-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το **6αρι **είναι εκτός κλίματος, τόπου & χρόνου, γαλαξία,ηλιακού συστήματος... σαν τον ποσειδώνα...απορρίπτεται από την ψηφοφορία..
Γιατί τόσο απόλυτος;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
το **6αρι **είναι εκτός κλίματος, τόπου & χρόνου, γαλαξία,
ηλιακού συστήματος... σαν τον ποσειδώνα...απορρίπτεται από την ψηφοφορία..
Γιατί τόσο απόλυτος;
Οντως... τι σχεση εχει με ολα τα αλλα το 6αρι...?
Εδω ακομα και το RX στην τσοντα μπηκε μου φαινεται, απλα για να μην διαμαρτυρηθουν οι σχιστοματηδες. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Είναι καλό αυτοκίνητο μη σας ξεγελά το όνομα και το σχήμα.
Εξάλου αυτός που το έβαλε στη ψηφοφορία το έχει οδηγήσει. Άρα κάτι θα ξέρει παραπάνω. -
μονο αυτο...οπως ειναι
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το **6αρι **είναι εκτός κλίματος, τόπου & χρόνου, γαλαξία,
ηλιακού συστήματος... σαν τον ποσειδώνα...απορρίπτεται από την ψηφοφορία..
Γιατί τόσο απόλυτος;
Εδω ακομα και το RX στην τσοντα μπηκε μου φαινεται, απλα για να μην διαμαρτυρηθουν οι σχιστοματηδες.Απλά, δίνει ξύλο σε τουλάχιστον 4 απο τα 7 υπόλοιπα της ψηφοφορίας, είναι σχετικά φθηνό, στο κάτω όριο τιμής που έθεσε ο δημιουργός του θέματος, είναι καλοφτιαγμένο, ΠΟΛΥ πλούσια εξοπλισμένο και πολύ καλά φτιαγμένο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Yπάρχουν εργένηδες που προτιμούν μεγάλα sedan μικρέΕλεύθερη μετάφραση: Υπάρχουν και ανώμαλοι εργένηδες μικρέ.
-
Ευκολη επιλογη:
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
H Brera ειναι πανεμορφη και αυτην ψηφιζω αλλα αν ειχα αυτα τα λεφτα θα εβαζα ακομα 3χιλιαρικα για ενα EVO γιατι ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με ολα τα αλλα...
Τωρα θα τα ακουσεις...
Τι σχεση εχει το ταξί με την BRERA?
Επειδη εχει ενα μοτερ και 4 αναρτησεις κουτσουρα?Μακάρι όλα τα αυτοκίνητα να είχαν την ανάρτηση του EVO, προς το παρόν, μιλάμε για μία από τις πιο αποτελεσματικές αναρτήσεις που πολλά ακριβότερα αμάξια την ονειρεύονται.. Μην μιλήσουμε για αίσθηση γιατί εκεί χάνεται η μπάλα..
Σε αλλους απευθυνεται το ενα,σε αλλους το αλλο...
Αλλα επιπεδα ανθρωπων...Σωστά, για να οδηγήσεις το EVO χρειάζεσαι πολύ οδηγοκεντρική αυτοκινητιστική παιδεία, πράγμα που σπανίζει στην Ελλάδα..
Συμφωνω απολυτα,αν κρινω απο τις φατσες των οδηγων evo/sti...
-
dj_petros σε προειδοποιώ να αφήσεις τα υπονοούμενα.
Αν νομίζεις οτι μπορείς για πλάκα να προσπαθείς να κάνεις άνω κάτω το 4ΤΦ είσαι γελασμένος!! -
Η Brera μ'αρέσει αλλά μάλλον τελικα μια
GT 3.2 κόκκινη
-
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί δεν αγοράζουν ένα αυτοκίνητο που αντικειμενικά τους ταιριάζει περισσότερο αλλά προτιμούν κάποιο πολύ 'αγωνιάρικο' για να δείξουν ότι είναι χεράδες (τόσους χεράδες που έχει η Μπανανία είναι παράδοξο που δεν έχουμε βγάλει τουλάχιστον 5 πρωταθλητές WRC και άλλους 2 στην F1).
Με αποτέλεσμα να υπάρχουν τυπάκια που παίρνουν το Evo μόνο και μόνο για κανα ανοιγματάκι στην ευθεία και για να πουλάνε τη μούρη του ότι οδηγώ Evo=είναι οδηγάρα και σας μαμάω για πρωινό.
Γιατί το να δίνεις 45 χήνες για εσωτερικό ίδιο με ταξί και από την άλλη να μην πηγαίνεις τη 'φτερούγα' ούτε στο 50% των δυνατοτήτων της είναι το λιγότερο παπαριά κλάσεως.
Επειδή στην περιοχή που μένω είχαμε περιστατικό παιδιού 20 χρονών που πήρε το Evo του μπαμπά του και σχεδόν σκοτώθηκε στο ίσωμα νομίζω ότι θα έπρεπε δια νόμου να επιβληθεί στους πωλητές EVO, IMPREZA και S2000...
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 28 ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΗ MERCEDES H BMW. -
Εγώ λέω να τα βάζουμε στον γύψο τα κωλόπαιδα που νομίζουνε οτι ξέρουν να οδηγάνε
Και γιατί 28 και όχι 29? Στα 28 γίνεσαι χεράς? Ξυπνάει το αλληλόμορφο Ρερλ?
Whatever -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ξυπνάει το αλληλόμορφο Ρερλ? -
Τυπικά το είπα το 28...
Πάντως αν ίσχυε στα αυτοκίνητα ότι και στις μηχανές, δηλαδή κατηγορίες ανά κυβικά, ισχύ κλπ θα υπήρχαν πολύ λιγότερα 'τέτοια' ατυχήματα.
Και εγώ που είμαι 24 λέω ότι αν έπαιρνα τώρα S2000 θα το πήγαινα 'κυρία', αλλά σιγά που θα μπορούσα να συγκρατηθώ... -
Κανένα από όλα αυτά.
Δεν γίνεται να απέχεις μόλις 5Κ από το Evo, και να επιλέξεις οτιδήποτε άλλο.
Ενδιαφέρουσα εναλλακτική το σκούμπι.
Από την λίστα, αν και δεν θα αγόραζα κανένα από τα δύο, ξεχωρίζω 130i και RΧ-8.
-
δηλαδη ο πιτσιρικος στην F1 την προηγουμενη εβδομαδα εκανε καλυτερο χρονο απ'όλους πρεπει να εχει σκοτωθει απειρες φορες
και ενας 50αρης εχει καλυτερα αντανακλαστικα και ειναι καλυτερος οδηγος απο εναν 22-25-27 χρονων...
Και το καλοκαιρι που σκοτωθηκαν δυο φιλοι μου με Cuore στην ευθεια ειναι το ιδιο με το EVO
Η ηλικια δεν παιζει κανεναν ρολο στην οδηγηση...
Ουτε το αυτοκινητο που οδηγας...
Το μυαλο στο κεφαλι σου να εχεις πανω απ'ολα... -
Ειτε S3 ειτε 130...
-
Μια Ουκρανέζα.
-
mousate εισαι αρχοντας.....
-
Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα Mini Cooper GP!!!
Με 40-45K στο ταμείο τι θα αγοράζατε?