-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
BILL33που τον ξετρυπωσες τον τυπο βρε?
Μικρη πολη η Τριπολη!Μηπως να τον βαλω και στα ΖΩΑ γιατι εχει παρκαρει σε πεζοδρομο;
-
BILL33, γιατί το έχει κάνει αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
BILL33, γιατί το έχει κάνει αυτό;Για να μπερδευει τα φωτογραφικα ρανταρ!
Ξερω εγω; -
Μα τα φωτογραφικά από πίσω σε πέρνουν (φωτογραφία)!
-
-
... καπου πρέπει να παρκάρει και το ιπτάμενο χαλι...!
-
Ο χρήστης jm000 έγραψε:
... καπου πρέπει να παρκάρει και το ιπτάμενο χαλι...!Όποιος θέλει να παρκάρει ιπτάμενα χαλιά, να πληρώνει τέλη κυκλοφορίας!
-
Ρε μπας και μένει εκεί κοντά η Μοιραράκη;
-
Από κανένα γαλλικό θα πέσε, να δικαιολογήσουν τις αναρτήσεις μαγικό χαλί
-
Πάλι είσαι.
-
ελπίζω να μην είχε κανένα κρυμένο φρεάτιο από κάτω
-
Ωραιο παρκινγκ εκει περα.....
-
οι παρακατω εικονες προερχονται απο παρκινγκ στην πανεπιστημιουπολη του ζωγραφου...
οπως παρατηρουμε η φαντασια των γυναικων οργιαζει στο παρκαρισμα...
τοσα χρονια στο κουρμπετι και παρκαρισμα σε αυτο το κατω επιπεδο δεν ειχα ξαναδει...και να πω οτι δεν ειχε αλλου χωρο...
'Μην ανησυχειτε... ολα ειναι υπο ελεγχο... λιγο το καπο πηρε... '
ελπιζω να εχει καλες σχεσεις με φαναρτζηδες...
-
Ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο.
-
Το είχα δει κι εγώ αυτό, αλλά είμαι από τους αρχαίους που δεν έχουν κινητό με φωτογραφική. Μόνο το αφημένο χειρόφρενο μπορώ να φανταστώ ως αιτία, αν και στις θέσεις δεν έχει ιδαίτερη κλίση. Ίσως το άφησε χωρίς χειρόφρενο και χωρίς ταχύτητα!
-
Quiz: Ποια είναι η διαφορά στα γούστα μιας Ελληνίδας φοιτήτριας και ενός Αμερικάνου μπάτσου;
-
Οι ελληνιδες φοιτητριες προτιμουν απο μπρος, ενω οι ΗΠΑμερικανοι μπατσοι απο πισω...
http://carscoop.blogspot.com/2006/08/run-forester-run-police-officer.html
-
Ο χρήστης Aristotelis έγραψε:
Οι ελληνιδες φοιτητριες προτιμουν απο μπρος, ενω οι ΗΠΑμερικανοι μπατσοι απο πισω...http://carscoop.blogspot.com/2006/08/run-forester-run-police-officer.html
Σωστόοοος! Το ΗΠΑμερικάνος δε χρειαζόταν, δεν ψάχνεις σε άλλη χώρα τέτοιον βλάκα.
-
Πω πω κόσμος από το d.i...
Κι εγώ εκεί είμαι, και το βλέπω καθημερινά αυτό το αυτοκίνητο. Μάλιστα όταν περνάμε από κει, ως 'απάντηση' προς το σημείωμα που γράφει 'θα φέρω γερανό να το πάρει', λέμε να πάρουμε το τηλέφωνο που γράφει στο σημείωμα και να τής πούμε, 'τι έγινε;;; ακόμα δεν το πήρες;;;'
Το ψιλο-τραγικό είναι ότι επειδή το Τμήμα Πληροφορικής δεν έχει πάρκινγκ, και έρχεται πολύς κόσμος με το αυτοκίνητό τους, το δάσος μετατρέπεται σε πάρκινγκ: τα αυτοκίνητα διέρχονται μέσα από τα δέντρα και πάνω από κάτι πολύ δύσκολους χωματόδρομους που κάνουν μόνο για 4x4.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το ψιλο-τραγικό είναι ότι επειδή το Τμήμα Πληροφορικής δεν έχει πάρκινγκ, και έρχεται πολύς κόσμος με το αυτοκίνητό τους, το δάσος μετατρέπεται σε πάρκινγκ: τα αυτοκίνητα διέρχονται μέσα από τα δέντρα και πάνω από κάτι πολύ δύσκολους χωματόδρομους που κάνουν μόνο για 4x4.Αυτό είναι 'ό,τι πιο απίθανο σε ελληνικούς χώρους στάθμευσης' επειδή έρχομαι σχεδόν κάθε μέρα σε ώρες που είναι γεμάτες οι 'εύκολες' θέσεις, είχα καταφέρει να βρω πατήματα για να περνάω το χαντάκι που έχει ανεβαίνοντας στις πάνω θέσεις.... τώρα ευτυχώς το καλύψανε σχετικά, αλλά με τις βροχές προβλέπονται τα ίδια και χειρότερα
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]