-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Πάσο. Ολα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι υπερτιμημένα. Δηλαδή η Κεϋμαν με μικρότερη ιπποδύναμη, και με μεγαλύτερη τιμή δεν είναι;
Είναι Porsche πως αισθάνεσαι όταν λες ότι έχεις Nissan ε;;; πως;;;;
ενώ Porsche ε; γεμίζει το στόμα
Προσωπικα αισθανομαι ηλιθιος...
Δεν μου γεμιζει το στομα...
Πλακα ειχε πριν λιγες μερες βγαινοντας απο ενα κλαμπακι παραλιακο εδω στα μερη μου,βλεπω ενα φιλο μου εξω απο το μαγαζι να κοιταει με θαυμασμο κατι.Βγαινω λοιπον και τον βλεπω να κοιτα μια 911.Διπλα του καθοταν ενας τυπος με φουσκωμενα απο την υπερηφανεια πνευμονια,και καταλαβα αμεσως οτι ηταν ο ιδιοκτητης της.Σαν γαλος ειχε φουσκωσει ο βλάκας.Ε λεω κατσε να γελασουμε τωρα..
Λεω στο φιλο μου:''Τι κοιτας ετσι ρε?''(ο αλλος ηταν διπλα και ακουγε)
Μου λεει:''δε βλεπεις εδω το εργαλειο?'
Του απαντω'ελα ρε μαλακα πως κανεις ετσι,δεν ειδες και καμμια Ferrari,πορσε ειναι,ξεκολλα!!''
Επρεπε να βλεπατε τη φατσα του τυπα μετα
Κομπλαρε ασχημα
Αθανατοι κομπλεξικοι Ελληναρες...ΕΝΩ ΕΣΥ Ο ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΣΕ..
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΦΙΛΕ ΚΑΘΕ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΟΦΣΟΝ Κ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...NO HARD FEELINGS..ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ???ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ...
Mα επιτηδες την ειπα,να δω πως θα αντιδρασει...
τη χρειαζοταν,αν τον εβλεπες θα συμφωνουσες.
Δε τον χαλασε το φλωρο -
Ο χρήστης 147TI έγραψε:
Πάσο. Ολα τα αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας είναι υπερτιμημένα. Δηλαδή η Κεϋμαν με μικρότερη ιπποδύναμη, και με μεγαλύτερη τιμή δεν είναι;
Πλακα ειχε πριν λιγες μερες βγαινοντας απο ενα κλαμπακι παραλιακο εδω στα μερη μου,βλεπω ενα φιλο μου εξω απο το μαγαζι να κοιταει με θαυμασμο κατι.Βγαινω λοιπον και τον βλεπω να κοιτα μια 911.Διπλα του καθοταν ενας τυπος με φουσκωμενα απο την υπερηφανεια πνευμονια,και καταλαβα αμεσως οτι ηταν ο ιδιοκτητης της.Σαν γαλος ειχε φουσκωσει ο βλάκας.Ε λεω κατσε να γελασουμε τωρα..
Του απαντω'ελα ρε μαλακα πως κανεις ετσι,δεν ειδες και καμμια Ferrari,πορσε ειναι,ξεκολλα!!''
Κομπλαρε ασχημα
Αθανατοι κομπλεξικοι Ελληναρες...ΕΝΩ ΕΣΥ Ο ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ...ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΣΕ..
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΦΙΛΕ ΚΑΘΕ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΟΦΣΟΝ Κ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ...NO HARD FEELINGS..ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ???ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ...
Καλά λέει ο ραντόμ, πάρε κανα χιουντάι να στρώσεις χαρακτήρα κακέ ντι τζει πέτρο.
Τι να το κανω το χουνται ρε μαγκα?
Και ναι ειμαι κακος,τραβας κανα ζορι?
Kαι τι εισαι εσυ που θα μου πεις να στρωσω χαρακτηρα?> -
dj_petros προφανώς είναι ειρωνικό προς τον Random1 το σχόλιο και όχι προς εσένα. Δε χρειάζεται να δοθεί συνέχεια μιας και δεν υπάρχει λόγος.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
dj_petros προφανώς είναι ειρωνικό προς τον Random1 το σχόλιο και όχι προς εσένα. Δε χρειάζεται να δοθεί συνέχεια μιας και δεν υπάρχει λόγος.Σωστός ο Ποουλυ, νιώσε ντι τζει, πωπωπω τι κανίβαλος είσαι
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Κομπλαρε ασχημα
Αθανατοι κομπλεξικοι Ελληναρες...Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι μια 911 δεν ειναι εργαλειο και δεν αξιζει θαυμασμο ? Γιατι να πεις στον ανθρωπο κατι που δεν πιστευεις μονο και μονο για να τον πικαρεις τη στιγμη που αυτος ουτε καν θα ειχε παρατηρησει οτι υπαρχεις. Και να ηταν ο μεγαλυτερος φλωρος, βουτυρομπεμπες που να σου ρχοταν να του πεις 'μπουληηηη ρουφα το αυγο σου' με αυτο που εκανες,επεσες χαμηλα . Συρθηκες στο εδαφος ...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Κομπλαρε ασχημα
Αθανατοι κομπλεξικοι Ελληναρες...Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι μια 911 δεν ειναι εργαλειο και δεν αξιζει θαυμασμο ? Γιατι να πεις στον ανθρωπο κατι που δεν πιστευεις μονο και μονο για να τον πικαρεις τη στιγμη που αυτος ουτε καν θα ειχε παρατηρησει οτι υπαρχεις. Και να ηταν ο μεγαλυτερος φλωρος, βουτυρομπεμπες που να σου ρχοταν να του πεις 'μπουληηηη ρουφα το αυγο σου' με αυτο που εκανες,επεσες χαμηλα . Συρθηκες στο εδαφος ...
Eργαλειο ειναι η 911,θαυμασμο ομως δεν αξιζει γιατι σχεδιαστικα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και σε καθε περιπτωση φερραρι δεν ειναι ουτε ποτε θα γινει.Επιτηδες σου ειπα οτι τον πικαρα γιατι δεν μου αρεσε το υφος του.Και οχι δεν εδειχνε φλωρος και βουτυρομπεμπες,γιατι αν ηταν ετσι δεν θα τον πειραζα και θα τον αφηνα στην ησυχια του.
Και βασικα οχι απλα ειχε παρατηρησει εμενα,αλλα ξερογλυφοταν κιολας γιατι ειχα παρεα 3 edit [Krusenstern],αλλα ετσι χρειαζονται καποιοι.
Δεν εχω αναγκη να πεσω χαμηλα,ειχαμε στην οικογενεια ιδιας τιμης αυτοκινητο,απλα μου αρεσει να πειραζω πορσε/μερσεντομπεμβεδοβλακες και γενικα Γερμανους γιατι εχει γελιο -
-
τι σχεση εχουν ολα αυτα με το θρεντ?
-
απαγορευεται να μιλας στο δρομο?
-
αντε να ξεκολλαμε σιγα σιγα...
-
-
Ο χρήστης dj_petros έγραψε:
Και βασικα οχι απλα ειχε παρατηρησει εμενα,αλλα ξερογλυφοταν κιολας γιατι ειχα παρεα 3 μ***α, αλλα ετσι χρειαζονται καποιοι.Πρόσεχε λίγο τη γλώσσα σου. Μην ξεχνάς ότι δε μιλάς στους κολλητούς σου
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
ψηφισα την πορσε οχι μονο για το ονομα βεβαια.εχει κ αλλες χαρες.
ποσα αλογα βγαζει κ τι ροπη εχει?245 @ 6.500 και 28,1 @ 4600.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Και βασικα οχι απλα ειχε παρατηρησει εμενα,αλλα ξερογλυφοταν κιολας γιατι ειχα παρεα 3 μ***α, αλλα ετσι χρειαζονται καποιοι.
Πρόσεχε λίγο τη γλώσσα σου. Μην ξεχνάς ότι δε μιλάς στους κολλητούς σου
Να και ο edit [Krusenstern] με το κάμπριο, μια χαρά μιλάει το παιδί, η λέξη edit [Krusenstern] σε πείραξε ?
147ΤΙ, πρόσεξε πώς εκφράζεσαι, είναι η τρίτη φορά απόψε! Μύγα σας τσιμπάει ρε σεις??? [Krusenstern]
-
28 κιλα βγαζει η πορσε?
νομιζα οτι εβγαζε παραπανω..
-
Παίδες ηρεμήστε και κρατήστε την ουσία....το αμάξι δεν κάνει τον οδηγό...αλλά ο οδηγός το αμάξι....αν είσαι βουτυρομπεμπές και yugo να οδηγάς είσαι πάλι βουτυρομπεμπές......
δηλαδή είναι πιο αλητεία να οδηγάς yugo από το να οδηγάς 911??
όχι ...
να ναι καλά ο φίλος με την 911 αλλά να κάνει δεξιά όταν θα περνάω με το σούπερ αλήτικο 350 Ζ και θα μπαίνω με τους κώλους στα λιμανάκια....
γιατί και σήμερα μόνο κάτι Ιαπωνικά καλούδια είδα να παίρνουν την στροφή(evo 8 και S2000)....και φυσικά να έχουν τη δυνατότητα να μείνουν και μέσα στην στροφή...όχι σαν κάτι χάρους με κάτι χάρχαλα που είναι έτοιμα να ντελαπάρουν...(φυσικά κατακρίνω τις στροφές στα λιμανάκια και θα προτιμούσα κάποια πίστα..)
350 Ζ με 5,5 % επιτόκιο.....
και μπλοκαδούρα για να μην ξεχνιόμαστεΑ και όποιος έχει πρόβλημα με τους βουτυρομπεμπέδες που οδηγούν Mercedes ας έρθει καμιά βόλτα στα λιμανάκια να δουν πως ανοίγουν τα γερμανικά βαρίδια...δεν είμαστε όλοι κυρίες...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
λιγο νομιζω.
το 350 περνα απο πανω της.Εύκολα κιόλας
Το Ζ πάντως είναι αρκετά βαρύτερο, και το στήσιμο της 'μικρής' απλά καταπληκτικό. Ακούγεται και για Ζ τούρμπο με 380 ίππους, επισήμως από τη Nissan (όχι το bi-turbo kit που είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα). -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
λιγο νομιζω.
το 350 περνα απο πανω της.Εύκολα κιόλας
Το Ζ πάντως είναι αρκετά βαρύτερο, και το στήσιμο της 'μικρής' απλά καταπληκτικό. Ακούγεται και για Ζ τούρμπο με 380 ίππους, επισήμως από τη Nissan (όχι το bi-turbo kit που είχε κυκλοφορήσει παλαιότερα).Σπυράκο, σου έκανε ιδιαίτερα ο Στράτης;
-
Δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα την συγκριση την ειχε το Top Gear Αυγουστου.
Βγαζει καλυτερη την Πορσε στα σημεια αλλα σαν επιλογη καλυτερο το 350 γιατι σχεδον διπλασια τιμη δεν αξιζει το αμαξι(πορσε) για αυτα που προσφερει σε σχεση με το 350Ζ.Εγω ψηφιζω αθανατο Ιαπωνα,ορκιζομαι κυριε προεδρε!
-
Παρακολουθω το post και αλλα εδω, διαβαζω 4Τ από το 80 και εχω 2 αποριες.
Πως γινεται συγκριση μεταξυ αυτοκινητων με τετοια διαφορα τιμής στον ιδιο εξοπλισμό? τεραστια διαφορα και στην συντηρηση. Δεν εχουν καν παρομοιες δυνατοτητες. Απο την αλλη αν καποιος θελει ν αγορασει το σημα θα πρεπει αυτοματα να θεωρειται βλακας?
Επισης ΠΟΛΥ κομπλεξ βρε σεις. Ξανα και ξανα σε ολα τα thread. οποιος εχει ακριβο αυτοκινητο ειναι φλωρος και οποιος εχει Ιαπωνα χεράς. Η αγορα εχει επιλογες για ολα τα γουστα και πορτοφόλια και ο καθενας επιλεγει αναλογα με τα βιωματα του και την διαθεση του, χωρις να χρειαζεται να κριθει. Αλλος δινει σημασια στο τι λενε οι γυναικες, αλλος οχι, αλλος θελει να τα χωνει σε στροφιλικια, αλλος θελει να ρολαρει στην παραλιακή. Νταβαδες στα πορτοφολια και στα γουστα τους θα μπούμε?
Μ ενοχλει να βλεπω πιτσιρικαδες με 911, αλλα αν μου την εδιναν στην ηλικια του θα ελεγα οχι γιατι πρεπει να την κερδισω με την δικη μου δουλεια? Με την λογικη που βλεπω εδω, οποιος οδηγαει κατι ακριβο, θα πρεπει να κινειται αποκλειστικα τσαρουχωμενος για ν αποδειξει την αξια του και να τρωει και ξυλο επειδη προκαλει με την επιλογη του. Αν δε κανει το λαθος να κοιταξει γυναικα με πονηρο βλεμα, θα εκτελειται.Προσωπικα παντως ,μαλλον ο,τι Z4 βγαινει σε αυτην την τιμή θα επέλεγα ή μεταχειρισμενη Boxster αν μ επαιρνε να την συντηρώ.
-
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Παρακολουθω το post και αλλα εδω, διαβαζω 4Τ από το 80 και εχω 2 αποριες.Πως γινεται συγκριση μεταξυ αυτοκινητων με τετοια διαφορα τιμής στον ιδιο εξοπλισμό? τεραστια διαφορα και στην συντηρηση. Δεν εχουν καν παρομοιες δυνατοτητες. Απο την αλλη αν καποιος θελει ν αγορασει το σημα θα πρεπει αυτοματα να θεωρειται βλακας?
Επισης ΠΟΛΥ κομπλεξ βρε σεις. Ξανα και ξανα σε ολα τα thread. οποιος εχει ακριβο αυτοκινητο ειναι φλωρος και οποιος εχει Ιαπωνα χεράς. Η αγορα εχει επιλογες για ολα τα γουστα και πορτοφόλια και ο καθενας επιλεγει αναλογα με τα βιωματα του και την διαθεση του, χωρις να χρειαζεται να κριθει. Αλλος δινει σημασια στο τι λενε οι γυναικες, αλλος οχι, αλλος θελει να τα χωνει σε στροφιλικια, αλλος θελει να ρολαρει στην παραλιακή. Νταβαδες στα πορτοφολια και στα γουστα τους θα μπούμε?
Μ ενοχλει να βλεπω πιτσιρικαδες με 911, αλλα αν μου την εδιναν στην ηλικια του θα ελεγα οχι γιατι πρεπει να την κερδισω με την δικη μου δουλεια? Με την λογικη που βλεπω εδω, οποιος οδηγαει κατι ακριβο, θα πρεπει να κινειται αποκλειστικα τσαρουχωμενος για ν αποδειξει την αξια του και να τρωει και ξυλο επειδη προκαλει με την επιλογη του. Αν δε κανει το λαθος να κοιταξει γυναικα με πονηρο βλεμα, θα εκτελειται.Προσωπικα παντως ,μαλλον ο,τι Z4 βγαινει σε αυτην την τιμή θα επέλεγα ή μεταχειρισμενη Boxster αν μ επαιρνε να την συντηρώ.
+1
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Πως γινεται συγκριση μεταξυ αυτοκινητων με τετοια διαφορα τιμής στον ιδιο εξοπλισμό? τεραστια διαφορα και στην συντηρηση. Δεν εχουν καν παρομοιες δυνατοτητες.Το θέμα περί συγκρίσεων έχει υπερσυζητηθεί, μπορείς να ρωτήσεις τον Babbi και τον lkar, το έχουν εξαντλήσει πλήρως!
Γιατί όχι παρόμοιες δυνατότητες; Εμένα λογικά μου ακούγονται και τα δύο αυτοκίνητα. Κανένα δεν είναι ΤO supercar (μην κοιτάμε την ελληνική αγορά, οι ξένοι αγοράζουν και άλλα οχήματα, άνω των 100Κ
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το θέμα περί συγκρίσεων έχει υπερσυζητηθεί, μπορείς να ρωτήσεις τον Babbi και τον lkar, το έχουν εξαντλήσει πλήρως!
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z