-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Passat TFSi? Για αυτό που θες το αυτοκίνητο: >Το 0-100 δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο το 4 άτομα με αποσκευές και ασφαλές προσπέρασμα.το TFSi είναι μακράν καλύτερο..
Η και το Octavia RS..
-
octavia ? passat ?
Πλάκα κανουμε ............ ?
Εγω σοβαρά ρώτησα για την 159 -
Ε αφού σε νοιάζει μόνο το εξωτερικό σχέδιο μην λες οτι σε νοιάζουν οι προσπεράσεις κτλ κτλ, είναι κρίμα να κοροιδεύεις τον εαυτό σου..
-
Τις στροφές ;
-
Εγώ θα προτιμούσα την βασική έκδοση της 159 2.2 περισσότερη ουσία έχει...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Τις στροφές ;Δηλαδή πόσο καλύτερη είναι - είναι? - η 159 από το Octavia στις στροφές?
Τεσπα, δεν έχει νόημα η αντιπαράθεση, ο φίλος έχει καταλήξει ήδη..
-
Ποιος κοροιδευει είναι προφανές απο τον τρόπο που απομονώνει αυτό στο οποίο θέλει να απαντήσει.
Δεν ζήτησα άλλες προτάσεις ούτε έκανα προσωπικούς χαρακτηρισμούς
Ζήτησα απλά την γνώμη κυρίως αυτών που γνωρίζουν το αυτοκίνητο αλλιώς θα πόσταρα αλλού
**Κατάλαβες ** ?
Αν δεν έχεις κάτο να πείς καλύτερα να μην λές τιποτα
-
@kid.
Oταν επιλέγουμε ένα αυτοκίνητο έχουμε περισσότερα του ενός κριτήρια για την επιλογή. Έτσι κάποια μοντέλα ικανοποιούν κάποια κριτίρια ενώ κάποια άλλα ικανοποιούν άλλα.
Ο **sprsk **θέλει ΚΑΙ Επιδόσεις που θα του εξασφαλίζουν ασφαλείς προσπεράσεις, ΚΑΙ εμφάνιση , ΚΑΙ Οδικη συμπεριφορά/απόλαυση κλπ.
Τα octavia RS/passat TFSI ΣΙΓΟΥΡΑ υπερέχουν στο κριτήριο επιδόσεις, και πιθανόν να έχουν πολύ καλή οδική συμπεριφορά.
Αν όμως ο φίλος **sprsk ** ικανοποιείται με τις 'Υπέραρκετές' επιδόσεις της 159 1.9 ενώ γι'αυτόν η εμφάνιση της είναι κατά πολύ πιο ικανοποιητική από τα VAG candidates, και όντας ανώτερη σε άλλους τομέις όπως ποιότητα εσωτερικού, ποιότητα κύλισης, brand name κλπ μπορεί να παραβλέψει τις χειρότερες επιδόσεις.
Εκεί μπάινει το προσωπικό γούστο του καθενός, και κατ'αμέ και το passat tfsi, και η octavia rs είναι αξιολογότατες επιλογές.
Επίσης να τονίσω ότι η 159 1.9 ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ.
Δεν είναι καθόλου αργό αυτοκίνητο και φυσικά καθόλου επικύνδυνο είναι με 1 άτομο είτε με 4. Τότε κάτι 407 1.8, Α4 1.6, 316 , Saab 93 1.8, S40 1.6 όπως και οι περισσότερες εκδόσεις 1600 των μεσαίων (avensis, primera, passat, ...) δεν θα έπρεπε να κυκλοφορούν.
-
(δε θα μιλησω..)
.. μια ερωτηση... αυτα, τωρα, τα θελουμε και τα λεμε??
(δεν αντεξα.. ουφ!)
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Εγώ θα προτιμούσα την βασική έκδοση της 159 2.2 περισσότερη ουσία έχει...Ακριβώς. Στα 2.2 είναι εξαιρετικό το αυτοκίνητο.
Ακριβό βέβαια -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ακριβώς. Στα 2.2 είναι εξαιρετικό το αυτοκίνητο.
Ακριβό βέβαιαμπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος ...και του πατέρα μου του στοίχισε πολλά με τα extra...αλλά είναι καθημερινή απόλαυση το 2.2
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ποιος κοροιδευει είναι προφανές απο τον τρόπο που απομονώνει αυτό στο οποίο θέλει να απαντήσει.
Δεν ζήτησα άλλες προτάσεις ούτε έκανα προσωπικούς χαρακτηρισμούς
Ζήτησα απλά την γνώμη κυρίως αυτών που γνωρίζουν το αυτοκίνητο αλλιώς θα πόσταρα αλλού
**Κατάλαβες ** ?φιλε το αυτοκινητο το εχω οδηγησει και ειναι φανταστικο σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Ειναι μια κλαση επανω απο την 156 και αν και βαρια (η 1.9) εχει καλη ροπη απο χαμηλα σε σχεση με μια 156 1.6.
Κρατημα απο αλλο πλανητη και οσο για το εξωτερικο, τα υπολοιπα φαινονται κουβαδες διπλα του.
Αυτο με το octavia γραψτε το στα ανεκδοτα...
Καποιοι μπερδευουν τα topic εδω μεσα....υπάρχει και το αναλογο για θαψιμο
Αν δεν έχεις κάτο να πείς καλύτερα να μην λές τιποτα
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Επίσης να τονίσω ότι η 159 1.9 ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ.
Δηλαδή γιατί τσακωνόμασταν τόσο καιρό;;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατι αυτα τα εγραφε ενας εγκαθετος, ενω τωρα...
-
Kid έγραψε:
Passat TFSi? Για αυτό που θες το αυτοκίνητο: sprsk έγραψε:
Το 0-100 δεν με ενδιαφέρει τόσο όσο το 4 άτομα με αποσκευές και ασφαλές προσπέρασμα.το TFSi είναι μακράν καλύτερο..
Η και το Octavia RS..
-
Προς τι τα γέλια?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ακριβώς. Στα 2.2 είναι εξαιρετικό το αυτοκίνητο.
Ακριβό βέβαιαμπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατι αυτα τα εγραφε ενας εγκαθετος, ενω τωρα...
απαντάω εφ'όλης της ύλης εδώ!!!
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... start=1181[/b] -
Μπορεί κάποιος να μου πει:
- Τι καίει η 1.9 και τι καίει η 1.8;
- Πόσο πάνε τα service τους;
Alfa Romeo 159 & 159TBi