-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
και για να μην ξεχαστω καλος ο κιμι αλλα ας παρει πρωτα κανενα πρωταθλημα και μετα πειτε οτι θελετεΕ ναι ρε παιδιά, ας πάρει κανά πρωτάθλημα και μετά ας μιλήσετε για τον κίμι. Εξάλλου αν δεν έχεις πρωτάθλημα δεν δικαιούσαι να λέγεσαι καλός οδηγός ή και καλύτερος από μερικούς που έχουν.
Έλεος δηλαδή..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
και για να μην ξεχαστω καλος ο κιμι αλλα ας παρει πρωτα κανενα πρωταθλημα και μετα πειτε οτι θελετε
Ε ναι ρε παιδιά, ας πάρει κανά πρωτάθλημα και μετά ας μιλήσετε για τον κίμι. Εξάλλου αν δεν έχεις πρωτάθλημα δεν δικαιούσαι να λέγεσαι καλός οδηγός ή και καλύτερος από μερικούς που έχουν.
Έλεος δηλαδή..
Αν σταματησει τωρα και ο κιμι και ο Αλονσο μετα απο εικοσι χρονια αν κατσει και δει καποιος τις χρονιες και ποιος πηρε το πρωταθλημα να δουμε αν θα τον ξερει κανεις
-
'....'Compared to what is happening in Formula One, 'calciopoli' just makes me smile,...'
ο Briatote καλειτε σε απολογια για δηλωσεις του περι στημενου πρωταθληματος στην Φ1
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
και για να μην ξεχαστω καλος ο κιμι αλλα ας παρει πρωτα κανενα πρωταθλημα και μετα πειτε οτι θελετε
Ε ναι ρε παιδιά, ας πάρει κανά πρωτάθλημα και μετά ας μιλήσετε για τον κίμι. Εξάλλου αν δεν έχεις πρωτάθλημα δεν δικαιούσαι να λέγεσαι καλός οδηγός ή και καλύτερος από μερικούς που έχουν.
Έλεος δηλαδή..
Αν σταματησει τωρα και ο κιμι και ο Αλονσο μετα απο εικοσι χρονια αν κατσει και δει καποιος τις χρονιες και ποιος πηρε το πρωταθλημα να δουμε αν θα τον ξερει κανεις
Μετά από 50 χρόνια, από εκείνη την εποχή έχουν μείνει τα ονόματα των Fangio και Moss. Πόσα πρωταθλήματα έχει ο Moss;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Θεό τον έκαναν για να μείνει, πριν ή μετά που πήραν τον Alonso;;; Μη λέμε τρέλες τώρα, μη λέμε τρέλες!!!Τι σημασία έχει το πριν ή μετά τον Alonso;
Τον ήθελαν να μείνει, δεν ήθελε. Και τον πρόδωσαν;
Εγώ λεω τρέλες; -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Θεό τον έκαναν για να μείνει, πριν ή μετά που πήραν τον Alonso;;; Μη λέμε τρέλες τώρα, μη λέμε τρέλες!!!
Τι σημασία έχει το πριν ή μετά τον Alonso;
Τον ήθελαν να μείνει, δεν ήθελε. Και τον πρόδωσαν;
Εγώ λεω τρέλες;Αν εσύ δεν βλέπεις καμμία διαφορά, δεν σου φταίω εγώ. Τι να κάθομαι να εξηγώ τώρα, τα αυτονόητα;;;
Θυμίσου μόνο τι ωραίο κλίμα είχε η Williams με τις πολύ αγαπημένες σχέσεις JPM-R. Schumacher και ίσως καταλάβεις τι εννοώ... Και φυσικά, οι 2 αυτοί ποτέ δεν είχαν την κόντρα Alonso-Raikkonen. Πόσο δύσκολο είναι άραγε να καταλάβει κάποιος ότι το να φέρει τον μεγαλύτερο αντίπαλο του πιλότου του στο 2ο μονοθέσιο, ΔΕΝ είναι και η καλύτερη κίνηση για να του δείξει την εκτίμησή του;
-
Αν εγώ πάντως ήμουν ο KR και μου φέρνανε τον FA στην ίδια ομάδα, θα καθόμουν έστω και για ένα χρόνο για να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος.
-
ο ραικονεν ηθελε να φυγει απο τη μακλαρεν.γιατι η ομαδα δε μπορουσε να του δωσει ενα καλο μονοθεσιο.και αφου και φετος δε τα καταφεραν ειναι σιγουρο οτι θα εφευγε για αλλες πολιτειες.ηθελε να φυγει οσο πιο γρηγορα γινοταν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν εγώ πάντως ήμουν ο KR και μου φέρνανε τον FA στην ίδια ομάδα, θα καθόμουν έστω και για ένα χρόνο για να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος.Αυτό είναι σωστό και θα ήθελα κι εγώ να το κάνει! Αλλά σκέψου το εξής:
Αν δεν υπέγραφε συμβόλαιο με τη Ferrari φέτος, οι κόκκινοι θα έπαιρναν κάποιον άλλο απ' τους πρώτους οδηγούς, με επίσης προοπτική τουλάχιστον τριετίας. Έτσι, ο Kimi, στο τέλος του '07, όταν θα τελειώνε και απ' τη McLaren, έχοντας ή όχι -αδιάφορο- αποδείξει αυτό που ήθελε, θα έμενε χωρίς ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Εκτός αν θα πήγαινε στη Renault ας πούμε, που δεν ξέρουμε τι θα κάνει με τους πιλότους της.
Είναι πάλι ρίσκο. Ενώ η Ferrari ήταν ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ!!!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν εγώ πάντως ήμουν ο KR και μου φέρνανε τον FA στην ίδια ομάδα, θα καθόμουν έστω και για ένα χρόνο για να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος.Εγω εαν ημουν ο Ταρζαν θα την εδιωχνα την Τσιτα .....
Αλλος ?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν εγώ πάντως ήμουν ο KR και μου φέρνανε τον FA στην ίδια ομάδα, θα καθόμουν έστω και για ένα χρόνο για να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος.Ο νηστικος καρβελια ονειρευεται
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Αν εγώ πάντως ήμουν ο KR και μου φέρνανε τον FA στην ίδια ομάδα, θα καθόμουν έστω και για ένα χρόνο για να αποδείξω ότι είμαι καλύτερος.
Ο νηστικος καρβελια ονειρευεται
Μου αρκεί που σε κάθε ευκαιρία ο KR ήταν μπροστά από τον FA και ο Ιθπανόθ περίμενε πότε θα σπάσει το μοτέρ για να πανηγυρίσει νίκη.
-
Μιας που καταλάγιασε η σκόνη, ας γράψω και γω (ναι, μη χάσω )
Μπράβο στον ΜΣ για την συνέντευξή του και λιγότερο μπράβο για τον αγώνα (φρόντισαν οι αγωνοδίκες γι' αυτό)
Ο Κίμι αποδεικνύει πως όποτε δεν έχει προβλήματα, τα πάει μια χαρά. Τον περιμένω στα κόκκινα, να αποδείξει πως είναι ικανός να πάρει πρωτάθλημα!
Kubica!!! Μπορεί να καθυστέρησε τους υπόλοιπους και έσπασε τον αγώνα στα 2, από πλευράς χρόνων. Μπορεί και η πίστα σε συνδυασμό με το στήσιμο να τον βοήθησαν απίστευτα, αλλα 3ος αγώνας στην F1, 21 χρονων και βάθρο, είναι -όπως και να το κάνουμε- κάτι αξιοθαύμαστο. Περιμένω αρκετά απ' αυτόν στο μέλλον (και από την BMW).
RESPECT στον Ισπανό! Μπορεί να είναι αντίπαλος, αλλά παραδέχομαι πως το παληκάρι 'το έχει'. Ειδικά μετά τα χθεσινά ρεζιλίκια, βγήκε έξω και οδήγησε!. Και η χθεσινή επίδοσή του με μισό μονοθέσιο ήταν αξιομνημόνευτη. Περιμένω τις μονομαχίες του με τον Κίμι!
-
Μου αρκει που η ιστορια γραφει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ
-
Οι Raikkonen και Alonso δεν έχουν έντονη αντιπαλότητα. Δεν έχει πει ο ένας κακό λόγο για τον άλλο. Στην ομάδα που είχε Senna-Prost το Kimi -Alonso είναι παιδική χαρά.
Επίσης η McLaren δεν είναι υποχρεωμένη να περιμένει πότε θα αποφασίσει ο Kimi αν θα παραμείνει ή όχι. Δεν μπορεί να μείνει ξεκρέμαστη.
Και νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι πρόταση για ανανέωση στον Kimi έκαναν πριν κλείσουν τον Alonso. Γενικά ποτέ δεν είπαν ότι δεν τον θέλουν. Συνεχώς τον εκθείαζαν και τον υποστήριζαν σε ότι λάθη και αν έκανε.EDIT: Μπορούσε να μείνει στην McLaren και μετά το 2007. Κανείς δεν τον έδιωξε. Άρα επιλογές είχε. Η McLaren δεν είχε αν τον περίμενε.
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Μου αρκει που η ιστορια γραφει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣΣτην προηγούμενη σελίδα ο cavallino σε ρώτησε κάτι.
-
Πάντως δεν είναι αξιοπεριεργο ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος και την επικείμενη μετακίνηση Alonso στη ΜcLaren (και η αποχώρηση Kimi), αρχίζει η ομάδα να γίνεται η ομάδα όλο και πιο ανταγωνιστική?
Άσε που έχουν σταματήσει να σπάνε και αντ' αυτών σπάνε τα Renault!!!! Έχει αρχίσει η μεταφορά της θετικής ενέργειας προς ΜcLaren μεριά????
Αν αρχίσουν να σπάνε και οι Ferrari σε λίγο -τώρα που ανακοινώσαμε Κimi- θα πειστώ 100%.
Με όλα αυτά είναι να μη γίνεσαι προληπτικός??????
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο νηστικος καρβελια ονειρευεται
Μου αρκεί που σε κάθε ευκαιρία ο KR ήταν μπροστά από τον FA και ο Ιθπανόθ περίμενε πότε θα σπάσει το μοτέρ για να πανηγυρίσει νίκη.
Sorry ρε kid δηλ εάν πάρει πρωτάθλημα πώς θα το αποκαλείς ...?
Ελεος δηλ ...είπαμε να μην συμπαθούμε τον Ισπανό αλλά μην εκμηδενίζουμε πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον νεαρότερο παγκόσμιο πρωταθλητή με Renault μάλιστα.
υπάρχουν και όρια...
-
Φέτος το πρωτάθλημα ο FA το αξίζει πολύ περισσότερο απ'ότι πέρσυ κατά την γνώμη μου.
Το 'νεότερος πρωταθλητής' πιστεύεις ότι έχει την παραμικρή αξία στις μέρες μας? Άμα είμασταν 10 χρόνια πίσω θα σου δινα χίλια δίκια, αλλά τώρα...
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Πάντως δεν είναι αξιοπεριεργο ότι όσο πλησιάζουμε προς το τέλος και την επικείμενη μετακίνηση Alonso στη ΜcLaren (και η αποχώρηση Kimi), αρχίζει η ομάδα να γίνεται η ομάδα όλο και πιο ανταγωνιστική?Όχι και τόσο, τα τελευταία χρόνια η McLaren είναι συνεχώς πολύ καλύτερη στο τέλος της χρονιάς από ότι στην αρχή.
Eπίσημο thread: GP Ιταλίας-Monza