-
επειδή στην ψηφοφορία με το 350 Ζ υπήρχε μεγάλο χάσμα τιμής με την Cayman..βάζω έναν αντίπαλο με περίπου ίδια τιμή....εγώ ψηφίζω Ζ4 Μ καθώς τα έχει όλα...
-
επειδή στην ψηφοφορία με το 350 Ζ υπήρχε μεγάλο χάσμα τιμής με την Cayman..βάζω έναν αντίπαλο με περίπου ίδια τιμή....εγώ ψηφίζω Ζ4 Μ καθώς τα έχει όλα...
-
-
Cayman S vs Z4 M Coupe..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Cayman S vs Z4 M Coupe..KAI αυτή η κόντρα, άνιση είναι. Hardcore
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Cayman S vs Z4 M Coupe..
KAI αυτή η κόντρα, άνιση είναι. Hardcore
Nope! Εκτός αν κρίνεις τα αυτοκίνητα από την νευρικότητα τους και μόνο..
-
Κλασσική σπορ συμπεριφορά = Z4 coupe
-
Z4 M
-
Z4 M
-
Aντρικη κοντρα?
-
@Spanti, κάνε edit το πρώτο σου post και βάλε κάτι πιο συγκεκριμένο στον τίτλο, φίλε!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
@Spanti, κάνε edit το πρώτο σου post και βάλε κάτι πιο συγκεκριμένο στον τίτλο, φίλε!Και βάλε και την Cayman S, έτσι όπως είναι τώρα η ψηφοφορία θα γίνει τσόντα..
-
Δεν υπαρχει πιθανοτητα σε καμια περιπτωση να διαλεξω οποιαδηποτε BMW εναντι μιας Πορσε. Ακομη και σε 4x4 αντι του Χ5 θα διαλεγα Cayenne. Δεν μπορεις να παραβλεψεις το γεγονος οτι ειναι Πορσε οπως και να το κανεις. Και ως γνωστον οτι πληρωνεις παιρνεις. Στη Γερμανια, στην Ευρωπη (μην πω και στον κοσμο επειδη θα ειμαι υπερβολικος) η Πορσε ειναι τοπ εταιρεια και βγαζει φοβερα αυτοκινητα που μονο με τις Φερραρι μπορουν να συγκριθουν κατα τη γνωμη μου.
Εκτος απο αυτο το σουλουπι της Ζ4 ποτε δεν μου αρεσε και ετσι οπως ειναι κλειστη τωρα δεν ξερω κατι δεν παει καλα...Οχι βεβαια πως η Cayman ειναι ομορφοτερη ας πουμε αλλα σιγουρα ειναι πιο ωραια απο την Ζ4Μ (κατ εμε). Οποτε για μενα Cayman S. -
Cayman
Eite einai S eite 2.7.
Oxi giati einai Porsche,alla giati logo terastias diaforas sto Handling.
Symfona me ta agglika periodika den tithete thema sygrisis.
H Cayman einai apo pio kala stimena autokinita stin agora kai me tromero feeling, eno h Z4M exei aparadekto ride kai ypodiestero feeling. -
Z4 M coupe σε μαυρο παρακαλω.. Η Cayman δεν ειναι 911.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Z4 M coupe σε μαυρο παρακαλω.. Η Cayman δεν ειναι 911.So? gia merikous einai kalyteri...
Kai h Z4M den einai M3 oute M5.
Symfona kai me to Autocar den exei kai kamia sxesi me tis alles M
-
Καλυτερη δεν προκειται να γινει ποτε.
Με συγχωρεις αλλα θεωρω οτι Porsche ειναι μονο η 911. Τα υπολοιπα μοντελα απλα φερνουν λεφτα στην εταιρεια για να μπορει να εξελισσει την Carrera. Αυτη ειναι η αποψη μου. Εννοειται οτι ειναι πολυ καλο αυτοκινητο η Cayman (και τρελλαινομαι για τις Porsche) αλλα προσωπικα προτιμω το σχημα της Ζ4 κουπε, γουσταρω που εχει τρομερο μοτερ και ηλεκτρονικα ελεγχομενο μπλοκε και θεωρω οτι ειναι συνολικα πιο τιμιο αυτοκινητο απο τη wannabe 911. -
γιατι ολοι εχουν κολλησει οτι η cayman ειναι υποδιεστερη απο την 911........
μην ξεχνατε οτι ειναι δυο διαφορετικα αυτοκινητα, δυο διαφορετικες φιλοσοφιες οδηγησης......επιτελους ξεκοληστε με το τι λεει ο κλαρξον....
-
Άνθρωπος με μεγάλη οδηγική εμπειρία που έχει οδηγήσει και Carrera S αλλά και Cayman S προτιμησε την μικρή για να αγοράσει..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άνθρωπος με μεγάλη οδηγική εμπειρία που έχει οδηγήσει και Carrera S αλλά και Cayman S προτιμησε την μικρή για να αγοράσει..δεν λεει τιποτε αυτο.....
ντέρμπι??? ΒΜW Z4 M coupe VS Porsche Cayman 2,7