-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Είναι ενεργοποιημένη. Η ομοαξονική δε βγάζει καθόλου σήμα, είτε μέσω wavesound είτε μέσω PowerDVD, ενώ όταν συνδέω καρφί (mini-jack) σε μία από τις εισόδους και του λέω ότι είναι ψηφιακή, μου βγάζει μήνυμα ότι 'αυτό το σύστημα δεν υποστηρίζει ψηφιακά ηχεία'.Πού είναι εκείνη η φτηνή terratec με την οπτική/ομοαξονική έξοδο...
Επειδή καμιά φορά τυχαίνει να μας διαφεύγει το προφανες, θα τολμήσω να ρωτήσω: έχεις ενημερώσει τους drivers της κάρτας ή το bios του H/Y σου;
-
Ω ναι, αμφότερα έχουν τις τελευταίες εκδόσεις.
Η μητρική είναι σχετικά παλιά σαν μοντέλο, μπορεί να ξεπερνά και τα 3 χρόνια... Πάντως θυμάμαι από παλιά παράπονα από κάποιους ότι δε λειτουργεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό...
-
Ω ναι, αμφότερα έχουν τις τελευταίες εκδόσεις.Η μητρική είναι σχετικά παλιά σαν μοντέλο, μπορεί να ξεπερνά και τα 3 χρόνια... Πάντως θυμάμαι από παλιά παράπονα από κάποιους ότι δε λειτουργεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό...
Ομοαξονικό εννοείς το SPDIF ε; Το έχει κι η δική μου μητρική, που είνια ακόμα παλιότερη (P4PE) αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, γιατί στον ενισχυτή έχω εκεί πέρα το επιτραπέζιο DVD Player.
Για κοίτα σε κανα εξειδικευμένο φόρουμ, ενδεχομένως στην Asus.
-
Χάρη, SPDIF είναι το συγκεκριμένο ψηφιακό σήμα γενικότερα (Sony/Philips Digital Interface), είτε είναι σε μορφή ομοαξονικής είτε οπτικής εξόδου/εισόδου. Ομοαξονική είναι το μονό RCA (coaxial ελληνιστί).
Τhanks!
-
τελικά το voipbuster σέρνεται?
-
Δεν δοκιμάζεις (αν έχεις διαθέσιμο το κόλπο) να βάλεις μετατροπέα coaxial>mini jack ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟ;
-
Χάρη, SPDIF είναι το συγκεκριμένο ψηφιακό σήμα γενικότερα (Sony/Philips Digital Interface), είτε είναι σε μορφή ομοαξονικής είτε οπτικής εξόδου/εισόδου. Ομοαξονική είναι το μονό RCA (coaxial ελληνιστί).Τhanks!
Ναι, στη δική μου μητρική αν δεν απατώμαι μόνο στο ομοαξονικό (coaxial) το στέλνει το SPDIF... αν και τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον το στέλνει μόνο στο optiko
Έβγαλες άκρη τελικά;
-
PAL Wii: 24 Νοεμβρίου στην τιμή των 212 euro
To γνωστό εμπορικό περιοδικό MCV αποτελεί μια από τις πλέον έγκυρες πηγές για την βιομηχανία του gaming και πριν από λίγα λεπτά προχώρησε στην δημοσίευση των επίσημων στοιχείων για το λανσάρισμα του Wii, τα οποία όπως αναφέρει ο συντάκτης του κειμένου θα αποκαλυφθούν σε μία εβδομάδα στο ειδικό event που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με το δημοσιεύμα, το σύστημα της Nintendo θα κοστίζει 149 λίρες (¬212 κατά προσέγγιση) και η ιαπωνική εταιρία έχει σκοπό να τροφοδοτήσει την αγορά με πάρα πολλά κομμάτια, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματα που είχε το Xbox 360 και αυτά που αντιμετωπίζει τώρα η Sony με το PS3.
H ιαπωνική εταιρία δεν έχει προβεί ακόμα σε διάψευση, ωστόσο όλα ( φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Αν ισχύσουν τα παραπάνω, το Wii θα κοστίζει ¬87 λιγότερο από το Core Pack του Xbox 360 και ¬387 λιγότερα από το PlayStation 3. Σε επίπεδο ημερομηνίας διάθεσης τώρα, το MCV τονίζει ότι η Nintendo θα δώσει στα καταστήματα το Wii λίγες ημέρες πριν από τις 24 Νοεμβρίου, έτσι ώστε και να υπάρξει ανάλογη προετοιμασία και να βρίσκεται στις προθήκες για όλη την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.
σ.σ. χμμμμ....
-
Δεν ήξερα αν πρέπει να το βάλω σ'αυτό το θέμα ή στο άλλο με τα μεταφυσικά φαινόμενα...
Χρησιμοποιώ το musicmathch για οτι έχει να κάνει με mp3 και σήμερα μου συνέβη το εξής...
Πρόσθεσα στην Playing list ένα αρχειο .wma, συγκεκριμένα το Drown With Me των Porcupine Tree.
Κάποια στιγμή αργότερα έκανα διπλο κλικ πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι το οποίο και δεν άνοιξε (γιατί το Musicmatch χρειαζόταν κάποιο plugin ή κάτι τέτοιο για να παίξει .wma αρχεία) και από δω και πέρα αρχίζει το κουφό της υπόθεσης...
Ανοίγει ο firefox (default browser) σε νέο παραθυρο (είχα ήδη ένα ανοιχτό) και ανοίγει ταυτόχρονα 12 καρτέλες!!!! Και τι καρτέλες!
Εχουμε και λέμε[]Καρτέλα 1](http://drmlicense.one.microsoft.com/pdrm/el/welcome.asp?challenge=AAEAASrgZkNfKD5GaU
Pektsc7I7Nre87u!aHIt8DIlpPtQrwuBWmswwsSTJLmCCjx5f55cqYwpprwAGYh6hmiFadypFP1mWCAtU
wzKYrJjeOoT4gY!OWKJaBguKZ0pLvtuXGKUaf2O8Qwtf9c9rhnog1uBVpcsVuWXT!ajoPJtkmRjQc7hMIIK
qzfBiZVMqVTGXi9FAtCzDD58diCgGpsCVT8EoAuMJrD6SQn7mtTYcRI02XsXzxElpAPBsOOp!HaM!qoHJV
v4&DRMVer=1.4&filename=file%3a%2f%2fC%3a%5cDocuments+and+Settin
gs%5cuser%5c++)
(*ασχετο: γιατί δεν μπόρεσα να το συμμαζέψω αυτό το url; *)
Αυτό ήταν το μόνο tab που είχε λογική να ανοίξει. Η άδεια χρήσης, λέει, για την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου wma ή κάτι τέτοιο. Χρειάστηκε βέβαια να το ανοίξω σε IE για να γίνει η δουλειάΚαρτέλα2
Πρώτος παραλογισμός! Μια σελίδα την οποία δεν είχα ανοίξει ΠΟΤΕ στο παρελθόν (αγνοούσα και την υπαρξή της)[Καρτέλα3](file:///C:/Program%20Files/Musicmatch/Musicmatch%20Jukebox/%5c)
Ας πούμε οτι αυτό δεν ήταν παράλογο[Καρτέλα4](file:///C:/Program%20Files/Musicmatch/Musicmatch%20Jukebox/%20)
Περίπου ίδια φαση με το προηγούμενοΚαρτέλα5
Σε περίπτωση που δε μαθαμε από το Νο2Καρτέλα6
Σ'αυτή τη σελίδα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πηγα ποτε[Καρτέλα7](file:///C:/Program%20Files/Musicmatch/Musicmatch%20Jukebox/%20)
Πάμε πάλι...Καρτέλα8
Ελα οι διαβητικοί![Καρτέλα9](file:///C:/Program%20Files/Musicmatch/Musicmatch%20Jukebox/%5c)
Και ξανά...Καρτέλα10
Και ξανά..Καρτέλα11
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ...Καρτέλα12
Να και ο τιτλος του τραγουδιού σε urlΔοκίμασα κανα δυο φορες ακόμα να κάνω διπλό κλικ στον τίτλο του τραγουδιού στην Playlist του musicmatch και κάθε φορά άνοιγε ένα παράθυρο του firefox με τα ιδια tabs
Προφανώς κάτι στον συνδυασμό musicmatch+firefox δεν κάθεται καλά αλλά πως εξηγούνται οι καρτέλες με τον διαβήτη και το ΠΑΣΟΚ; Μονο ως links σε σελίδες που είχα στην cache ισως...
-
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχεις βάλει δυο ]] στο τεράστιο λινκ!
-
Αntivir PE Classic 7.0 ...RULEZ!
http://www.av-comparatives.org/seiten/e ... 006_08.php
Το συγκεκριμένο συγκριτικό είναι από τα πλέον αξιόπιστα που τυγχάνει προσοχής κι επεξεργασίας από την πλειονότητα των antivirus vendors και developers. Το Norton άλλωστε ανέκαθεν τα πήγαινε καλά στο πλήθος των signatures...αλλού ήταν και είναι τα προβλήματά του. Ακόμα κι έτσι όμως υπολείπεται στο 'total' του Kaspersky.
Η ουσία πάντως του test δεν είναι η προσοχή και στο εκατοστό του ποσοστού, αλλά η βαρύτητα στον χαρακτηρισμό που παίρνει το εκάστοτε antivirus: ADVANCED+, ADVANCED, STANDARD.
-
Error 404 - File not found
The requested file could not be found.
-
Σε εμένα μπήκε αφού έκανα μια ανανέωση...
-
Πηγαίνετε στα comparatives και επιλέξτε το πιο πρόσφατο (πιο χαμηλά στη λίστα, όχι το πάνω-πάνω).
-
Υπάρχει κάποιος τρόπος ούτως ώστε όταν ελέγχουμε τα email από το msn, να ανοίγει τον ff αντί του ie;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πηγαίνετε στα comparatives και επιλέξτε το πιο πρόσφατο (πιο χαμηλά στη λίστα, όχι το πάνω-πάνω).Thanks!
Καλό τελικά το Antivir και με την βούλα ε?
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πρόσθεσα στην Playing list ένα αρχειο .wma, συγκεκριμένα το Drown With Me των Porcupine Tree.Είναι προστατευμένο και χρειάζεται άδεια μετεγκατάστασης (migration) η οποία αν γίνει 10 φορές (ή από 10 διαφορετικούς υπολογιστές) μετά δεν παίζει. Η microsoft υποτίθεται δεν μαζεύει πληροφορίες επικοινωνίας για τον υπολογιστή που ζητάει άδεια να το παίξει, μόνο που παίχθηκε.
Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά φαντάζομαι αν πιάσει το όριο, μετά σου ανοίγουν διαφημιστικές σελίδες - γενικές και ειδικές (από τη χώρα που είσαι).
Τα wma ακούγονται καλύτερα από mp3 ίδιου μεγέθους αλλά δυστυχώς πηγαίνουν κατευθείαν στα σκουπίδια μαζί με τα mp4. Μόνο mp3 κατεβάζω.
-
Μάγκες, τα φώτα σας!!!
AutoCAD:
Υπάρχει μία εντολή που δείχνει τα ανοικτά σημεία στις γραμμές. Εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να είναι κλειστά, αλλά δεν είναι!
Ποια είναι αυτή;
Ευχαριστώ πολύ!!!
(btw, it's a f***ing EMERGENCY!!!)
-
Μετά τον 'χαμό' του Ν70, πήγα σε κάτι πιο οικονομικό...
Το...φτου-και-βγαίνω **Sony Ericsson K750i **είναι στα χέρια μου
με 234 ευρώ.Με μια πρώτη ματιά, το έχω συμπαθήσει αρκετά
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Με μια πρώτη ματιά, το έχω συμπαθήσει αρκετάΦτου-και-βγαινω's revenge.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]