-
Λίγα με τα πίτσι του Ηλία εντάξει?
Όταν ξανακατέβουμε Ηλεία θα τους φέρω από Mercedes -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Όταν ξανακατέβουμε Ηλεία θα τους φέρω από MercedesΑν στις δωσουν πίσω μην παρεξηγηθείς!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για πες, προτείνεις να τα χτυπήσω με ζώνη, να τους χώσω τπτ χαστούκια, να τους σπάσω κάνα χέρι; Και λες ότι μετά από αυτό θα σταματήσουν;ζώνη με καρφιά από WRC!!!!!!! προτείνω...
προχτές μου τις φάγανε...
Υ.Γ. Ρε μπας και ο γιός σου εφαγε την ταπα από τη ζάντα του ΛΕΜΠ και κλάταρε το λάστιχο στο ακρόπολις...!!!!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν στις δωσουν πίσω μην παρεξηγηθείς!Αυτό αποκλείεται! Ακόμα κι αν 'τις έχουν', θα τις κρατήσουν να τις 'ανταλλάξουν'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ !!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Όταν ξανακατέβουμε Ηλεία θα τους φέρω από MercedesΑν στις δωσουν πίσω μην παρεξηγηθείς!
Έγραψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για πες, προτείνεις να τα χτυπήσω με ζώνη, να τους χώσω τπτ χαστούκια, να τους σπάσω κάνα χέρι; Και λες ότι μετά από αυτό θα σταματήσουν; Και να πω να κάνουν το ίδιο όλοι οι γονείς; Τους έχω εξηγήσει πάρα πολλές φορές τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν...Εγώ αυτό που λέω είναι ότι πάντα υπάρχει κάποιος τρόπος να πει ένας γονιός στο παιδί του τι πρέπει και τι δε πρέπει να κάνει, έχοντας φυσικά και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Η μέθοδος προφανώς εξαρτάται από το γονέα και το παιδί...
Προσωπικά μικρός και τιμωρίες μ' έβαλαν και 'ξύλο' έφαγα, παρόλα αυτά αν με ρωτήσουν τώρα οι γονείς μου θα τους πω ότι καλά έκαναν ό,τι έκαναν μιας και το αποτέλεσμα μετράει.Να σου πω και κάτι άλλο; Προτιμώ τα πίτσι που ζαχαρώνουν τάπες από ωραία αυτοκίνητα, παρά εκείνα που τα χαρακώνουν με κλειδιά.
Σ' αυτό συμφωνώ απόλυτα, υπάρχει όμως και η λύση του τίποτα από τα δύο, ειδικά όταν υπάρχει στη μέση ένας γονιός που αναγνωρίζει το κακό της υπόθεσης και έχει τη δυνατότητα να το διορθώσει.
-
Μολις γυρισα απο το κομμωτηριο ΖΩΟ η μανα του συγκεκριμενου περιστατικου:
Εκει που καθομαι στον καναπε και περιμενω αραχτος και κοιταω εξω το δρομο (το κομμωτηριο ειναι σε αρκετα κεντρικο μερος στην περιοχη μου) ερχεται με το τζιπακι της και 2 μπομπιρες μεσα (σημειωση: χωρις ζωνες οι μπομπιρες στο πισω καθισμα). Ερχεται παρκαρει εκει σε ενα στενο (παρανομα), κατεβαινει και ερχετε στο κομμωτηριο να κλεισει ραντεβου. Εν τω μεταξυ οι μπομπιρες ανοιγουν τις πορτες και πεταγονται εξω στο δρομο να κυνηγιουνται (ναι ναι ειχε ξεχασει να κλειδωσει το αμαξι η να βαλει τις ασφαλειες για τα παιδια). Τελοσπαντων τα συμμαζευει, ο ενας μπαινει μεσα, ο αλλος το επαιζε ζορικος και τελικα τον βαζει να κατσει διπλα της χωρις ζωνη παρακαλω.....Οτι νανε δλδ
-
Τουλάχιστον πέτυχε η βαφή;
-
007 Και τι σε νοιάζει δικά σου είναι;
(Σε παρόμοια περίπτωση έτσι μου είχαν πεί κάτι 'κυρίες')
-
Και δεν τους απάντησες
α) έχω γαμήσει τόσες που δεν θυμάμαι αν σε είχα πάρει πιο παλιά, οπότε μπορεί να είναι δικά μου
ή
β) Είσαι τόσο άσχημη που βάζω στοίχημα ότι δεν είναι δικά μου!
-
Αλήτης με μπλε Fabia (σαν του Krieza ) με προσπέρασε στη στροφή του Δέλτα κάτω από τη γέφυρα, ρεύμα προς Πειραιά, από δεξιά ενώ βρισκόμουν ήδη στη δεξιά λωρίδα και με αρκετά πυκνή κίνηση!
Ήρθε ο ψευτογρήγορος από τη 'ζέβρα' και τον πήρα είδηση όταν ήμασταν πια πόρτα με πόρτα. Παραλίγο να κολλάγαμε και να ρίχναμε σβούρες σε σημείο που φίλος μου είχε φοβερό ατύχημα που σχεδόν τον σκότωσε πριν χρόνια. Αν ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο θα τον κυνηγούσα μέχρι να τον κατεβάσω κάτω για τα περαιτέρω. -
edit, διπλο ποστ
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ζώο ο οδηγός απαρχαιωμένου Starlet, ο οποίος κινούμενος μπροστά μου αποφάσιεσε ξαφνικά να πετάξει ό,τι σκουπίδια είχε μέσα στο αμάξι του έξω στο δρόμο (επί της Μαιζώνος στην Πάτρα). Λίγο πιο μετά βρέθηκα δίπλα του και του λέω: 'Πολύ έξυπνο το να τα πετάξεις στο δρόμο' και μου απαντάει το αρχιζώο: 'Τι θες ρε μαλάκα; Θες να κατέβω και να έρθω εκεί να εξηγηθούμε;' Όχι μόνο έκανε τη βλακεία του αλλά μου έκανε και τον έξυπνο από πάνω! Πλέον άρχισα να εκνευρίζομαι οπότε του είπα και γω: 'Άμα θες σταμάτα να τα πούμε. Θα κατέβεις ή είσαι μόνο λόγια;' και το ζώο με έβρισε πάλι και σηκώθηκε και έφυγε.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι τη μαλακία την έκανε, δε μπορούσε να βγάλει το σκασμό μετά; Είναι δυνατόν να πας να βγεις και από πάνω;Αμα εγω εκει εβγαινα και του ενσωματωνα την μουρη στην πορτα του, θα μου ελεγαν ολοι εδω μεσα 'το ξυλο δεν ειναι λυση'...
Αλήτης με μπλε Fabia (σαν του Krieza ) με προσπέρασε στη στροφή του Δέλτα κάτω από τη γέφυρα, ρεύμα προς Πειραιά, από δεξιά ενώ βρισκόμουν ήδη στη δεξιά λωρίδα και με αρκετά πυκνή κίνηση!
Ήρθε ο ψευτογρήγορος από τη 'ζέβρα' και τον πήρα είδηση όταν ήμασταν πια πόρτα με πόρτα. Παραλίγο να κολλάγαμε και να ρίχναμε σβούρες σε σημείο που φίλος μου είχε φοβερό ατύχημα που σχεδόν τον σκότωσε πριν χρόνια. Αν ήμουν μόνος στο αυτοκίνητο θα τον κυνηγούσα μέχρι να τον κατεβάσω κάτω για τα περαιτέρω.ΕΙΠΑΜΕ, το ξυλο δεν ειναι λυση...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ζώο ο οδηγός απαρχαιωμένου Starlet, ο οποίος κινούμενος μπροστά μου αποφάσιεσε ξαφνικά να πετάξει ό,τι σκουπίδια είχε μέσα στο αμάξι του έξω στο δρόμο (επί της Μαιζώνος στην Πάτρα). Λίγο πιο μετά βρέθηκα δίπλα του και του λέω: 'Πολύ έξυπνο το να τα πετάξεις στο δρόμο' και μου απαντάει το αρχιζώο: 'Τι θες ρε μαλάκα; Θες να κατέβω και να έρθω εκεί να εξηγηθούμε;' Όχι μόνο έκανε τη βλακεία του αλλά μου έκανε και τον έξυπνο από πάνω! Πλέον άρχισα να εκνευρίζομαι οπότε του είπα και γω: 'Άμα θες σταμάτα να τα πούμε. Θα κατέβεις ή είσαι μόνο λόγια;' και το ζώο με έβρισε πάλι και σηκώθηκε και έφυγε.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι τη μαλακία την έκανε, δε μπορούσε να βγάλει το σκασμό μετά; Είναι δυνατόν να πας να βγεις και από πάνω;Αμα εγω εκει εβγαινα και του ενσωματωνα την μουρη στην πορτα του, θα μου ελεγαν ολοι εδω μεσα 'το ξυλο δεν ειναι λυση'...
Kacey, η διαχωριστική γραμμή που βάζουν οι περισσότεροι είναι ότι εσύ λες ότι θα του ενσωμάτωνες τη μούρη και μόνο που θα σου έλεγε 'θες να κατέβω και να έρθω εκεί να εξηγηθούμε;' ενώ οι υπόλοιποι θα του την κάναμε εάν όντως κατέβαινε από το αμάξι και ερχόταν προς το μέρος μας να 'εξηγηθούμε'.
-
το ιδιο λεμε, μπορει να μην το εγραψα καλα. για να τελειωνουμε:
αμα καποιος που εχει αδικο μου πει 'θα περασει το δικο μου αλλιως θα σε δειρω', θα του πω ελα να με δειρεις. Δεν θα παω εγω. Αμα ερθει, θα του κανω το χατιρι να πεσει ξυλο, το αποτελεσμα να φοβαται.
οι υπολοιποι εδω μεσα λενε οτι μολις σου κανουν τσαμπουκα, το βουλωνεις και κανεις τον κινεζο, και αμα δεν τον κανεις εκει τοτε τον κανεις μολις πανε να κανουν τον τσαμπουκα πραξη.
και η μεγαλυτερη διαφωνια μας ειναι το αν το ξυλο ειναι λυση. Σε αυτον που περιεγραψες, δεν χρειαζονταν σφαλιαρες?
-
@kacey
Δε μπορώ να πω ότι κάποιος χρειάζεται 'σφαλιάρες' απλά για να καταλάβει τη βλακεία του, οπότε και δε θα προκαλέσω ποτέ κάποιον να παίξουμε ξύλο. Γενικά είμαι πολύ υπέρ των λύσεων μέσω διαλόγου, αν φυσικά όμως κάνει αυτός το πρώτο βήμα δε θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα. Και ναι δε με ενδιαφέρει αν είναι πιο εύσωμος. Είναι προφανές ότι μπορεί και να τις φάω, σίγουρα όμως δε θα κάνω την πάπια απλά επειδή αυτός είναι-το παίζει νταής.
Για να καταλήξω το ξύλο δεν είναι ποτέ λύση, υπάρχουν απλά μερικές περιπτώσεις που είναι αναπόφευκτο αν κάποιος δε θέλει να αφήσει τον άλλο να κάνει το νταή παρότι έχει κάνει τη βλακεία του. Όταν έχω δίκιο το διεκδικώ, σε ό,τι και αν μπορεί να καταλήξει...Με συγχωρείτε για το διπλό ποστ. Διαγράψτε το αν γίνεται αυτό
-
@kacey
Δε μπορώ να πω ότι κάποιος χρειάζεται 'σφαλιάρες' απλά για να καταλάβει τη βλακεία του, οπότε και δε θα προκαλέσω ποτέ κάποιον να παίξουμε ξύλο. Γενικά είμαι πολύ υπέρ των λύσεων μέσω διαλόγου, αν φυσικά όμως κάνει αυτός το πρώτο βήμα δε θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα. Και ναι δε με ενδιαφέρει αν είναι πιο εύσωμος. Είναι προφανές ότι μπορεί και να τις φάω, σίγουρα όμως δε θα κάνω την πάπια απλά επειδή αυτός είναι-το παίζει νταής.
Για να καταλήξω το ξύλο δεν είναι ποτέ λύση, υπάρχουν απλά μερικές περιπτώσεις που είναι αναπόφευκτο αν κάποιος δε θέλει να αφήσει τον άλλο να κάνει το νταή παρότι έχει κάνει τη βλακεία του. Όταν έχω δίκιο το διεκδικώ, σε ό,τι και αν μπορεί να καταλήξει...Υ.Γ. Αν κατέβαινε πάντως θα είχα αφήσει το αμάξι και στη μέση του δρόμου αν χρειαζόταν...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Γιατί να παρεξηγηθώ?
-
Zþï ï íôáëéêéÝñçò óôï Ìáëéáêü ðïõ ðñïóðåñíïýóå áÝñá (åãþ åß÷á 80 ..) .ÐñïóðÝñáóå êáé ôç ðñïðïñåõüìåíç íôáëßêá âãáßíïíôáò óôï áíôßèåôï ñåõìá ðáßæïíôáò öþôá óôïõò áðÝíáíôé ,ðïõ ðëáêþèçêáí óôá öñÝíá .
Ðïéüò åßðå üôé ÷ñåéÜæïíôáé áëïãá ãéá áóöáëÞ ðñïðÝñáóç ?ÊéëÜ êýñéïé ÊéëÜááÆþá ïé áäéáöïñïýíôåò ãéá ôï êüêêéíï óôá öáíÜñéá ..Ëåùöüñïò ÈçóÝùò ÊáëëéèÝá ,Õøïò ÐõñïóâåóôéêÞò 8 ôñáêáñßóìáôá ìå ôñáõìáôéóìïýò ìÝóá óå 3 ìÝñåò
Æþá ïé 'êÜëïé' óôïí ðåñéöåñåéáêü Èåóóáëïíßêçò ðïõ ðñÝðåé íá êïëëÞóïõí óôïí ðñïöõëáêôÞñá êáé íá óïõ ðáßîïõí öþôá íá ôïõò áíïßîåéò íá ðåñÜóïõí ,åóý ìðïñåßò íá êÜíåéò äåîéÜ íá äçìéïõñãÞóåéò ìéá õðÝñï÷ç êáñáìðüëá ðïõ èá ôçí öÜíå ðñùôßóôùò áõôïß ...Ôüóç âëáêåßá ðéá
Ôçí ðñþôç öïñÜ Þñåìá âñÞêá êåíü Ýêáíá óôçí Üêñç ,êáé ôçí äåýôåñç óôï ôñßôï æþï êáôÝâáóá ìéá ôñßôç ôï óáíßäùóá êáé Ýìåéíå ìáìáêÜò
Äßäáãìá :Ãáëëéêü ìå áèçíáéêÝò ðéíáêßäåò óôá áíçöïñéêÜ êïììÜôéá åíßïôå åßíáé ãñçãïñüôåñï áðï üôé öáßíåôáé .ÅëÜ÷éóôïé áöÞíáí áðüóôáóç êáé áêüìá ðéï åëÜ÷éóôïé áëëÜæáí ëùñßäá ìå ÷ñÞóç öëáòôï óüïõ óõíå÷ßóôçêå ìå ×áëêéäéêéþôç ïäçãü ðëçóéÜæïíôáò ôá Í.ÌïõäáíéÜ ðïõ ðéèáíþí Þôáí ìåèõóìÝíïò ðïõ åíþ êéíéüôáí ôåëåßùò äåîéÜ üôáí ôïí ðëçóßáæáí ãéá ðñïóðÝñáóç Ýêáíå áñéóôåñá áíáãêÜæïíôáò óå öñÝíá @$@#$# öþôá êáé Üëëá ðïëëÜ ôïõò åðåñ÷üìåíïõò
Ζώα ζώα ζώα [#2]