-
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο απόγονος του του νέου Cherokee, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες. Αυτό το αποδεικνύει η εμπρός μάσκα του. Από εκεί και πέρα όμως τα πράγματα είναι ενετλώς διαφορετικά όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό του, ο οποίος ακολουθεί τη φιλοσοφία αυτοκινήτων του μέλλοντος
-
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο απόγονος του του νέου Cherokee, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες. Αυτό το αποδεικνύει η εμπρός μάσκα του. Από εκεί και πέρα όμως τα πράγματα είναι ενετλώς διαφορετικά όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό του, ο οποίος ακολουθεί τη φιλοσοφία αυτοκινήτων του μέλλοντος
-
-
Ηρθε στην Ευρωπη και το αλλο μηνα και στην Ελλαδα.
http://www.in.gr/auto/expositions/expos ... tyID=48773
πως το βλεπετε;
-
Δεν μ'αρέσει, προτιμώ το Cherokee...
Υγ. Πολλοί λέτε την μάσκα των Audi 'Hannibal Lecter' αυτή όμως είναι η αυθεντική!
-
Είναι μικρότερο του cherokee (έχει κοινά μηχανικά μέρη με το Caliber) και δεν έχει κοντές σχέσεις.
Εμένα μου φαίνεται μακραν το ωραιότερο μοντέλο της Jeep εδώ και δεκαετίες.
-
Ακριβώς...στον δρόμο που χαράζει το Caliber αλλά αυτό είναι σαφώς πιο όμορφο!
Μου αρέσει πολύ!
Η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη στα ~29 δεν αποτελεί δυστυχώς ευκαιρία για μένα και γιατί να μην προτιμήσεις το αδερφάκι του Caliber με τον 1800 (χαμηλά τέλη) με τα 150 άλογα και την σαφώς πιο προσιτή τιμή?
-
Το compass όμως θα είναι 2.4 και τετρακίνητο.
-
σωστό κ αυτό.
-
Πολύ ωραίο
-
Με έχει μπερδέψει πολύ από τον καιρό που ήταν ακόμα πρωτότυπο. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ωραίο ούτε ότι επάξια λέγεται Jeep. Θα το προτιμούσα με άλλη γρίλια ως Dodge.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι μικρότερο του cherokee (έχει κοινά μηχανικά μέρη με το Caliber) και δεν έχει κοντές σχέσεις.Εμένα μου φαίνεται μακραν το ωραιότερο μοντέλο της Jeep εδώ και δεκαετίες.
Ορθόν.
Το compass όμως θα είναι 2.4 και τετρακίνητο.
Ορθόν. Ή, δίλιτρο ντίζελ.
http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=4189
Οι τιμές του θα είναι κοντά σε αυτές των Κορεατών, και εκτός δρόμου τα καταφέρνει αρκετά καλά.
-
Δεν μου αρέσει. Όσο για το 'φθηνό', ας δούμε πόσο θα κοστίζει η συντήρησή του γιατί η chrysler καίει και τσουρουφλάει.
-
Ένας φίλος μου έχει Wrangler και οι τιμές που μου έχει πει στην επίσημη αντιπροσωπεία είναι μιά χαρά. Μάλλον για μύθος μου μυρίζει το καψάλισμα της chrysler.
-
Στο φόρουμ έχω διαβάσει ιστορίες τρελές, κυρίως για κάτι stratus και cherokee αν θυμάμαι καλά (800-1000
-
Δεν είναι μύθος ...τσουρουφλάει!
μας τα λέει ο θείος μου που έχει το Grand Cherokee...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ένας φίλος μου έχει Wrangler και οι τιμές που μου έχει πει στην επίσημη αντιπροσωπεία είναι μιά χαρά. Μάλλον για μύθος μου μυρίζει το καψάλισμα της chrysler.ΤΡΕΙΣ ολόκληρες βδομάδες,περιμένανε να τους φέρουνε πίσω φινιστρίνι απο τσεροκι.Τρείς βδομάδες το αυτοκίνητο ήταν με κολλημένη πλαστική σακούλα,περιμένοντας το ανταλλακτικό.
Εάν περιμένεις όμως τρείς βδομάδες για ένα απλό φινιστρίνι,που έπρεπε να υπάρχει σε αφθονία στίς αποθήκες,τότε να παρακαλάς να μή σου χρειαστεί τίποτα σημαντικότερο
Πρόπερσυ έγινε αυτο το περιστατικό -
Πανασχημο! Μονο μπροστα κατι λεει! Απο τα πλαγια rexton και απο πισω Tuscon..... Αν κοστιζε μεχρι 25.οοο κατι θα ελεγε. Και αμαν πια με αυτους του κινητηρες 2.4 με τα 500+ ευρω τελη κυκλοφοριας... Στην Αμερικη ενα cherokee 3.7 κοστιζει 15.000 δολαρια Ελεος δηλαδη....
Αν αυτο ειναι 'νεανική προταση' τοτε μας περνανε μαλλον ολους για υιους του Βαρδυνογιάννη....Ελεος. Επιτελους ενα προσιτο τζιπ θα δουμε ποτε στα 1.8 το πολυ λιτρα να γλιτωνουμε και τη λυπητερη καθε χρονο με τα τελη κυκλοφοριας? Για μενα ειναι μαλ.... οποιος σκαει 500+ ευρω για τελη κυκλ. καθε χρονο........και sorry δηλαδη αλλα και να τα ειχα δε θα τα εδεινα ποτε γιατι προκειται για κλεψια χωρις ανταποδοτικη προοπτικη....Να'χα μια ferrari να πω ενταξει αλλα για ενα τζιπ του κω*** παει πολυ....
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Πανασχημο! Μονο μπροστα κατι λεει! Απο τα πλαγια rexton και απο πισω Tuscon..... Αν κοστιζε μεχρι 25.οοο κατι θα ελεγε. Και αμαν πια με αυτους του κινητηρες 2.4 με τα 500+ ευρω τελη κυκλοφοριας... Στην Αμερικη ενα cherokee 3.7 κοστιζει 15.000 δολαρια Ελεος δηλαδη....Αν αυτο ειναι 'νεανική προταση' τοτε μας περνανε μαλλον ολους για υιους του Βαρδυνογιάννη....Ελεος. Επιτελους ενα προσιτο τζιπ θα δουμε ποτε στα 1.8 το πολυ λιτρα να γλιτωνουμε και τη λυπητερη καθε χρονο με τα τελη κυκλοφοριας? Για μενα ειναι μαλ.... οποιος σκαει 500+ ευρω για τελη κυκλ. καθε χρονο........και sorry δηλαδη αλλα και να τα ειχα δε θα τα εδεινα ποτε γιατι προκειται για κλεψια χωρις ανταποδοτικη προοπτικη....Να'χα μια ferrari να πω ενταξει αλλα για ενα τζιπ του κω*** παει πολυ....
Η τιμή του για 2.4 είναι πολύ καλή.
Ακόμα, προσιτό τζιπ στα 1,8 όπως λες, με τα βάρη των αυτοκινήτων εκεί που έχουν φτάσει, δε νομίζω να έλεγε και τόσο. -
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Πανασχημο! Μονο μπροστα κατι λεει! Απο τα πλαγια rexton και απο πισω Tuscon..... Αν κοστιζε μεχρι 25.οοο κατι θα ελεγε. Και αμαν πια με αυτους του κινητηρες 2.4 με τα 500+ ευρω τελη κυκλοφοριας... Στην Αμερικη ενα cherokee 3.7 κοστιζει 15.000 δολαρια Ελεος δηλαδη....Αν αυτο ειναι 'νεανική προταση' τοτε μας περνανε μαλλον ολους για υιους του Βαρδυνογιάννη....Ελεος. Επιτελους ενα προσιτο τζιπ θα δουμε ποτε στα 1.8 το πολυ λιτρα να γλιτωνουμε και τη λυπητερη καθε χρονο με τα τελη κυκλοφοριας? Για μενα ειναι μαλ.... οποιος σκαει 500+ ευρω για τελη κυκλ. καθε χρονο........και sorry δηλαδη αλλα και να τα ειχα δε θα τα εδεινα ποτε γιατι προκειται για κλεψια χωρις ανταποδοτικη προοπτικη....Να'χα μια ferrari να πω ενταξει αλλα για ενα τζιπ του κω*** παει πολυ....
Pajero Pinin & Caliber
Jeep Compass