Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Μιας κ εμένα μου αρέσουν πολύ οι μοτοσυκλέτες σχεδόν όλων των τύπων..
Νομίζω ότι είναι κοινώς αποδεκτό ότι αυτό που κάνει πιο γρήγορες τις μηχανές σε μια πίστα είναι το γκάζι τους κ μόνο αυτό.
Αν αυτός ο παράγοντας είναι ίδιος ανάμεσα σε αυτοκίνητο κ μηχανή(ίδια κιλά ανά ίππο)τα πράγματα αλλάζουν.
Όχι πως πιστεύω ότι μπορούν να συγκριθούν αυτοκίνητο με μηχανές.
Αλλά αν είναι να συγκρίνουμε γυρολόγια,η σύγκριση δεν θα έπρεπε να γίνει με το κόστος κτήσης αυτοκινήτου και μηχανής,αλλά με τα κιλά ανά ίππο κ μόνο.
Μονο η Φ1 καταφερνει να αναπτυξει μεγαλες πλευρικες επιταγχυνσεις σε συγκριση με μια μοτοσυκλετα!
Ομως αξια εχει να συγκρινουμε οχηματα παραγωγης, μιας και η Φ1 ουδεμια σχεση δεν εχει με ενα αυτοκινητο, εστω και εξωτικο.
Ενα κοινο αμαξι(ακομα και ferrari κτλ.) καταφερνει να αγκιξει το 1g, αρα δεν υπαρχει ουσιαστικο προβαδισμα!
Εκει που κερδιζει το αμαξι ειναι στην ταχυτητα εισοδου στην στροφη, η μοτοσυκλετα ομως βγαινει με μεγαλυτερη ταχυτητα!
Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθει αυτοκινητο παραγωγης με ιδια αναλογια κιλων/ιππο οποτε δυσκολη η συγκριση
Επισης μια μοτοσυκλετα θελει καθαρες γραμμες, αν και πολλοι πλεον μπαινουν στην στροφη με τον πισω τροχο να πλαγιολισθαινει ελαφρα στο φρεναρισμα(εννοειται μονο σε πιστα!)
Το αμαξι απο την αλλη πολλες φορες θα μπει και θα βγει με τα τεσσερα, και αυτο ειναι πιστευω που κανει ομορφη την οδηγηση ενος σπορ αυτοκινητου.
Οπως ειπες δυο διαφορετικα πραγματα, που καλο ειναι καποιος να τα γνωριζει και τα δυο, ωστε να γινει καλυτερος οδηγος.
Καμια γνωση δεν ειναι περιττη