-
Μάλλον κάποιος χάκερ έχει μπει στο λογαριασμό του skye!!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
edit [kouk]Εχεις χαζέψει?
Οταν μιλάς με ΕΜΕΝΑ δεν θα γενικεύεις! Είσαι απαράδεκτος. Κρίμα γιατί σε ήξερα διαφορετικό...
Στο καλό και να μας γράφεις! -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μάλλον κάποιος χάκερ έχει μπει στο λογαριασμό του skye!!!Δε νομίζω.. απλά όλοι μας έχουμε κάποιες ευαίσθητες χορδες και γινόμαστε τούρκοι όταν κάποιοι τις αγγίζουν...
Κάτανοητή η αγανακτισή σου skye αλλά χαλάρωσε λίγο plz... Κάποιοι έχουν σαν 'ευασθησία' τα θεία που εσύ βρίζειςΕντελώς φιλικά
-
Ηρεμία βρε παιδιά. Δεν είναι ανάγκη να χαλάσουμε τις καρδιές μας.
Οργίστηκε ο skye και ίσως δικαιολογημένα. Αλλά βρε συ skye μη φτάνεις στην άλλη άκρη βρε συ δεν αξίζει. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αφου δε σεβεστε, να μας φοβαστε
ασπρουλιαρικα σκουπιδια
μαύρος είσαι? (μην το πάρεις στραβά)
Στο ξαναλέω, δεν έκανε το φόρουμ ρατσιστικά σχόλια αλλά κάποιοι συγκεκριμένοι χρήστες. Μην μας τσουβαλιάζεις και χαλάρωσε.
-
(Τωρα πως καταφεραμε να κανουμε τοπικ για μπασκετ ρατσιστοτοπικ ειναι αλλη ιστορια )
Οποιος συμφορουμιτης, παντως, αποφασισει να σχολιασει περι παντος ειδους φυλετικης ή αλλης διαφορετικοτητας καλο ειναι πρωτα να βουταει λιγακι τη γλωσσα του στο μυαλο του (if any...), και να εχει υπ' οψιν πριν μιλησει οτι υπαρχουν συνανθρωποι μας διαφορετικου χρωματος, καταγωγης, πεποιθησεων, προσανατολισμου κ.ο.κ. που λογικο ειναι να βγουν απο τα ρουχα τους διαβαζοντας τετοια μειωτικα
Αντε να κοιταμε και λιγακι την καμπουρα μας, τα δικα μας τα στραβα, ορισμενοι
-
Έυχομαι στην ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ καλή επιτυχία στο ματς με την δική μας ομάδα, να συνεχίσει την πορεία της προς το χρυσό, και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
Επίσης εύχομαι ο προπονητής της ΗΠΑ να έχει ΚΑΘΑΡΟ μυαλό και ΣΩΣΤΗ κρίση ωστε να κάνει τις πρέπουσες επιλογές στο παιχνίδι!
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! η ΗΠΑ ειναι ανώτερες και γεμάτες υγεία και
ενέργεια, επιθυμώ να έχουν και αύριο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιου την ίδια ενέργεια! -
Asimov
+1, αλλα το 'if any' συ ειπας... -
Μετά από αυτή την ευχή του επιτίμου μπορώ να στοιχηματίσω εκ του ασφαλούς.
-
-
Ο χρήστης mitsotakis έγραψε:
Έυχομαι στην ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ καλή επιτυχία στο ματς με την δική μας ομάδα, να συνεχίσει την πορεία της προς το χρυσό, και να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
Επίσης εύχομαι ο προπονητής της ΗΠΑ να έχει ΚΑΘΑΡΟ μυαλό και ΣΩΣΤΗ κρίση ωστε να κάνει τις πρέπουσες επιλογές στο παιχνίδι!
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε! η ΗΠΑ ειναι ανώτερες και γεμάτες υγεία και
ενέργεια, επιθυμώ να έχουν και αύριο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιου την ίδια ενέργεια!δεν έβαλες το avatar σου πρόεδρε...
-
Σάββα πάλι το ίδιο... Ούτε η φωτό θελει να εμφανιστεί...
edit:
-
-Kαλη τυχη στην ομαδα σου mr Bush........
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Asimov
+1, αλλα το 'if any' συ ειπας...καταλαβαινόμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ
skye
χαλάρωσε μαν, απο τη μικρη μου εμπειρια ειμαι σιγουρος οτι ο Μ.Ο. κοινωνικής συνείδησης σ' αυτο το φορουμ απεχει πολύ απ' αυτον των ανεγκεφαλων που παρεισφρυουν από καιρού εις καιρον
Δε λεμε τιποτα για μπασκετ τωρα?
-
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δε λεμε τιποτα για μπασκετ τωρα?
10.30 το πρωί ρε πούστη μου?
-
Θα χει δουλιτσα ο Διαμαντιδης αυριο
(εκτος αμα ο Ουειντ περασει το 30,0001% ) -
Οι τρομερές αυτές ύβρεις που γράφτηκαν γιατί δε σβήνονται απο κάποιο moderator;
Αν είναι δυνατόν....!!!! -
Ο χρήστης skye έγραψε:
καλα μαλακες νταξ..
αφηστε τους μαυρους και κοιταξτε τα χαλια σας λεω'γω..ακου οι μαυροι χρησιμοποιουν και καλα το ρατσισμο και μαλακιες..
πλακα κανεις;
οι λευκοι πηγαμε στην αφρικη, τους edit [kouk] πατοκορφα, ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ολα τα υλικα αγαθα που ηταν πλουσιο το εδαφος τους ΧΡΥΣΟΣ κλπ και τους πηραμε σα σκλαβους..
και μου λες εσυ οτι οι μαυροι συντηρουν το κλιμα ρατσισμου;
edit [kouk]
ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΚΕΙ
edit [kouk]skye, είπαμε αλλα οχι ετσι!!
Εκει γεννηθηκες? Απο λευκους η εγχρωμους γονεις?
-
RedLine Για μπάσκετ θα μιλήσουμε ή θα το κάνουμε ....άνα το θέμα;
Βasket:Εθνική Ελλάδος-Mundobasket 2006 Ιαπωνια...