-
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
δεν ανακάλυψε την φωτιά η Φαουβε...
πειράζει;
ανακάλυψε την...αστραπή, πρίν μπουμπουνίσει το σύμπαν...
σιγά μην ανακάλυψε και την κλανιά...λυπήσου μας!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν ανακάλυψε την φωτιά η Φαουβε...
πειράζει;
ανακάλυψε την...αστραπή, πρίν μπουμπουνίσει το σύμπαν...
σιγά μην ανακάλυψε και την κλανιά...λυπήσου μας!
ανάλογα...
σε πόσα μπάρ? -
-
-
Παντως βρε παιδια, νομιζω οτι εχετε γινει λιγο σνομπ σ'αυτην εδω την ενοτητα του φορουμ...
Δλδ με το που βλεπετε ενα μοντελο αμεσως αρχιζει το κυνηγι του ποιος θα βρει πρωτος με τι μοιαζει. Λιγο υπερβολικο IMHO, τελος παντων δεν κατακρινω κανεναν, ελευθερια εχουμεΑπο κει και περα, και περι της Δελτα, το αμαξι πρεπει να πουλησει, σαν αυτοκινητο της μεσαιας κατηγοριας, και ως τετοιο και στο κοινο που απευθηνεται, το σχημα του το βλεπω μια χαρα.
Κι εμενα μου εχει μεινει στο μυαλο η δελτονα σαν σουπερ κακο και αγριο αμαξι, αλλα για να γινει η δελτονα στην τελικη της μορφη, πρωτα πουληθηκαν πολλες....
Δελτα
-
Μου θυμίζει SangYoong Tubera
-
Εμένα πάντως ανέκαθεν μου θύμιζε αυτό:
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Παντως βρε παιδια, νομιζω οτι εχετε γινει λιγο σνομπ σ'αυτην εδω την ενοτητα του φορουμ...
Δλδ με το που βλεπετε ενα μοντελο αμεσως αρχιζει το κυνηγι του ποιος θα βρει πρωτος με τι μοιαζει. Λιγο υπερβολικο IMHO, τελος παντων δεν κατακρινω κανεναν, ελευθερια εχουμεΑυτό δεν γίνεται μόνο για την Lancia Delta και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό αυτό?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εμένα πάντως ανέκαθεν μου θύμιζε αυτό:μια παρατηρηση οτι οι εντονες ακμες και το κοκκινο χρωμα καθως και η απουσια παραθυρων αλλα ΚΑΙ θυρων συμβαλουν στην ΑΚΑΜΨΙΑ του αμαξωματος..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό δεν γίνεται μόνο για την Lancia Delta και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό αυτό?Τι δεν μπορεις να καταλαβεις? Την ισοπεδωση που γινεται μεσα σ΄αυτην την ενοτητα του φορουμ σε καθε νεο σχεδιο ανεξαρτητου μαρκας που βγαινει, πολλες φορες εκτος οριων, μονο και μονο για να δειξουμε οτι 'κοβει το ματι μας'?
Δλδ για τα αυτοκινητα του 70-80 που ηταν κατα 99% τετραγωνα τι θα λεγατε?Επι του προκειμενου ποστ, απλα ετυχε, τι να εκανα να ανοιγα νεο θρεντ με τιτλο 'Σνομπαρες ολων των φορουμ ο Chris Bangle σας καλει!'?
Ενταξει η πλακα, μια δυο τρεις φορες, αλλα αυτη η ενοτητα εχει κανταντησει στανταρτ.
'-Νεο μοντελο Χ,Υ απο την Ζ,Ω!'
1η απαντηση 'Μοιαζει με Hoover polimixer superlux° οπως ευστοχα ειρωνευται εδω και λιγο καιρο ο φιλος Cavallino.Κι απο την αλλη ειδικα για την Δελτα, κριμα δεν ειναι να ακουγονται κριτικες σε ενα μοντελο οταν το προγενεστερο ηταν σαφως χειροτερο αισθητικα, εκτος μιας και μονης παραλλαγης του, που τελικα καμια σχεση δεν ειχε με το αυθεντικο?
Τελος παντων, την γνωμη μου εξεφρασα, οπως κανουν και ολοι αλλωστε. Απλα πιστευω οτι οκ η πλακα και η κριτικη, αλλα οταν γινεται αυτοσκοπος, καπου κουραζει. Οταν κριτικαρεις πρεπει να εισαι ανοιχτος και στην κριτικη των αλλων, σωστα?
-
Αυτό δεν γίνεται μόνο για την Lancia Delta και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό αυτό?
Τι δεν μπορεις να καταλαβεις? Την ισοπεδωση που γινεται μεσα σ΄αυτην την ενοτητα του φορουμ σε καθε νεο σχεδιο ανεξαρτητου μαρκας που βγαινει, πολλες φορες εκτος οριων, μονο και μονο για να δειξουμε οτι 'κοβει το ματι μας'?
Δλδ για τα αυτοκινητα του 70-80 που ηταν κατα 99% τετραγωνα τι θα λεγατε?Επι του προκειμενου ποστ, απλα ετυχε, τι να εκανα να ανοιγα νεο θρεντ με τιτλο 'Σνομπαρες ολων των φορουμ ο Chris Bangle σας καλει!'?
Ενταξει η πλακα, μια δυο τρεις φορες, αλλα αυτη η ενοτητα εχει κανταντησει στανταρτ.
1η απαντηση 'Μοιαζει με Hoover polimixer superlux° οπως ευστοχα ειρωνευται εδω και λιγο καιρο ο φιλος Cavallino.Κι απο την αλλη ειδικα για την Δελτα, κριμα δεν ειναι να ακουγονται κριτικες σε ενα μοντελο οταν το προγενεστερο ηταν σαφως χειροτερο αισθητικα, εκτος μιας και μονης παραλλαγης του, που τελικα καμια σχεση δεν ειχε με το αυθεντικο?
Τελος παντων, την γνωμη μου εξεφρασα, οπως κανουν και ολοι αλλωστε. Απλα πιστευω οτι οκ η πλακα και η κριτικη, αλλα οταν γινεται αυτοσκοπος, καπου κουραζει. Οταν κριτικαρεις πρεπει να εισαι ανοιχτος και στην κριτικη των αλλων, σωστα?
+1
-
Swstos o Aris.
-
ναι, δίκιο έχει, προσυπογράφω
-
Δικιο 100%!
Αν και δε μου αρέσει που θα βγει και αυτη premium και καλα και δε 'φτανεται'... -
Αυτό δεν γίνεται μόνο για την Lancia Delta και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό αυτό?
Τι δεν μπορεις να καταλαβεις? Την ισοπεδωση που γινεται μεσα σ΄αυτην την ενοτητα του φορουμ σε καθε νεο σχεδιο ανεξαρτητου μαρκας που βγαινει, πολλες φορες εκτος οριων, μονο και μονο για να δειξουμε οτι 'κοβει το ματι μας'?
Δεν συμφωνώ!
Οπως εσένα Αριστοτέλη δεν σου αρέσει να ποστάρουμε μοντέλα που μοιάζουν με επίμαχο έτσι κι εμένα δεν μου αρέσει να μου λέει κάποιος τι και πώς να το γράψω. Τι να κάνουμε, έτσι είναι.
-
elteo δεν ειναι αναγκη να κανουμε τιποτα, ουτε ειναι αναγκη να νομιζεις οτι απειλω την ελευθερια λογου σου στο φορουμ.
Εσενα σου αρεσει να ποσταρεις επιμαχα, κι εμενα μου αρεσε σημερα και μονον σημερα να κριτικαρω μια κατασταση που συνεχιζεται εδω και πολυ καιρο. Αν δε νομιζεις οτι σε εθιξα με τα λεγομενα μου, λυπαμαι αλλα σκεψου οτι κι εγω ειμαι αναγκασμενος καθε μερα σε καθε νεο ποστ για νεο μοντελο να διαβαζω αναλογα σχολια...εε δεν πειραζει να πω κι εγω την γνωμη μου μια φορα αν επιτρεπεται ε? Σε καμια περιπτωση παντως δεν σου ειπα τι να γραψεις και πως να το γραψεις οπωτε χαλαρωσε μπορεις να συνεχισεις αφοβα το εργο σου.
-
elteo δεν ειναι αναγκη να κανουμε τιποτα, ουτε ειναι αναγκη να νομιζεις οτι απειλω την ελευθερια λογου σου στο φορουμ.Εσενα σου αρεσει να ποσταρεις επιμαχα, κι εμενα μου αρεσε σημερα και μονον σημερα να κριτικαρω μια κατασταση που συνεχιζεται εδω και πολυ καιρο. Αν δε νομιζεις οτι σε εθιξα με τα λεγομενα μου, λυπαμαι αλλα σκεψου οτι κι εγω ειμαι αναγκασμενος καθε μερα σε καθε νεο ποστ για νεο μοντελο να διαβαζω αναλογα σχολια...
μέχρι εδώ συμφωνώ...!
εε δεν πειραζει να πω κι εγω την γνωμη μου μια φορα αν επιτρεπεται ε? Σε καμια περιπτωση παντως δεν σου ειπα τι να γραψεις και πως να το γραψεις οπωτε χαλαρωσε μπορεις να συνεχισεις αφοβα το εργο σου.
εδώ το γυρίζεις στην ειρωνεία... ...γιατί?
να συνεχίσω το έργο μου? να το έχω κάνει 2 φορές. Απλά δεν μου άρεσε έτσι όπως το έθεσες. Εντάξει τέλος από εμένα γιατί είμαστε way offtopic. -
ok sorry κι απο εμενα.
-
http://img124.imageshack.us/img124/3636/dsc8033bg7.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/2333/dsc8034ev8.jpg
http://img235.imageshack.us/img235/2324/dsc8041fp9.jpg
http://img235.imageshack.us/img235/7418/dsc8045bp1.jpg
http://img212.imageshack.us/img212/1247/dsc80533mp8.jpg
http://img212.imageshack.us/img212/9554/dsc8056kg6.jpg
Lancia Delta 2008