-
Είναι η νοοτροπία των 'έξυπνων' που νομίζουν ότι οι μαθητές - που έχουν μοιράσει τη ζωή τους ανάμεσα σε σχολείο και δεν ξέρω κι εγώ πόσα φροντιστήρια, με αποτέλεσμα να μην έχουν ούτε 10 λεπτά για τον εαυτό τους και για την ξενοιασιά που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ταιριάζει στην ηλικία τους - είναι ρεμπέτ ασκέρ.
Αυτό και μόνο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Ίσως φταίει το πολύ λιβάνι, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, περιέχει σε ικανές δόσεις τα δραστικά συστατικά του χασίς.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Είναι η νοοτροπία των 'έξυπνων' που νομίζουν ότι οι μαθητές - που έχουν μοιράσει τη ζωή τους ανάμεσα σε σχολείο και δεν ξέρω κι εγώ πόσα φροντιστήρια, με αποτέλεσμα να μην έχουν ούτε 10 λεπτά για τον εαυτό τους και για την ξενοιασιά που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ταιριάζει στην ηλικία τους - είναι ρεμπέτ ασκέρ.Αυτό και μόνο δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα. Ίσως φταίει το πολύ λιβάνι, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, περιέχει σε ικανές δόσεις τα δραστικά συστατικά του χασίς.
Φίλε μου skullone, γιατί μιλάς έτσι;;;
Δεν κατηγόρησα τον predator, απλά διαφώνησα με αυτό που είπε. Δεν υπάρχει λόγος να μαλώσουμε κι εδώ...Όχι, τα στατιστικά του φορουμ!! Οι περισσότεροι είχατε ή έχετε σχέση με μεγαλύτερη
Πιάνομαι κι εγώ που η κοπελιά μου είναι μόλις 3 μήνες μεγαλύτερη;;;;;
Α, και να μην σοβαρεύουμε και πολύ πολύ. Πολλά σοβαρά έχουμε αυτές τις μέρες. Δεν βλάπτει να γελάει και λίγο το χειλάκι μας.
-
Ενα μήνυμα στα γρήγορα! Θα επανέλθω δριμύτερη μολις ξεπήξω!!! Αν δεν βλέπετε τις εικόνες πείτε το μου να το δω! Πρώτη φορά χρησιμοποιώ το Pathfinder!!!
Η γυναίκα του χθες: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/salome/10417/117514
Η γυναίκα του σήμερα: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/salome/10417/117515
Η γυναίκα του αύριο: http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/salome/10417/117516
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Η γυναίκα του χθες:
Η γυναίκα του σήμερα:
Η γυναίκα του αύριο:1 εικόνα = 1000 λέξεις
Αμαν, τι μας περιμένει!
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
το προβλημα ειναι οτι θελει να την πληρωσω για να κανει πραγματα που δεν μπορει να κανει οταν ειναι μαζι μου διοτι ξερει οτι διαφωνω μαυτα αρα εξορισμου πρεπει να ειμαι ηλιθιος για να δεχτωKαλά τι αυστηρότητα είναι αυτή βρε παιδί μου!!! τσκ τσκ τσκ τι να πω πια!
Καταρχιν δεν χρειάζεται να είσαι μπετατζής για να πας διακοπές. Για σένα δεν ισχύει το 'φεύγω για σ/κ και σαχλαμαρίζω με την παρέα μου'?
Και όταν δεν δουλεύεις, είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις τετοιες εκδρομές.Και συνεχίζω. Εσύ μπορεί να θεωρείς ηλίθια καποια πράγματα, έχεις κατασταλάξει όμως σε αυτό από μονος σου και όχι γιατί καποιος άλλος στο είπε. Που σημαίνει ότι εσύ θα δώσεις στο παιδί σου ότι καλύτερο μπορείς, για να σκέφτεται και να αποφασίζει από μόνο του/της. Μπορεις να πεις οτι διαφωνείς και να αφήσεις την απόφαση σε εκείνο. Το αν κανει κατι και μετά το μετανιώσει δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί θα έχει αποκτήσει την εμπειρία, οπότε την επόμενη φορά θα πράξει διαφορετικά.
Και να σου πω και κάτι τελευταίο? Πάρε σαν δεδομένο ότι όταν καποια στιγμή εσύ και η γύναίκα σου θα φύγεις για σ/κ, τα παιδιά σου θα κάνουν πάρτυ.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο Μπαντέρας ή ο Μπανιέρας;ψιτ... μη σφαχτούμε τώρα ε??
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ο Μπαντέρας ή ο Μπανιέρας;
ψιτ... μη σφαχτούμε τώρα ε??
Στον κανονισμό χρήσης λέει ρητά ότι απαγορεύονται τα....αίματα!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος να μαλώσουμε κι εδώ...Σας παρακαλώ κύριοι. Εδώ μαλώνουμε μόνο με τις γυναίκες, όχι μεταξύ μας!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Ο Μπαντέρας ή ο Μπανιέρας;
ψιτ... μη σφαχτούμε τώρα ε??
Ε, όχι, μη σφαχτείτε τώρα και για το μπούλη!
-
ποιος είναι και αυτός ρε? ωρε θα χορέψω κανα ζειμπεκικο και θα τονε σβήσω!!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποιος είναι και αυτός ρε? ωρε θα χορέψω κανα ζειμπεκικο και θα τονε σβήσω!!!!Θα τον φάει ο μαύρος ...Άδης!!!!
Καλόοοοοος;
-
όχι, θίχτηκα!!!
μπαντέρας,μπραντπιτ και δε συμμαζευεται...τι να μου πουνε και μενανε δαυτοι?
-
Και τώρα,για να γίνει Ο χαμός!!
Ποιος Μπαντέρας μωρέ,αυτός ο σαχλαμπούχλας?
ΥΓ Από αύριο,όποιος ψάχνει για μαχαίρια,πιατέλλες,πηρούνια,ψαλίδια να ερθει σε εμένα παρακαλώ!Θα μου τα εχει καρφώσει στην πλάτη η salome!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στον κανονισμό χρήσης λέει ρητά ότι απαγορεύονται τα....αίματα!Nαι αλλά οι κανονισμοί είναι για να τους παραβαίνουμε!!!
-
καλη μου salome οταν υπάρχει ένας Γεωργουλης
ντόπιο πράμα, άλλο πράμα
θα ασχολούμαστε ακόμα με τον Μπαντέρας??? -
Salome's Black List
-
kouk (Ζητείται νεκρός, ζωντανός ή αποκεφαλισμένος)
-
kyan (μπουλης ε??)
-
adis4gr (τι να μου πει και μένα δαυτός ε???)
-
skullone (είναι στο όριο. Θα εξαρτηθεί από την απάντησή του)
-
-
MMMMHHHHHHHHHHHHHHHH SALOME ΤΙ ΠΑΣΣΣΣΣΣ ΝΑΑΑΑΑ ΚΑΝΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Και να σου πω και κάτι τελευταίο? Πάρε σαν δεδομένο ότι όταν καποια στιγμή εσύ και η γύναίκα σου θα φύγεις για σ/κ, τα παιδιά σου θα κάνουν πάρτυ.
μα εννοειται οτι θα φευγω για να μπορουν να κανουν παρτυ...
αν πανε ολα κατευχη και μπορω να τους εμπιστευομαι -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
καλη μου salome οταν υπάρχει ένας Γεωργουλης
ντόπιο πράμα, άλλο πράμα
θα ασχολούμαστε ακόμα με τον Μπαντέρας???Sorry που επεμβαίνω αλλά αυτόν δεν τον ζηλεύουμε.
Απ' ότι μου έχει πει μία φίλη μου σχετική περί των καλλιτεχνικών, ο τύπος είναι λίγο S2000.
-
Αααααααα, πρέπει να κάνω κάτι. Τα post επιμένουν να βγαίνουν διπλά...
Θα αυτοτιμωρηθώ... Ξέρετε τώρα... Θα γράψω 1000 φορές: δεν θα ξαναστείλω το ίδιο post 2 φορές, δεν θα ξαναστείλω το το ίδιο post 2 φορές...
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα ;)