1.4 είναι το 90%
-
Σωστόν!
Και βγαίνει και με ακριβές εκδόσεις σε σχέση με το Grande Punto. Πόσα GP να είναι των 77 άραγε;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Funky μην ξεχνάς όμως ότι το Clio βγαίνει και σε 1.6, εκεί το GP δεν παίζει ακόμα..πολυ αμφιβαλω αν εχει πουλησει κανα κομματι το 1,6...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν περίμενα ότι το Clio εδώ στην Ελλάδα θα έφτανε να πουλάει πιο πολύ, έστω και με μικρή διαφορά, από το Grande Punto. Γράψτε λάθος για μια ακόμα φορά στις προβλέψεις μου!Σκέφτομαι να ανακοινώνω τα νούμερα του Τζόκερ που ΔΕΝ θα βγουν!
για ποιο λογο να μη πουλαει?
-
εμενα παντως ποτε δε με επεισε αυτο το αμαξι....δε τοχω ψαξει ιδιαιτερα αλλα επεσαν κατι σελιδες στα χερια μου (στο ταψι που πηγα να παρω απτο φουρνο --ρε που καταντησαν οι 4τροχοι) και εκατσα και διαβασα οτι εχει 0-100 13,5 με δυο ατομα μεσα(1000χλμ οδομετρο)ειναι και πολυ sporting.
εκτος απο το εξωτερικο σχεδιο τιποτα αλλο δε μου αρεσει,απο την αλλη δεν ειναι ακριβο για τα σημερινα δεδομενα--κανει οσο το μικρο sportimg -
Ο χρήστης patro έγραψε:
εμενα παντως ποτε δε με επεισε αυτο το αμαξι....δε τοχω ψαξει ιδιαιτερα αλλα επεσαν κατι σελιδες στα χερια μου (στο ταψι που πηγα να παρω απτο φουρνο --ρε που καταντησαν οι 4τροχοι) και εκατσα και διαβασα οτι εχει 0-100 13,5 με δυο ατομα μεσα(1000χλμ οδομετρο)ειναι και πολυ sporting.
εκτος απο το εξωτερικο σχεδιο τιποτα αλλο δε μου αρεσει,απο την αλλη δεν ειναι ακριβο για τα σημερινα δεδομενα--κανει οσο το μικρο sportimgΤο έχω ξαναπεί: το μόνο που φαίνεται να λείπει απο το αυτοκίνητο, είναι δύναμη. Πλαίσιο έχει πολύ καλό, στήσιμο πολύ καλό, χώρους, ποιότητα, design. Ελπίζουμε με το τούρμπο που έρχεται να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, γιατι πραγματικά είναι τόσο καλό που αδικείται από τα μοτέρ του.
-
προφανως εσυ ξερεις καλυτερα,αλλα και τα αλλα καινουργια μια χαρα στησιμο δεν εχουν?βρισκω και το εσωτερικο του βαρετο
εδω στους αμπελοκηπους παντως εχει μπολικα
-
Αυξήθηκε το μέγεθος,μοιραία και για μεγαλύτερη παθητική ασφάλεια αυξήθηκε και το βάρος-οπότε τι να σου κάνουν και οι κινητήρες...
Τα περισσότερα νέα μοντέλα της κατηγορίας έχουν μέτριες επιδόσεις.Δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τη fiat.Είναι και οι προδιαγραφές για την εκπομπή ρύπων αυστηρές.Εντάξει,κάποια άλλη εταιρεία μπορεί να έχει πιο ζωντανούς κινητήρες, αλλά σε γενικές γραμμές υπάρχει πρόβλημα.
-
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εκτος απο το εξωτερικο σχεδιο τιποτα αλλο δε μου αρεσει,απο την αλλη δεν ειναι ακριβο για τα σημερινα δεδομενα--κανει οσο το μικρο sportimgΩς κατοχος Grande punto sporting με 10000χλμ μπορω να σου πω οτι εχω κανει 0-100 σε 12 και εχω φιλο με 8000χλμ που το εχει κανει 11 κατι...
-
Πώς το μετρήσατε;
-
το speed beeper στα 100 και χρονομετρο
-
Ο ασφαλέστερος τρόπος μέτρησης
-
δεν ειχα το vbox προχειρο δυστυχως...
-
βρες ποσο χανει το κοντερ σου στα 100χαω (πχ 105), και κανε μια μετρηση με συνοδηγο που να εχει χρονομετρο, απο σταση μεχρι τα 105.
ετσι θα παρεις μια ΕΝΔΕΙΞΗ.
-
Ο χρήστης baspats έγραψε:
δεν ειχα το vbox προχειρο δυστυχως...Το κοντέρ έχει απόκλιση προς τα πάνω και βέβαια υπάρχουν οι χρόνοι αντίδρασης στο πάτημα του χρονομέτρου. 10% απόκλιση να 'χεις από το 'πραγματικό' είναι 1,2 δευτερόλεπτα
Αν πιστεύεις ότι είναι ασφαλής και σωστή μέτρηση ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. Μην απογοητευτείς μόνο από κανένα πραγματικό '12άρι'
Fiat Grande Punto 2005