-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Αν σε ενδιαφερει mpv και μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο (μεχρι το Νοεμβριο) για κοιτα εδω:
http://www.skoda-auto.com/global/model/ ... r/homepageΤο εχω δει και εσω στειλει email για test drive, βεβαια σαν χωρους ειναι οτι θελω και σαν κινηρας ειναι ΟΚ, λιγο το στυλ του θελει τον χρονο του αλλα θα περιμενω και απο κοντα... ξερεις στα ποσα θα ειναι το 1.6?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ενα Golf που κάνει 20.000 είναι πιο ακριβό απο ενα mazda 3 που κάνει 20.000 επειδή το golf είναι πανάκριβο.Ena Golf που κανει 20.000 ομως για να εχει οτι εχει ενα mazda που κανει 20.000(19500) telika κανει 22.000 εαν μιλας για MZ3 & Golf Plus
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Το Golf Plus TSI 1.4/140 ξεκινάει κάτω από 20
μαθανε ολοι τωρα με αυτον τον ΤSI......... μας εχουν ζαλισει τον ερωτα....
άλλη μία...
TSI 140 μέχρι 20Κ .-
-
Γνωριζεις ποτε θα ερθει Αντιπροσωπεια?
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Αν σε ενδιαφερει mpv και μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο (μεχρι το Νοεμβριο) για κοιτα εδω:
http://www.skoda-auto.com/global/model/ ... r/homepageΤο εχω δει και εσω στειλει email για test drive, βεβαια σαν χωρους ειναι οτι θελω και σαν κινηρας ειναι ΟΚ, λιγο το στυλ του θελει τον χρονο του αλλα θα περιμενω και απο κοντα... ξερεις στα ποσα θα ειναι το 1.6?
H επισημη παρουσιαση του στην Ελλαδα θα γινει κατα τη διαρκεια της ΔΕΘ
Παντως εκει γυρω στα 18-20.000 θα παιζει... -
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ενα Golf που κάνει 20.000 είναι πιο ακριβό απο ενα mazda 3 που κάνει 20.000 επειδή το golf είναι πανάκριβο. -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αμα δεν σε νοιαζουν τοσο οι χωροι δες και το CZT που εχει και γκαζι
ειπα κατι που δεν επρεπε?
-
το Skoda Roomster ήταν σήμερα στη ΔΕΘ
-
Και εντυπωσεις? πως σου φανηκε?
-
δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
το Skoda Roomster ήταν σήμερα στη ΔΕΘόπως κ πέρσυ
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
όπως κ πέρσυ
πέρυσι δεν το είχα δεί
-
Μα φυσικά...
über alles!!!
-
δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε...Γεγονος ειναι οτι αυτου του ειδους τα αμαξια (Berlingo, Doblό, Partner, Roomster) δεν ειναι οτι ομορφοτερο μπορει να αγορασει κανεις.
Τα αμαξια αυτα ξεχωριζουν πιο πολυ απο την πρακτικοτητα και τους χωρους τους για καποιον που εχει απαιτησεις στους τομεις αυτους.... -
όπως κ πέρσυ
πέρυσι δεν το είχα δεί
Λογικο δεν ειναι αφου μεχρι φετος αποτελουσε πρωτοτυπο και γυριζε ανα τις εκθεσεις για καταγραφη εντυπωσεων??
-
κι άλλα είναι πρακτικά και πιο όμορφα (κατά το μάτι μου)
-
Ο χρήστης gerasimos12 έγραψε:
Επειδη τα εχω δει τα περισσοτερα και εχω χασει την μπαλα γιαυτο ειπα να δοκιμασω και εδω να δω γενικοτερα τις τασεις, γιατι
Βρηκα το Jetta -> σκεφτομαι κοστος συντηρησης
Μazda -> Μεταπωλητικη αξια / καταναλωση
Cmax -> πολυ καλο σε χωρους αλλα αδιαφορο σαν σχεδιαση
Altea -> κινητηρας μικρος (1.6)
Golf plus -> ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ (fsi???)Jetta + Golf plus => Προβληματική αντιπροσωπία... Ξέρεις τι σημαίνει να θέλεις ένα απλό ανταλλακτικό (πχ διακοπτάκι ή γρύλλο παραθύρου) και να σου λένε 'σε δύο μήνες';;;;; Αν τη χρειαστείς, θα σε κρεμάσει (μιλάω από εμπειρία). Χώρια τις ψηλές τιμές...
Mazda 3=> η επιλογή μου (το 5d προσωπικά). Το 6 η εναλλακτική (πάντα το 5d)
Ford C-max => άνετο, (πολύ) καλοί χώροι, στρίβει πολύ καλά, αλλά βαρύ... θέλει ντήζελ... φθηνή συντήρηση όμως + 5χρόνια εγγύηση! Γιατί δεν δοκιμάζεις το απλό Focus; Με τα 115 άλογα το 5d είναι για εμένα μαζί με το 3 τα κορυφαία...
Altea => δεν έχω ιδέα, αλλά σαν βαρύ μου φαίνεται... Πάντως απ' ότι έχω ακούσει ο 1,6 8ν δεν έχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο φαίνεται (σωστή κλιμάκωση + φοβερός κινητήρας). Το Leon ίσως, που είναι ελαφρύτερο (και αρκετά ευρύχωρο); Δεν το έχω οδηγήσει και έχω ένα φόβο ότι θα έχει πιο σκληρή ανάρτηση απ' όσο χρειάζεται, αλλά πρέπει να είναι πολύ καλό αυτοκίνητο...
Και το Roomster γιατί μ' αρέσει πολύ;;;; Μεγάλωσα;;;;
-
Μέχρι 20Κ?? Golf TSi με 140 άλογα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
-
Πάρε Grande Punto με 13Κ-14Κ και τα υπόλοιπα Γερμανικές μπύρες
Ιαπωνα ή Γερμανο μεχρι 20.000 ???