Sep 7, 2006, 9:57 PM

@ Bad boy, εισαι ατυχος γιατι τα 5/40 ειναι τα μοναδικα V300 με περισσοτερα προσθετα και ελαφρα διαφορετικα base stocks ωστε να ΜΗΝ ειναι αναμιξιμα με αλλα ακομη και της ιδιας σειρας!
Αν θες παντως ειναι καλυτερα να τα αναμιξεις με V300 10/40 που χρησιμοποιουν αρκετοι και δεν κανει τιποτα να σου δωσουν 300 γραμμαρια!
Αληθεια ποσο ειναι 3/4 του δεικτη, σιγουρα οχι πανω απο 400 γραμμαρια να υποθεσω οπως σε ολα τα Ιαπωνικα;

@Tiger δεν θα διαφωνησω μαζι σου αφου θες να εμπιστευεσαι τον γνωστο σου που ειναι και διευθυντης, απλα ΑΝ θες σε παρακαλω με κοστος οχι πανω απο 40-50 ευρω κανε μια αναλυση στο λαδι σου πριν και μετα την αλλαγη αυτη που λες στα 30000χλμ αλλα ανακοινωσε μας τα αποτελεσματα.
Κανουμε μια συμφωνια και το δηλωνω δημοσια, αν ειναι οπως τα λες τα αποτελεσματα σου πληρωνω εγω τα εξοδα της αναλυσης, αν οχι δεν θελω τιποτα παραπανω απο το να δημοσιευσεις απλα τα αποτελεσματα - θεωρω πως δεν θα κανεις π@υστια στο λαδι που θα πας για αναλυση η τουλαχιστο ετσι πρεπει!
Συμφωνοι;
Μου θυμιζει την ιστορια με τους μηχανικους που ενω δεν ξερουν καν τι ειναι προδιαγραφη λαδιου σε κοροιδευουν που πας για αλλαγη καθε πχ 5-10000χλμ λεγοντας περιπαιχτικα 'βγαλτα να τα βαλω εγω στο δικο μου', δηλαδη ολος ο υπολοιπος κοσμος εχει μαυρα μεσανυχτα κι εμεις εδω εχουμε κλασσικα δικιο;