-
Φιλε κανεις μοτοσυκλετιστης δεν περιμενει πισω απο σταματημενα αυτοκινητα για το πισωκολλητο...
Ειναι, οπως ειπες, θεμα επιβιωσης.
Αλλα οταν περνας αναμεσα τους με 1000... τοτε ειναι που η κυρια στο ταξι θα ανοιξει την πορτα να βγει, ή ο χλιμιντζουρας θα ανοιξει το παραθυρο να αδειασει το τασακι (και συ θα αγορασεις χερι πριν σκασεις απανω στο απεναντι αυτοκινητο), ή ο ευγενικος κυριος θα σου κλεισει το δρομο γιατι αποφασισε να αλλαξει λωριδα χωρις φλας, επειδη η διπλανη προχωρησε δυο εκατοστα μπροστα.
Παιδια δεν παιζουμε, η ζωη μας κοστιζει.
Στον πολεμο με τα αυτοκινητα ειμαστε ανταρτες εναντιον τακτικου (και ατακτου) στρατου με τεθωρακισμενα. -
Θα σας κουράσω για άλλη μια φορά,
αλλα τον τελευταιο μήνα ζώ σε μια πόλη που ΔΕΝ ξέρει τι θα πεί κυκλοφοριακό.. Πώς όμως κυκλοφορούν;; Ποδήλατα κύριοι.. Χειμώνα καλοκαίρι ποδήλατα..
Μιλάμε όμως για υποδομή. Είναι μια πόλη χτισμένη για ποδήλατο. Ποδηλατόδρομοι, πάρκιγκ ποδηλάτων, ντουζιέρες σε πανεπιστήμιο, σε υπηρεσίες για τους εργαζόμενους, σχάρες σε λεωφορεία, σχάρες σε τρένα..
Φανταστείτε μια αθήνα που για να πάρεις το μετρό χρησιμοποιείς το ποδήλατό σου. Το οποίο το παρκάρεις έξω από το μετρο και φτάνεις στη δουλειά σου. Φαντάσου να βγαίνεις για ποτό με το ποδήλατο που θα το βάζεις μέσα στο μετρό και δεν θα χάνεις ώρες για παρκάρισμα.. Το φαντάστηκες; Ξύπνα τώρα..
Εχω δεί ελάχιστες μηχανές εδώ, λίγα αυτοκίνητα και ΠΟΛΛΑ ποδήλατα.. Γιατί όχι και στην Αθήνα; Πότε θα πάψει το αμαξι να ειναι μέσο επίδειξης;
-
Οταν χτιστεί μια Αθήνα σαν την πόλη που ζεις Ηλία!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Θα σας κουράσω για άλλη μια φορά,αλλα τον τελευταιο μήνα ζώ σε μια πόλη που ΔΕΝ ξέρει τι θα πεί κυκλοφοριακό.. Πώς όμως κυκλοφορούν;; Ποδήλατα κύριοι.. Χειμώνα καλοκαίρι ποδήλατα..
Μιλάμε όμως για υποδομή. Είναι μια πόλη χτισμένη για ποδήλατο. Ποδηλατόδρομοι, πάρκιγκ ποδηλάτων, ντουζιέρες σε πανεπιστήμιο, σε υπηρεσίες για τους εργαζόμενους, σχάρες σε λεωφορεία, σχάρες σε τρένα..
Φανταστείτε μια αθήνα που για να πάρεις το μετρό χρησιμοποιείς το ποδήλατό σου. Το οποίο το παρκάρεις έξω από το μετρο και φτάνεις στη δουλειά σου. Φαντάσου να βγαίνεις για ποτό με το ποδήλατο που θα το βάζεις μέσα στο μετρό και δεν θα χάνεις ώρες για παρκάρισμα.. Το φαντάστηκες; Ξύπνα τώρα..
Εχω δεί ελάχιστες μηχανές εδώ, λίγα αυτοκίνητα και ΠΟΛΛΑ ποδήλατα.. Γιατί όχι και στην Αθήνα; Πότε θα πάψει το αμαξι να ειναι μέσο επίδειξης;
και εδώ έχει αρκετούς δρόμους για ποδήλατα.
κατά ένα περίεργο τρόπο, ενώ στο κέντρο γίνεται της πόπης από κόσμο (μιλάμε για κόσμο τώρα, όχι μαλακίες), δεν έχει μποτιλιάρισμα.. wtf??
βεβαια είναι σχεδόν μια ευθεία, όπως k η στοκχόλμη 'αποσο' θυμάμαι,
πράγμα που ευνοεί τη χρήση ποδηλάτου σα μέσο μετακίνησης..
έτσι k αυτοί έχουν φτιάξει και υποδομές 'γιαυτο'.. έχει δρόμους για ποδήλατα κλπ
ας πούμε παλιά που ήμουν στη perugia δεν είχε ούτε ένα ποδήλατο ξέρω γω.. και αυτό γιατί είναι βουνά.. που να πας να ανεβείς κέντρο με το ποδήλατο, θα λαχανιάσεις.
το θέμα είναι ότι δε φταίνε οι υποδομές μονο για μένα.
σίγουρα φταίνε και αυτές.
εμείς φταίμε, γιατί δείχνουμε κάθε μέρα ότι δε θέλουμε να αλλάξει κάτι, παίρνουμε το αμάξι για να κατεβουμε κολωνάκι για καφέ ξέρω γω.. γιατί είναι μόστρα να oum η τζιπούρα να σκάσεις κολωνάκι yooooooεδώ να φανταστείτε ρε μαλακες οι mpολονεζες που είναι full ναρεσμου και στιλάτες, όχι μαλακίες γύφτισσες σαν τις ελληνίδες,
έχουνε
έχουνε
'σκοοτερακια' με ανεμοθραύστη κιόλας και σκάνε στο κέντρο.. φοράνε τα trendy ρουχαλάκια τους k το κράνος k την τσαντούλα louis vuitton και στα @@ τους όλα..
alla toso komple3es einai oi ellhnides kai full tou deixnw me ousia mhden
ayta -
Ο Ελληνας με ποδηλατο?
Η ελληνιδα πανω σε ποδηλατο ή σκουτερακι για καφε και ψωνια και μαλιστα στην τριχα ντυμενη? Ακομη περισσοτερο Ουτε σε χιλια χρονια που λεει ο λογος....δυστυχως...skye+citastak I agree
-
Οι πολεις που αναφερεστε ειναι φανταζομαι επιπεδες...
Δε θα ηθελα να με φανταστω να ανεβαινω την αλεξανδρας με ποδηλατο -
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Οι πολεις που αναφερεστε ειναι φανταζομαι επιπεδες...
Δε θα ηθελα να με φανταστω να ανεβαινω την αλεξανδρας με ποδηλατοΔυστυχως οι περισσοτερες περιοχες της Αθηνας ειναι ακαταλληλες για ποδηλατο
Σκεφτειτε οτι ουσιαστικα απο τα νοτια προαστεια-Πειραια μεχρι Πεντελη-Παρνηθα ειναι μια ατελειωτη ανηφορα.
Φαντασου να ανεβαινεις στα Τουρκοβουνια...Στο Bari Ιταλιας π.χ. που σπουδαζα, ηταν εκνευριστικα επιπεδα, και οπου κι αν γυρναγες το κεφαλι δεν υπηρχε πουθενα βουνο.
Παραδεισος για ποδηλατα -
Ωχου με τα ποδήλατα...Αν θέλουν κάτι οι ποδηλάτες ας αιτηθούν για υπογειες αρτηρίες.Εγω όταν βλέπω ποδήλατο στη Βενιζέλου πχ,τρελαίνομαι.
-
Ο χρήστης Οδυσσεας Τσαγκαρης έγραψε:
Την δεκαετια των 75-85 γεννηθηκε μια ομαδα δικυκλιστων που εδωσαν στους μοτοσυκλετιστες το 'κακο' ονομα καμικαζι.
Με ελευθερωμενα μπολντορια και κομμενες Kawa 1000, (συχνα κλεμμενα) σκιζοντουσαν στις κοντρες στην βουτα, την παραλιακη και τα λιμανακια.
Μερικοι απο αυτους την γλυτωσαν και τωρα οδηγουν αυτοκινητο...Ξέχασες την 'Αύρα'.
Γενικά συμφωνώ με ότι έγραψες.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
@tazio:Εάν είναι να περιμένω στην ουρά μαζί με τα αυτοκίνητα τότε ποιό είναι το όφελος της μηχανής? Θα τρώω στη μάπα κρύο/ζέστη, θα κινδυνεύω να πέσει απο πίσω μου με 1000 κανας μπάρμπας που μιλάει στο κινητο και στο τέλος δεν θα φτάνω πιο γρήγορα στον προορισμό μου.
Το θέμα είναι για την ώρα που χάνουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων στα μποτιλιαρίσματα.
Η δική μου ερώτηση ήταν. Αν οδηγείτε 'τυπικά' με τον Κ.Ο.Κ. και έχετε και αυτό σε όλα τα μείονεκήματα που έχει η μοτοσυκλέτα, θα συνεχίζατε να τη χρησιμοποιείτε;Κάτι σα τους 'περίεργους' (Συνήθως βορειοευρωπαίους) που βλέπουμε να είναι στην ουρά και να περιμένουν το φανάρι. Αυτοί όσο κι αν ακούγεται άσχημο ή παράξενο, είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένοι από όσους νομίζουν ότι είναι 'μοτοσυκλετιστές' μόνο για τις ευκολίες που 'παράνομα'* κάνουν χρήση.
*Μη παρεξηγηθεί η λέξη.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εάν είναι να περιμένω στην ουρά μαζί με τα αυτοκίνητα τότε ποιό είναι το όφελος της μηχανής? Θα τρώω στη μάπα κρύο/ζέστη, θα κινδυνεύω να πέσει απο πίσω μου με 1000 κανας μπάρμπας που μιλάει στο κινητο και στο τέλος δεν θα φτάνω πιο γρήγορα στον προορισμό μου.
Το θέμα είναι για την ώρα που χάνουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων στα μποτιλιαρίσματα.
Η δική μου ερώτηση ήταν. Αν οδηγείτε 'τυπικά' με τον Κ.Ο.Κ. και έχετε και αυτό σε όλα τα μείονεκήματα που έχει η μοτοσυκλέτα, θα συνεχίζατε να τη χρησιμοποιείτε;Κάτι σα τους 'περίεργους' (Συνήθως βορειοευρωπαίους) που βλέπουμε να είναι στην ουρά και να περιμένουν το φανάρι. Αυτοί όσο κι αν ακούγεται άσχημο ή παράξενο, είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένοι από όσους νομίζουν ότι είναι 'μοτοσυκλετιστές' μόνο για τις ευκολίες που 'παράνομα'* κάνουν χρήση.
*Μη παρεξηγηθεί η λέξη.
Δεν υπαρχει περιπτωση να κατσει καποιος στην ουρα στην κηφησιας π.χ.
Αυτα γινονται μονο σε πολεις που δεν εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ κινηση, και δεν στοιχιζει σε τιποτα ή βαριεται να περασει αναμεσα!
Αυτο που πρεπει πολυ απλα να γινει, ειναι να μην κλεινουν οι διαβασεις των πεζων, αλλα ουτος η αλλος αυτο γινεται απο τους περισσοτερους ταριφες οποτε...
Οι μοτοσυκλετες κερδιζουν στην κινηση ακριβως για αυτον τον λογο, δεν υπαρχει σταματημα στην ροη της πορειας, δεν υπαρχει περιπτωση π.χ. να χασω φαναρι ή να με καθυστερησει ο τρομπας π.χ. επειδη αποφασισε να κανει ροματζαδα στην κηφησιας με 40χλμ/ω στις 12 το μεσημερι.
Οπως εγραψα και στο αλλο thread, ''δειξε πως οδηγας να σου πω ποιος εισαι'', ειτε οδηγας αμαξι ειτε μηχανη... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Η μονη λυση στο κυκλοφοριακο, στηριζεται σε 2 ροδες, ειτε το θελετε ειτε οχι!
Αν παλι προτιματε τις 4 ροδες, τουλαχιστον καντε οτι κανω και εγω.
Μην κλεινετε τα περασματα για τις μοτοσυκλετες(οπως απο κομπλεξισμο, που κανουν οι περισσοτεροι)
Και προσεχετε τις μοτοσυκλετες, μπορει να ειναι το παιδι σας επανω.
Σημερα τις οδηγαει ενας φιλος σας, αυριο.....εσεις!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!
Ειμαι απο τα ατομα που εδω και 14 χρόνια που είχα τιμόνι στα χέρια μου, πίστευα ότι ΠΑΝΤΑ θα προτιμώ να τρώω λίγη κίνηση μέσα στο αμαξάκι μου ακούγωντας 'Galaxy92' ή 'Μελωδία' και να έχω την υγειά μου, παρά να οδηγώ ένα δίκυκλο και να μην ξέρω από που θα μου ρθει!
Αν και ειχα δικυκλα στην κατοχή μου εδώ και 3 χρόνια, ποτέ δεν είχα σκεφτεί να τα κυκλοφορώ καθημερινά, μια και ούτε είχα δίπλωμα, αλλά από την άλλη τα εχω στην κατοχή μου σαν συλλεκτικά κομμάτια
Αποφάσισα τον προηγούμενο Απρίλιο να βγάλω δίπλωμα μοτό και να αγοράσω κι ενα σκουτερ (απο αυτα τα 'μοντερνα' τα αυτόματα )
Από τις αρχες Μαιου μεχρι σημερα εχω κανει 5.000(!) χιλιόμετρα (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ! )
ΜΕΓΑΛΗ διαφορα στο χρονο που μου περνει να ερθω απο την Πετρουπολη στον Πειραια στο γραφειο μου. Πλεον ερχομαι σε 20-25 λεπετα το πολυ, ενω πρωτα ηθελα 35-45 λεπτα να ερθω και αλλα 25 να παρκαρω και να περπατησω μεχρι το γραφειο μου. Αν τα πολλαπλασιάσετε αυτά επι 2, θα βρειτε ποσο χρονο ΚΕΡΔΙΖΩ την ημερα.
Η ζωη μου εχει γινει πιο ευκολη. Κατεβαινω Περιστερι να αγορασω ενα πουκαμισο, δε βρισκω αυτο που θελω... καβαλαω το σκουτερακι μου και πεταγομαι στο attica! ΟΛΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ!
Βεβαια ο κινδυνος παντα ειναι μεγαλυτερος. Αλλα αν χρησιμοποιησεις την πειρα σου, μπορεις να προβλεψεις ποτε ο παππους ή η κοτα, θα κανει τη μ@λ@κι@ - Οχι παντα ομως....
Παντα ομως σ αυτη τη ζωη κατι δινεις και κατι περνεις ταυτοχρονα...
-
Απο την κοιλια της μαμας ημουνα κολλημενος με τα αυτοκινητα. Πηρα διπλωμα στα 18 (το 1982) και κατευθειαν στο τιμονι, ονειρευομουνος παντα ενα πιο γρηγορο αυτοκινητο και ενημερωμενος μεχρι την τελευταια λεπτομερεια για οτι κυκλοφορουσε σε τετρατροχο. Μονιμα δε, ολοι οσοι ηθελαν να μαθουν η να συμβουλευτουν κατι για αυτοκινητο ρωτουσαν εμενα.
Στην οικογενεια ειχαμε 2-3 αυτοκινητα.
Μετα απο 11 (το 1993) χρονια ξεκινησα και ειχα ενα παπι για τη δουλεια μου γιατι δεν πηγαινε αλλο με ΙΧ, παρα μονο στις διακοπες.
Το 2001 πηρα και δευτερη μηχανη εντουρο.
Σιγα σιγα το ΙΧ το εγκατελειψα τελειως, ουτε και για διακοπες, ετσι παρεμεινε απο το 2004 σε πληρη ακινησια για 1,5 χρονο,
με αποτελεσμα σημερα να εχω πουλησει την κονσερβα και να εχω παρει ενα ευχαριστο σκουτερ συν μια δευτερη εντουρο που εχω και αν ειχα και χωρο θα ειχα ακομη ενα μηχανακι τουλαχιστον. Γλυτωσα απο παρκαρισμα, υψηλα τελη κυκλοφοριας, ασφαλειες, σερβις, χρονο και ενα σωρο μπελαδες!!!
Μου εχει φυγει ενα αγχος που ξεφορτωθηκα την κονσερβα και εχω ηρεμησει και πολυ σαν ανθρωπος, διοτι με το ΙΧ ειχα ολο νευρα και γκρινια, ακομη και στις διακοπες.
Χαλαλι το ρισκο λοιπον!
Καλυτερα να παω ευτυχισμενος με τη μηχανη παρα απο εγκεφαλικο μες τα νευρα με το ΙΧ! -
Ωραια τα λες, αλλα δοκιμασε να πας διακοπες στην Παργα με δυο διαβολακια κρεμασμενα στους πλαινους σακκους της μηχανης, την συζυγο απο πισω και τα μπαγκαζια δεμενα με ταινια στο κρανος, το ντεποζιτο, το πισω φτερο και το μπροστινο πιρουνι.
Και μετα μου λες τι χρειαζεται το κονσερβοκουτι.Ειπαμε η μηχανη ειναι ΑΛΛΟ πραμα αλλα δεν γινεται οικογενεια χωρις τουτου.
Εκτος και αν εισαι προσφυγας... ή μπακουρης.
Οποτε εσυ τι εισαι;
Πλακα κανω μην γκαζωνεις!
-
Δεν χρειαζεται να κυκλοφορουμε στην Αθηνα με ποδηλατα. Μακαρι να γινοταν δλδ αλλα πολυ απλα δεν υπαρχουν οι υποδομες...
Μια καλη λυση ειναι το μηχανακι. Επικινδυνο σε σχεση με το αυτοκινητο, αλλα πραγματικα γλυτωνεις 'χρονια' ζωης. Και οπως εξελισεται το κυκλοφοριακο στην Αθηνα, δειχνει να ειναι το μοναδικο μεσο που θα μπορει να κινειται με μεση ταχυτητα πανω απο 15χαω!
Και μη νομιζετε, και στην επαρχια, ειδικα στα κεντρα των πολεων, η κινηση πλεον με αυτοκινητο δεν διαφερει και πολυ απο αυτη που βλεπουμε στην Αθηνα.
Ναι, το σκεφτομαι να αγορασω πλεον μηχανακι!
-
Ο χρήστης Οδυσσεας Τσαγκαρης έγραψε:
Ωραια τα λες, αλλα δοκιμασε να πας διακοπες στην Παργα με δυο διαβολακια κρεμασμενα στους πλαινους σακκους της μηχανης, την συζυγο απο πισω και τα μπαγκαζια δεμενα με ταινια στο κρανος, το ντεποζιτο, το πισω φτερο και το μπροστινο πιρουνι.
Και μετα μου λες τι χρειαζεται το κονσερβοκουτι.Ειπαμε η μηχανη ειναι ΑΛΛΟ πραμα αλλα δεν γινεται οικογενεια χωρις τουτου.
Εκτος και αν εισαι προσφυγας... ή μπακουρης.
Οποτε εσυ τι εισαι;
Πλακα κανω μην γκαζωνεις!
Πλακα-πλακα φιλε Οδυσσεα πολλη σωστη η παρατηρηση και εδω ανοιγει ενα ωραιο θεμα.
Δηλαδη αν εχεις κουτσουβελα τι γινεται?
Ολοι θελουμε την ευκολια μας και καταφευγουμε στο ΙΧ, οπως και εγω το ιδιο θα εκανα. Οποτε μπαινεις παλι στο λουκι, εκτος κι αν εισαι τυχερος και ζεις σε επαρχια, οποτε τα πραγματα θα ειναι λιγο εως πολυ καλυτερα στις μετακινησεις. Αυτος μαλλον ειναι ο κανονας, αν και ολα γινονται χωρις ΙΧ!
Αμα εχω γυναικα χωρις κουτσουβελα παραμενω με τη μηχανη και αν θελει αυτοκινητο θα την διωξω. (Τη γυναικα βεβαια εννοω και οχι τη μηχανη )Και μια και αναφερθηκαν τα ποδηλατα, προσφατα επισκεφθηκα την Κω, οπου υπαρχει ειδικη λωριδα για ποδηλατα και εκει κυκλοφορουν παρα πολλα. Και μαλιστα η ειδικη λωριδα δεν υπαρχει παντου, ετσι τα ποδηλατα κυκλοφορουν κανονικα αναμεσα σε αυτοκινητα, μηχανακια κ.λ.π. σε κεντρικους δρομους, χωρις κανενα προβλημα.
Ισως ξεφυγουμε απο το θεμα λιγο, αλλα καιρο ηθελα να το αναφερω αυτο:
Βλεπω τους ξενους τουριστες στην Ελλαδα με μωρα η μικρα παιδια που ερχονται διακοπες χωρις αυτοκινητο, παρα μονο με τις αποσκευες τους και κινουνται στα νησια με τα παντα, ειτε με ποδια, λεωφορεια, νοικιασμενα ποδηλατα, μηχανακια η αυτοκινητα. Τους θαυμαζω, γιατι εχω βαρεθει να ακουω απο φιλους οτι δεν παω διακοπες φετος γιατι εχω τα μωρα κ.λ.π.
Επισης μια και ανεφερα την Κω θα κανω μια παρατηρηση για τα νησια της Ρόδου και της Κω οτι πρωτη φορα ειδα τοσους οδηγους να σταματουν στις διαβασεις για να περασουν οι πεζοι. Τι να σταματουν δηλαδη που πολλες φορες το κοκκαλωνουν σαν να εχει ο πεζος επανω του κοκκινο σηματοδοτη!!! Αντε να το κανεις αυτο στην Αθηνα, το τι εχεις να ακουσεις απο τους πισω σου δεν περιγραφεται, ασε που θα σε προσπερασουν ολα τα πισωερχομενα μηχανακια και ισως και τα πισωερχομενα αυτοκινητα αν χωρανε, αλλιως θα πεσουν πανω σου!!!!! -
Οσον αφορα το ποδηλατο εδω και 6 χρονια κυκλοφορω τοπικα, δηλ Κηφισια-Μαρουσι, μονο με το ποδηλατο μου.
Βοηθαει βεβαια οτι ειμαι προπονημενος... κανω ποδηλατο σαν σπορ οποτε τα 2-10 χλμ μου ειναι ζεσταμα.Η ευκολια του ποδηλατου σε σχεση με την μοτο ειναι οση και της μοτο σε σχεση με το αυτοκινητο. Αλλο πραμα.
Για τα νησια εχω και εγω παρατηρησει στην Συρο οτι οι οδηγοι ειναι πολυ πιο ηρεμοι απο την Αθηνα (γιατι οχι αλλωστε) και σταματανε στους πεζους.
Για τους τουριστες τωρα, πριν τεσσερα χρονια στην στροφη του χιονοδρομικου του Παρνασσου, σταματησα για να πιω νερο στην πηγη (ημουν με το ποδηλατο και εγω) και εμφανιζεται ζευγος Ολλανδοι 60ρηδες με tandem (διπλο ποδηλατο) φορτωμενοι μπαγκαζια και με ρωτησαν πως πανε στην Αθηνα...
ΝΤΟΪΝΓΚ!!!
Στην συζητηση βγηκε οτι ηλθαν ως την Ηγουμενιτσα με τρενο και καραβι και απο κει με το ποδηλατο κατεβηκαν Πελοποννησο, κανανε τον γυρο, ανεβηκαν Βολο και κατεβαιναν Αθηνα, μεσω Μπραλου και Παρνασσου, να παρουν το αεροπλανο πισω.ΠΟΣΟΥΣ συμπατριωτες μας 60αρηδες ξερεις να πηγαινουν στο περιπτερο για τσιγαρα με τα ποδια;;;;
Αστεια αστεια που λεμε οτι ειμαστε φιλαθλοι... ναι, φιλαθλοι ειμαστε, βλεπουμε ποδοσφαιρο στην τηλεοραση.
Αλλα αθλητες...χμμμμ.... ασε καλυτερα.Πιασε ενα λουκανικο, δυο πατατες μια γαρδουμπα και δυο πρασινες!
Τα σαββατοκυριακα βουλιαζουν οι ταβερνες ενω η ωραιοτερη χωρα της Ευρωπης για αθλητισμο μενει στους λιγους 'τρελλους' και στους κουτοφραγκους.
Μια ακομα αποδειξη οτι δεν αξιζουμε το χωμα που παταμε.
-
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
Αντε να το κανεις αυτο στην Αθηνα, το τι εχεις να ακουσεις απο τους πισω σου δεν περιγραφεται, ασε που θα σε προσπερασουν ολα τα πισωερχομενα μηχανακια και ισως και τα πισωερχομενα αυτοκινητα αν χωρανε, αλλιως θα πεσουν πανω σου!!!!!Σωστά. Εδώ σταματάς στο πράσινο των πεζών για να περάσουν, και βλέπεις να περνάνε από δίπλα σου αυτοκίνητα και μηχανάκια, να κορνάρουν από πίσω κ.λπ.
Ουφ συγχύστηκα πάλι!!!
-
Τα μηχανακια ειναι απαραδεκτα, ειδικα με τη μορφη που εχουν στην ελλαδα.
Το μονο που κανουν ειναι ΘΟΡΥΒΟΣ και παρκαρισμα πανω στα πεζοδρομια, ΜΗ μηλισουμε για ταρζανιες στους δρομους επειδη 'χωρανε'...Πιστευω οτι επρεπε να απαγορευτουν λογω θορυβου και μονο!
Εαν καθιερωνανε την 'ημερα χωρις μηχανακι' θα ηρεμουσανε τα αυτια μας λιγο
-
Ας κάνουνε έλεγχο για θόρυβο, όχι και να τα απαγορεύσουνε...
Όπως και στα αυτοκίνητα, για να μην ξεχνιόμαστε. Κάτι σαξόραλλα με group n και καλά που περνάνε 4 το πρωί.
ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ και κονσερβοκουτια